Jump to content

Apple iPod Video: Σχόλια και ερωτήσεις

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα ακουστικά της Apple δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά κάνουν την δουλεία τους.

Για να πάρεις κάτι καλό θα πρέπει να βάλεις το χέρι λίγο βαθιά στην τσέπη.

Και μια σχετική / άσχετη ερώτηση μήπως έχεις κάνει το hack της αφαίρεσης του ορίου έντασης ?

αυτο που εκανα εγω για τον περιοριστη εντασης (εχω creative βεβαια) ειναι οτι απο το επισημο site κατεβασα το αμερικανικο firmware.στην αμερικη δερν ισχυει αυτος ο νομος οποτε το firmware τους δεν εχει τον περιοριστη αυτο:happy:

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν πρωτόπειρα το iPod αφαίρεσα το όριο.

Αλλά μετά από αρκετή σκέψη έχω καταλήξει ότι ίσως είναι και καλό αυτό το όριο.

Και πλέον έχω βάλει από μόνος μου όριο έντασης, γιατί πολλές φορές για να μην ακούω τον έξω θόρυβο, το παραξηλώνω λιγάκι.

Στην ουσία είναι μια προστασία από τους εαυτούς μας.

Όσον αφορά το αμερικανικό firmware, από το site της Apple εννοείς ?

Εάν ναι δώσε μου ένα link σε παρακαλώ.

Όταν πρωτόπειρα το iPod αφαίρεσα το όριο.

Αλλά μετά από αρκετή σκέψη έχω καταλήξει ότι ίσως είναι και καλό αυτό το όριο.

Και πλέον έχω βάλει από μόνος μου όριο έντασης, γιατί πολλές φορές για να μην ακούω τον έξω θόρυβο, το παραξηλώνω λιγάκι.

Στην ουσία είναι μια προστασία από τους εαυτούς μας.

Όσον αφορά το αμερικανικό firmware, από το site της Apple εννοείς ?

Εάν ναι δώσε μου ένα link σε παρακαλώ.

αντιστοιχα ναι.εγω πηγα στο site Της creative downloads-firmware και στο region διαλεξα US.περασα το firmware και αμεσως ειχα 50% παραπανω ενταση.Σε

συνδιασμο με τα πολυ καλα (και ακριβα) ακουστικα shure e2c βγαζει παπαδες:rolleyes: :rolleyes:

http://www.ilounge.com/index.php/ipod/review/shure-e2c-earphones-ipod/

re paidia πως μπορω να σβησω ενα ολοκληρο αλμπουμ απο το ipod video??δεν εχω καταφερει να βρω την συστοιχια πληκτρων που πρπει να πατησω!!

Από το iPod το ίδιο δε μπορείς να σβύσεις τίποτα. Το συνδέεις με το iTunes σου και είτε το σβύνεις τελείως από το iTunes (αλλά έτσι θα χαθεί για πάντα από παντού) είτε αποεπιλέγεις τα κουτάκια στα αριστερά των τραγουδιών είτε φροντίζεις να μην είναι σε καμμιά από τις playlists που συγχρονίζονται.

Από το iPod το ίδιο δε μπορείς να σβύσεις τίποτα. Το συνδέεις με το iTunes σου και είτε το σβύνεις τελείως από το iTunes (αλλά έτσι θα χαθεί για πάντα από παντού) είτε αποεπιλέγεις τα κουτάκια στα αριστερά των τραγουδιών είτε φροντίζεις να μην είναι σε καμμιά από τις playlists που συγχρονίζονται.

μα καλα ειναι δυνατον να μην μπορω να δβησω απο το ιδιο το μηχναημα καποιο αλπμουμ???δεν ειμαστε καλα!

Τα ακουστικά της Apple δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά κάνουν την δουλεία τους.

Για να πάρεις κάτι καλό θα πρέπει να βάλεις το χέρι λίγο βαθιά στην τσέπη.

Και μια σχετική / άσχετη ερώτηση μήπως έχεις κάνει το hack της αφαίρεσης του ορίου έντασης ?

οχι δεν το εχω κανει..αλλωστε εχω βάλει από μόνος μου όριο έντασης.οπως και να χει'τα ακουστικα τα "μαμα" δεν ειναι και οτι καλυτερο..αν σκεφτεις οτι δινεις 300 ευρο για να το απκτησεις..θα επρεπε να εχουν καπως πιο καλυτερης ποιοτητας ακουστικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παίδες, εχει δοκιμασει κανεις το radio remote της Apple? Εχει καλη λήψη? Είναι βολικο? Έχω διαβάσει οτι έχει 15 μέτρα:wacko: καλώδιο... Έχετε να προτεινετε κατι παρομοιο?
If you're going through hell, keep going

Ρε παίδες, εχει δοκιμασει κανεις το radio remote της Apple? Εχει καλη λήψη? Είναι βολικο? Έχω διαβάσει οτι έχει 15 μέτρα:wacko: καλώδιο... Έχετε να προτεινετε κατι παρομοιο?

εγω που το εχω ειμαι ευχαριστημενος και με βολευει προσωπικα πολυ.

αν και ειναι λιγο ακριβο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένα μέτρο είναι το καλώδιό του, και τα εξτρά ακουστικά που είναι μαζί στη συσκευασία έχουν λίγο κοντύτερο καλώδιο από τα κανονικά. Είναι λίγο ακριβούτσικο αλλά είναι πολύ καλό.

να ρωτησω λοιπον κατι αλλο.το εχω το ipod στο αμαξι με τον ανταπτορα τησ pioneer τον ip100 .αυτο απο οτι ειδα το ipod το φορτιζει συνεχειακαι σβηστο οταν ειναι το αμαξι/πειραζει?

Ίσως να πειράζει τη μπαταρία του αυτοκινήτου σου, το iPod πάντως όχι (εκτός και αν στο κλέψουν - χτύπα ξύλο !)

Ένα μέτρο είναι το καλώδιό του, και τα εξτρά ακουστικά που είναι μαζί στη συσκευασία έχουν λίγο κοντύτερο καλώδιο από τα κανονικά. Είναι λίγο ακριβούτσικο αλλά είναι πολύ καλό.

Ποσο κοστιζει περιπου..? αν περιεχει και εξτρα ακουστικα ειναι κινητρο να το αγορασεις.παντως την προηγουμενη βδομαδα που πηγα στο apple store στην Στουρναρη για να :blink: αξεσουαρ και διαφορα παρελκομενα..επεσα στην περιπτωση(γκαντεμης).το μαγαζι το ειχαν σπασει το προηγουμενο βραδι οι "κουκουλοφοροι" και μαλιστα ειχαν αρπαξει και μερικα προιοντα.

ισως την επομενη φορα να ειμαι πιο τυχερος..:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποσο κοστιζει περιπου..? αν περιεχει και εξτρα ακουστικα ειναι κινητρο να το αγορασεις.παντως την προηγουμενη βδομαδα που πηγα στο apple store στην Στουρναρη για να :blink: αξεσουαρ και διαφορα παρελκομενα..επεσα στην περιπτωση(γκαντεμης).το μαγαζι το ειχαν σπασει το προηγουμενο βραδι οι "κουκουλοφοροι" και μαλιστα ειχαν αρπαξει και μερικα προιοντα.

ισως την επομενη φορα να ειμαι πιο τυχερος..:D

αυτο ειναι

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=4444586&product=839426

εχει και ακουστικα μαζι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

να ρωτησω και κατι αλλο,φωτογραφιες πως μπαινουν μεσα με to ι tunes?δεν βλεπω καποια επιλογη που να λεει φωτος!

συνδεεις το ipod και σου λεει επανω στο itunes music/video/foto/games...κ.α

να εχεις επιλεξει το ipod.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο ειναι

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=4444586&product=839426

εχει και ακουστικα μαζι.

Ευχαριστώ πολύ.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

παιδια σκεφτομαι απο εβδομαδα να παρω το ipod Hifi.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=4444586&product=846422

αξιζει??

το εχει κανεις??

εχω το 80GB δεν πιστευω να μην το δεχεται αν και λεει μεσα οτι το δεχεται...

απλως ρωταω επειδη το 80GB ειναι ποιο χοντρο.

ευχαριστω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια σκεφτομαι απο εβδομαδα να παρω το ipod Hifi.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=4444586&product=846422

αξιζει??

το εχει κανεις??

εχω το 80GB δεν πιστευω να μην το δεχεται αν και λεει μεσα οτι το δεχεται...

απλως ρωταω επειδη το 80GB ειναι ποιο χοντρο.

ευχαριστω!!

Εγώ έχω ένα home cinema με USB που συνδέω το iPOD και βλέπει κανονικά τα τραγούδια και έκανε και 200€ παρα κάτι...

Για μένα είναι πεταμένα λεφτά!!

Γιώργος

Εμένα μου φαίνεται λίγο ακριβό για όσα προσφέρει, αν και το έχω γλυκοκοιτάξει αρκετές φορές. Ακούγεται επίσης ότι θα βγει πιο νέο μοντέλο σύντομα, ίσως όμως να είναι απλά φήμες. Πάντως ούτε ράδιο έχει ούτε CD οπότε αν έχεις κάποιο άλλο στερεφωνικό, μπορείς να βάλεις πάνω του το iPod με ένα universal dock+remote που θα σου επιτρέψει να έχεις την ίδια λειτουργικότητα στο 1/5 της τιμής!

Το iPod σου ταιριάζει μια που θα χρησιμοποιήσεις το πλαστικούλι που ήταν στη συσκευασία του, που αυτό το σκοπό έχει, να επιτρέπει σε όλα τα "περιφερειακά" της Apple να ταιριάζουν με όλα τα iPods.

επειδη δεν εχω στερεοφωνικο στο δωματιο

γι'αυτο σκεφτομουνα αυτο.

στο πλαισιο που το ειχε σε λειτουργια και το εβαλα τερμα δεν ενθουσιαστικα

σε σχεση με τα χρηματα του.

αλλα γενικα θα μ'αρεσε να το ειχα στο δωματιο να κανει την δουλεια του.

δεν ξερω εχει και το control και ειναι καλη φαση.

λετε να βγει κανενα καλυτερο τωρα προσφατα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρόσφατα δύσκολα να βγει, σύντομα ίσως, αν και απ'ό,τι φαίνεται μάλλον επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στο Apple TV.

Στη θέση σου θα αγόραζα ένα φυσιολογικό στερεοφωνικό (με line in) με πολύ λιγότερα χρήματα. Θα έδινα επίσης άλλα 70 Ε και θα αγόραζα το universal dock και το remote και θα είχα ακριβώς την ίδια λειτουργικότητα σχετικά με το iPod, αλλά πολλά περισσότερα σχετικά με το στερεοφωνικό. Διότι, αν εξαιρέσεις την ποιότητα του ήχου (που και μένα δε μου φαίνεται και κάτι το ιδιαίτερο) και τη δυνατότητα τηλεχειρισμού του iPod, το iPod Hi-Fi δεν προσφέρει τίποτα άλλο.

Άσε που με το dock θα μπορείς να το συνδέσεις και με τηλεόραση να βλέπεις τα video σου αν έχεις!