boymanos Δημ. Σάββατο στις 01:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:58 μμ Εχει καταφέρει κάποιος να φαίνεται το περιεχόμενο μιάς ειδοποίησης στην κλειδωμένη οθόνη του τηλεφώνου ( πχ gmail, yahoo, viber ), δλδ όπως φαίνεται στο iphone ή το έχει καταργήσει και αυτό η samsung ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Σάββατο στις 09:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:51 μμ 7 ώρες πριν, boymanos said: Εχει καταφέρει κάποιος να φαίνεται το περιεχόμενο μιάς ειδοποίησης στην κλειδωμένη οθόνη του τηλεφώνου ( πχ gmail, yahoo, viber ), δλδ όπως φαίνεται στο iphone ή το έχει καταργήσει και αυτό η samsung ? έλα μου ντε και εγώ αυτό ψάχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 19 ώρες πριν, boymanos said: δλδ όπως φαίνεται στο iphone Πώς φαινεται στο iPhone? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 19 ώρες πριν, boymanos said: Εχει καταφέρει κάποιος να φαίνεται το περιεχόμενο μιάς ειδοποίησης στην κλειδωμένη οθόνη του τηλεφώνου ( πχ gmail, yahoo, viber ), δλδ όπως φαίνεται στο iphone ή το έχει καταργήσει και αυτό η samsung ? Δηλαδή εχεις την παρακάτω ρύθμιση ενεργοποιημενη και δνε σου εμφανίζεται το περιεχόμενο της ειδοποίησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) 10 minutes ago, Prattein_Aloga said: Πώς φαινεται στο iPhone? Φαίνεται από που είναι η ειδοποίηση και τι περιέχει. 2 minutes ago, dimitris1090T said: Δηλαδή εχεις την παρακάτω ρύθμιση ενεργοποιημενη και δνε σου εμφανίζεται το περιεχόμενο της ειδοποίησης; Ακριβώς, βρήκα μία λύση στο reddit αλλά δεν μπορώ να βρώ αυτο που λέει ο φίλος: Έτσι, είχα το ίδιο πρόβλημα και όλες οι ρυθμίσεις μου ήταν σωστές. Αυτό που κατέληξε να είναι είναι η ηλίθια εφαρμογή Glance AI. Έπρεπε να την απενεργοποιήσω και μπουμ, όλες οι ειδοποιήσεις μου είχαν επιστρέψει στην κλειδώματος οθόνη. Από την οθόνη κλειδώματος, κράτησε το δάχτυλό σου κάτω στην οθόνη μέχρι να μπει σε λειτουργία επεξεργασίας (άλλαξε φόντα και τέτοια), τότε διάλεξε ρυθμίσεις. Απενεργοποίησε το "Ενεργοποίηση AI Lockscreens" στην κορυφή. Edited 21 ώρες πριν by boymanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts