yorgos00 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου On 13/4/2026 at 10:40 ΜΜ, konakis said: Στις κάμερες τα πάει εξαιρετικά από τις καλύτερες επιλογές αν όχι η καλύτερη... Εκεί πρέπει όντως να είναι η καλύτερη από αυτά που κυκλοφορούν επίσημα εδώ τουλάχιστον. Έχω δει φωτογραφίες με το Leica authentic και ήταν φοβερές για τα δικά μου γούστα πάντα. Το βίντεο πώς είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου To 15T pro έχω εγώ που τα πάει περίφημα, οπότε πιθανολογώ κι εγώ κι από δείγματα που έχω δει ότι το ούλτρα θα είναι σε άλλο λεβελ με μιας ίντσας αισθητήρα ( έχω μια Sony Rx100 δεκαετίας + που βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες) οπότε με τους πιο σύγχρονους αλγόριθμους εννοείται πως το 17 ούλτρα θα σκοτώνει Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου On 13/4/2026 at 6:09 ΜΜ, yorgos00 said: Χρόνια πολλά! Με προβληματίσατε με το λογισμικό... Και περιμένω τόσο καιρό να πέσει η τιμή να το πάρω (απο S23 Ultra) για τις κάμερες κυρίως. Δεν πέφτει η τιμή σε αυτά τα κινητά, ούτε στα προηγούμενα Ultra είχε πέσει πριν καταργηθούν. Ασε που υπάρχει και το γνωστό θέμα με service αν η αγορά γινει εκτός μεγάλων αλυσίδων, αφού δεν υπάρχει αντιπροσωπεία Xiaomi στην χώρα μας. Γιαυτό βλέπεις οι περισσότεροι να κοιτάζουν στο διπλανό θέμα του Oppo, ειδικά που αυτές τις ημέρες έπαιξε προσφορά στο Πλαισιο, και το καλύπτει και το εδώ service της Smartec. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 3 ώρες πριν, Fulgore1 said: Δεν πέφτει η τιμή σε αυτά τα κινητά, ούτε στα προηγούμενα Ultra είχε πέσει πριν καταργηθούν. Ασε που υπάρχει και το γνωστό θέμα με service αν η αγορά γινει εκτός μεγάλων αλυσίδων, αφού δεν υπάρχει αντιπροσωπεία Xiaomi στην χώρα μας. Γιαυτό βλέπεις οι περισσότεροι να κοιτάζουν στο διπλανό θέμα του Oppo, ειδικά που αυτές τις ημέρες έπαιξε προσφορά στο Πλαισιο, και το καλύπτει και το εδώ service της Smartec. Κάνεις λάθος και στα δύο. Πέφτει η τιμή. Στο 15αρι είχε ξεκινήσει 1499 είχε πέσει 1400 πέρυσι το καλοκαίρι και 1300 το Φθινόπωρο σε επίσημους retailers πάντα. Αντιπροσωπεία εχει την Info Quest. Μεγαλύτερη από αυτή της Oppo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 1 ώρα πριν, yorgos00 said: Κάνεις λάθος και στα δύο. Πέφτει η τιμή. Στο 15αρι είχε ξεκινήσει 1499 είχε πέσει 1400 πέρυσι το καλοκαίρι και 1300 το Φθινόπωρο σε επίσημους retailers πάντα. Αντιπροσωπεία εχει την Info Quest. Μεγαλύτερη από αυτή της Oppo. α)Οταν λέμε να πέσει η τιμή, προφανώς δεν εννοούμε 100 και 200ευρώ σε συσκευή 1500ευρώ. Εννοούμε μεγαλύτερη πτώση μέσα στον χρόνο πχ β)Δεν είναι αντιπρόσωπος η Infoquest. Επίσημος διανομέας είναι από τέλη 2016 με αρχές 2017 που ήρθαν οι συσκευές στην χώρα μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 8 ώρες πριν, Fulgore1 said: α)Οταν λέμε να πέσει η τιμή, προφανώς δεν εννοούμε 100 και 200ευρώ σε συσκευή 1500ευρώ. Εννοούμε μεγαλύτερη πτώση μέσα στον χρόνο πχ β)Δεν είναι αντιπρόσωπος η Infoquest. Επίσημος διανομέας είναι από τέλη 2016 με αρχές 2017 που ήρθαν οι συσκευές στην χώρα μας Δε καταλαβαίνω τί θες να μας πεις. Πτώση τιμής -400Ε σε flagship σε επίσημο κανάλι για εταιρίες με ισχυρή παρουσία και πωλήσεις στην Ελλάδα (Samsung, Apple, Xiaomi) δε θα βρεις. Δε δουλεύει έτσι η αγορά. Η Oppo είναι ανύπαρκτη ακόμα στην Ελλάδα σε πωλήσεις και πρέπει να εδραιωθεί. Ζήτημα αν έχει πουλήσει πάνω απο 10 Oppo Find X9 Pro. Αν δεν το βάλει σε φοβερή προσφορά ακόμα και κάτω απο το περιθώριο κέρδους μπορεί να μην υπάρχει σε λίγο καιρό. Και ένας από τους βασικούς λόγους είναι ότι δεν έχει καλό διανομέα. Μηδενικό marketing και distribution channels. Το συγκεκριμένο κινητό μέχρι πριν απο μια εβδομάδα δεν το έβρισκες να το δεις σε βασικά καταστήματα στην Αθήνα πχ σε malls! Μόνο κάτι Oppo των 250 Ευρώ σε κάτι παραπεταμένα stands. Και περίμεναν ο κόσμος να το αγοράσει. Emails στο επίσημο site και social δεν απαντούσαν ή απαντούσαν bots μετά από μετάφραση... Και είναι κρίμα γιατί είναι μεγάλη εταιρεία και θα έπρεπε να τα πάει καλύτερα εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) On 1/3/2026 at 6:06 ΜΜ, doganos said: ωραιος. θα το τσιμπησω με τιμολογιο @yorgos00 Είχε παίξει ανάλογη προσφορά με το Oppo, στο Xiaomi απο Amazon όπως είχα ποστάρει πριν 1 μήνα. Ετσι το πήρε και ο συμφορουμίτης πιο πίσω. Γιαυτό και λέω ότι αυτές είναι πραγματικές προσφορές σε 1500ευρώ κινητά. 100 ευρώ κάτω μέσα στον χρόνο, δεν το λές και φοβερή προσφορά για να περιμένεις. Αντε ισως αν περιμένεις κανένα 20% επιστροφή από κάποια τράπεζα όπως είχε πρόσφατα το Πλαισιο με Εθνική. Edited 16 Απριλίου by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOUKASGR Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου (edited) Βραδυνή φωτό από τις διακοπές του Πάσχα στην Κέρκυρα. Υπόψιν ότι απέχω από το να χαρακτηριστώ καλός φωτογράφος, όσο απέχει η Γη από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας. Η φωτό είναι τραβηγμένη με ISO 4000!!!! Η original φωτογραφία είναι 7 MB και εδώ είναι 192 kb δυστυχώς. Αλλά νομίζω παίρνετε μια γεύση. Edited 20 Απριλίου by LOUKASGR 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου On 16/4/2026 at 4:12 ΜΜ, Fulgore1 said: @yorgos00 Είχε παίξει ανάλογη προσφορά με το Oppo, στο Xiaomi απο Amazon όπως είχα ποστάρει πριν 1 μήνα. Ετσι το πήρε και ο συμφορουμίτης πιο πίσω. Γιαυτό και λέω ότι αυτές είναι πραγματικές προσφορές σε 1500ευρώ κινητά. 100 ευρώ κάτω μέσα στον χρόνο, δεν το λές και φοβερή προσφορά για να περιμένεις. Αντε ισως αν περιμένεις κανένα 20% επιστροφή από κάποια τράπεζα όπως είχε πρόσφατα το Πλαισιο με Εθνική. Εχεις δίκιο φίλε μου. Αναφερόμουν στη μείωση τιμής από τα επίσημα κανάλια χωρίς τη βοήθεια τρίτου. Είχε και ο Γερμανός νομίζω μέσω payzy αντίστοιχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Μόλις το παρήγγειλα 🙂. Ελπίζω να μην το μετανιώσω (κυρίως για το sw) 'Εχει κανείς να προτείνει καμία θήκη σιλικόνης; Από πού πήρατε; ebay; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου @yorgos00 Παρέλαβες; 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου On 5/5/2026 at 8:52 ΜΜ, yorgos00 said: 'Εχει κανείς να προτείνει καμία θήκη σιλικόνης; Από πού πήρατε; ebay; Έχω την ίδια στο 15 ultra και είμαι αρκετά ευχαριστημένος: For Xiaomi 17 Ultra Case High-grade Frosted Transparent Skin-friendly Acrylic Cover For Xiaomi 17 Ultra Shockproof Bumper Funda https://a.aliexpress.com/_EJihc26 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου On 8/5/2026 at 7:53 ΜΜ, konakis said: @yorgos00 Παρέλαβες; Ναι! Το έχω μια εβδομάδα. Γενικά ευχαριστημένος. Βέβαια υπάρχουν και κάποια πράγματα που με χαλάνε. Όταν βρω χρόνο θα σας κάνω ένα review. Ορίστε η πρώτη μου άποψη: Οθόνη: Πολύ καλή επιπέδου flagship. Δε νομίζω ότι πλεον μπορεί κάποιος να καταλάβει διαφορορά σε αυτά τα χρήματα. Τί δε μου αρέσει: Η αυτόματη φωτεινότητα. Είναι αργή στο να προσαρμοστεί ειδικά το βράδυ. Δε ξέρω τί φταίει αλλά το S23 Ultra μου ρίχνει και ανεβάζει τη φωτεινότητα ακαριαία. Το Xiaomi του παίρνει καναδύο δευτερόλεπτα (το καταλαβαίνεις και είναι εκνευριστικό) και πολλές φορές την παρακατεβάζει. Κάτι δε πάει καλά εκεί. Κάμερα: Καταπληκτική, ειδικά το βράδυ. Γενικά μου αρέσει το Leica Authentic δε ξέρω εσείς. Με είχε κουράσει το Samsung με το oversaturation. Το δοκίμασα εκτενώς το Σάββατο στη συναυλία. Είχα μαζί και ένα iphone 17 pro της γυναίκας μου. Μπορώ να πω ότι ήταν ισοπαλία.... Σε κάποιες ήταν καλύτερο το Xiaomi (στο σκοτάδι σε μακρινές) σε κάποιες το iPhone (ειδικά στο zoom του πάνω από 10χ - εκεί δεν τα πήγε τόσο καλά το Xiaomi). Μιλάω για φωτογραφίες στο Auto. Εκεί το συμπέρασμα είναι απλό. Το HW δε φτάνει από μόνο του... Η προσαρμοστικότητα, ταχύτητα και η αξιοπιστία του iPhone σε διαφορετικές συνθήκες είναι ανώτερη. Σίγουρα θα παίξω περισσότερο με τη κάμερα και θα έχω καλύτερα συμπεράσματα. Και εκτος Auto.. Εκεί σίγουρα κάποιος με τους φάκους του Xiaomi θα μπορεί να κάνει θαύμτα. Ταχύτητα: Πετάει. Ποιότητα κατασκευής: Κανένα παράπονο. Το πράσινο πήρα. Και τη πλάτη από πλαστικό εμένα δε με χαλάει. Το κάνει λίγο πιο ελαφρυκαι μου αρέσει η υφή του. Λογισμικό: Είχα Xiaomi και παλιά (το έχει ο γιος μου ακόμη) τα ξέρω καλά (όπως και αρκετά κινητά). Το έχουν βελτιώσει πολύ δεν σηκώνει συζήτηση. Αλλά ρε γαμώτο μερικές φορές νοιώθω το MIUI να βρυχάται μέσα του... Δε ξέρω πώς να σας το εξηγήσω. Το νοιώθω "βαρύ" και όχι σύγχρονο σχεδιαστικά. Παράδειγμα 1: πας να βάλεις widget στην αρχική οθόνη... το χάος! Δε βγάζει άκρη ποια είναι από apps των εφαρμογών σου, ποια απο την Xiaomi, ποια (πολλά!) από thrid party. Παράδειγμα 2. Οι ταπετσαρίες. Δεν μπορείς να τις κάνεις resize/scaling τις φωτογραφίες σου να μπουν σωστά. Να το χέσω εγώ αν έχει ένα σωρό να επιλέξεις απο τα "Θέματα" θέλω να βάζω σωστά τη δική μου. Καλά να μη μιλήσω για τις ταπετσαρίες στην οθόνη κλειδώματος τύπου καρουζέλ που αν κάνεις το λάθος και κάνεις scroll πετάει διαφήμιση TEMU! Για να μη κουράζω θα πω ότι χρειάζεται συνολικό redesign και οπτικά και ουσιαστικά. Ο ανταγωνσιμός είναι καλύτερος. 'Εχω ακούσει ότι ετοιμάζουν μεγάλο update το καλοκαίρι. Για να δούμε. Μπαταρία: Για το μέγεθος της θα έπρεπε να βγάζει τουλάχιστον 10% περισσότερο. Και για αυτό φυσικά φταίει το βαρύ λειτουργικό του. Φόρτιση αναμενόμενα πολύ καλή. Αυτά προς το παρόν. Θα γράψω και άλλα μόλις περάσει και άλλος καιρός. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε στα σχόλια μου. Δε ξέρω αν γκρίνιαξα πολύ αλλά σε αυτά τα λεφτά νομίζω δικαιούμαι να είμαι αυστηρός. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου εγω που το ειχα, και μετα πηγα σε iphone 17 pro max, να πω τα εξης (ενδεικτικα): 1) ηχος κλησης χαμηλος και γενικα τα ηχεια του δεν ηταν τοσο "δυνατα" ποιοτικα σε σχεση με το samsung s25u και τωρα iphone που εχω 2) διαφορα bugs του λογισμικου, ειδικα στις κλησεις. το ξανα εγραψα και πριν, σηκωνεις την κληση και δεν ενεργοποιειται παντα το ακουστικο με αποτελεσμα να μην ακους (ενω σε ακουνε). πρεπει να βαλεις ανοιχτη ακροαση κα ινα την κλεισεις παλι για να δουλεψει (στο ιντερνετ υπαρχουν πολλες αναφορες με το ιδιο θεμα) 3) πηρα το ρολοι xiaomi το καινουργιο. 1/2 φορές όταν πατούσα να μιλήσω απο το ρολοι, η κληση ακουγοταν απο την συσκευη και ετρεχα να την παρω. επισης, η συσκευη κατα την διαρκεια της κλησης ΔΕΝ ΕΧΕΙ επιλογη να στειλει την κληση στο xiaomi (bluetooth). η μονη επιλογη ηταν μεσα απο τις ρυθμισεις του ρολογιου για bluetooth. Και αλλα πολλα (αναμονη κλησης/δικαρτο/ μερικες φορες κολλουσε η κληση και δεν μπορουσα να την απαντησω στην δευτερη γραμμη), και αλλα που δεν θυμαμαι. Και για αυτους τους λογους το εκανα επιστροφη amazon και πριν λιγο μπηκαν κια τα λεφτα. Δυστηχως, τοσα λεφτα δεν αξιζει με τετοια προβληματα. Τι να το κανω αν πρεπει να περιμενω 5-6 μηνες να φτιαξουν τα bugs (αν τα φτιαξουν) για να ειναι λειτουργικο. Το μονο που μου αρεσε και εχει διαφορά μεγάλη με όλα τα άλλα που είχα, ηταν η φωτογραφία είτε μέρα είτε νυχτα. εκει ναι, ειναι πολυ μπροστα. ειδικα με τον καινουργιο αισθητηρα. Αυτα 🙂 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου @yorgos00 θέμα συνήθειας είναι όλα. Εγώ που δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στις κάμερες το θεωρώ περιττό να έχω ένα τόσο ακριβό κινητό Xiaomi. Έχοντας περάσει πάνω από δυόμισι χρόνια με το 23 ουλτρα μου λείπει μιας και το έδωσα τον προηγούμενο μήνα. Το s25 ultra που το είχα ταυτόχρονα για ένα μήνα με το 23 δεν με ενθουσίασε, βέβαια εγώ δεν εκτελώ βαριές διεργασίες με βίντεο editing κλπ ούτε διαχειρίζομαι γενικά μεγάλα αρχεία εκεί σίγουρα θα έβλεπα την μεγάλη μεταξύ τους διαφορά.... Η γνώμη μου.... πάντα πρώτη επιλογή κινητό Samsung (ναυαρχίδα εννοείται) και δεύτερη συσκευή κουτσουρεμένη για παράδειγμα Xiaomi ( βλ. Σειρά Τ) όπου τις βρίσκεις συνήθως πολύ εύκολα και οικονομικά από τρία μέχρι πέντε κατοσταρικα.... προσωπική άποψη φυσικά Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 1 hour ago, doganos said: εγω που το ειχα, και μετα πηγα σε iphone 17 pro max, να πω τα εξης (ενδεικτικα): 1) ηχος κλησης χαμηλος και γενικα τα ηχεια του δεν ηταν τοσο "δυνατα" ποιοτικα σε σχεση με το samsung s25u και τωρα iphone που εχω 2) διαφορα bugs του λογισμικου, ειδικα στις κλησεις. το ξανα εγραψα και πριν, σηκωνεις την κληση και δεν ενεργοποιειται παντα το ακουστικο με αποτελεσμα να μην ακους (ενω σε ακουνε). πρεπει να βαλεις ανοιχτη ακροαση κα ινα την κλεισεις παλι για να δουλεψει (στο ιντερνετ υπαρχουν πολλες αναφορες με το ιδιο θεμα) 3) πηρα το ρολοι xiaomi το καινουργιο. 1/2 φορές όταν πατούσα να μιλήσω απο το ρολοι, η κληση ακουγοταν απο την συσκευη και ετρεχα να την παρω. επισης, η συσκευη κατα την διαρκεια της κλησης ΔΕΝ ΕΧΕΙ επιλογη να στειλει την κληση στο xiaomi (bluetooth). η μονη επιλογη ηταν μεσα απο τις ρυθμισεις του ρολογιου για bluetooth. Και αλλα πολλα (αναμονη κλησης/δικαρτο/ μερικες φορες κολλουσε η κληση και δεν μπορουσα να την απαντησω στην δευτερη γραμμη), και αλλα που δεν θυμαμαι. Και για αυτους τους λογους το εκανα επιστροφη amazon και πριν λιγο μπηκαν κια τα λεφτα. Δυστηχως, τοσα λεφτα δεν αξιζει με τετοια προβληματα. Τι να το κανω αν πρεπει να περιμενω 5-6 μηνες να φτιαξουν τα bugs (αν τα φτιαξουν) για να ειναι λειτουργικο. Το μονο που μου αρεσε και εχει διαφορά μεγάλη με όλα τα άλλα που είχα, ηταν η φωτογραφία είτε μέρα είτε νυχτα. εκει ναι, ειναι πολυ μπροστα. ειδικα με τον καινουργιο αισθητηρα. Αυτα 🙂 Εγώ να πω την αλήθεια δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τις κλήσεις. Βέβαια έχω μια φυσική SIM. Ούτε με το Huawei Smart Watch. Αλλά και εγώ στη θέση σου αν είχα τέτοια θέματα θα το είχα επιστρέψει! 33 minutes ago, konakis said: @yorgos00 θέμα συνήθειας είναι όλα. Εγώ που δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στις κάμερες το θεωρώ περιττό να έχω ένα τόσο ακριβό κινητό Xiaomi. Έχοντας περάσει πάνω από δυόμισι χρόνια με το 23 ουλτρα μου λείπει μιας και το έδωσα τον προηγούμενο μήνα. Το s25 ultra που το είχα ταυτόχρονα για ένα μήνα με το 23 δεν με ενθουσίασε, βέβαια εγώ δεν εκτελώ βαριές διεργασίες με βίντεο editing κλπ ούτε διαχειρίζομαι γενικά μεγάλα αρχεία εκεί σίγουρα θα έβλεπα την μεγάλη μεταξύ τους διαφορά.... Η γνώμη μου.... πάντα πρώτη επιλογή κινητό Samsung (ναυαρχίδα εννοείται) και δεύτερη συσκευή κουτσουρεμένη για παράδειγμα Xiaomi ( βλ. Σειρά Τ) όπου τις βρίσκεις συνήθως πολύ εύκολα και οικονομικά από τρία μέχρι πέντε κατοσταρικα.... προσωπική άποψη φυσικά Εγώ το έχω κρατήσει το S23 Ultra. 😊. Για τα παιδιά μου. Κινητάρα ρε φίλε! Αλλά να σου πω την αλήθεια δε θα έπαιρνα ξανά ναυαρχίδα Samsung. Πολύ μικρές διαφορές για τα χρήματα που δίνεις αν έρχεσαι από παλιά ναυαρχίδα τους. Θα τα έδινα όμως για foldable τους! Ήθελα κάτι διαφορετικό ειδικά στη κάμερα που με είχε κουράζει το over processing τους. Προς το παρόν δεν έχω μετανιώσει για την επιλογή μου. Θα δείξει ☺️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου Καλημέρα! Το NFC πχ στις πληρωμές σας δουλεύει άψογα; Εγώ σήμερα είχα θέμα. Το αγνοούσαν τα POS. Σαν να μη λειτουργούσε. Μετά απο restart έπαιξε και πάλι μετά από προσπάθειες. Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση πέρα από την ενεργοποίηση που έχετε αλλάξει από τις default? Επίσης που βρίσκεται; Στο πάνω μέρος ε; Οχι στη μέση όπως στα Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 1 hour ago, yorgos00 said: Καλημέρα! Το NFC πχ στις πληρωμές σας δουλεύει άψογα; Εγώ σήμερα είχα θέμα. Το αγνοούσαν τα POS. Σαν να μη λειτουργούσε. Μετά απο restart έπαιξε και πάλι μετά από προσπάθειες. Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση πέρα από την ενεργοποίηση που έχετε αλλάξει από τις default? Επίσης που βρίσκεται; Στο πάνω μέρος ε; Οχι στη μέση όπως στα Samsung. Το NFC στο Xiaomi 17 Ultra βρίσκεται στο πίσω-πάνω μέρος της συσκευής, συνήθως κοντά στο πλαίσιο της κάμερας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου On 16/5/2026 at 1:52 ΜΜ, Kostas_Ts_86 said: Το NFC στο Xiaomi 17 Ultra βρίσκεται στο πίσω-πάνω μέρος της συσκευής, συνήθως κοντά στο πλαίσιο της κάμερας. Από ο, τι φαίνεται το κολλάει μια εφαρμογή εταιρική που χρησιμοποιεί το NFC για να δίνει πρόσβαση σε εγκαταστάσεις. Δεν επικοινωνεί με τα POS παρά μόνο μετά από restart... Βέβαια πρώτη φορά που αντιμετωπίζω τέτοιο θέμα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου Καλησπέρα, Δύο ερωτήσεις: 1. Δε καταλαβαίνω γιατί κάποιες εφαρμογές τις κάνει update από το GetApps (όχι μόνο τις native της Xiaomi) και γιατί άλλες από το Play store 2. Χρησιμοποιεί κάποιος το Edge browser? Μου σκάει... Αρκετές φορές. Σύμφωνα με το report λόγω GPU. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. Κυριακή στις 11:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:55 πμ Και άλλο ενοχλητικό bug με τον dialer (το είχε αναφέρει και άλλος φίλος εδώ). Απαντάς στο τηλέφωνο και δεν ακούς τίποτα. Ο συνομιλητής κανονικά. Δε κάνει σωστό audio rooting. Το αλλάζεις σε ηχείο και μετά ξανά σε ακουστικό και επανέρχεται μαγικά. Το περίεργο είναι ότι όλα αυτά τα κουλά bugs φίλος με το 15 Ultra δεν τα έχει! Μόνο η Xiaomi το καταφέρνει αυτό. Σε πιο καινούριο κινητό αυξάνει τα προβλήματα λογισμικού της αντί να τα βελτιώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. Κυριακή στις 04:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:02 μμ Το εμφανίζει μερικές φορές και στο απλό redmi note 15 5g που έχω πάρει για την κόρη μου και γενικότερα σε αρκετά τηλέφωνα της εταιρείας * και η σειρά redmi note 15 είναι σχετικά πρόσφατη έκανε επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα τον Ιανουάριο ή Φεβρουάριο του 26. Συνεπώς είναι θέμα λογισμικού Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. Κυριακή στις 06:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:48 μμ 2 ώρες πριν, konakis said: Το εμφανίζει μερικές φορές και στο απλό redmi note 15 5g που έχω πάρει για την κόρη μου και γενικότερα σε αρκετά τηλέφωνα της εταιρείας * και η σειρά redmi note 15 είναι σχετικά πρόσφατη έκανε επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα τον Ιανουάριο ή Φεβρουάριο του 26. Συνεπώς είναι θέμα λογισμικού Τί φταίει ξέρουμε; Μήπως τα συνδεδεμένα με Bluetooth? Βασικά δε με ενδιαφέρει τι φταίει.. Αλλά αν υπάρχει λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. Κυριακή στις 06:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:59 μμ Δεν το κάνει πάντα ούτε πολύ συχνά όμως το κάνει, δεν γνωρίζω τι μπορεί να φταίει. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts