Angeldust Δημοσιεύτηκε December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 20, 2005 Εχω ενα περίεργο πρόβλημα εδώ και μερικές μέρες. Συγκεκριμένα, οταν πάω να ανοίξω κάποια σελίδα απο τον Ιnternet Explorer, δεν ανοίγει καθόλου αλλά ανοίγει απευθείας μέσω του Firefox. Μέχρι πριν μερικές μέρες δεν υπήρχε το πρόβλημα αυτό, τώρα ξαφνικά εμφανίστηκε και έχω φάει φρίκη γιατί δε μπορώ να μπω σε κάποιες σελίδες που ο Firefox δεν εμφανίζει σωστά. Προσωρινά έλυσα το πρόβλημα με το extension "IE View" και ανοίγω την σελίδα απο Firefox και στην συνέχεια επιλέγω "View this page in IE". Δοκίμασα απο την επιλογή "Set program access and defaults" να ορίσω τον IE σαν προεπιλεγμένο browser αλλά πάλι το πρόβλημα παραμένει. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη... Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Δοκιμασες να περσεις παλι τον IE? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DVD_GR Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 κανε μια δοκιμη να επανεγκαταστησεις μια νεοτερη εκδοση του firefox και οταν σε ρωτησει αν ειναι να μπει default browser να απαντησεις οχι,μηπως φτιαξει! Παράθεση Χανια - Ολα Για Τα Χανιά (mini portal) || Ονοματα .GR|| O top o/c guide! Oδηγος αναφορας για καθε PC user! http://getdot.gr/images/logo.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Start - Settings - Control Panel - Add remove programs - Set programs access and defaults - Choose a default Web browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Εγώ πάντως αυτό θα το έλεγα θείο δώρο! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Ayto to eychonte poli. Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. December 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Start - Settings - Control Panel - Add remove programs - Set programs access and defaults - Choose a default Web browser. Αυτό το έχω κάνει ήδη, το αναφέρω και στο αρχικό μου μήνυμα αν προσέξεις. Το πρόβλημα όμως δεν δείχνει να λύνεται. Εχω ήδη δοκιμάσει να απεγκαταστήσω τον Firefox και να τον κάνω πάλι εγκατάσταση, αλλά τίποτα... Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Αυτό το έχω κάνει ήδη, το αναφέρω και στο αρχικό μου μήνυμα αν προσέξεις. Το πρόβλημα όμως δεν δείχνει να λύνεται. Εχω ήδη δοκιμάσει να απεγκαταστήσω τον Firefox και να τον κάνω πάλι εγκατάσταση, αλλά τίποτα... Έχεις δίκιο, δεν το πρόσεξα. Μου φαίνεται περίεργο όμως... Τσέκαρε τις επιλογές στο Folder Options -> File types. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DVD_GR Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 σημερα παρατηρησα οτι ταυτοχρονη χρηση internel explorer και firefox,και μετα απο μερες χωρις προβληματα,παταω κλικ στα λινκς του firefox και δεν ανοιγουν....χωρις να βγει κανενα error ή κολλημα.μετα που τον ξανανοιγω ολα καλα.να πω οτι απο τη στιγμη που ανοιξει μεχρι την στιγμη που κλεισει το καρβουνο μου,ειναι κ οι 2 browsers ανοιχτοι συγχρονως. Παράθεση Χανια - Ολα Για Τα Χανιά (mini portal) || Ονοματα .GR|| O top o/c guide! Oδηγος αναφορας για καθε PC user! http://getdot.gr/images/logo.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts