Jump to content

myphone themes!

teitzis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αποφάσισα να ανοίξω αυτό το θέμα, επειδή είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που παρατηρώ την ιστοσελίδα αυτή ως μέλος του myphone και οφείλω να πω οτι είναι πολύ ωραίο το όλο εορταστικό στήσιμο που έχετε κάνει παιδιά. Το καλωσόρισμα στην αρχή, οι νιφάδες, τα επίκαιρα θέματα. Απλά, ευχαριστούμε που ομορφαίνετε και αξιοποιήτε γόνιμα τον δικτυακό χώρο και τις γνώσεις σας επάνω στις νέες τεχνολογίες, άσχετα με τις αντιπαραθέσεις που έχουμε -και εγώ προσωπικά- για πολλά θέματα δεν παύουμε να είμαστε μέλη της ίδιας δικτυακής κοινότητας και ο ένας να δίνει λύσεις στα προβλήματα του άλλου. Εύχομαι το 2006 να είναι γόνιμη και δημιουργική χρονιά για το myphone και για όλους μας γενικότερα.

• Απαντήσεις 64
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

{Μεταφορά στον Σχολιασμό μιας και αφορά το site γενικότερα}

teitzis ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια αν και τα συγχαρητήρια πρέπει να πάνε εξ'ολοκλήρου στον MsK για το όμορφο αυτό αποτέλεσμα που περιγράφεις. :)

Όντως πολύ όμορφες οι αλλαγές :)

Ένα μικρό σπαστικούλι bug να αναφέρω? Θα αναφέρω! :P Η νιφάδα οταν πάει στις άκρες της οθόνης, μέχρι να χαθεί εμφανίζεται οριζόντια μπάρα. Αυτό γίνεται σε όλα τα sites που έχω δει με το συγκεκριμένο εφέ. (δεν θυμάμαι μόνο αν γίνεται και σε αυτά με τα μικρά χιόνια ή μόνο σε όσα έχουν μεγάλα).

Αποφάσισα να ανοίξω αυτό το θέμα, επειδή είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που παρατηρώ την ιστοσελίδα αυτή ως μέλος του myphone και οφείλω να πω οτι είναι πολύ ωραίο το όλο εορταστικό στήσιμο που έχετε κάνει παιδιά. Το καλωσόρισμα στην αρχή, οι νιφάδες, τα επίκαιρα θέματα. Απλά, ευχαριστούμε που ομορφαίνετε και αξιοποιήτε γόνιμα τον δικτυακό χώρο και τις γνώσεις σας επάνω στις νέες τεχνολογίες, άσχετα με τις αντιπαραθέσεις που έχουμε -και εγώ προσωπικά- για πολλά θέματα δεν παύουμε να είμαστε μέλη της ίδιας δικτυακής κοινότητας και ο ένας να δίνει λύσεις στα προβλήματα του άλλου. Εύχομαι το 2006 να είναι γόνιμη και δημιουργική χρονιά για το myphone και για όλους μας γενικότερα.

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια teitzis :) Σου υπόσχομαι ότι το myphone.gr θα φοράει τα «γιορτινά» του από εδώ και στο εξής σε πολλές περιπτώσεις και όχι μόνο τα Χριστούγεννα.

Η νιφάδα οταν πάει στις άκρες της οθόνης, μέχρι να χαθεί εμφανίζεται οριζόντια μπάρα.

Το αμελητέο bug εμφανίζεται μόνο σε Firefox. Υπάρχει μεν, αλλά δεν το θεωρώ ενοχλητικό. Σημειώνω πάντως ότι «τρέχουν» δύο διαφορετικά Javascripts. Ένα για IE και ένα για Firefox και άλλους browsers :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

E νι καλέ, δεν είπα οτι είναι και ΤΟ bug, απλά σκέφτηκα να το αναφέρω σε περίπτωση που δεν το είχες προσέξει :)

Kale ti einai auta sto header? Ekei pou htan kati omorfes nifades shmera eginan kati pragmata san fatses apo xelwnonitzakia!

Exei katalavei kaneis ti einai auta? Tosh wra prospa8w alla feu...

Nαι κι εγω τα παρατηρησα, σαν το κεφαλι του Jack Skellington είναι :p

edit:

και τωρα που το σκεφτομαι, it makes sense, nightmare before christmas :D

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Λολ χούρχου!! :w00t::lol:

Πάντως αν το σκέφτηκε έτσι ο ΜουΣουΚου τότε είναι πανέξυπνο! :D:p

εμένα δεν μου αρέσει αυτό το χαμογελάκι στο πάνω μέρος μου κάνει αποκριατικο

Ζιατί καλέ? Ουρέγια είναι! :D

Mόνο που τα κινούμενα δεν είναι πιά κινούμενα :(

Φάν του Ζάχου;

Εμένα δεν μ αρέσουν πάλι, αλλά γούστα είναι αυτά

ωρέγιο είναι το σχεδιάκι με το χιόνι εδώ που γράφουμε

Φάν του Ζάχου;

Εμένα δεν μ αρέσουν πάλι, αλλά γούστα είναι αυτά

ωρέγιο είναι το σχεδιάκι με το χιόνι εδώ που γράφουμε

Mπααα καμία σχέση με φαν του Ζάχου... Απλά έτσι μου ήρθε, αν και τώρα που το λες απο εκεί πρέπει να μου έχει κολλήσει! :O

Όντως το σχεδιάκι με το χιόνι είναι πολύ ωραίο, και αυτό που πέφτει, και αυτό στο tcat :)

Ωραίο ήταν και στο header πάνω πάνω αλλά σήμερα βάλανε τα τερατάκια και μου το χαλασανεεε :(:p

Σήμερα είμαστε ΟΚ, χριστουγεννιάτικες μπάλες έχει...

btw, την πρώτη μέρα που λειτούργησε η 3.5.2, κάτω κάτω, στην κεντρική σελίδα του forum, έλεγε ποιά ονόματα και ποιοί άγιοι γίορταζαν κάθε μέρα... Γιατί βγήκε; Καλό ήταν :)

Nαι κι εγω τα παρατηρησα, σαν το κεφαλι του Jack Skellington είναι :p

edit:

What's this? / What's this? / There's color everywhere / What's this? / There's white things in the air / What's this? / I can't believe my eyes, I must be dreaming / Wake up, Jack! This isn't fair! / What's this?

Nομίζω ότι το παραπάνω απόσπασμα είναι κάτι παραπάνω από κατατοπιστικό. :) Όσοι είχαν τη τύχη να το δουν, έγιναν θεατές ενός ειδικού template που ενεργοποιείται αυτόματα μια φορά το χρόνο και για λίγες μόνο ώρες. Όπως έχω ξαναγράψει οι οριζόντιες μπάρες καθώς και ορισμένα «μέρη» από τα themes του forum αλλάζουν μόνα τους πλέον ανάλογα με την εποχή, την ώρα, το χρόνο κ.ο.κ. Το ίδιο ισχύει και για τους χαιρετισμούς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

polu oraies oi kardoules sth selida tou myphone..diakritikes kai polu glukes.

mpravo se opoion to skefthke..

ps.giati den anoigei ena thread sxetiko me thn emfanish tou myphone kai ka8e ligo kai ligaki anoigoume 8emata (x-mas,agiou valentinou ktl ktl?)h anazhthsh de mou ebgale tpt

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• 1 year later...
Πότε θα βάλετε ξανά χριστουγεννιάτικη εμφάνιση?

Πότε θα βάλετε ξανά χριστουγεννιάτικη εμφάνιση?

Χρόνια Πολλά.

Μήπως γκρινιάζετε ανευ λόγου? :)

Είναι παράδοση εδώ και χρόνια στο myPhone να μπαίνουν οι νιφάδες για την περίοδο των γιορτών. Υπομονή λίγες μέρες έμειναν ακόμα και θα τις δείτε πάλι σε ένα χρόνο. :p :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1697682#post1697682

Κάτσε, ακόμα δεν ήρθαν οι γιορτές...:worry::shifty::!:

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Είναι απίστευτο....:blink:

Τα μαγαζιά με τα χριστουγεννιάτικα ανοίγουν πλέον ως και τρεις μήνες νωρίτερα....(από μέσα Οκτώβρη τα πρώτα):blink:

Οι στολισμοί των βιαστικών ξεκινάνε ένα με ενάμιση μήνα νωρίτερα...:blink:

Φέτος στην βιαστικότητα αυτή των καιρών πολλά μαγαζιά και δρόμοι έχουν ήδη στολιστεί...:blink:

Κρίμα γιατί κανένας δεν έχει μάθει να συμβαδίζει με τους ρυθμούς, έχουμε τελείως εκτροχιαστεί σε μιά εποχή και σε ένα τρόπο ζωής που φαίνεται πως το στόλισμα του δέντρου αποτελεί πλέον την μοναδική πανάκεια στην πλήξη και την ρουτίνα της καθημερινότητάς μας...ενώ έχουν εξασθενίσει πλέον και οι αντοχές μας!:worry:

Να υπενθυμίσω πως η πόλη και η ίδια η ζωή μας επηρεάζεται φυσιολογικά από τους εορταστικούς ρυθμούς ΜΟΝΟ 10 μέρες πριν και δεκα μέρες μετά...Οτιδήποτε άλλο αποτελεί παρηγοριά στον άρρωστο...:cry:

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

εβαλε το φορουμ τα γιορτινα του..αντε και του χρονου να εχουμε γκεστ σταρ τον αγιο βασιλη ή εστω καποιο ταρανδακι (κατα το ελαφακι :p)
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Θα ηθελα παντως να βαλετε οπως και τα προηγουμενα χρονια νυφαδες να πεφτουν σε ολες τισ σελιδες του myphone ηταν πολυ ωραιο φετος δεν θα γινει?Μακαρι να γινει παντως
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Μονο αυτες οι νιφαδες πανω-πανω :O ?

Θελουμε κι αλλα :) !

Ναι ρε παιδιά να δούμε κι εμείς οι καινούργιοι τα σπεσιαλ εφέ!:p

Ναι ρε παιδιά να δούμε κι εμείς οι καινούργιοι τα σπεσιαλ εφέ!:p

πράγματι!!!με αυτά που διάβαζα για προηγούμενες χρονιές αυτό δεν είναι σχεδόν τπτ!!!:(αλλά είναι κάτι!!!;):):p:happy:

Hip Hop.

πράγματι!!!με αυτά που διάβαζα για προηγούμενες χρονιές αυτό δεν είναι σχεδόν τπτ!!!:(αλλά είναι κάτι!!!;):):p:happy:

Ωραίο θα ήταν να περνάει ο Αι βασίλης από πάνω με το έλκηθρο και να πετάει δώρα!.Να κάνουμε κλικ στα δώρα και να εμφανίζονται ευχές!!:happy::p

Μήπως πολλά ζητάω?:lol: