Crypton-R- Δημοσιεύτηκε December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2005 Έχετε αγοράσει απο το Amazon.co.uk? Έχω κάποιες ερωτήσεις.. 1) Στου τρόπους πληρωμής, στον δεύτερο(cheque) είναι αντικαταβολή? 2) Τι είναι το VAT? Items: £21.27 Postage & Packing: £4.98 Total before VAT: £26.25 VAT: £4.59 Order Total: £30.84 3) Υπάρχει κάποιος μετατροπέας για £ σε € ? 4) Αν πάρω μια ταινία(DVD Region 2), θα έχει Ελληνικούς Υπότιτλους? Edit: Έψαξα και βρήκα οτι δεν έχει Ελληνικούς Υπότιτλους, υπάρχεί κανένα ξένο site που να έχει? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Exw agorasei polles fores apo amazon. 1. den xerw, plirwnw panta me visa. 2. to VAT einai to fi pi a pou plirwneis giati eisai mesa stin europi - an paragileis apo amazon.com den yparxei VAT! 3. Nai, pigene sto http://www.xe.com/ucc 4. Oxi auto den einai sigouro.. mporei na exei ellinikous.. alla spania na vreis tetia periptwsi.. Dokimase kai tin http://www.play.com Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Στο Amazon.com δεν έχει VAT, αλλά είναι πιο ακριβό απο το Amazon.co.uk . Συνήθως σε πόσες μέρες περίπου έρχεται το πακέτο απο Amazon? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Paraxeno.. egw vriskw tin Amazon.co.uk pio akrivi..... Opws kai na xei.. apo Amazon.com kanei kai 10-12 meres ergasimes enw apo amazon.co.uk 7 meres ergasimes.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Για ταινίες συμφέρει το play.com γιατί έχει δωρεάν μεταφορικά... Επίσης στις σελίδες των προϊόντως γράφει τι υπότιτλους έχει (π.χ. στο play σε ορισμένες ταινίες έχει και ελληνικούς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 τα δικα μας οπως πχ. e-shop δεν συμφαιρουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 ariadgr said: Για ταινίες συμφέρει το play.com γιατί έχει δωρεάν μεταφορικά... Επίσης στις σελίδες των προϊόντως γράφει τι υπότιτλους έχει (π.χ. στο play σε ορισμένες ταινίες έχει και ελληνικούς). Wraio marketing to play den mporeis na peis.. pistepsate oti dinei dwrean metaforika? einai ola mazi stin timi... lol Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Demis_CY said: Wraio marketing to play den mporeis na peis.. pistepsate oti dinei dwrean metaforika? einai ola mazi stin timi... lol Δεν ανακαλυψες την Αμερικη... Ομως εξακολουθει να ειναι φθηνοτερο απο ολα τα αλλα καταστηματα. Για δοκιμασε να δεις ποσο θα σε χρεωσει ενα αλλο καταστημα εξωτερικου για την αποστολη, τουλαχιστον 8-10 ευρω για καθε dvd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Your order ********************* (received 25-April-2007) ------------------------------------------------------------------------- Ordered Title Price Dispatched Subtotal --------------------------------------------------------------------- Amazon.co.uk items (Sold by Amazon EU S.a.r.L.): 1 Battlestar Galactica: Seas... £22.76 1 £22.76 Shipped via DHL Express (estimated arrival date: 30-April-2007). Tracking number: 4701622844 ------------------------------------------------------------------------- Subtotal: £19.13 Delivery Charge: £12.48 Total tax: £6.00 Total: £37.61 This completes your order. έτσι για να παθαίνουμε :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 esykas said: Your order ********************* (received 25-April-2007) ------------------------------------------------------------------------- Ordered Title Price Dispatched Subtotal --------------------------------------------------------------------- Amazon.co.uk items (Sold by Amazon EU S.a.r.L.): 1 Battlestar Galactica: Seas... £22.76 1 £22.76 Shipped via DHL Express (estimated arrival date: 30-April-2007). Tracking number: 4701622844 ------------------------------------------------------------------------- Subtotal: £19.13 Delivery Charge: £12.48 Total tax: £6.00 Total: £37.61 This completes your order. έτσι για να παθαίνουμε :O Την επομενη φορα τσεκαρε και το http://www.play.com κριμα ειναι 20 ευρω μεταφορικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 ..To AMAZON συμφερει μονο στην περιπτωση που ειναι να παραγγειλουμε ποσοτητα. Για μια - δυο ταινιες δεν αξιζει γιατι τα μεταφορικα ανα ταινια ειναι πολυ υψηλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Εγω εχω ψωνισει απο amazon.co.uk μερικες φορες βιβλια. Οι τιμες ειναι μακραν καλυτερες απο οποιδηποτε ελληνικο βιβλιοπωλειο :) Για να καταλαβετε μαζι με τα μεταφορικα ερχονται περιπου 30% φτηνοτερα απο τον Παπασωτηριου! Οσο για το χρονο παραδοσης ποικιλει.... Μια απο τις παραγγελιες μου αν και ειχα δηλωσει να ερθει με απλο ταχυδρομειο, μου τη στειλαν με DHL (χωρις επιπλεον χρεωση) και μου ηρθε την επομενη μερα! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Nrg said: Την επομενη φορα τσεκαρε και το http://www.play.com κριμα ειναι 20 ευρω μεταφορικα. Από τη στιγμή που ζήτησε express delivery με courier είναι λογικό να είναι ακριβά τα μεταφορικά. Με το απλό ταχυδρομείο συμφέρει πολύ περισσότερο. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 marvin said: Από τη στιγμή που ζήτησε express delivery με courier είναι λογικό να είναι ακριβά τα μεταφορικά. Με το απλό ταχυδρομείο συμφέρει πολύ περισσότερο. Νομιζα οτι μονο με DHL στελνει το amazon στην Ελλαδα. Σιγουρα δε συμφερει με DHL, με το ταχυδρομειο θα παρει γυρω στις 3 ημερες για να ερθουν τα πραγματα, σιγα τη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Ακριβώς αυτό θα έλεγα.. έβαλε την πιο ακριβή επιλογή για μεταφορά και περιμένει να του έρθουν και φτηνά! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Καλημερα παιδια! Θέλω να κανω τα πρωτα μου ψώνια εκτός Ελλάδας.. :p Η μόνη απορία.. Επειδη ειμαι και αχρηστη, το τελωνείο -αυτά που έχω ακούσει για τελωνεία- εχει σχέση με το Shipping που λεει στο Amazon.com ? Γιατι δεν πολυκαταλαβα τι είναι. Δεν θέλω να έχω μπερδέματα μετα. Θέλω να παρω πολλά βιβλία μαζί να δοκιμασω ουφ αγχωνομαι μη κανω γκάφα :-p Και κατι αλλο, τα βιβλια επειδη ειναι πολλα, θέλω να μαθω εαν ειναι προτιμοτερο να τα αγορασω απο τον ιδιο πωλητη για να ερθουν πιο γρηγορα, η δεν εχει σχεση αυτο? Θα τα στειλουν ολα μαζι με ενα μεταφορικό ετσι? Η το καθε αντικειμενο εχει επιπλεον μεταφορικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Αν τα πάρεις από το amazon δεν τα παίρνεις από πωλητές, τα πάιρνεις από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτό που λες ισχύει με το ebay. Επίσης, τα βιβλία που θες να πάρεις γιατί θες να τα πάρεις από Αμερική;; το amazon.com είναι στην Αμερική. Τo amazon.co.uk είναι στην Αγγλία και τα πράγματα σου έρχονται πολύ πιο γρήγορα! Προσωπικά, θα σου προτείνω το play.com που είναι επίσης αγγλικό και δεν έχει και έξοδα αποστολής. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Το Amazon.uk εχει ολη τη σειρα που θελω οποτε σκεφτομαι να τα παρω απο εκει και ειναι κ πιο φτηνα απο οσο βλεπω. Εξακολουθω να εχω απορια ομως.. Να παρω απο το Amazon.uk απο ιδιο πωλητη κατα προτιμηση η οχι; Το Amazon.uk ειναι καταστημα...? Kαι δευτερον. Η τιμη που μου βγαζει τωρα στο καλαθι αγορων θα ειναι η οριστικη τιμη? Επισης ενας μου ειπε οτι υπαρχει επιλογη εαν θες να το φερει το ταχυδρομειο η με κουριερ. Που ειναι αυτη η επιλογη στο Amazon.uk? Σας ζαλισα, ευχαριστω παντως με βοηθατε πολυ οτι κ να πειτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 sp3cial said: Το Amazon.uk εχει ολη τη σειρα που θελω οποτε σκεφτομαι να τα παρω απο εκει και ειναι κ πιο φτηνα απο οσο βλεπω. Εξακολουθω να εχω απορια ομως.. Να παρω απο το Amazon.uk απο ιδιο πωλητη κατα προτιμηση η οχι; Το Amazon.uk ειναι καταστημα...? Kατάστημα είναι αλλά κάποια προϊοντα τα στέλνουν ανεξάρτητοι πωλητές. Κοίτα στο Availability να γράφει In stock. Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. sp3cial said: Η τιμη που μου βγαζει τωρα στο καλαθι αγορων θα ειναι η οριστικη τιμη? Οριστική είναι η τιμή όταν επιλέξεις και το shipping και σου γράψει order total: ..., click to confirm. sp3cial said: υπαρχει επιλογη εαν θες να το φερει το ταχυδρομειο η με κουριερ. Που ειναι αυτη η επιλογη στο Amazon.uk? Aφού πατήσεις check-out, Airmail είναι το ταχυδρομείο(έως 5 εργάσιμες), και Priority Express το courier (2 εργάσιμες). Το courier βγαίνει αρκετά ακριβό, αν δεν βιάζεσαι δεν υπάρχει λόγος για λίγες μέρες να το επιλέξεις. Για τις τιμές δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 ΔEN ΜΟΥ ΒΓΆΖΕΙ TO Dispatched sold by amazon.co.uk ΜΌΝΟ TO ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΉ. ΣE ΑΥΤΉ TH ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΚΑΛΎΤΕΡΑ NA ΜΗΝ TO AΓOPAΣΩ Κ NA ΠAΩ ΣTO http://WWW.PLAY.COM? TI ΘA ΈΚΑΝΕΣ ΕΣΥ; :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 sp3cial said: ΔEN ΜΟΥ ΒΓΆΖΕΙ TO Dispatched sold by amazon.co.uk ΜΌΝΟ TO ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΉ. ΣE ΑΥΤΉ TH ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΚΑΛΎΤΕΡΑ NA ΜΗΝ TO AΓOPAΣΩ Κ NA ΠAΩ ΣTO http://WWW.PLAY.COM? TI ΘA ΈΚΑΝΕΣ ΕΣΥ; :Ρ Ναι, θα προτιμούσα να το πάρω από το play.com το βιβλίο που δεν υπάρχει στο Amazon, έχει και δωρεάν μεταφορικά. Γενικά δες αν τα βιβλία που θέλεις τα έχει όλα το play, όσα βρεις να έχει, αν έχουν και καλή τιμή παρτα από εκεί. Y.Γ. Αν θέλεις δώσε τον τίτλο του βιβλίου, μου φαίνεται περίεργο να μην το έχει το Amazon και να το έχει το play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Εδω ειναι ενας πωλητης. Αυτα βγαζει διπλα απαυτους. Τωρα θα ψαξω στο http://www.play.com . Ψαχνω τα βιβλια του Naruto . Εαν κανεις αναζητηση Naruto θα τα δεις. (Τωρα προσεξα οτι ερχονται απο Αμερικη..) Seller: gb_books_uk Rating:86% positive over the past 12 months (26800 ratings.) 78764 lifetime ratings. Delivery: In stock. Dispatched from NJ, United States International delivery available See delivery rates Comments: New book. WE USE PRIORITY AIRMAIL ONLY for books from the USA. UK & European delivery is 7-10 days. Over 2,000,000 books sold to Amazon customers ( « less ) Comments: New book. WE USE PRIORITY AIRMAIL ONLY for books from the USA. UK & European delivery is 7-10 days. Over 2,000,000 books sold... ( » more ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 sp3cial said: Εδω ειναι ενας πωλητης. Αυτα βγαζει διπλα απαυτους. Τωρα θα ψαξω στο http://www.play.com . Ψαχνω τα βιβλια του Naruto . Εαν κανεις αναζητηση Naruto θα τα δεις. (Τωρα προσεξα οτι ερχονται απο Αμερικη..) Με αναζήτηση "Naruto" αυτά που βλέπω τα στέλνει το Amazon.co.uk Δεν ξέρω ποιά βρίσκεις εσύ που δεν τα στέλνει. Εν τέλει αν δεν τα βρεις ούτε απευθείας από το Amazon UK, ούτε από το play.com, παρτα από τον πωλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Αααα καταλαβα! Απλα κοιτουσα τα new & used και εβγαζε πωλητες! :D Οκ θα τα βολεψω τωρα πιστευω! Σε ευχαριστωωωωωω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Ποια η διαφορά εαν τα παρω απο seller και οχι απο amazon.co.uk ? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts