Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tελευταία μέρα για αγορά του νέου κινητού μας, όσοι θέλετε να πάρετε το 10% και τον διπλάσιο χώρο κλπ

Μεγάλη κουβέντα έγινε πιο πάνω για την υγρασία (είδες Αλέκο ότι δεν ήταν hoax η πληροφορία μου? όπως και τα άλλα που σκέφτηκα και έγραψα) του κινητού μας. Δείτε το πιο κάτω βιντεάκι και εντοπίστε δυο νέες λειτουργίες του S26 Ultra (και δεν θα κάνω ανάλυση γιατί αυτή κάθεται στο στομάχι κάποιων καθώς φροντίζω να τους ξεπλένω με το παρακάτω βίντεο) και μετά πείτε μου αν κρατάτε στα χέρια σας κινητάρα! Γιατί καλό το Privacy Display, για το οποίο γίνεται μεγάλη κουβέντα, αλλά και το ..... δεν πάει πίσω!

https://x.com/smasithick/status/2031107532480291106

Η Samsung δίνει στο τηλέφωνο μια αντίσταση στο νερό που είναι σύμφωνη με το IP68, διάρκειας 30 λεπτών και σε βάθος 1,5 m. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι όταν υπάρχει πίεση νερού στο κινητό, όπως στο πλυντήριο, τότε η κατάσταση γίνεται πιο απαιτητική....που σπάει το φράγμα της Samsung!

Ειλικρινά παρακολουθώ τόσο τρελά πράγματα, πάντα αναρωτιέμαι μέχρι πού μπορούν να φτάσουν τα όρια της τεχνολογίας!!! Τα λέμε....

Edited by Tips2022

Καλησπέρα σε όλους

Από Γερμανό έχει παραλάβει κάποιος?

2 ώρες πριν, Johnny_Johnny said:

Χρησιμοποιείς καθόλου το spen? Πώς είναι τώρα όπου το κάνανε πιο λεπτό? 

Μια χαρα ειναι, προσωπικα δεν εχω δει καποια διαφορα ή "δυσφορια" στη χρηση, εκτος ισως απο την απουσια BT (αν και ποτε δεν ημουν φαν των air gestures)...

Edited by spinemm

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X.

3 ώρες πριν, redcom7 said:

Καλησπέρα σε όλους

Από Γερμανό έχει παραλάβει κάποιος?

Ναι, το Σαββατο, αλλα δεν ηταν το Ultra, αλλα το απλο

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

Τι είπαν οι ειδικοί συμπερασματικά για το Privacy Display.

Αφαιρεί τη φωτεινότητα και την ποιότητα της εικόνας καθ 'όλη τη διάρκεια της χρήσης του, αναβαθμίζει όμως ταυτόχρονα τα χαρακτηριστικά του Galaxy S26 Ultra. Εάν ενεργοποιήσετε τη Μέγιστη Ιδιωτικότητα, έχει ως αποτέλεσμα ακόμη μεγαλύτερη επιδείνωση της ανάγνωσης και της φωτεινότητας. Κοινώς, καλό το χαρακτηριστικό αλλά πρέπει να το χρησιμοποιούμε κατά βούληση και σε ειδικές περιπτώσεις για να μη χάνουμε την αυτονόητη λειτουργία ενός κινητού! Όπως Π.χ. Το χρησιμοποιείται απλά όταν κοιτάζει κάποιος - στα μέσα μαζικής μεταφοράς και βρίσκεται πάνω από τον ώμο σας ή πλάι σας - τις ιδιωτικές σας φωτογραφίες από την οικογενειακή γιορτή κ.λ.π.  Υποτίθεται.....ότι κάνεις αυτό!!!

Τέλος, το λέω για τους νέους αγοραστές που έχουν Mobile Emergency μέχρι τα μεσάνυχτα της 10ης Μαρτίου, είναι ακόμα δυνατό να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε εύκολα τη λειτουργία αυτή (μέσω της μπάρας μενού ή μετά τη ρύθμιση ακόμη και το διπλό πάτημα του πλευρικού κουμπιού), και έτσι προς στιγμή δε βλέπω να υπάρχει πρόβλημα, αλλά ευχαρίστηση μιας ωραίας δυνατότητας που έχει το κινητό μας.

Υ.Γ. Αν και ολόκληρη η σειρά του πλαισίου είναι πλέον από αλουμίνιο, χρωματισμένο στο ίδιο χρώμα του κινητού, το κινητό μας έχει πραγματικά premium επίδραση. Σίγουρα δε με πειράζει που ξεφορτωθήκαμε το μη πρακτικό τιτάνιο στο Galaxy S26 Ultra. Οι συσκευές είναι κομψές και εξακολουθούν να φέρουν μια σαφή υπογραφή της εταιρείας, οπότε είναι αναγνωρίσιμες στην αρχή, επιλέγοντας μια διάφανη μωβίζουσα θήκη για αρχή. Το γκρι αποκλειστικό, σοβαρό και νεανικό, το μαύρο, ωστόσο, λερώνεται με τα δακτυλικά αποτυπώματα πολύ, ενώ το μωβ αλλάζει την σκιά ευχάριστα ανάλογα με το πώς το φως τη χτυπά. Καλή επιλογή.....

Edited by Tips2022

Kαι που λετε το παρηγγειλα κι εγω απο τον Κωτσο και ψαχνω καμια θηκη τυπου Pitaka, carbon και οσο το δυνατον πιο λεπτη.  

Ποιες παιζουν τελευταια? 

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

12 minutes ago, Prattein_Aloga said:

Kαι που λετε το παρηγγειλα κι εγω απο τον Κωτσο και ψαχνω καμια θηκη τυπου Pitaka, carbon και οσο το δυνατον πιο λεπτη.  

Ποιες παιζουν τελευταια? 

Έχει αρκετές:

Benks

Thinborne

Latercase

Aulumu

Έχετε καμία πρόταση για μαγνητική βάση αυτοκίνητου (κατά προτίμηση αεραγωγου) που να είναι αντάξια της ασύρματης φόρτισης του S26u;

Αποστόλης 

1 hour ago, apozafeir said:

Έχετε καμία πρόταση για μαγνητική βάση αυτοκίνητου (κατά προτίμηση αεραγωγου) που να είναι αντάξια της ασύρματης φόρτισης του S26u;

Έχει η esr τέτοια βάση 

https://eu.esrtech.com/products/black-omnilock-magnetic-qi2-25w-air-vent-car-mount-charger?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=EU-EN&utm_content=OmniLock+Magnetic+Car+Charger+(25W%2C+CryoBoost%2C+Air+Vent)+-+Black&gad_source=1&gad_campaignid=23332236162&gclid=Cj0KCQjwgr_NBhDFARIsAHiUWr7O_os7_9bjWgs3FOMyRg_e6ov53-eNZMc74HSmHzNToIooj4JyhpcaAgEBEALw_wcB

8 ώρες πριν, Athkatla said:

Έχει αρκετές:

Benks

Thinborne

Latercase

Aulumu

Εγώ είχα πάρει αυτή της nilkin για το s25 και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος. Λεπτή, καλό κράτημα, προστασία στις κάμερες και έχει και stand.

https://www.nillkin.com/en-eu/products/magsafe®-compatible-kevlar®-case-with-tinted-clear-camera-cover-for-galaxy-s26-series

Την παρήγγειλα και για το s26

9 ώρες πριν, Prattein_Aloga said:

Ποιες παιζουν τελευταια? 

εγω στο 25αρι εχω παρει την torras. με stand που γυριζει 360. πολυ καλη.

https://torraslife.com/collections/samsung-s26-ultra

Καλημέρα, παρέλαβα χθες. Φανταστικό το τηλέφωνο ΑΛΛΑ με ζαλίζει η οθόνη. Όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να το παρατήσω και να το πουλήσω αλλά με το 25 είχα ηρεμία στα μάτια μου. Με το συγκεκριμένο σαν να προσπαθεί συνέχεια το μάτι μου να προσπαθεί να εστιάζει σε οτιδήποτε βλέπω ιδίως σε γράμματα. Σαν να υπάρχει μία διάχυση των πλαισίων σε ό,τι δείχνει. Σαν μία έλλειψη σταθερότητας σε περιγράμματα, σαν μια αδυναμία να παρουσιάσει με συνοχή τα προβεβλημένα. Προσπαθώ εις μάτην να σας παρουσιάσω μια κατάσταση όπως την βιώνω εγώ, χωρίς φυσικά αυτό να ακυρώνει όλο το υπόλοιπο τηλέφωνο. Απλώς υποβαθμίζεται μια εμπειρία, που στην οποία στο 25άρι ήταν το πολυδιαφημιζόμενο κομμάτι της. Ε, Εδώ δεν είναι πια. Ίσως στρώνει λίγο αν το γυρίσω στο FHD από το QHD. Επίσης για να μη μου πείτε Placebo effect, το δοκίμασα σε φίλου 26 plus, ο οποίος παρεμπιπτόντως το πήρε για αυτό ακριβώς το λόγο. Επειδή προφανώς στα πλας και στα απλά δεν υπάρχει η δυνατότητα της ιδιωτικοποίησης της οθόνης, η τεχνολογία των πιξελς παραμένει ως είχε τόσο στα 25 όσο και στη σειρά των μικρών αδερφών του 26. Η εμπειρία θέασης λοιπόν τόσο στο πλας το 26 (του φίλου) όσο και στο πιο μικρό το βασικό 26 (σε μαγαζί που το είδα) δεν υπάρχει το παραπάνω πρόβλημα. Επαναλαμβάνω δεν είναι σε καμία περίπτωση deal breaker αλλά όπως και να το κάνουμε, είναι υποβάθμιση.  

37 minutes ago, pickup said:

Καλημέρα, παρέλαβα χθες. Φανταστικό το τηλέφωνο ΑΛΛΑ με ζαλίζει η οθόνη. Όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να το παρατήσω και να το πουλήσω αλλά με το 25 είχα ηρεμία στα μάτια μου. Με το συγκεκριμένο σαν να προσπαθεί συνέχεια το μάτι μου να προσπαθεί να εστιάζει σε οτιδήποτε βλέπω ιδίως σε γράμματα. Σαν να υπάρχει μία διάχυση των πλαισίων σε ό,τι δείχνει. Σαν μία έλλειψη σταθερότητας σε περιγράμματα, σαν μια αδυναμία να παρουσιάσει με συνοχή τα προβεβλημένα. Προσπαθώ εις μάτην να σας παρουσιάσω μια κατάσταση όπως την βιώνω εγώ, χωρίς φυσικά αυτό να ακυρώνει όλο το υπόλοιπο τηλέφωνο. Απλώς υποβαθμίζεται μια εμπειρία, που στην οποία στο 25άρι ήταν το πολυδιαφημιζόμενο κομμάτι της. Ε, Εδώ δεν είναι πια. Ίσως στρώνει λίγο αν το γυρίσω στο FHD από το QHD. Επίσης για να μη μου πείτε Placebo effect, το δοκίμασα σε φίλου 26 plus, ο οποίος παρεμπιπτόντως το πήρε για αυτό ακριβώς το λόγο. Επειδή προφανώς στα πλας και στα απλά δεν υπάρχει η δυνατότητα της ιδιωτικοποίησης της οθόνης, η τεχνολογία των πιξελς παραμένει ως είχε τόσο στα 25 όσο και στη σειρά των μικρών αδερφών του 26. Η εμπειρία θέασης λοιπόν τόσο στο πλας το 26 (του φίλου) όσο και στο πιο μικρό το βασικό 26 (σε μαγαζί που το είδα) δεν υπάρχει το παραπάνω πρόβλημα. Επαναλαμβάνω δεν είναι σε καμία περίπτωση deal breaker αλλά όπως και να το κάνουμε, είναι υποβάθμιση.  

Πούλησε το φίλε, με την υγεία των ματιών μας δεν παίζουμε.

^Ισχύει

Αν είναι σε βαθμό που σε ενοχλεί και έχεις τέτοια ευεσθαισία στα μάτια σου μην το κρατάς και ίσως ιδανικά να πας σε 1+ 15 που έχουν και πιο γρήγορο pwm στον φωτισμό.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

57 minutes ago, pickup said:

Σε μια πολύ γρήγορη ανάγνωση και εγώ μία απ τα ίδια, ακόμα ψάχνομαι να πω την αλήθεια, το τηλέφωνο είναι φοβερό εννοείται αλλά ειδικά στα γράμματα είναι σαν το περίγραμμα να έχει ενα απροσδιόριστο "halo effect"  και το πιο πιθανό είναι οτι οφείλεται λόγω των privacy pixel που βαράνε υπο γωνία.Το pwm είναι το ίδιο με το 25, μόνο αυτό έχει αλλάξει, δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι με κάποιο software update που ίσως λειάνει λίγο το πρόβλημα αυτό. 

Προφανώς και να αλλάξει δεν θα μπορεί ολοκληρωτικά αφού αφορά hardware. Απόδειξη πως σε κινητά της ίδιας οικογένειας, τα μικρότερα μοντέλα είναι κρύσταλλα. Φαντάζομαι όμως πως επειδή η κατάσταση δεν είναι και τραγική, ίσως μπορεί με κάποια παρέμβαση-αναβάθμιση εξομαλυνθεί κάπως η κατάσταση. Στη πραγματικότητα, ένα τσικ χρειάζεται πιστεύω. Όσο το κοιτάω βασικά, μπορείς να πεις πως συνηθίζεται. Δεν ξέρω, πάντως είναι αλήθεια πως για να επηρεάζεται έτσι η όραση και η εμπειρία, όντως κάτι νέο έχει εφαρμοστεί αφού και τα μάτια μας προφανώς έχουν συνηθίσει σε άλλο μοτίβο όρασης και προφανώς και αυτά προσπαθούν να προσαρμοστούν. Το θέμα είναι αυτές οι προσπάθειες που κάνουν τα έρμα να μας βγουν σε καλό και δεν εννοώ να βλέπουμε την οθόνη καλύτερα, εννοώ μη μας οδηγήσουν στον οφθαλμίατρο. 

Edited by pickup

Δοκιμάσατε να παίξετε με font size κτλπ?

Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποια ενόχληση.

Βέβαια δεν είμαι και απ τους ανθρώπους που κρατάνε το κινητό κοντά στη μάπα(ακομα).

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Είμαι λίγο έξω από τα 50 και η πρεσβυωπία έχει έρθει καιρό. Ο λόγος που πήγα στο ούλτρα από απλό ήταν και ένας από αυτούς. Με το 25 ούλτρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μόνο με το 26 μου δημιουργήθηκε το πρόβλημα. 

Αν κάνατε αγορά online έχετε 14 μέρες δικαίωμα επιστροφής πάντως. 😉

23 ώρες πριν, pickup said:

Είμαι λίγο έξω από τα 50 και η πρεσβυωπία έχει έρθει καιρό. Ο λόγος που πήγα στο ούλτρα από απλό ήταν και ένας από αυτούς. Με το 25 ούλτρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μόνο με το 26 μου δημιουργήθηκε το πρόβλημα. 

Κι εγώ 50+ είμαι, με τις ίδιες ευαισθησίες στα μάτια αλλά βρίσκω την οθόνη του 26 πολύ πιο ξεκούραστη από του 25. Μήπως έχεις βάλει κάποια προστασία που επηρεάζει αρνητικά; Btw το privacy display super. Είμαι σε ένα συνέδριο και δεν φαίνεται τίποτα στους διπλά. Μειώνεται μεν η απόδοση αλλά ο στόχος της ιδιωτικότητας επιτυγχάνεται 100%.

4 minutes ago, Cadfael said:

Κι εγώ 50+ είμαι, με τις ίδιες ευαισθησίες στα μάτια αλλά βρίσκω την οθόνη του 26 πολύ πιο ξεκούραστη από του 25. Μήπως έχεις βάλει κάποια προστασία που επηρεάζει αρνητικά; Btw το privacy display super. Είμαι σε ένα συνέδριο και δεν φαίνεται τίποτα στους διπλά. Μειώνεται μεν η απόδοση αλλά ο στόχος της ιδιωτικότητας επιτυγχάνεται 100%.

Καλά ρε παιδιά, πρώτη φορά ακούτε για privacy display? S22u εχω και έχω βάλει τέτοιο τζαμακι εδώ και καιρό και μάλιστα σε μαγαζί της samsung. Βέβαια "κρύβει" όλη την οθόνη και όχι μόνον εφαρμογές αλλά όχι και να το κάνω μεγάάάλο θέμα και να αγοράσω το τηλ για μια αναβάθμιση φόρτισης και για το privacy display. Προσωπικά θα περιμένω το s27u. Παρακάτω δεν μπορεί να "πάει" η samsung στο s27u, κάτι πρέπει να αλλάξει, μα μπαταρία, μα ταχύτητα φόρτισης, κάτι τέλος πάντων (γνώμη μου πάντοτε) 

Καλημέρα. Επανέρχομαι λοιπόν και έχοντας πλέον, προφανώς, συνηθίσει τη νέα οθόνη του 26 έχω λοιπόν να πω πως είναι ό,τι καλύτερο έχουν δει ΠΟΤΕ τα μάτια μου. Μεγάλωσα ένα κλικ τη γραμματοσειρά του τηλεφώνου και ως δια μαγείας τα προβλήματα εξαφανίστηκαν. Σαν επίτηδες, με το που βλέπω το παραπάνω σχόλιο είχα σκοπό να μπω να γράψω το παρόν αλλά ο φίλος με πρόλαβε. Επειδή έχω ακόμα το 25 δίπλα μου, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ δικιο ο φίλος. Πραγματικά, πλέον η οθόνη που μου φαίνεται περίεργη είναι αυτή του 25. Που καταλήγω με όλα αυτά; Υποθέτω πως τα μάτια μας είχαν συνηθίσει μέχρι στιγμής σε ένα συγκεκριμένο τρόπο προβολής που προφανώς αυτός διαφοροποιήθηκε με την έλευση του 26. Θεωρητικά χρειάστηκε χρόνος να προσαρμοστεί το μυαλό και ακολούθως τα μάτια μας ώστε να προβάλουν στον εγκέφαλό μας την εικόνα σωστά και ευκρινώς. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που τώρα το 25 είναι στη δύσκολη θέση και όχι το 26. 

6 minutes ago, alex61 said:

Καλά ρε παιδιά, πρώτη φορά ακούτε για privacy display? S22u εχω και έχω βάλει τέτοιο τζαμακι εδώ και καιρό και μάλιστα σε μαγαζί της samsung. Βέβαια "κρύβει" όλη την οθόνη και όχι μόνον εφαρμογές αλλά όχι και να το κάνω μεγάάάλο θέμα και να αγοράσω το τηλ για μια αναβάθμιση φόρτισης και για το privacy display. Προσωπικά θα περιμένω το s27u. Παρακάτω δεν μπορεί να "πάει" η samsung στο s27u, κάτι πρέπει να αλλάξει, μα μπαταρία, μα ταχύτητα φόρτισης, κάτι τέλος πάντων (γνώμη μου πάντοτε) 

Μπερδεύεις το privacy display με το privacy screen protector.

Δεν υπάρχει σύγκριση. Το αν το θεωρείς σημαντικό για αναβάθμιση μόνο το privacy mode, είναι προσωπικό στον καθένα.

Πάντως, από το S22 στο S26 οι διαφορές είναι ΧΑΟΣ, δε μιλάμε για ένα privacy display μόνο.

9 minutes ago, OverClocker said:

Μπερδεύεις το privacy display με το privacy screen protector.

Δεν υπάρχει σύγκριση. Το αν το θεωρείς σημαντικό για αναβάθμιση μόνο το privacy mode, είναι προσωπικό στον καθένα.

Πάντως, από το S22 στο S26 οι διαφορές είναι ΧΑΟΣ, δε μιλάμε για ένα privacy display μόνο.

Να προσθέσω στα παραπάνω ότι στο S22U μιλάμε και για υποβάθμιση δυνατοτήτων κάμερας