Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

42 minutes ago, Tips2022 said:

Το βιντεάκι με την πράσινη γραμμή το είδες για το S26??

Ανοιξε τα στραβά σου, που θες και ΑΙ .... https:https://x.com/SamsungSWUpdate/status/2046069998712685044?s=20//x.com/SamsungSWUpdate/status/2046069998712685044?s=20

Ναι η συσκευή στην φωτό είναι η S20!!! Για σύγκριση μπήκε...όπως εδώ κάνω με τα SONY!

Εμ εσείς θέλετε και επεξήγηση.... που να τα καταλάβετε με την μία σπιρτόξυλα του Myphone!!!

Υγ. Μην αγοράζετε ακόμη τα Buds Pro πριν τα συγκρίνετε με τα νέα Αble.

Μια συσκευή της Samsung με αριθμό μοντέλου SM-U600 εντοπίστηκε πρόσφατα με αναφορές στην εφαρμογή Galaxy Wearable που υποδηλώνουν ότι θα μπορούσε να ονομαστεί Galaxy Buds Able. Τώρα, εντόπισα το σχέδιό τους στο One UI 9. Τα ακουστικά φαίνεται να διαθέτουν ένα σχέδιο γάντζου κλιπ-on, μαζί με μια μάσκα που καλύπτει το μικρόφωνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εικόνα βρέθηκε στο τελευταίο υλικολογισμικό One UI. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καθυστερήσει πολλές φορές να παρουσιαστούν και δεν αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην επερχόμενη εκδήλωση Galaxy Unpacked τον Ιούλιο του 2026. Αν σκοπεύατε να τα περιμένετε, ίσως χρειαστεί να περιμένε λίγο περισσότερο γιατί ίσως να καθυστερήσουν....

Samsung-Galaxy-Buds-Able-Silhouette.jpg

Sony-LinkBuds-Clip-Lavender.webp

Συγγνώμη δάσκαλε θα είμαι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά, ξέρω είμαι ανάξιος να χρησιμοποιώ ai. Παλι καλά μας χάρισε εσένα το φόρουμ που μας ξεστραβωνεις λίγο. Γιατί εμείς δεν βλέπουμε που πάνε τα 4.

Υγ. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, μόλις ακύρωσα την παραγγελία για buds pro δε μαύρο χρώμα και περιμένω να προπαραγγειλω αυτά τα τρεντι σκουλαρικια ε ακουστικά εννοώ, σε αυτό το χρώμα της φωτογραφίας θα είναι φωτιά.

Edited by dimitris1090T

3 ώρες πριν, Tips2022 said:

Ανοιξε τα στραβά σου,

Τι εγινε; Σε βαλαμε να γραψεις κατι απο μονος σου και τσατιστικες; Αμα δε ξερεις να μιλας ,να παραμείνεις με το copy paste του ΑΙ
Τουλαχιστον αυτο εχει τροπους. 

5 ώρες πριν, Gorge said:

Τι εγινε; Σε βαλαμε να γραψεις κατι απο μονος σου και τσατιστικες; Αμα δε ξερεις να μιλας ,να παραμείνεις με το copy paste του ΑΙ
Τουλαχιστον αυτο εχει τροπους. 

Γιατί και με ΑΙ ξέρει να γράφει? Το νοητικό του επίπεδο είναι τόσο στα τάρταρα που που ούτε την αντιγραφή που κάνει έχει την αίσθηση να διορθώσει 🤣 

Βασικά δεν νομίζω να καταλαβαίνει καν τι κάνει αντιγραφή 🤣

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Ανέλαβε ο Grok

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Γεια σας 

Παρέλαβα χτες s26 ultra,έκανα αναβάθμιση από s21 ultra που είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ξόδεψα πολύ χρόνο να το στήσω και αυτό που ουσιαστικά δεν με τρέλανε (πείτε με τρελό) είναι η οθόνη. Τα χρώματα είναι πιο ξεπλυμένα από το s21 ultra ή εμένα μου φαίνεται. Επίσης το privacy display,ξέρω ότι αλλάζει η φωτεινότητα,αλλά όταν το πάω στη πλήρη κάλυψη,μου φαίνεται κάτασπρο όταν το πλαγιάζω. Μέχρι που άρχισα να σκέφτομαι ότι η συσκευή έχει θέμα. Το chat gtp μου είπε ότι είναι φυσιολογικό γιατί η οθόνη του s21 ultra είχε πιο saturated χρώματα. Δεν έχω άλλες εντυπώσεις ακόμα από τα υπόλοιπα.μου αρέσει η επίπεδη οθόνη και αρκετά πιο πλατιά.

6 ώρες πριν, gambitzx said:

Τα χρώματα είναι πιο ξεπλυμένα από το s21 ultra ή εμένα μου φαίνεται.

Αν και δεν έχω τη συσκευή, έκανες τις σχετικές ρυθμίσεις από το μενού;

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

8 ώρες πριν, gambitzx said:

Γεια σας 

Παρέλαβα χτες s26 ultra,έκανα αναβάθμιση από s21 ultra που είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ξόδεψα πολύ χρόνο να το στήσω και αυτό που ουσιαστικά δεν με τρέλανε (πείτε με τρελό) είναι η οθόνη. Τα χρώματα είναι πιο ξεπλυμένα από το s21 ultra ή εμένα μου φαίνεται. Επίσης το privacy display,ξέρω ότι αλλάζει η φωτεινότητα,αλλά όταν το πάω στη πλήρη κάλυψη,μου φαίνεται κάτασπρο όταν το πλαγιάζω. Μέχρι που άρχισα να σκέφτομαι ότι η συσκευή έχει θέμα. Το chat gtp μου είπε ότι είναι φυσιολογικό γιατί η οθόνη του s21 ultra είχε πιο saturated χρώματα. Δεν έχω άλλες εντυπώσεις ακόμα από τα υπόλοιπα.μου αρέσει η επίπεδη οθόνη και αρκετά πιο πλατιά.

Display->Screen Mode->Vivid->Advanced Settings->Vividness

Εκεί μπορείς να ορίσεις πόσο κορεσμένη θες την οθόνη.

Αυτό που σου είπε το τσατ είναι αλήθεια. Από το S24 κ μετά τα χρώματα είναι πιο προς το φυσικο στις οθονες.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

32 minutes ago, OverClocker said:

Display->Screen Mode->Vivid->Advanced Settings->Vividness

Εκεί μπορείς να ορίσεις πόσο κορεσμένη θες την οθόνη.

Αυτό που σου είπε το τσατ είναι αλήθεια. Από το S24 κ μετά τα χρώματα είναι πιο προς το φυσικο στις οθονες.

Ναι τις έκανα η διαφορά ειδικά αν τα βάλεις δίπλα είναι εμφανής,σε λέω ότι το s26 ultra είναι χάλια,έχει διαφορά απλά. Επίσης το AI είπε ότι μιλάμε για 8bit οθόνη σε διάφορα με την 10bit του s21. 

Εντυπωσιακό το πόσο εύκολα περνάς τα πάντα σε νέα συσκευή,από εφαρμογές μέχρι Google. Είχα καιρό να κάνω αλλαγή συσκευής,πήγα σε Samsung διότι μιλάμε για απίστευτη συσκευή και πάντα μιλάω για ultra συσκευή. Επίσης βασική αλλαγή για μένα είναι η μπαταρία, διότι με το s21 ultra έφτασα να το φορτίζω 2-3 φορές τη μέρα,αφού το κινητό έχει σίγουρα φτάσει 1500 κύκλους...

Ποια συσκευή θα είχε τέτοιους κύκλους και θα άντεχε ακόμα; Και τα κουλά άρχισε να τα κάνει πριν κανέναν μήνα (δεν υπερβάλλω),το φορτίζω κυριολεκτικά κάθε μέρα από τότε που το πήρα.

1 ώρα πριν, gambitzx said:

Ναι τις έκανα η διαφορά ειδικά αν τα βάλεις δίπλα είναι εμφανής,σε λέω ότι το s26 ultra είναι χάλια,έχει διαφορά απλά. Επίσης το AI είπε ότι μιλάμε για 8bit οθόνη σε διάφορα με την 10bit του s21. 

Εντυπωσιακό το πόσο εύκολα περνάς τα πάντα σε νέα συσκευή,από εφαρμογές μέχρι Google. Είχα καιρό να κάνω αλλαγή συσκευής,πήγα σε Samsung διότι μιλάμε για απίστευτη συσκευή και πάντα μιλάω για ultra συσκευή. Επίσης βασική αλλαγή για μένα είναι η μπαταρία, διότι με το s21 ultra έφτασα να το φορτίζω 2-3 φορές τη μέρα,αφού το κινητό έχει σίγουρα φτάσει 1500 κύκλους...

Ποια συσκευή θα είχε τέτοιους κύκλους και θα άντεχε ακόμα; Και τα κουλά άρχισε να τα κάνει πριν κανέναν μήνα (δεν υπερβάλλω),το φορτίζω κυριολεκτικά κάθε μέρα από τότε που το πήρα.

Σε καμια περίπτωση το s21 δεν φορούσε 10bit πανελ! Ουτε για αστείο 🤣

Επισης απλη απορία τι χρήση κανετε στο κινητό σας και σας φαίνεται παράξενο το 2-3 φορες την μερα φόρτιση? Εγω ηδη κανω 2 φορες φόρτιση στο s26 ultra και καμια φορά και 3 φορες. 

Και στο iphone 15PM που ειχα παρει 3 φορες την μερα.

Και στο s24 ultra που ειχα 2 χρονια ειχα φτάσει 3-4 φορες την μερα.😎😎

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

1 ώρα πριν, gambitzx said:

Παραδοσιακά η Samsung είχε over saturated οθόνες που σταδιακά το έχει πάει πιο προς το Natural από το 24 κ μετά.
Αυτό που λες το βλέπω ακόμα και τώρα με το Note 9 απέναντι στα S23/24/25/26 ultra, με το 9 έχει υπερκορεσμένα χρώματα.

Το S21u ειχε απιστευτη οθονη.. εγω που εχω το 24 και ειχα το 21 και το εχω δωσει σε συγγενη μου, την βλεπω και την ζηλευω. (στα χρωματα) 
Αναμονη μεχρι να βγει νεα μπαταρια...

Σκέφτομαι να πάρω το s26 ultra αλλά παντού διαβάζω ότι το s25 ultra είναι πολύ καλύτερο και κυρίως σε οθόνη που με ενδιαφέρει. Άλλοι λένε πάρε το s26 ultra γιατί έχει πέσει αρκετά η τιμή και συμφέρει εφόσον το βρίσκεις 890€ ενώ το s25 στα 780€.... Να πω την αλήθεια το τετράγωνο του s25 ultra το προτιμώ απ το πιο στρογγυλεμένο s26. Τι προτείνετε;

Αφού παντού διαβάζεις ότι η οθόνη του s25 είναι καλύτερη και δεν διαβάζεις εδώ τι λέμε γιατί μας ρωτας και δε το παίρνεις?

9 minutes ago, OverClocker said:

Αφού παντού διαβάζεις ότι η οθόνη του s25 είναι καλύτερη και δεν διαβάζεις εδώ τι λέμε γιατί μας ρωτας και δε το παίρνεις?

Κι εδώ οι περισσότεροι το ίδιο λέτε... Κάποια διαφορετική άποψη θέλω.

54 minutes ago, damierom said:

Κι εδώ οι περισσότεροι το ίδιο λέτε... Κάποια διαφορετική άποψη θέλω.

Αφού και εδώ το ίδιο λέμε, πάρε 25 δαγκωτό.

Καλορίζικο

2 minutes ago, OverClocker said:

Αφού και εδώ το ίδιο λέμε, πάρε 25 δαγκωτό.

Καλορίζικο

Εσύ τι άποψη έχεις; Είχα το s25 ultra. Απλά για το s26 απογοητεύομαι από τα σχόλια...

2 ώρες πριν, damierom said:

Εσύ τι άποψη έχεις; Είχα το s25 ultra. Απλά για το s26 απογοητεύομαι από τα σχόλια...

Εγω θα σου πω για μενα...Πούλησα το Pixel 9 Pro και θα παω σε S ultra.

Οχι γιατι δεν με καλύπτε το Pixel κάθε άλλο,απλά για αλλαγή...Μεχρι το 2018 ειχα S Series και  Note,μετα πήγα Pixel (XL [το εχω,ακομα] 4XL 6 6 Pro 8 Pro 9 Pro) μεχρι και φέτος που πριν ενα μηνα το πουλησα,και απλά για αλλαγή θα παω σε S ultra...Το θέμα ειναι οτι σκέφτομαι και εγω ποιο να.παρω...25 η 26???

Με το σκεπτικό οτι το 27 θα εχει αρκετές αλλαγές,σε κάμερα και μπαταρία λέω δεν αξιζει το 26,απο την άλλη η διαφορά στα χρηματα ειναι  μικρή που δεν αξιζει να μην πας στο καινούργιο...Μέσα στον Μάη θα γίνει η αγορά...Σαν κατασκευή προτιμώ το 25,σαν συσκευή προτιμώ το 26...Αντε βγαλε άκρη...

7 ώρες πριν, damierom said:

Σκέφτομαι να πάρω το s26 ultra αλλά παντού διαβάζω ότι το s25 ultra είναι πολύ καλύτερο και κυρίως σε οθόνη που με ενδιαφέρει. Άλλοι λένε πάρε το s26 ultra γιατί έχει πέσει αρκετά η τιμή και συμφέρει εφόσον το βρίσκεις 890€ ενώ το s25 στα 780€.... Να πω την αλήθεια το τετράγωνο του s25 ultra το προτιμώ απ το πιο στρογγυλεμένο s26. Τι προτείνετε;

Εχω το s26 ultra....ειναι πολυ καλη συσκευη..Ειχα το s25 ultra πριν...Μικρες οι διαφορες.....την νυχτα το s26 ultra δινει πιο φωτεινη ληψη ειδικα σε χαμηλο φωτισμο σε σχεση με το s25 ultra...Η οθονη του ειναι εξαιρετικη και δεν εχει καποια διαφορα με αυτην του s25 ultra..απο κει και περα η διαφορα τιμης ειναι μικρη..Ο καθενας αποφασιζει οτι τον συμφερει...

14 ώρες πριν, damierom said:

Και εγώ βρέθηκα στο ίδιο δίλημμα και τελικά επέλεξα το S25 Ultra. Προτίμησα τον πιο τετραγωνισμένο σχεδιασμό, καθώς μου φαίνεται πιο κομψός, ενώ είναι και ελαφρώς πιο στενό σε σύγκριση με το S26 Ultra. Επιπλέον, το πλαίσιο από τιτάνιο αποτελεί για μένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με το αλουμίνιο.

Τέλος, η τιμή του είναι κάπως χαμηλότερη, κάτι που ενίσχυσε την επιλογή μου. Κατά τα λοιπά, θεωρώ ότι οι διαφορές τους σε επιδόσεις και χαρακτηριστικά είναι περιορισμένες

Edited by finisher

20 minutes ago, finisher said:

Και εγώ βρέθηκα στο ίδιο δίλημμα και τελικά επέλεξα το S25 Ultra. Προτίμησα τον πιο τετραγωνισμένο σχεδιασμό, καθώς μου φαίνεται πιο κομψός, ενώ είναι και ελαφρώς πιο στενό σε σύγκριση με το S26 Ultra. Επιπλέον, το πλαίσιο από τιτάνιο αποτελεί για μένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με το αλουμίνιο.

Τέλος, η τιμή του είναι κάπως χαμηλότερη, κάτι που ενίσχυσε την επιλογή μου. Κατά τα λοιπά, θεωρώ ότι οι διαφορές τους σε επιδόσεις και χαρακτηριστικά είναι περιορισμένες

Θα συμφωνήσω. Ο μόνος λόγος που θα πήγαινα στο s26 ultra νομίζω ότι θα ήταν ο ισχυρότερος επεξεργαστής. Τίποτα άλλο.

Οσοι λετε για Τιτανιο εναντι του αλουμινίου το καταλαβαίνετε οτι ειναι σε ποσοστό 0.0001% του κινητού ε? 🤣 

Και οι περισσότεροι το εχουν σε θηκη που ούτε καν το βλέπουν αισθάνονται η οτιδήποτε! 😎🤣

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Η στιβαρότητα και η ανθεκτικότητα ενός κινητού δεν έχει να κάνει με το αν θα είναι σε θήκη ή όχι, τότε να γυρίσουμε στο πλαστικό με αυτή την λογική. Το γεγονός είναι ότι στην ποιότητα κατασκευής φέτος η Samsung έκανε πισωγύρισμα.

Μπρος πίσω λοιπον

images-1.jpeg.cdd379c836773c490190c35944007ba9.jpeg

16 ώρες πριν, damierom said:

1 ώρα πριν, damierom said:

Θα συμφωνήσω. Ο μόνος λόγος που θα πήγαινα στο s26 ultra νομίζω ότι θα ήταν ο ισχυρότερος επεξεργαστής. Τίποτα άλλο.

Χαίρομαι που πήρες της σωστή απόφαση 🙂

Edited by OverClocker

31 minutes ago, finisher said:

Η στιβαρότητα και η ανθεκτικότητα ενός κινητού δεν έχει να κάνει με το αν θα είναι σε θήκη ή όχι, τότε να γυρίσουμε στο πλαστικό με αυτή την λογική. Το γεγονός είναι ότι στην ποιότητα κατασκευής φέτος η Samsung έκανε πισωγύρισμα.

Δεν διαφωνώ σε αυτό.  Εννοείται πληρώνεις θέλεις το όσο δυνατόν καλύτερο.  Αλλα και πάλι είναι πολύ μικρό το ποσοστό τιτανίου,  πέρα από το να φλεξαρεις εχει το κινητό μου τιτανίο δεν νομίζω να αξιοποιείται! 

Θα ηθελα να εχει οπως τα προηγούμενα μοντέλα; ΝΑΙ.

Με πείραξε που δεν οχι; ΟΧΙ.

Βλέπω διαφορά? Ναι στο οτι ειναι πιο δροσερό αποτι το τιτανίο.  

Το 26αρι ειναι το καλύτερο κινητό που εχω πιάσει τα τελευταία χρονια (μεγαλύτερες αδυναμίες Note3 & Note4).

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Χαίρομαι που συμφωνούμε ότι το Τιτάνιο είναι καλύτερο σαν υλικό και για θέμα κόστους η εταιρεία γύρισε στο αλουμίνιο που είναι υποδιέστερο. Δεν είναι θέμα φλεξαρίσματος απλά κάθε χρόνο θέλουμε καλύτερα κινητά ειδικά σε αυτά τα χρήματα και όχι πισωγυρίσματα. Επίσης η αύξηση του πλάτους το κάνει χειρότερο στο πιάσιμο στο χέρι σε σχέση με πέρυσι.