Jump to content

Apple iPod Video: Σχόλια και ερωτήσεις

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

itunes is unable to browse album covers on this computer..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και πως το κάνεις από το iTunes αν δεν μπορείς να μπεις στο σκληρό;

Το κακό με το Export είναι ότι δεν θυμάται τις ρυθμίσεις για το αυτόματο sync που είχες ορίσει στο iPod.

Το πρόβλημα μου είναι ότι έχει μουλαρώσει το pc μου και δεν με αφήνει να μπω στον σκληρό δίσκο από την έναρξη my computer κλπ.

Τώρα στο export μπήκα κάποια στιγμή κάνει κάποια ξεκολλήματα και κατάφερα να κάνω ένα τέτοιο back-up.

London for ever

Το πρόβλημα μου είναι ότι έχει μουλαρώσει το pc μου και δεν με αφήνει να μπω στον σκληρό δίσκο από την έναρξη my computer κλπ.

Τώρα στο export μπήκα κάποια στιγμή κάνει κάποια ξεκολλήματα και κατάφερα να κάνω ένα τέτοιο back-up.

ΟΚ. Πάντως το ιδανικό θα ήταν να κάνεις backup το folder iTunes που είναι μέσα στο MyMusic, έτσι θα το επαναφέρεις ανώδυνα και ακριβώς στην κατάσταση που ήταν και πριν.

Stereo μου βάζεις δύσκολα.:lol: Γιατί το λες ότι πρέπει να πάρω όλο το folder και όχι μόνο το αρχείο;
London for ever

εβαλα drivers, 32bit, 60 Hz,

full αλλα τπτ..

στα διαγνωστικα dxdiag

δεν τρεχει

direct3d 9

δεν υπαρχουν οδηγοι..

τπτ ακομα..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

chris: Αν πάρεις όλο το folder και μετά το ξαναπετάξεις μέσα, θα θυμάται τα πάντα. Το export θυμάται μόνο τη βιβλιοθήκη σου, οπότε μετά θα έπρεπε να ξανασετάρεις το ipod σου για το sync.

nikos: μήπως τελικά όντως φταίει το ότι δεν τρέχει dx9?

Stereo φαντάσου από το αγχος μου να πάρω το back-up πήρα όλο το folder music που έχει και το itunes folder και όχι το itunes folder.

Format και ο θεός βοηθός.

London for ever

Δεν πειράζει, μάζευε κι ας είν'και ρώγες (άσχετη παροιμία).

:)

Καλή επιτυχία!

Σκέφτμαινα αγοράσω το iPod HiFi δηλαδή αυτό :

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=252_233&products_id=3045

Για πες τε μου την γνώμη σας.

London for ever

Σκέφτμαινα αγοράσω το iPod HiFi δηλαδή αυτό :

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=252_233&products_id=3045

Για πες τε μου την γνώμη σας.

Υπάρχει φθηνότερο εδώ : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=4444586&product=846422&tab=marketing

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Σ'ευχαριστώ πολύ . Ξέρεις να μου πεις για απόδοση.

London for ever

Σ'ευχαριστώ πολύ . Ξέρεις να μου πεις για απόδοση.

Υπάρχουν πολλά reviews αλλά για εμένα του ilounge είναι

πολύ αξιόπιστα.

Του έχει δώσει βαθμό Β και το review είναι εδώ: http://www.ilounge.com/index.php/ipod/review/ipod-hi-fi-high-fidelity-speaker-system-for-ipod/

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Κοίτα, στα λεφτά του μπορείς να πάρεις και κάποιο άλλο στερεοφωνικό που θα έχει και CD και ραδιόφωνο και θα σου περισσέψουν κιόλας. Στα περισσότερα reviews λένε ότι ναι μεν ο ήχος του είναι πολύ καλός, αλλά ότι είναι ακριβό.

Εντάξει είναι ακριβό. Όμως από 379 σε 229 ευρώ 150 ευρώ κάτω είναι μια καλή προσφορά-τιμή.
London for ever

Stereo έκανα format εγκατέστησα ξανά το itunes και το itunes folder .Όμως δεν επανήλθαν.Τι κάνω τώρα;
London for ever

Ωπ! Πως έγινε αυτό; Τι σημαίνει δεν επανήλθαν, δε σου δείχνει τα τραγούδια σου; Δοκίμασες να κάνεις import και το αρχείο που είχες κάνει export;

Ναι ρε φίλε .Δεν μου εμφανίζονται.Πήρα το music folder το παλιό και το μετέφερα στο c:/ documents/music μετά το formats πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
London for ever

Αν πας και κάνεις File/Import και δείξεις στο αρχείο που είχες κάνει export;

Να σ ρωτήσω κάτι; Μήπως έχει σχέση που πριν το format το όνομα το pc ήταν christos και τώρα είναι administrator; Ξέρεις τι εννοώ.
London for ever

Δε νομίζω. Ειδικά το Import δεν κοιτάζει τίποτα άλλο, εισάγει απλά τα τραγούδια. Πολύ περίεργο!