Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιλέγεις ποιο θέλεις να έχει προτεραιότητα: VoLTE => Προτίμηση δικτύου παρόχου ή VoWiFi => Προτίμηση δικτύων Wi-Fi.

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

20 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Ο λαός απαιτεί με ΑΙ να φτιαχτεί!

Για κάνε τα μαγικά σου και κάνε τη νύχτα μέρα 😉

Εδώ είσαι!!! Από τις πιο τρελές λειτουργίες του s26 ultra

20260313_204934(1)(1).jpg

Πάντως η Bixby στα γραπτά ελληνικά γράφει και απανταει μια χαρα και κανει εντολές. 

Αλλα σε ομιλία έχουμε πολλα ψωμακια ακομα.

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

γίνεται στην εφαρμογή κλήσεων της samsung να δείχνει ανά επαφή τις κλήσεις και οχι χυμα;  και δεν εννοώ το εικονίδιο που έχει το ιστορικό κλήσεων με την επαφή. ξέρω κατευθείαν να δείχνει πχ Κώστας(10) και πατώντας πανω να βγάζει το ιστορικό 

15 ώρες πριν, anestisagg said:

Καλημερα και από μένα χθες παρέλαβα και εγω το s26ultra 512 απο γερμανο χωρις φπα και -20% με  καρτα Eurobank εχω κάνει την μεταφορά μέσω καλωδιου από το παλιό μου s23plus η διαφορά είναι τεράστια  και σε σχέση με το παλιό φαίνεται εξαιρετικό!!!Τοποθέτησα μεμβράνη στην οθόνη μολις το πηρα αλλα την έβγαλα γιατι γέμισε χνούδια μέσα έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό τζαμακι οθονης ώστε να δουλεύει και ακαριαία το αποτύπωμα 

Φίλε μην βάλεις...απολαυσε το

1 ώρα πριν, EricssonyFan said:

Και να ισχύουν , κανείς δεν θέλει να γράψει αρνητική εμπειρία προς το παρόν. Πως θα μεταπωληθει μετά;

Δεν άντεξα, ρώτησα τη λειτουργία ai..

... Με αρκετό ψάξιμο έμαθα ότι είχε και το 25 πέρυσι ίδιο θέμα. 

Ξανάλεω πάντως, δεν είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είχα άλλη ρύθμιση με μια από τις δύο συσκευές, ώστε να βγάζουν άλλο αποτέλεσμα εικόνας κάθε φορά. Το πρόβλημα με πραγματικη θολούρα όπως οι εικόνες που ανέβασε ο ice universe, δεν το έχω δει ποτέ σε συσκευη ζωντανά. Και δεν θέλω να το δω. 

Screenshot_20260311_002745_Chrome.jpg

Screenshot_20260311_003004_Chrome.jpg

Screenshot_20260311_003045_Chrome.jpg

Screenshot_20260311_003139_Chrome.jpg

Υπερβολές, το δικό μου είναι μια χαρά, δεν έχει τέτοια θέματα.

unnamed.jpg

Edited by Athkatla

6 minutes ago, Athkatla said:

Υπερβολές, το δικό μου είναι μια χαρά, δεν έχει τέτοια θέματα.

AOI_d_9Ov2ihUvmHrlS444ZxSxrn2xffp7v97e2K-KilropUMIwkgSsYv9L3eP2LyUzb7AxYqdsvLn4u2d-QWDj633Cl2ty85fWgp2d8Aw23diyQg8KYzo7lM2EdIwo_n7GMqTAXEvKeiWE4qCXiAH8kXYxeQ1duFVyrEJpQ8rQGsORtWjfQCYstLrgXDpiwTBj9qICe3fXp52BHpOWQMm9qMGt3_so5T3t2aorlzV69mcmT7xJTwjl2hOk4Qw_fXBM7J5xJCWi9mIJhN7dSsCsDEOL5gke-j86ieh9nfciL65q2MjT9QmMypH7Z7t_C41hrD7joIkcoV_vjBK0N25jfUyT5HkxQbqqbH9xKzuT_q_QjC_ly8nqdml3uNcoS93ao4b0zYoRyq_yxb4CQOWZTnRTolosKnnZ6npebeu8KzmIc88Doj72AMoUUp-7LSFUICnGfnmxRz-QejzehxE0jF0XmmNaGpNfMfNrbMK2HKo29PFR2Ji4Y_csQ6U1DJ6qRqpC-B17AIAlpsXEkyJnZemHKI3tnO8WrSWF-9UxZ4UOIBET1sYFuyqOq2pTDj8ZNiWR0do5svB5PzFtlA-1c8TfZThxsmtqM-4LtXLHZ_PN9m0aiCxzXFoy6iv43J31FeCHYRIimb81U-bOW88tusoVD_kHYpgHuvwf_AtOn2G3gu8JR1Sq-57-kbcWO_csCNhN0nk5jS65FxulvqjmcXIOZ8BE3JJ0f-PTZmN22_FFdXZjOv7IxYZSHwK-828GPLQUPbg2kK9ib7omB5jAn__9UAeLmze6V0ECWPBesHm63N5wis1SxZPB7vVx9I8kO3KZn8zVOYcXcGqbzhBSCBvt8Y6ROGx9APTspKFel7X7xfqpr-RcjFJohaH-CyjqVzkNOsjQ1vetucXVAAE2eurfApA_JV5f_AfIdvr3oC9RtKe164Tut9D3HI2iwkbvFN2SXNrUygUGWYlcBBa-RbH63YTZ8LMvHg28VDEQ32Y1J6bD4-3Bo9_XesKC7Tb0QHFkJVeukXponbvXy-oSBxAJVVVIfG3U8U55dle8DzejHLNYIgbFPW0COmfvFjAM4uqOJe_qON9ELse5uhDvC41lbxJXfK5qKuOv_fy64w1AsuXIjgSiujhfHBtfkzIWktjqgAQJnwBvc8raMWQJ3vZ76YEdgtyManvt0IEOolsolzYsdql0l2earf3hDtWmwVPCPj8B9R3Z29cIpIOlZuoeda0l1J6ucteDoSQeNTU-iR06C8soY2SPtP6pZFqviZHeez0jGGbsYP5zcIPQEAeHGmBgqoofjHJUE1krkns8bRO1f-81YWqt0zS9g62wn8BqEI1wVgjPsZUxd5eF1ZMqyEbTZlzftNRXQ695MfiPxCiAflgJr_2-c4BtJmkRsXufD-VELHYJ5vGtMbb3PkPI97UNFdcwoKPpiXRaHBYNNvPKAa5l6JPgKzjF0Tcer9qOr_NBqG5wbidY=s1600-rj

Τι ακριβώς βλέπεις εδώ; Εγώ δε βλέπω τίποτα 

1 ώρα πριν, EricssonyFan said:

Τι ακριβώς βλέπεις εδώ; Εγώ δε βλέπω τίποτα 

Βλέπω το ηλιοβασίλεμα. :classic_laugh:

Edited by Athkatla

23 ώρες πριν, anestisagg said:

Καλημερα και από μένα χθες παρέλαβα και εγω το s26ultra 512 απο γερμανο χωρις φπα και -20% με  καρτα Eurobank εχω κάνει την μεταφορά μέσω καλωδιου από το παλιό μου s23plus η διαφορά είναι τεράστια  και σε σχέση με το παλιό φαίνεται εξαιρετικό!!!Τοποθέτησα μεμβράνη στην οθόνη μολις το πηρα αλλα την έβγαλα γιατι γέμισε χνούδια μέσα έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό τζαμακι οθονης ώστε να δουλεύει και ακαριαία το αποτύπωμα 

Έτρεξε ο Γερμανός τέτοια προσφορά?????????????

ThaBull

37 minutes ago, thabull said:

Επίσης κωτσοβολος με alpha, πλαίσιο με εθνική, αγορά με πιστωτική και επιστροφή 20% της αξίας σε πόντους.

7 ώρες πριν, EricssonyFan said:

Και να ισχύουν , κανείς δεν θέλει να γράψει αρνητική εμπειρία προς το παρόν. Πως θα μεταπωληθει μετά;

Δεν άντεξα, ρώτησα τη λειτουργία ai..

... Με αρκετό ψάξιμο έμαθα ότι είχε και το 25 πέρυσι ίδιο θέμα. 

Ξανάλεω πάντως, δεν είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είχα άλλη ρύθμιση με μια από τις δύο συσκευές, ώστε να βγάζουν άλλο αποτέλεσμα εικόνας κάθε φορά. Το πρόβλημα με πραγματικη θολούρα όπως οι εικόνες που ανέβασε ο ice universe, δεν το έχω δει ποτέ σε συσκευη ζωντανά. Και δεν θέλω να το δω. 

Screenshot_20260311_002745_Chrome.jpg

Screenshot_20260311_003004_Chrome.jpg

Screenshot_20260311_003045_Chrome.jpg

Screenshot_20260311_003139_Chrome.jpg

@EricssonyFan σε έχει χακάρει ο @Tips2022 !!! 🤣🤣🤣🤣

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

On 14/3/2026 at 7:57 ΠΜ, anestisagg said:

Συστήνω να μην αφήσεις ούτε δευτερόλεπτο την οθόνη χωρίς tempered glass. 

Όποιο θέλεις.

Όλα τα επώνυμα κάθονται τέλεια. 

Η πρόταση μου είναι spigen. 

kountouraN

1 hour ago, thabull said:

Ναι στη ουσία βγαινει 967€ απλά τα χρήματα που θα επιστραφούν δεν μπορείς να τα κάνεις ανάληψη πάρα μόνο πληρώμη σε επιλεγμένα καταστήματα όπως σούπερ μάρκες και αλλα

32 minutes ago, kountoura said:

Συστήνω να μην αφήσεις ούτε δευτερόλεπτο την οθόνη χωρίς tempered glass. 

Όποιο θέλεις.

Όλα τα επώνυμα κάθονται τέλεια. 

Η πρόταση μου είναι spigen. 

Και εγώ για spigen σκέφτομαι απλα δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει το αποτύπωμα γιατί μου είπαν ότι δεν πιάνει κάποιες φορες

Edited by anestisagg

Spigen δουλεύει μια χαρά.

Μετά από την τοποθέτηση πρέπει να ξανά περάσεις το δακτυλικό.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Υπάρχει τρόπος να βλέπω στην κατανάλωση μπαταρίας το χρόνο που είναι ενεργή η οθόνη από την τελευταία φόρτιση και όχι στο 24ωρο?652272726_Screenshot_20260315_114949_Devicecare.thumb.jpg.1b78a02a7902affb9e171a85f4ce1e9c.jpg

54 minutes ago, margianniss said:

Υπάρχει τρόπος να βλέπω στην κατανάλωση μπαταρίας το χρόνο που είναι ενεργή η οθόνη από την τελευταία φόρτιση και όχι στο 24ωρο?652272726_Screenshot_20260315_114949_Devicecare.thumb.jpg.1b78a02a7902affb9e171a85f4ce1e9c.jpg

Ρυθμίσεις. Μπαταρία. Πατάς πάνω στο ημερήσια χρήση. Και το αλλάζεις στο "από την τελευταία φόρτιση". 

kountouraN

9 minutes ago, kountoura said:

Ρυθμίσεις. Μπαταρία. Πατάς πάνω στο ημερήσια χρήση. Και το αλλάζεις στο "από την τελευταία φόρτιση". 

Σε ευχαριστώ φίλε

παλια υπηρχε η δυνατοτητα  απο το ui να βλεπουμε ταχυτητα download κακως το καταργησανε

υπογραφή εκτός ορίων

Καλησπέρα σε όλους!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιο κράξιμο από τους Έλληνες youtubers ξέρετε από ποιους... τόσο χάλια είναι η συσκευή βρε παιδιά πείτε μου την γνώμη σας γιατί σκέφτομαι να κάνω την αγορά..Ευχαριστώ

Μπάμπης

50 minutes ago, raikonnen said:

Καλησπέρα σε όλους!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιο κράξιμο από τους Έλληνες youtubers ξέρετε από ποιους... τόσο χάλια είναι η συσκευή βρε παιδιά πείτε μου την γνώμη σας γιατί σκέφτομαι να κάνω την αγορά..Ευχαριστώ

Προχώρα χωρίς να τους ακούς. Το έχω. Καμία σχέση με αυτά που το κατηγορούν. 

53 minutes ago, raikonnen said:

Καλησπέρα σε όλους!

Ακουστηκε οτι δεν τους εδωσε η samsung δωρεαν κινητα για review..

43 minutes ago, Gorge said:

Ακουστηκε οτι δεν τους εδωσε η samsung δωρεαν κινητα για review..

Ενας συγκεκριμένος , όχι μόνο παίρνει δωρεάν κινητά από τη xiaomi, αλλά μπορεί να τα κράτησει τζάμπα ένα χρόνο. Οπότε ξέρουμε ήδη γιατί συμπαθεί παράπάνω, μόνο xiaomi κινητά..

8 minutes ago, EricssonyFan said:

Ενας συγκεκριμένος , όχι μόνο παίρνει δωρεάν κινητά από τη xiaomi, αλλά μπορεί να τα κράτησει τζάμπα ένα χρόνο. Οπότε ξέρουμε ήδη γιατί συμπαθεί παράπάνω, μόνο xiaomi κινητά..

Κι άλλος είναι δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος..xiaomi δεν θα έπερνα ποτέ και ας ήταν μόνο αυτή η μάρκα σε κινητά θα προτιμούσα να έμενα χωρίς τηλέφωνο.Να πω ότι είμαι κάτοχος iphone 13 pro max και ήρθε η ώρα να αλλάξω γιατι τα τελευταία χρόνια βλέπω άλματα προς το καλύτερο

Μπάμπης

2 ώρες πριν, raikonnen said:

Καλησπέρα σε όλους!

Αγορασε το κανονικα και εαν προερχεσαι και απο κινητο σαν το S23U οπως εγω πχ, τοτε θα καταλαβεις και τεραστια διαφορα....

Edited by spinemm

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X.

30 minutes ago, spinemm said:

Αγορασε το κανονικα και εαν προερχεσαι και απο κινητο σαν το S23U οπως εγω πχ, τοτε θα καταλαβεις και τεραστια διαφορα....

Επειδή έχω το s23u μπορείς να μου πεις σε τι υπάρχει τεράστια διαφορά;