Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, NOS_KOS said:

Καλησπερα αν υπάρχει κανένα κουπόνι απο το eshop samsung για προπαραγγελια θα με ενδιέφερε 

Αλλιώς θα περιμένω μέχρι δευτέρα να πάρω από το chat 

εχω εγω. στο στελνω σε προσωπικο

4 ώρες πριν, OverClocker said:

Σοβαρά απαντάω.

Και στην προκειμενη περίπτωση, εξηγησέ μου σε παρακαλώ, πως γίνεται κάποιος να καταλάβει ότι κάνεις πλακά διαβάζοντας το ποστ σου?

Φίλε μου εννοώ σας πειράζω που αγοράζετε 3 χρόνια συνεχόμενα το ίδιο κινητό!  Το οποίο παρεμπιπτόντως είναι πολύ καλό.

Καλησπέρα σας !! Είμαι μεταξύ 25 κ 26. Θα ήθελα μια βοήθεια παρακαλώ 

Με ενδιαφέρει η φαρδιά οθόνη. Μην είναι τηλεκοντρόλ..

Το κινητό κάθεται καλά στο γραφείο ή μπαλαπντζαρει λογω φακών ;

Τι μου προτείνετε 

1 hour ago, alizeas said:

Φίλε μου εννοώ σας πειράζω που αγοράζετε 3 χρόνια συνεχόμενα το ίδιο κινητό!  Το οποίο παρεμπιπτόντως είναι πολύ καλό.

Μάλιστα.

Έχεις κερδίσει τρόπαιο.

51 minutes ago, MobilePerson said:

Καλησπέρα σας !! Είμαι μεταξύ 25 κ 26. Θα ήθελα μια βοήθεια παρακαλώ 

Με ενδιαφέρει η φαρδιά οθόνη. Μην είναι τηλεκοντρόλ..

Το κινητό κάθεται καλά στο γραφείο ή μπαλαπντζαρει λογω φακών ;

Τι μου προτείνετε 

Φλατ στο γραφείο κανένα απ τα 2 δεν κάθεται, το 26 είναι χειρότερο σε θέμα τραμπάλας όπως και το Z fold 7.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

https://youtu.be/Vdh-VTl4DEM?is=IVy_-K_AShNeAFWd

Screen comparison S26 VS S25 με και χωρις το private mode

Edited by dimkit

Αναμενόμενο το αποτέλεσμα με το privacy mode ON, δεν καταλαβαίνω γιατί καποιοι εξακολουθούν να ξαφνιάζονται, ειδικά στο maximum.

Στον χρωματισμό, που είναι πιο ψυχρή η οθόνη του 25, δεν τσέκαρε ρυθμίσεις όπως θερμοκρασία χρώματος, comfort-shield ή vividness αν είναι σεταρισμένα σωστά.

------------

Αγνοήστε τον τίτλο που είναι clickbait, δείχνει πως δουλεύει το FRC στα Samsung vs άλλες εταιρίες(η μάλλον πιο σωστά ότι στo S26 δεν φαίνεται καν) και σύγκριση banding S25 vs S26

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Κρυφές τεχνολογικές βελτιώσεις.....

Η πληρωμή για κινητά γίνεται όλο και πιο δημοφιλής και μπορεί να αντιμετωπιστεί από τα περισσότερα φθηνά μοντέλα. Η σειρά Galaxy S26 έχει ένα αυτονόητο χαρακτηριστικό που δε συζητείται και η Samsung δεν το προωθεί με κανέναν τρόπο - είναι σαφές σε όλους ότι αυτά τα κινητά μπορούν να πληρώσουν αλλά όπως αποδείχθηκε η Samsung έκανε ανεπαίσθητες αλλά σημαντικές βελτιώσεις σ' αυτόν τον τομέα(!) Έχει προσθέσει (?) μια πρόσθετη κεραία NFC, οπότε η πληρωμή με ένα κινητό τηλέφωνο θα είναι ακόμη πιο εύκολη και ταχύτερη από το Galaxy S25.

Από προεπιλογή, η Samsung τοποθετεί την κεραία NFC στο πίσω μέρος του κινητού, περίπου στη μέση. Απλά ζήλεψε το τηλέφωνό σας στο τερματικό πληρωμών και ιδανικά θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή. Έχω διαπιστώσει ότι απλά πρέπει να αγγίξω το τερματικό της κορυφής του κινητού και η πληρωμή γίνεται.

Τελικά υπάρχει όμως και μια δεύτερη κεραία NFC (?)

Η Samsung βελτίωσε(?) τις πληρωμές NFC στο One UI 8,5. Το πιο πιθανό είναι ότι έχει διατηρήσει το υπάρχον σύστημα, καθώς ίσως και να πρόσθεσε και μια δεύτερη κεραία NFC στην κορυφή του κινητού. Έτσι, φέρνει το Galaxy S26 πιο κοντά στο τερματικό και δε θα είναι απαραίτητο να το ακουμπάτε με το πίσω μέρος του τηλεφώνου σε αυτό.

Η αλλαγή φαίνεται να έχει επηρεάσει ολόκληρη τη σειρά Galaxy S26. Και είναι ένα από αυτά τα πρακτικά πράγματα που νομίζω ότι θα εκτιμήσουμε πραγματικά στην καθημερινή ζωή. Το διαπιστώσατε και εσείς αυτό ή ακόμη δεν κάνατε καμία πληρωμή?

Αλήθεια είδε κανείς στο Teardown της συσκευής μας ότι υπάρχει κι ένα δεύτερο nfc?

Edited by Tips2022

Τελικά το χτύπησα και εγώ. Δεν άντεξα. Την Παρασκευή από το πλαίσιο. Μου ήρθε μήνυμα οτι θα παραλάβω ΕΩΣ 10/3. Ισχύει αυτό ή θα έχουμε καταστάσεις τύπου Μήλου που γράφανε και αλλάζανε κατά περίπτωση τις ημερομηνίες; Μπορεί δηλαδή να έρθει και σήμερα; 

19 minutes ago, pickup said:

Τελικά το χτύπησα και εγώ. Δεν άντεξα. Την Παρασκευή από το πλαίσιο. Μου ήρθε μήνυμα οτι θα παραλάβω ΕΩΣ 10/3. Ισχύει αυτό ή θα έχουμε καταστάσεις τύπου Μήλου που γράφανε και αλλάζανε κατά περίπτωση τις ημερομηνίες; Μπορεί δηλαδή να έρθει και σήμερα; 

Μαζί σου και εγώ, αγορά απο samsung με κουπόνι κλασικά. Αναμένουμε!

Λογικά πλέον οι αποστολές θα γίνονται αυθημερόν εφόσον υπάρχει απόθεμα.

Όσο για το nfc και το που βρίσκεται η κεραία:

https://www.samsung.com/hk_en/nfc-support/

Τι αξεσουάρ έχουμε και χρειαζόμαστε πλην θηκών για τις οποίες γίνεται συνέχεια κουβέντα στην αρχή της αγοράς.

Πάμε να πούμε για το καλώδιο και το φορτιστή (που θα χρειαστούμε?) που υπάρχει μέσα στο κουτί μας με την παραλαβή του κινητού μας. (Σιγά μην απασχόλησε κανέναν!!!!)

Για να επιτευχθεί πλήρης ισχύς 60 W θα ήταν απαραίτητο να αγοράσετε ένα ισχυρότερο καλώδιο 5A (το οποίο ήταν όρος για φόρτιση 45W στις προηγούμενες γενιές), η πραγματικότητα είναι τελικά αρκετά διαφορετική για το Galaxy S26 Ultra. Η Samsung έχει βελτιστοποιήσει την τεχνολογία έτσι ώστε το τηλέφωνο να μην υπερβαίνει ποτέ τη δύναμη 3 A κατά τη διάρκεια της φόρτισης.  

Αυτό σημαίνει ότι το τυπικό καλώδιο 3A που συσκευάζει απευθείας στο κιβώτιο τηλεφώνου είναι πλήρως ικανό να μεταφέρει τη μέγιστη υποστηριζόμενη απόδοση. Έτσι, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ασχοληθούν με την περίπλοκη αναζήτηση συγκεκριμένων καλωδίων με τον χαρακτηρισμό 5Α για να χρησιμοποιήσουν το πλήρες δυναμικό της συσκευής τους.  

Σούπερ Γρήγορη Φόρτιση 3.0 στην πράξη  

Η νέα τεχνολογία, γνωστή ως Super Fast Charging 3.0, σας επιτρέπει να φορτίζετε την μπαταρία 5000mAh του Ultra από 0 έως 75% σε μόλις 30 λεπτά. Απαιτείται συμβατός φορτιστής που υποστηρίζει το PD 3.1 με PPS για την επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων.  

Για το σκοπό αυτό, η Samsung λάνσαρε έναν νέο φορτιστή ισχύος 60W που χρησιμοποιεί τάση 20 V σε ένα ρεύμα 3 Α. Ήταν χάρη στην αύξηση της τάσης αντί για το ρεύμα που η Samsung ήταν σε θέση να διατηρήσει τη συμβατότητα με πιο συμβατικά καλώδια.  

Θυμίζω εδώ: 

Βασικές παράμετροι φόρτισης της σειράς Galaxy S26:  

• Galaxy S26 Ultra : 60W ενσύρματο, 25W ασύρματο  
  • Galaxy S26+ : 45W ενσύρματο, 20W ασύρματο  
  • Galaxy S26: 25W ενσύρματο, 15W ασύρματο  

Αυτό το βήμα προς τα ανοιχτά πρότυπα και την χρήση των κοινώς διαθέσιμων αξεσουάρ είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για τη Samsung. Σε αντίθεση με ορισμένους κινέζους κατασκευαστές, οι οποίοι απαιτούν ιδιόκτητους συνδυασμούς φορτιστών και καλωδίων, το Galaxy S26 Ultra ποντάρει στην ευελιξία και την άνεση του χρήστη.  

Πρέπει να σας πω ότι είμαι ευχαριστημένος με αυτή την κίνηση της Samsung. Για χρόνια, τα μοντέλα Ultra  για να υπερισχύσουν στη φόρτιση 45W, απαιτούσαν στην πράξη ένα συγκεκριμένο καλώδιο 5A, διαφορετικά η απόδοση θα μειώνονταν δραματικά. Το γεγονός ότι το Galaxy S26 Ultra επιταχύνεται τελικά στα 60 W είναι σπουδαία νέα, αλλά για μένα, η μεγαλύτερη νίκη είναι η συμβατότητα με το τυπικό καλώδιο 3A. Γνωρίζω από τη δική μου εμπειρία πόσο απογοητευτικό είναι να έχεις ένα σωρό καλώδια USB-C στο σπίτι, αλλά για ταχύτητες πλήρους φόρτισης, πρέπει να αναζητούν συνεχώς το ένα συγκεκριμένο. Τώρα δε θα χρειαστεί, επιπλέον, χάρη σε αυτό θα εξοικονομήσω όχι μόνο χρήματα για νέα καλώδια, αλλά και νεύρα!!! 

60W-adapter-nabijecka-Samsung-3-1536x949.png

60W-adapter-nabijecka-Samsung-5-1536x1142.png

60W-adapter-nabijecka-Samsung-1.avif

Edited by Tips2022

5 minutes ago, giannisr said:

Μαζί σου και εγώ, αγορά απο samsung με κουπόνι κλασικά. Αναμένουμε!

Δεν άντεξες έτσι;...🤣 Θυμάμαι σε έτρωγε το χέρι σου...

Edited by pickup

Και ενώ το Samsung Galaxy S26 Ultra ετοιμάζεται ήδη για τα καταστήματα λιανικής, πάμε να δούμε τις 5 πρώτες εφαρμογές που κατέβασα στο κινητό μας:

DocuSign: Υπογραφή εγγράφων με κομψότητα  

Εάν εργάζεστε συχνά με συμβάσεις ή τιμολόγια, το DocuSign είναι απολύτως απαραίτητο. Χάρη στο S Pen, η υπογραφή εγγράφων PDF είναι τόσο φυσική όσο στο χαρτί, αλλά πολύ πιο γρήγορη.  

• Γιατί να το έχετε: Το S Pen επιτρέπει μια ακριβή χειρόγραφη υπογραφή απευθείας στην οθόνη.  
  • Τιμή: Δωρεάν για βασική υπογραφή. premium χαρακτηριστικά από $ 10 ανά μήνα.  

Concepts: Ένας ατελείωτος καμβάς για τις ιδέες σας  

Η ιδέα δεν είναι μόνο μια συνηθισμένη εφαρμογή σχεδίου. Προσφέρει έναν «ατελείωτο καμβά» που σημαίνει ότι δεν θα ξεμείνετε ποτέ από χώρο για τους χάρτες του μυαλού σας, τα σκίτσα ή τα αρχιτεκτονικά σχέδια.  

• Γιατί να Χρησιμοποιεί πλήρως την οθόνη 6.9′′ και την ευαισθησία του στυλό S για την πίεση και την κλίση. Είναι ιδανικό για εικόνες όλων των ειδών.  
  • Τιμή: Δωρεάν βάση. πλήρης έκδοση με εφάπαξ χρέωση $ 39.99 ή συνδρομή.  

Colorfy: Ψηφιακή θεραπεία  

Δεν χρειάζεται να είναι όλα για δουλειά. Τα χρώματα είναι προηγμένα βιβλία χρωματισμού για ενήλικες, τα οποία με τη βοήθεια του S Pen προσφέρουν μια διαλογιστική εμπειρία. Η ακρίβεια της γραφίδας σας επιτρέπει να χρωματίσετε ακόμα και τα πιο περίπλοκα mandalas και λεπτομέρειες, στις οποίες το δάχτυλο θα ήταν πολύ τραχύ.  

• Γιατί να το έχετε: Χαλάρωση, το οποίο χάρη στην οθόνη υψηλής τεχνολογίας Galaxy S26 Ultra και την ακριβή γραφίδα φαίνεται απολύτως εκπληκτική.  
  • CenaΤιμή: Δωρεάν με περιορισμένη επιλογή, συνδρομή για μια πλήρη βιβλιοθήκη σχεδίων.  

Readwise Reader: Διάβασμα χωρίς διακοπή  

Το Galaxy S26 Ultra είναι ένας από τους καλύτερους στο διάβασμα στην αγορά χάρη στην ανάλυση και το μέγεθος της οθόνης του. Το Readwwwecredit συλλέγει άρθρα από την ιστοσελίδα, το PDF και τα newsletters σε ένα μέρος, τα απαλλάσσει από τις διαφημίσεις και σας επιτρέπει να επισημάνετε σημαντικά αποσπάσματα σε αυτά χρησιμοποιώντας το S Pen.  

• Γιατί να το έχετε: Περιέχει τη λειτουργία "Ghostreader" (οδηγούμενη τεχνητή νοημοσύνη), η οποία μπορεί να συνοψίσει τα μακρά κείμενα ή να εξηγήσει πολύπλοκους όρους που σημειώνετε με μια γραφίδα.  
  • CenaΤιμή: 30 ημέρες δοκιμής. στη συνέχεια συνδρομή περίπου $ 9.99 ανά μήνα.

Σημειώσεις MyScript: Σχολιάζοντας χειροκίνητα με τον εγκέφαλο ενός υπολογιστή  

Αυτή η εφαρμογή έχει τον καλύτερο κινητήρα αναγνώρισης γραφής στον κόσμο. Μπορείτε να γράψετε σημειώσεις χεριών με το S Pen και η εφαρμογή τις μετατρέπει αμέσως σε τέλεια μορφοποιημένο ψηφιακό κείμενο. Μπορούν ακόμη και να χειριστούν πολύπλοκους μαθηματικούς τύπους.  

• Γιατί να το έχετε: Καθαρισμός της γραμμής μεταξύ ενός χαρτιού και ενός ψηφιακού εγγράφου. Μπορείτε να γράψετε, να σχεδιάσετε και να σχολάσετε ένα PDF χωρίς περιορισμό των περιθωρίων.  
  • Τιμή: Βασική έκδοση δωρεάν, άδεια ζωής ή συνδρομή από 1,99 δολάρια το μήνα.  

MyScript-Notes-5-864x1536.webp

Readwise-Reader-4-864x1536.webp

Colorfy-3-864x1536.webp

Concepts-2-1024x2048.webp

DocuSign-1-864x1536.webp

Edited by Tips2022

1 hour ago, pickup said:

Δεν άντεξες έτσι;...🤣 Θυμάμαι σε έτρωγε το χέρι σου...

Φέτος έκανα μουτράκια στη samsung και το έπαιξα δύσκολος, δεν το προ παρήγγειλα πρώτη, δεύτερη μέρα αλλά σχεδόν στη τελευταία τρομάρα μου...Έτσι έχασα και τους διπλάσιους πόντους..:classic_tongue:

Ο λόγος ήταν ότι ήθελα να επιβεβαιώσω για τυχόν προβλήματα στην οθόνη στα οποία έχω καταλήξει οτι μπορεί να προκαλεί σε μερικούς ανθρώπους που έχουν ήδη θέματα όρασης όπως αστιγματισμό ή γενικά ευαισθησία (για αυτό παρατηρείται σε κάποιους λίγους και όχι όλους). Έχει αναφερθεί εκτενώς το θέμα ήδη και εδώ και θεωρώ οτι το όποιο πιθανό πρόβλημα (αν υπάρχει τελικά) σχετικά θα λυθεί στο s27, είπαμε τα μονά νούμερα στα galaxy είναι τα "καλά"! :classic_cool:

Το Σ/Κ άρχισα δοκιμές με τις κάμερες και τα χαρακτηριστικά αυτών στο κινητό μας. Αλλά πρώτα ας θυμηθούμε τι κουβαλάει το κινητό μας.

Ενώ η Samsung δεν έχει εισάγει σημαντικές βελτιώσεις υλικού στη σειρά Galaxy S26 στις τελευταίες ναυαρχίδες της, έχει προσθέσει πολλά νέα χαρακτηριστικά λογισμικού που βελτιώνουν τη χρηστικότητα των υπαρχόντων. Με το Galaxy S26 Ultra, ο κορεατικός γίγαντας εισήγαγε 3 νέα χαρακτηριστικά βίντεο που θα ευχαριστήσουν τους δημιουργούς περιεχομένου και vloggers και εν τέλει όλους μας.

Το Galaxy S26 Ultra φέρνει συγκεκριμένα τα ακόλουθα 3 νέα χαρακτηριστικά βίντεο:

• Μεγαλύτερη ευελιξία των βίντεο APV στην επεξεργασία: Το Galaxy S26 Ultra είναι το πρώτο smartphone που υποστηρίζει τον κωδικοποιητή Advanced Professional Video (APV). Αυτή η νέα μορφή επιτρέπει στη συσκευή να καταγράφει σχεδόν χωρίς απώλειες βίντεο HDR σε ανάλυση έως και 8K σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (ή 4K στα 120 fps). Το APV έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί υψηλή ποιότητα εικόνας, παραμένοντας αρκετά αποτελεσματικός για πρακτική χρήση σε κινητές συσκευές. Το P παραβιάζει τα πρότυπα HDR10 και HDR10+, μαζί με μια ευρεία χρωματική γκάμα σε χρώματα 10-bit και 12-bit.
  • Σε πραγματικό χρόνο LUT προεπισκοπήσεις για την εγγραφή βίντεο στο Log: Η Samsung με το Galaxy S25 Ultra εισήγαγε το πρωτόκολλο Samsung Log, ένα επίπεδο προφίλ χρώματος που έχει σχεδιαστεί για να καταγράφει ένα μεγαλύτερο δυναμικό εύρος και λεπτομέρειες για μεταγενέστερη διόρθωση χρώματος. Ωστόσο, σε αυτό το τηλέφωνο, οι χρήστες δεν μπορούσαν να κάνουν προεπισκόπηση του επιλεγμένου πίνακα αναζήτησης (LUT) κατά τη διάρκεια της εγγραφής βίντεο. Μπορείτε να σκεφτείτε το LUT ως χρωματικά προφίλ. Με τον διάδοχό του, αυτός ο περιορισμός έχει αφαιρεθεί, οπότε οι χρήστες μπορούν τώρα να χρησιμοποιούν το LUT ενώ καταγράφουν το βίντεο και να κάνουν προεπισκόπηση της επεξεργασίας χρωμάτων σε πραγματικό χρόνο.
  • Ενσωματωμένα προφίλ ταινιών LUT: Η Samsung έχει προσθέσει αρκετές προεπιλογές LUT σε κινηματογραφικό στυλ για βίντεο που καταγράφονται από το Galaxy S26 Ultra. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιήσουν τη διόρθωση των χρωμάτων και να παρέχουν διαφορετικές στιλιστικές εμφανίσεις. Συγκεκριμένα, οι Βασικές προτιμήσεις (ακριβείας και ισορροπημένης έκθεσης), Blockbuster, Coming of Age, Romance and Thriller.
  • Ποιά είναι η εμπειρία με τις παραπάνω δυνατότητες στο βίντεο όσοι το έχουν ήδη παραλάβει?
Edited by Tips2022

14 minutes ago, giannisr said:

Φέτος έκανα μουτράκια στη samsung και το έπαιξα δύσκολος, δεν το προ παρήγγειλα πρώτη, δεύτερη μέρα αλλά σχεδόν στη τελευταία τρομάρα μου...Έτσι έχασα και τους διπλάσιους πόντους..:classic_tongue:

Ο λόγος ήταν ότι ήθελα να επιβεβαιώσω για τυχόν προβλήματα στην οθόνη στα οποία έχω καταλήξει οτι μπορεί να προκαλεί σε μερικούς ανθρώπους που έχουν ήδη θέματα όρασης όπως αστιγματισμό ή γενικά ευαισθησία (για αυτό παρατηρείται σε κάποιους λίγους και όχι όλους). Έχει αναφερθεί εκτενώς το θέμα ήδη και εδώ και θεωρώ οτι το όποιο πιθανό πρόβλημα (αν υπάρχει τελικά) σχετικά θα λυθεί στο s27, είπαμε τα μονά νούμερα στα galaxy είναι τα "καλά"! :classic_cool:

Ελπίζω να μη φτάσουν στα χέρια μας με θολωμένους φακούς μόνο και τρέχουμε...Ελπίζω να είναι μεμονωμένα περιστατικά αυτά που ακούμε και να μην εξελιχθεί σε μάστιγα. Για καλό και για κακό πάντως δεν θα σπρώξω ακόμα το 25άρι μου. Ας έχω και μία πισινή. Όταν με το καλό στρώσει και δείξει ότι όλα πάνε καλά το δίνω τότε. 

15 minutes ago, pickup said:

Ελπίζω να μη φτάσουν στα χέρια μας με θολωμένους φακούς μόνο και τρέχουμε...Ελπίζω να είναι μεμονωμένα περιστατικά αυτά που ακούμε και να μην εξελιχθεί σε μάστιγα. Για καλό και για κακό πάντως δεν θα σπρώξω ακόμα το 25άρι μου. Ας έχω και μία πισινή. Όταν με το καλό στρώσει και δείξει ότι όλα πάνε καλά το δίνω τότε. 

αν δεν κάνω λάθος το θέμα με τους φακούς έγινε σε θερμοκρασίες -5, -6 βαθμούς κελσίου (και δεν γνωρίζω σε συνδυασμό με τι άλλες συνθήκες) οπότε δεν νομίζω να έχουμε θέμα..

Ρε σεις, μην τρελένεστε με τα hoax. Τα ίδια έλεγαν για το S25 ότι ξεκολλάνε οι φακοί και στο s24 ότι οι γωνίες στο σασι τους χαλαγε τα τζιν 🤣

Τέλος σας δίνω μια απρόσμενη είδηση για όσους έχουν το s25 Ultra καθώς θα λάβουν μια λειτουργία φωτογραφίας του S26 Ultra. Δηλ.

Η Samsung επικεντρώθηκε κυρίως σε νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στην υπάρχουσα σειρά Galaxy S26. Και δεν είναι σύμπτωση. Έκανε λίγες αναβαθμίσεις υλικού, οπότε ήταν απαραίτητο να προσελκύσει χρήστες με κάτι το διαφορετικό. Ωστόσο, γρήγορα γίνεται σαφές, ακόμη και σε όσους το έχουν παραλάβει, ότι δεν θα υπάρχουν τόσα πολλά αποκλειστικά χαρακτηριστικά για το Galaxy S26 ultra. Σε παλαιότερα κινητά (S23 ultra) τηλέφωνα θα φτάσει επίσης με το One UI 8,5 και μαζί μ' αυτό το μεγάλο χαρακτηριστικό του Virtual Aperture που θα πάρουν σύντομα από το Galaxy S25 Ultra.

Το Virtual Aperture δεν είναι καινούργιο. Η Samsung εισήγαγε για πρώτη φορά αυτό εμπνευσμένο από το DSLR ως μέρος της επαγγελματικής λειτουργίας φωτογραφιών Expert RAW. Στο Galaxy S25 Ultra, είναι διαθέσιμο σε ευρυγώνιο φακό και μπορεί να ρυθμίσει το βάθος του πεδίου για να κάνει τις φωτογραφίες να φαίνονται καλύτερες.

Tο Virtual Aperture είναι ήδη εγκατεστημένο στο Galaxy S26 Ultra για τηλεφακό και περισκοπικό φακό. Είναι επίσης μέρος της λειτουργίας πορτραίτου. Αυτό μας επιτρέπει στο κινητό μας να προσαρμόσουμε το βάθος του πεδίου για άλλους τύπους φωτογραφιών. Όμως αυτό δεν ισχύει, παρόλο που η αναβάθμιση των καμερών δεν έχει αλλάξει σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Νέο για το Galaxy S25

Ακριβώς επειδή η Samsung έχει αγγίξει ελάχιστα το υλικό των καμερών, πολλοί άνθρωποι έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται γιατί η εικονική επέκταση του διαφράγματος δεν είναι διαθέσιμη στο Galaxy S25 Ultra. Ένας από τους περίεργους χρήστες δε δίστασε και έκανε αυτή την ερώτηση στο νοτιοκορεατικό φόρουμ της Samsung. Και έλαβε μια εκπληκτική απάντηση - το Galaxy S25 Ultra λαμβάνει επίσης εικονική υποστήριξη διαφράγματος για φακούς τηλεφακού 3× και 5×. Και πάλι, μέσω της εφαρμογής Expert RAW.

Ο συντονιστής δε διευκρίνισε πότε θα μπορούσε να συμβεί αυτό, αλλά είναι πιθανό ότι αυτό θα συμβεί με την εξάπλωση του One UI 8.5. Έτσι, αν και το Galaxy S25 Ultra διατηρεί φυσικά μόνο ένα σταθερό άνοιγμα, θα είναι σε θέση και αυτοί να προσομοιώσουν διαφορετικές παραλλαγές θόλωσης και να χρησιμοποιήσουν το καλύτερο. Η θολούρα θα φαίνεται πιο φυσική από πριν.

Οι ιδιοκτήτες των παλαιότερων μοντέλων, συμπεριλαμβανομένου του Galaxy S24 Ultra, είναι άτυχοι. Αν και έχουν επίσης πολύ καλές φωτογραφικές μηχανές, η Samsung δεν αναμένει να εισαγάγει αυτό το επαγγελματικό φωτογραφικό χαρακτηριστικό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η σειρά Galaxy S25 εξακολουθεί να έχει υψηλές πωλήσεις, ο νοτιοκορεατικός γίγαντας επικεντρώνεται ειδικά σε αυτό και στο Galaxy S26. 

Πάντως αν είχα στην κατοχή μου το S25 ultra δεν θα το άλλαζα με τίποτα φέτος! Κάνει οικονομία η Sammy, κάντε και εσείς στην τσέπη σας....πλην "καμένων" της τεχνολογίας στο club των οποίων θέλω να πιστεύω ότι ανήκω και εγώ!

Υ.γ. Εν τω μεταξύ αρχίζει σήμερα η διαδικασία επιστροφής του S23 Ultra με την Flip.gr για να δούμε τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας που μου πρότεινε κάποιος εδώ μέσα συμφορουμίτης...

2) Θα έρθει με καθυστέρηση 14 ημερών το One UI 8.8 στο κινητό μας! Ακόμη δεν απολαύσαμε το 8.5 θα μου πείτε....

3) Το κυκλοφορώ χωρίς θήκη και temp και είναι σκέτη απόλαυση στο χρώμα γκρι - ασημί! Κινητάρα ή αλλιώς ο ενθουσιασμός του καινούργιου?! Έμειναν 11 μέρες επιστροφής ακόμη...πούλησα και το παλιό!!!!

4) Έχει γούστο να την πατήσουμε σαν αυτούς που πήγαν για σκι στην Αράχωβα με αυτοκίνητα μπαταρίας και έμειναν στο δρόμο....ε ρε πλάκα που θα έχουμε και εμείς στους -6 βαθμούς αν αυτό πράγματι συμβαίνει!!! Αλήθεια το έβαλε κανένας ψύχραιμος στην κατάψυξη για test? Έμειναν 11 μέρες για την επιστροφή..αφήστε που έδωσα και το παλιό! Καταστροφή!!!

Edited by Tips2022

45 minutes ago, Tips2022 said:

Τέλος σας δίνω μια απρόσμενη είδηση για όσους έχουν το s25 Ultra καθώς θα λάβουν μια λειτουργία φωτογραφίας του S26 Ultra. Δηλ.

Η Samsung επικεντρώθηκε κυρίως σε νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στην υπάρχουσα σειρά Galaxy S26. Και δεν είναι σύμπτωση. Έκανε λίγες αναβαθμίσεις υλικού, οπότε ήταν απαραίτητο να προσελκύσει χρήστες με κάτι το διαφορετικό. Ωστόσο, γρήγορα γίνεται σαφές, ακόμη και σε όσους το έχουν παραλάβει, ότι δεν θα υπάρχουν τόσα πολλά αποκλειστικά χαρακτηριστικά για το Galaxy S26 ultra. Σε παλαιότερα κινητά (S23 ultra) τηλέφωνα θα φτάσει επίσης με το One UI 8,5 και μαζί μ' αυτό το μεγάλο χαρακτηριστικό του Virtual Aperture που θα πάρουν σύντομα από το Galaxy S25 Ultra.

Το Virtual Aperture δεν είναι καινούργιο. Η Samsung εισήγαγε για πρώτη φορά αυτό εμπνευσμένο από το DSLR ως μέρος της επαγγελματικής λειτουργίας φωτογραφιών Expert RAW. Στο Galaxy S25 Ultra, είναι διαθέσιμο σε ευρυγώνιο φακό και μπορεί να ρυθμίσει το βάθος του πεδίου για να κάνει τις φωτογραφίες να φαίνονται καλύτερες.

Tο Virtual Aperture είναι ήδη εγκατεστημένο στο Galaxy S26 Ultra για τηλεφακό και περισκοπικό φακό. Είναι επίσης μέρος της λειτουργίας πορτραίτου. Αυτό μας επιτρέψει στο κινητό μας να προσαρμόσουμε το βάθος του πεδίου για άλλους τύπους φωτογραφιών. Αυτό δεν ισχύει, παρόλο που η αναβάθμιση των καμερών δεν έχει αλλάξει σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Νέο για το Galaxy S25

Ακριβώς επειδή η Samsung έχει αγγίξει ελάχιστα το υλικό των καμερών, πολλοί άνθρωποι έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται γιατί η εικονική επέκταση του διαφράγματος δεν είναι διαθέσιμη στο Galaxy S25 Ultra. Ένας από τους περίεργους χρήστες δε δίστασε και έκανε αυτή την ερώτηση στο νοτιοκορεατικό φόρουμ της Samsung. Και έλαβε μια εκπληκτική απάντηση - το Galaxy S25 Ultra λαμβάνει επίσης εικονική υποστήριξη διαφράγματος για φακούς τηλεφακού 3× και 5×. Και πάλι, μέσω της εφαρμογής Expert RAW.

Ο συντονιστής δε διευκρίνισε πότε θα μπορούσε να συμβεί αυτό, αλλά είναι πιθανό ότι αυτό θα συμβεί με την εξάπλωση του One UI 8.5. Έτσι, αν και το Galaxy S25 Ultra διατηρεί φυσικά μόνο ένα σταθερό άνοιγμα, θα είναι σε θέση και αυτοί να προσομοιώσουν διαφορετικές παραλλαγές θόλωσης και να χρησιμοποιήσουν το καλύτερο. Η θολούρα θα φαίνεται πιο φυσική από πριν.

Οι ιδιοκτήτες των παλαιότερων μοντέλων, συμπεριλαμβανομένου του Galaxy S24 Ultra, είναι άτυχοι. Αν και έχουν επίσης πολύ καλές φωτογραφικές μηχανές, η Samsung δεν αναμένει να εισαγάγει αυτό το επαγγελματικό φωτογραφικό χαρακτηριστικό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η σειρά Galaxy S25 εξακολουθεί να έχει υψηλές πωλήσεις, ο νοτιοκορεατικός γίγαντας επικεντρώνεται ειδικά σε αυτό και στο Galaxy S26. 

Πάντως αν είχα στην κατοχή μου το S25 ultra δεν θα το άλλαζα με τίποτα φέτος! Κάνει οικονομία η Sammy, κάντε και εσείς στην τσέπη σας....πλην "καμένων" της τεχνολογίας στο club των οποίων θέλω να πιστεύω ότι ανήκω και εγώ!

Υ.γ. Εν τω μεταξύ αρχίζει σήμερα η διαδικασία επιστροφής του S23 Ultra με την Flip.gr για να δούμε τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας που μου πρότεινε κάποιος εδώ μέσα συμφορουμίτης...

2) Θα έρθει με καθυστέρηση 14 ημερών το One UI 8.8 στο κινητό μας! Ακόμη δεν απολαύσαμε το 8.5 θα μου πείτε....

3) Το κυκλοφορώ χωρίς θήκη και temp και είναι σκέτη απόλαυση στο χρώμα γκρι - ασημί! Κινητάρα ή αλλιώς ο ενθουσιασμός του καινούργιου?!

4) Έχει γούστο να την πατήσουμε σαν αυτούς που πήγαν για σκι στην Αράχωβα με αυτοκίνητα μπαταρίας και έμειναν στο δρόμο....ε ρε πλάκα που θα έχουμε και εμείς στους -6 βαθμούς!!! Το έβαλε κανένας ψύχραιμος στην κατάψυξη?

Για πάτα λιγο εδω στο κουτάκι να δω κατι που θέλω.

17730563526683114044189112033259.thumb.png.48f67bd23a1199fb0cdf8fa822501f8c.png

4 minutes ago, Gorge said:

🤣😂 Το ιδιο σκεφτομουν και εγω , εχει τερματισει το ΑΙ

1 hour ago, dimkit said:

🤣😂 Το ιδιο σκεφτομουν και εγω , εχει τερματισει το ΑΙ

Το θεμα ειναι οτι αν οντως ειναι ανθρωπος, τα εχει διαβασει αυτα που ανεβαζει; 
Ελεος πια με το ΑΙ. Ας γραψουν και κατι μονοι τους.. 

1 hour ago, Gorge said:

Sorry για το άσχετο ποστ αλλά έκλαψα. 

Βασικά κλαίω, ακόμα! 😂

kountouraN

https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s26-ultra-camera-test/

18η θέση στο Dxomark , μόνο 2 θέσεις βελτίωση σε σχέση με το s25 ultra. Έχε χάρη Samsung που δεν υπάρχουν σοβαρές εναλλακτικές (Στο android) ακόμα στην Ελλάδα. Και για να μην πέσετε και με φάτε αναφέρομαι για τους χρήστες που το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς.