isolde Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Τα IC δεν έχουν κουπέ (έχει μισό χρόνο να πάρω βέβαια), έχουν θέσεις αεροπορικού τύπου. ?????:blink: Γύρισα την Κυριακή και ήταν IC ME κουπέ. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Καλά, αφού το μετάνιωσα που δεν είχα πάρει β' θέση! Επίσης, ήθελα να ρωτήσω (και μη πέσετε να με φάτε): δε θα ήταν λογικό να επιτρέπεται το κάπνισμα έστω και σε ένα μικρό χώρο? Συναδελφε :) απο τον Ιουνιο υπαρχει Οδηγια της Ε.Ε για απαγορευση του καπνισματος.Κ γω καπνιστης ειμαι ,αλλα καλα κανανε κ το απαγορευσαν(αν κ καπνιζω στα κρυφα:whistle: οποτε παιρνω τρενο) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Σίγουρα δεν υπάρχει πουθενά χώρος για καπνιστές? Όταν είχα πάει το Νοέμβρη στα Τρίκαλα με το τρένο (πρώτη φορά που ταξίδεψα έτσι), οι καπνίζοντες της παρέας πήγαιναν στο "μπαρ" του τρένου για να ξεχαρμανιάσουν... (και μετά βρωμούσε τσιγαρίλα όλο τα βαγόνι βέβαια :p) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Συναδελφε :) απο τον Ιουνιο υπαρχει Οδηγια της Ε.Ε για απαγορευση του καπνισματος.Κ γω καπνιστης ειμαι ,αλλα καλα κανανε κ το απαγορευσαν(αν κ καπνιζω στα κρυφα:whistle: οποτε παιρνω τρενο) Κι εγώ συμφωνώ γενικώς με την απαγόρευση, απλώς δεν έχει και πολύ νόημα, γιατί όπως έκανες κι εσύ (κι όπως έκανα κι εγώ :shifty: ) όσοι θέλουν να καπνίσουν, θα το κάνουν κρυφά. Οπότε νομίζω πως θα ταν καλύτερα τουλάχιστον να επιτρέπεται σε ένα μικρό κομμάτι του τρένου, για να αποφεύγεται το κρυφό. Δεν κερδίζει κανείς τίποτα έτσι. Και οι καπνιστές δεν το ευχαριστιούνται, και το τρένο πάλι μυρίζει και οι υπεύθυνοι γκρινιάζουν.. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Κι εγώ συμφωνώ γενικώς με την απαγόρευση, απλώς δεν έχει και πολύ νόημα, γιατί όπως έκανες κι εσύ (κι όπως έκανα κι εγώ :shifty: ) όσοι θέλουν να καπνίσουν, θα το κάνουν κρυφά. Οπότε νομίζω πως θα ταν καλύτερα τουλάχιστον να επιτρέπεται σε ένα μικρό κομμάτι του τρένου, για να αποφεύγεται το κρυφό. Δεν κερδίζει κανείς τίποτα έτσι. Και οι καπνιστές δεν το ευχαριστιούνται, και το τρένο πάλι μυρίζει και οι υπεύθυνοι γκρινιάζουν.. Ξεχνας ενα μικρο κομματακι του πληθυσμου που δεν καπνιζει η μου φαινεται? Τωρα καταλαβες ποιοι κερδιζουν (τα αυτονοητα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Ξεχνας ενα μικρο κομματακι του πληθυσμου που δεν καπνιζει η μου φαινεται? Τωρα καταλαβες ποιοι κερδιζουν (τα αυτονοητα). Μάλλον δεν ήταν σαφές αυτό που είπα. Από τη στιγμή που καπνίζουν κάποιοι κρυφά, τι διαφορά έχει? Πάλι μυρίζει το τρένο. Εξάλλου δεν είπα να επιτρέπεται παντού, αλλά σε ειδικό χώρο, μόνο για καπνιστές. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Μάλλον δεν ήταν σαφές αυτό που είπα. Από τη στιγμή που καπνίζουν κάποιοι κρυφά, τι διαφορά έχει? Πάλι μυρίζει το τρένο. Εξάλλου δεν είπα να επιτρέπεται παντού, αλλά σε ειδικό χώρο, μόνο για καπνιστές. Καταλαβα πολυ καλα τι εννοεις και ειναι η λογικη του παραλογου. Αφου μερικα βοδια λοιπον δεν μπορουν να σεβαστουν τους γυρω τους (ασε το νομο), θα πρεπει να ξαναεπιτραπει το καπνισμα? Καλα που ειναι και τα παραθυρα σφραγισμενα και δεν τους πετατε απο το παραθυρο :p Οποιος δε μπορει 5 ωρες χωρις τσιγαρο, παιρνει το αεροπλανακι και ειμαστε ολοι χαρουμενοι. Με το καιρο θα το συνηθισουν ολοι, οπως πχ και στα λεωφορεια, αεροπλανα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Με το καιρο θα το συνηθισουν ολοι, οπως πχ και στα λεωφορεια, αεροπλανα κλπ. Κάπνίζανε παλαιότερα στα λεωφορεία εδώ στο greece ; Ας μας πει κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Κάπνίζανε παλαιότερα στα λεωφορεία εδώ στο greece ; Ας μας πει κάποιος Επειδη ειμαι μικρος για να ειμαι σιγουρος 100%, εχω την εντυπωση οτι στα αστικα στη Θεσ/νικη καπνιζανε πριν αρκετα χρονια. Καποιος μεγαλυτερος ας μας φωτησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Επειδη ειμαι μικρος για να ειμαι σιγουρος 100%, εχω την εντυπωση οτι στα αστικα στη Θεσ/νικη καπνιζανε πριν αρκετα χρονια. Καποιος μεγαλυτερος ας μας φωτησει. Παλιά που τα παράθυρα ανοίγαν, μπορούσες να καπνίσεις. Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας... πολλά ατυχήματα τώρα τελευταια με τον ΟΣΕ. Χτές στο τσάκ απογευχθηκε ακόμα ένα στην Λάρισα. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Παλιά που τα παράθυρα ανοίγαν, μπορούσες να καπνίσεις. Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας... πολλά ατυχήματα τώρα τελευταια με τον ΟΣΕ. Χτές στο τσάκ απογευχθηκε ακόμα ένα στην Λάρισα. Καλά για το προχθεσινό δεν φταιεί ο ΟΣΕ που άλλος είναι στόκος* και περνάει τις γραμμές από αφύλαχτο σημείο. Η γυναίκα του πως είδε το τρένο και βγήκε από το φορτηγάκι και αυτός δεν βγήκε και παράσύρθηκε ; Επίσης πάντα είχα μια απορία ,Πώς είναι δυνατόν να πας να περάσεις γραμμές τρένου (φυλαγμένη ή μη διαβ.) και να μην ακούσεις ή δείς το τρένο ; και καλά να μην ακούσεις,πες ότι είχες την μουσική δυνατά ,αλλά δεν βλέπεις *συγνώμη για το ''στόκος'' στον συγχωρεμένο αλλά... μερικοι δεν πάνε άδικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Καταλαβα πολυ καλα τι εννοεις και ειναι η λογικη του παραλογου. Αφου μερικα βοδια λοιπον δεν μπορουν να σεβαστουν τους γυρω τους (ασε το νομο), θα πρεπει να ξαναεπιτραπει το καπνισμα? Καλα που ειναι και τα παραθυρα σφραγισμενα και δεν τους πετατε απο το παραθυρο :p Οποιος δε μπορει 5 ωρες χωρις τσιγαρο, παιρνει το αεροπλανακι και ειμαστε ολοι χαρουμενοι. Με το καιρο θα το συνηθισουν ολοι, οπως πχ και στα λεωφορεια, αεροπλανα κλπ. «Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους». Πιο συγκεκριμένα: Τα μέλη του myphone.gr μπορούν να ασκήσουν κριτική στις ιδέες, εφόσον αιτιολογήσουν την άποψή τους με την παράθεση των απαιτούμενων στοιχείων. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ασκούν κριτική στους ανθρώπους. Nrg την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός στις διατυπώσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Μόλις είδα το thread και διάβασα τις εμπειρίες διάφορων συνφορουμιτών με τον ΟΣΕ. Απίστευτο, είχα την εντύπωση ότι τα τρένα λειτουργούν καλύτερα από τα λεοφωρεία, αλλά από ότι φαίνεται... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Τι γίνεται με τον ΟΣΕ φέτος ρε παιδία. Νέο ατύχημα σήμερα στο Μενίδι. :( Πιο παλιά δεν γινόντουσαν τόσα ατυχήματα. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Τι να πω και γω που 3 φορες την εβδομαδα χρησιμοποιω τρένο για να παω στο uni.... για την ''κυρια'' στο ταμείο που ''στο να χέρι το τσιγάρο στο αλλο χέρι το μπεγλερι'' εξυπηρετεί ουρά 20 ατόμων και το τρένο να φεύγει σε 3'. για τα κολλημενα παράθυρα που δεν κλείνουν τον χειμώνα και όλο το κρύο-παγωνιά-βροχή-αέρας μπαίνει και σε χτυπάει κατακούτελα για τα κολλημενα παραθυρα που δεν ανοιγουν το καλοκαιρι και σκάμε απο την ζέστη και την ''μασχαλίλα'' μερικών γιαγιάδων..(μα καλα,το rexona δεν το γνώριζουυν) για τις εν καιρώ απεργίες τελευταίας στιγμης... με αποτέλεσμα να χάνεις το μάθημα σου.. και το καλυτερο ...για τις καθυστερήσεις σε ενδιάμεσους σταθμους..με αποτελεσμα να καθυστερεί και 20' .(συνομιλία μεταξύ οδηγού και εισπράκτορα σε ενδιάμεσο σταθμό,ο ένας στο τιμόνι και ο άλλος στις ράγες με μία σακούλα.. 100% πραγματική οδηγος: ''Αντε ρε Μπάμπη...τι κανεις τόση ώρα'' εισπρακτορας: ''Μισό ρε Θανάση...να μαζέψω κανα δυό χορταράκια ακόμη.!'' συνεχίζει εισπρ. : '' ...θα τα πάω στην Μαιρούλα να μου κάνει πιτούλα σήμερα το βράδυ...!!!!!" ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑ!!!! Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 οδηγος: ''Αντε ρε Μπάμπη...τι κανεις τόση ώρα'' εισπρακτορας: ''Μισό ρε Θανάση...να μαζέψω κανα δυό χορταράκια ακόμη.!'' συνεχίζει εισπρ. : '' ...θα τα πάω στην Μαιρούλα να μου κάνει πιτούλα σήμερα το βράδυ...!!!!!" :lol: Όλα τα λεφτά... Παιδιά εγώ δεν έχω καταλάβει τι διαφορά έχει το απλό railbus από τα IC/IC Express. Πλέον τα περισσότερα έχουν καινούριες αμαξοστοιχίες και καλύτερες από των IC. Συν το ότι αν ρωτήσεις τα δρομολόγια, βλέπεις ότι πάντα υπάρχουν κάποια railbus express που κάνουν λιγότερες στάσεις από άλλα, σχεδόν όσες τα IC. Δηλαδή φτάνεις (σχεδόν) στον ίδιο χρόνο και με τις ίδιες (γκουχ γκουχ) "υπηρεσίες" :X Άρα γιατί αυτή η διαφορά στην τιμή; Το IC έχει σχεδόν τετραπλάσια τιμή... Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Εγώ ταξιδεύω συχνά με τρένο και δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο... Τουλάχιστον όχι σε σύγκριση με το ΚΤΕΛ που πραγματικά δεν υποφέρεται με τίποτα. :wacko: Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Τρίπολη Ναύπλιο έχει πάει κανείς; Το δοκίμασα μια φορά και δεν πρόκειται να το τολμήσω ξανά! Μόνο να βλέπατε πως πήγαινε το τρένο όταν πέρναγε από κάτι γέφυρες χωρίς προστατευτικά στο πλάι, και απο κάτω δε ξέρω πόσα μέτρα χαράδρα. Αφού βγήκα ζωντανός από αυτό, δε φοβάμαι τίποτα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Δυστυχώς το τελευταίο μήνα χρειάστηκε να ταξιδέψω με τραίνο 4 φορές.Οι εντυπώσεις που αποκόμισα;ΤΡΑΓΩΔΙΑ...Ας ξεκινήσω με την έκδοση εισητηρίου.Αγένεια όσο δε πάει...Καθόλου όρεξη για πληροφόρηση και δυστυχώς μηδενική γνώση για το σύνολο των θεμάτων.Καθυστερήσεις των τρένων(μικρές όμως)πολύ συχνές...Το περιβάλλον στο εσωτερικό του βαγονιού(όχι του intercity)απεχθές τουλάχιστον...Τα καθίσματα μαυρισμένα σε σημειό να σιχαίνεσαι να ακουμπήσεις το κεφάλι σου...Οι υπάλληλοι στο τραίνο αγενής σε βαθμό που νομίζεις ότι το κάνουν επίτηδες.Τόσο οι ελεγκτές όσο και οι υπάλληλοι του κυλικείου επίπεδο μηδενικό...Επίσης ενώ εσύ έχεις πληρώσει θέση από πάνω σου βρίσκεται συνήθως 2-3 άτομα όρθια με αποτέλεσμα να γίνετα το ταξίδι σου αρκετά κουραστικό...Γενικά νομίζω ότι είναι μακράν η χειρότερη επιλογή προκειμένου να ταξιδέψεις... Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Καλησπέρα... αν κ νομίζω πως το συγκέκριμένο topic μήπως πρέπει να πάει στις συγκοινωνίες? Τεσπά, εγώ χρησιμοποιώ το τραίνο Βόλος-Λάρισα κάθε μέρα γιατί σπουδάζω Λάρισα, το κάνουμε αρκετοί Βολιώτες όσοι σπουδάζουν στο ΤΕΙ Λάρισας. Αυτό με τα βαγόνια θα συμφωνήσω κ γώ, όσο για τους ελεγκτές είναι μερικοί πολύ περίεργοι έως εκνευρεστικοί ώρες ώρες. Αλλά το απαράδεκτο της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός ότι άν βγάλεις Βόλο-Λάρισα φοιτητικό πληρώνεις 1,50 το ίδιο κ απο Λάρισα-Βόλο πάλι 1,50 ΑΛΛΑ αν βγάλεις με επιστροφή είναι 3,10 αντί για 3,00. Κανονικά δν θα έπρεπε να είναι φθηνότερο? ή έστω 3,00 εντάξει δν είναι κανένα σημαντικό ποσό αλλά είναι λίγο κοροιδια καθώς επίσης κάποιες φορές 1 φορά στο μήνα ή στο δίμηνο μου έχει τύχει να ανεβάσουν το εισητήριο για μια μέρα απο 1,50 --> 1,70 χωρίς προειδοποιήση... :wacko: Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Το πιο εκνευριστικό για μένα είναι το γεγονός ότι πολλές φορές το τραίνο είναι ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ γεμάτο(με γύρω στα 80 άτομα όρθια) και δεν έχει γίνει κάτι προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση... Καλά για ακαθαρσίες κτλ ούτε συζήτηση.Ορισμένα καθίσματα είναι απαίσια... Ο.Σ.Ε sux αλλά από την άλλη τα ΚΤΕΛ έχουν τσιμπημένες τιμές για εμάς τους φοιτητές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Και εγώ πιστεύω ότι ο ΟΣΕ είναι ο χειρότερος τρόπος για να ταξιδέψεις. Μου έχουν τύχει απίστευτα γεγονότα. Για παράδειγμα μου έκοψαν εισητήριο από Σέρρες για Βόλο χωρίς θέση και δεν με ενημέρωσαν.Όταν μπήκα στο τραίνο και το κατάλαβα μάλωσα με τον εισπράκτορα, γιατί απαιτούσα να μου βρουν τη θέση που είχα πληρώσει. Αυτός με απειλησε ότι θα φωνάξει την αστυνομία και μαλώναμε μέχρι την Κατερίνη όπου ,όπως μου είπε, θα με περίμενε η αστυνομία!!!:lol: Στο τέλος φυσικά έγινε το δικό μου έστω και για λίγο, αφού μίλησα με τον προϊστάμενό του και μας έδωσε θέσεις μέχρι την Λάρισα... Να συμπληρώσω ότι εκείνη την ημέρα είχε άτομα που καθονταν κάτω σε χαρτόκουτο μπροστά στις τουαλέτες!!! Από τότε χρησιμοποιώ μόνο ΚΤΕΛ για τη διαδρομή Βόλος-Θεσ/νίκη και αντίστροφα και ταξιδεύω με τραίνο για το χωριό μου γιατί δεν έχω άλλη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Πριν 2 βδομάδες (15/12) ξεκίνησα να πάω Αθήνα με τον ΟΣΕ (είχα βγάλει από πριν εισιτήριο) και στο σταθμό με ενημέρωσαν ότι οι μηχανοδηγοί είχαν εξαγγείλει απεργία... την προηγούμενη το βράδυ :blink: Μου εξαργύρωσαν όμως άμεσα το εισιτήριο (χωρίς γυφτιές του τύπου πίστωση για επόμενο ταξίδι) και στο δρόμο με το ΚΤΕΛ αποφάσισα ότι ΟΣΕ και πάλι ΟΣΕ... :O Τα Intercity τουλάχιστον για μένα είναι αξιοπρεπέστατα. Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Εξαρτάται που ταξιδεύεις. Στη βόρεια Ελλάδα κατήργησαν κάποια δρομολόγια IC για να μεταφερθούν στον προαστιακό της Αθήνας!!! Ακόμα και αν ταξιδέψεις όμως με ΙC στη γραμμή Θεσ/νίκη - Ορμένιο για παράδειγμα τα πράγματα είναι τραγικά!!! Σταματάει και στο πιο μικρό χωριό. Πριν λίγα χρόνια έκανα 58 λεπτά ακριβώς για να φτάσω στο σπίτι μου από Θεσ/νίκη.Τώρα θέλω 1 ώρα και 15'!!! Εμπρός για πίσω λοιπόν... Έχει καταντήσει πλέον κοροϊδία να παίρνεις IC και να πληρώνεις πάνω από τα διπλά για να φτάσεις στον προορισμό σου στον ίδιο χρόνο. Άσε που κάποια τοπικά δρομολόγια είναι πολύ πιο αξιοπρεπή από τα παλιά IC... Επιπλέον ο παππούς μου τις προάλλες ζήτησε επιστροφής εισητήριο και αντί να πληρώσει λιγότερα πλήρωσε παραπάνω(και κανείς δεν τον ενημέρωσε ότι θα πλήρωνε παραπάνω)!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Στην βορειο Ελλαδα δεν τιθεται θεμα γινεται χαμος, αλλα ο προαστικος της Αθηνας εχει προτεραιοτητα σε δρομολογιση συρμων απο οποιαδηποτε σκοπια... Αυτο με τα βαγονια... τι εννοειτε? Πλην ορισμενων κλιναμαξων και ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ παλαια βαγονια, Ο ΟΣΕ χρησιμοποιει καινουργια βαγονια (ηλικιας μικροτερης απο 7 χρονων) και οσα παλαια βαγονια ειχε εχουν περασει ολικη ανακατασκευη (μονο η καροτσα και η υπερκατασκευη ειναι ιδια...). Τωρα ποσο μπορει να εχουν μπιχλιασει... Δεν ξερω. Μην ξεχναμε πως ο ΟΣΕ εχει ελληψη τροχαιου υλικου με αποτελεσμα το ιδιο "Σετ" να τρεχει πανω κατω 2-3 φορες την μερα με ελαχιστα πλυσιματα... getolika το εισιτηριο τι εγραφε? Αν εγραφε ορθιος τοτε δεν ειχες δικιο. (Ειναι φατσα καρτα εκει που το γραφει...) Gka και το Ναυπλιο και η τριπολη περνανε ανακατασκευη :P και θα ειναι πολυ καλες για ταξιδι γραμμες. :) Αλλα το τρενο δεν χρειαζεται προστατευτικα κυκλιδωματα... Ειναι σε ραγες οχι σε ασφαλτο :D Και εκτως αυτου, αν εκτροχιαστει ενα βαγονι 40 τοννους, τι σε κανει να νομιζεις πως ενα απλο τσιμεντενιο τοιχιο θα το προστατεψει? :P Στην πελλονησο πριν πολλα χρονια ενας συρμος εφυγε με 140 και εσκασε πανω σε ενα σπιτι... Αποτελεσμα? Δεν υπαρχει πια σπιτι :P Oσο για καποιον που ειπε πως δεν εχουν τουαλετα τα καινουργια τρενα της πελλοπονησου, ειναι συρμοι προαστιακου τυπου, που υπο ΝΟΡΜΑΛ συνθηκες δεν κρινεται αναγκαια η τουαλετα. Και στον ΗΣΑΠ δεν εχουν αλλα δεν παραπονιεται κανεις... ;) Το προβλημα ειναι πως ο ΟΣΕ τα βαζει σε "προαστιακα" Κιατο - Καλαματα γιατι δεν εχει αλλους συρμους να βαλει... Βεβαια οταν θα τελειωσει η καινουργια γραμμη θα εχουμε το Πατρα - Αθηνα με 200χαω την ωρα... :P (περιπου) Για το εισητηριο, το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να κλεινετε απο το 1110 και να ζητατε να το στειλουν με courier. Βεβαια πρεπει να το κλεινετε τουλαχιστον ενα 48ωρο ποιο πριν... Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts