Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει καταφέρει κάποιος να φαίνεται το περιεχόμενο μιάς ειδοποίησης στην κλειδωμένη οθόνη του τηλεφώνου ( πχ gmail, yahoo, viber ), δλδ όπως φαίνεται στο iphone ή το έχει καταργήσει και αυτό η samsung ?

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

7 ώρες πριν, boymanos said:

Εχει καταφέρει κάποιος να φαίνεται το περιεχόμενο μιάς ειδοποίησης στην κλειδωμένη οθόνη του τηλεφώνου ( πχ gmail, yahoo, viber ), δλδ όπως φαίνεται στο iphone ή το έχει καταργήσει και αυτό η samsung ?

έλα μου ντε και εγώ αυτό ψάχνω 

19 ώρες πριν, boymanos said:

δλδ όπως φαίνεται στο iphone

Πώς φαινεται στο iPhone? 

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

19 ώρες πριν, boymanos said:

Δηλαδή εχεις την παρακάτω ρύθμιση ενεργοποιημενη και δνε σου εμφανίζεται το περιεχόμενο της ειδοποίησης; 

Screenshot_20260524_123322_Settings.jpg

10 minutes ago, Prattein_Aloga said:

Πώς φαινεται στο iPhone? 

Φαίνεται από που είναι η ειδοποίηση και τι περιέχει.

2 minutes ago, dimitris1090T said:

Δηλαδή εχεις την παρακάτω ρύθμιση ενεργοποιημενη και δνε σου εμφανίζεται το περιεχόμενο της ειδοποίησης; 

Screenshot_20260524_123322_Settings.jpg

Ακριβώς, βρήκα μία λύση στο reddit αλλά δεν μπορώ να βρώ αυτο που λέει ο φίλος:  

Έτσι, είχα το ίδιο πρόβλημα και όλες οι ρυθμίσεις μου ήταν σωστές. Αυτό που κατέληξε να είναι είναι η ηλίθια εφαρμογή Glance AI. Έπρεπε να την απενεργοποιήσω και μπουμ, όλες οι ειδοποιήσεις μου είχαν επιστρέψει στην κλειδώματος οθόνη.

Από την οθόνη κλειδώματος, κράτησε το δάχτυλό σου κάτω στην οθόνη μέχρι να μπει σε λειτουργία επεξεργασίας (άλλαξε φόντα και τέτοια), τότε διάλεξε ρυθμίσεις. Απενεργοποίησε το "Ενεργοποίηση AI Lockscreens" στην κορυφή.

Edited by boymanos