Jump to content

Ο υπολογιστής μου δεν θέλει τον ΙΕ !

Angeldust
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ενα περίεργο πρόβλημα εδώ και μερικές μέρες. Συγκεκριμένα, οταν πάω να ανοίξω κάποια σελίδα απο τον Ιnternet Explorer, δεν ανοίγει καθόλου αλλά ανοίγει απευθείας μέσω του Firefox. Μέχρι πριν μερικές μέρες δεν υπήρχε το πρόβλημα αυτό, τώρα ξαφνικά εμφανίστηκε και έχω φάει φρίκη γιατί δε μπορώ να μπω σε κάποιες σελίδες που ο Firefox δεν εμφανίζει σωστά. Προσωρινά έλυσα το πρόβλημα με το extension "IE View" και ανοίγω την σελίδα απο Firefox και στην συνέχεια επιλέγω "View this page in IE". Δοκίμασα απο την επιλογή "Set program access and defaults" να ορίσω τον IE σαν προεπιλεγμένο browser αλλά πάλι το πρόβλημα παραμένει. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη...
Phantom Of The Opera

Δοκιμασες να περσεις παλι τον IE?

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

κανε μια δοκιμη να επανεγκαταστησεις μια νεοτερη εκδοση του firefox και οταν σε ρωτησει αν ειναι να μπει default browser να απαντησεις οχι,μηπως φτιαξει!

Start - Settings - Control Panel - Add remove programs - Set programs access and defaults - Choose a default Web browser.

Αυτό το έχω κάνει ήδη, το αναφέρω και στο αρχικό μου μήνυμα αν προσέξεις. Το πρόβλημα όμως δεν δείχνει να λύνεται. Εχω ήδη δοκιμάσει να απεγκαταστήσω τον Firefox και να τον κάνω πάλι εγκατάσταση, αλλά τίποτα...

Phantom Of The Opera

Αυτό το έχω κάνει ήδη, το αναφέρω και στο αρχικό μου μήνυμα αν προσέξεις. Το πρόβλημα όμως δεν δείχνει να λύνεται. Εχω ήδη δοκιμάσει να απεγκαταστήσω τον Firefox και να τον κάνω πάλι εγκατάσταση, αλλά τίποτα...

Έχεις δίκιο, δεν το πρόσεξα. Μου φαίνεται περίεργο όμως... Τσέκαρε τις επιλογές στο Folder Options -> File types.

σημερα παρατηρησα οτι ταυτοχρονη χρηση internel explorer και firefox,και μετα απο μερες χωρις προβληματα,παταω κλικ στα λινκς του firefox και δεν ανοιγουν....χωρις να βγει κανενα error ή κολλημα.μετα που τον ξανανοιγω ολα καλα.να πω οτι απο τη στιγμη που ανοιξει μεχρι την στιγμη που κλεισει το καρβουνο μου,ειναι κ οι 2 browsers ανοιχτοι συγχρονως.