Jump to content

Series 40 (240x320 pixels) Εφαρμογές, Παιχνίδια, Θέματα

rostropol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 876
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια φιλη μου ψαχνει θεματα, παιχνιδια κτλπ για το νοκια 7370. Μπορειτε να με βοηθησετε λιγο; :O

Σε τι ακριβώς θέλεις βοήθεια? Ότι βρείς πάντως εδω (σ'αυτό το θέμα) κάνει και για το κινητό της φίλης σου!:O

:ninja:

Αγαπητέ, το MobyExplorer μου ζητάει πιστοποιητικό... :D

Τι πιστοποιητικό ?Πάντως αν χρησιμοποιείς το Mobyexplorer για εγκατάσταση εφαρμογών νομίζω δε χρειάζεται,είναι περιττό,στείλε τα .jar αρχεία που είναι τα μόνα απαραίτητα,στο κινητό(Bluetooth,καλώδιο,IrDA) και πάπαλα,είσαι έτοιμος,τόσο απλά και καλά.(Αν είχες κάνα Samsung,Motorola κλπ. θα έμπλεκες με jad και jadmaker και.......:wacko: :cry: :( :mad: :blink: :cry: :wacko: ,αλλά ευτυχώς δεν έχεις,τα 40άρια είναι απλά και τελειώνεις γρήγορα με αυτές τις διαδικασίες;) ;) )

Βρε παλικάρι, το στέλνω μέσω του PC Suite και δεν φορτώνει ποτέ γιατί λείπει κάποιο πιστοποιητικό.

Οταν στέλνεις τα .JAR αρχεία που βρίσκονται στις διάφορες παραθέσεις των μηνυμάτων του παρόντος θέματος και σε λινκς,το κινητό σου ζητάει πιστοποιητικό,ή στέλνεις .JAD αρχεία που δεν ξέρω που τα βρήκες:wacko: :rolleyes: :) ??????Ξεκαθάρισε ακριβώς τι συμβαίνει.Στο PC Suite χρησιμοποιούμε την ενότητα διαχείρησης αρχείων για να βάλουμε πχ. JAR αρχεία σε φάκελο της κάρτας μνήμης πχ. Games (αυτή είναι η ευκολία πρόσβασης που μας προσφέρεται με την λειτουργία αυτή,εναλλάκτικά μπορούμε και να τα στέλνουμε απευθείας στο κινητο-αποθηκεύονται αυτόματα στην εσωτερική μνήμη του κινητού και εμφανίζονται στην Εκθεση απ'όπου μπορούμε μετά να τα μετακινήσουμε στον αντίστοιχο φάκελο επιλογής μας στην κάρτα μνήμης)με drag-drop κίνηση,μόνο JAR για παιχνίδια/εφαρμογές-τα JAD δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση/χρησιμότητα,επαναλαμβάνω.

Αν τέλος βλέπεις εγκατεστημένα παιχνίδια με σωστά εικονίδια αλλά δεν φορτώνουν/ανοίγουν για να τα παίξεις και σου ζητάει πιστοποιητικό τότε μάλλον μπορεί να λείπει κάποιο πιστοποιητικό από τα πιστοποιητικά αξιοπιστίας>πήγαινε Ρυθμίσεις Ασφαλείας>Πιστοποιητικά αξιοπιστίας>Μπορεί να μην έχει περαστεί σωστά ή να λείπει κάποιο>μέτρησε τα πρέπει να είναι 17.(όλα αυτά αν συσχετίζονται με την διαδικασία εκτέλεσης εφαρμογών)

Υπαρχει για αυτην την αναλυση 240χ320 τα παιχνιδια trivial pursuit και εκατομμυριουχος;

Το trivial εμενα μου το παιζει το 6270 σε πολυ μικρο μεγεθος. Τον εκατομμυριουχο σε κανονικη (240χ320), αλλα στη γραμματοσειρα στα κουτακια με τις επιλογες των απαντησεων κοβει λιγο το κατω μερος των γραμματων, χωρις να'ναι ιδιαιτερο προβλημα αυτο.

Οταν στέλνεις τα .JAR αρχεία που βρίσκονται στις διάφορες παραθέσεις των μηνυμάτων του παρόντος θέματος και σε λινκς,το κινητό σου ζητάει πιστοποιητικό,ή στέλνεις .JAD αρχεία που δεν ξέρω που τα βρήκες:wacko: :rolleyes: :) ??????Ξεκαθάρισε ακριβώς τι συμβαίνει.Στο PC Suite χρησιμοποιούμε την ενότητα διαχείρησης αρχείων για να βάλουμε πχ. JAR αρχεία σε φάκελο της κάρτας μνήμης πχ. Games (αυτή είναι η ευκολία πρόσβασης που μας προσφέρεται με την λειτουργία αυτή,εναλλάκτικά μπορούμε και να τα στέλνουμε απευθείας στο κινητο-αποθηκεύονται αυτόματα στην εσωτερική μνήμη του κινητού και εμφανίζονται στην Εκθεση απ'όπου μπορούμε μετά να τα μετακινήσουμε στον αντίστοιχο φάκελο επιλογής μας στην κάρτα μνήμης)με drag-drop κίνηση,μόνο JAR για παιχνίδια/εφαρμογές-τα JAD δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση/χρησιμότητα,επαναλαμβάνω.

Αν τέλος βλέπεις εγκατεστημένα παιχνίδια με σωστά εικονίδια αλλά δεν φορτώνουν/ανοίγουν για να τα παίξεις και σου ζητάει πιστοποιητικό τότε μάλλον μπορεί να λείπει κάποιο πιστοποιητικό από τα πιστοποιητικά αξιοπιστίας>πήγαινε Ρυθμίσεις Ασφαλείας>Πιστοποιητικά αξιοπιστίας>Μπορεί να μην έχει περαστεί σωστά ή να λείπει κάποιο>μέτρησε τα πρέπει να είναι 17.(όλα αυτά αν συσχετίζονται με την διαδικασία εκτέλεσης εφαρμογών)

Τα .jar τα στέλνω μέσω του "Install Applications". Τα περνάει από μόνο του στη "Συλλογή". Εεεε δεν παίζει!!

Μέχρι στιγμής και η Opera παίζει και το MobiLuck. Μόνο το MobyExplorer μου βγάζει μηνύματα.

Επίσης τα πιστοποιητικά είναι 9 και όχι 17.

Τα .jar τα στέλνω μέσω του "Install Applications". Τα περνάει από μόνο του στη "Συλλογή". Εεεε δεν παίζει!!

Μέχρι στιγμής και η Opera παίζει και το MobiLuck. Μόνο το MobyExplorer μου βγάζει μηνύματα.

Επίσης τα πιστοποιητικά είναι 9 και όχι 17.

9 μόνο?? Εχεις περασμένη καινούργια έκδοση λογισμικού,3.65 ή 3.70 ή έχεις την παλιά(3.60)? Για δες αναλυτικά ποια πιστοποιητικά έχεις,μήπως πρέπει να ξαναπεραστεί firmware σε Nokia Shop.

3.70 έχω

Baltimore CyberTrust Root

Entrust.net Certification Aut... (δεν φαίνεται)

Entrust.net Secure Server....

Entrust.net Secure Server.... (μάλλον κάτι διαφορετικό θα είναι)

GTE CyberTrust Global Root

GTE CyberTrust Root

Nokia Content Signing CA

RSA Data Security Inc.

RSA Security 1024 V3

3.70 έχω

GTE CyberTrust Root

Nokia Content Signing CA

RSA Data Security Inc.

RSA Security 1024 V3

Επιπροσθέτως εγώ έχω με την 3.65 τα εξής:

o=Thawte Consulting

o=Unified Testing Initiative(UTI)

ou=Certification Services Division

ou=Certification Services Division(2)

ou=Class 3 Public Primary Certification Authority-G2

ou=Class 3 Public Primary Certification Authority(2)

ou=Verisign Trust Network

ou=Verisign Trust Network(2)

Οταν λες ότι το Entrust.net Certification Auth... δεν φαίνεται,εννοείς δεν είναι επισκιασμένο όταν μεταβαίνεις με τον κέρσορα σε αυτό??

Πριν περαστεί η 3.70 είχες εγκαταστήσει εφαρμογές/παιχνίδια επιτυχώς ή όχι??

Νομίζω ότι ίσως φταίει κάτι στα πιστοποιητικά αξιοπιστίας,μάλλον δεν περάστηκαν σωστά στην αναβάθμιση της 3.70.

o=Thawte Consulting

Οταν λες ότι το Entrust.net Certification Auth... δεν φαίνεται,εννοείς δεν είναι επισκιασμένο όταν μεταβαίνεις με τον κέρσορα σε αυτό??

Νομίζω ότι ίσως φταίει κάτι στα πιστοποιητικά αξιοπιστίας,μάλλον δεν περάστηκαν σωστά στην αναβάθμιση της 3.70.

Κάτι άλλο πρέπει να παίζει! Δεν είναι δυνατόν να μην έχει περαστεί καλά ένα firmware!

:ninja:

Κάτι άλλο πρέπει να παίζει! Δεν είναι δυνατόν να μην έχει περαστεί καλά ένα firmware!

Πάντως το σίγουρο είναι ότι λείπουν τα συγκεκριμμένα αρχεία,ωστόσο δεν γνωρίζω κατά πόσο επηρεάζουν την εγκατάσταση εφαρμογών,σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει έλεγχος της συσκευής από Nokia Shop:!:

Ρε γιατί με τρέχετε έτσι;;;;

o=Thawte Consulting

Εννοώ ότι "μπαίνοντας μέσα" πάλι δεν χωράει όλη η "φράση" στην οθόνη του κινητού κι έτσι δεν ξέρω τι γράφει μετά.

Πάντως προτού με βάλετε να τρέχω πάλι, ας μας πει κάποιος με την έκδοση 3.70 ποια πιστοποιητικά έχει εγκατεστημένα....

Eurovision 2006 - Άννα Βίσση - Everything.

Το βίντεο από τη βραδιά του τελικού σε 3gp, 2,13ΜΒ

http://rapidshare.de/files/20973168/Everything.3gp.html

Eurovision 2006 - Άννα Βίσση - Everything.

Το βίντεο από τη βραδιά του τελικού σε 3gp, 2,13ΜΒ

http://rapidshare.de/files/20973168/Everything.3gp.html

Καλό αλλά μικρό . :(

Κάτι σε 240X320 (real fullscreen) υπάρχει ; :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

ontos mikro alla kaloo!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/4395aniheart.gif

nokia 5110, motorolla v3688, ericson 768, nokia 8210, ericson t66, nokia 8310, panasonic x70, panasonic x60, nokia 3120,nokia 2600, mitac mio 8380, sharp gx15, samsung e700,nokia 6230,nokia 6060,sharp v802, motorola v3, samsung x450, panasonic vs3, vk2000,nokia 6280,lg chokolate,NOKIA 6500 SLIDE SAMSUNG GALAXY, IPHONE 4S...kai synexizo!!!

Το έφτιαξα πάλι σε 352Χ288, 4,88ΜΒ. Ας το δοκιμάσει κάποιος να μας πει αν παίζει σωστά, γιατί στο 6131 ακούγεται ο ήχος, αλλά δεν φαίνεται η εικόνα. Με το προηγούμενο clip που ήταν στα 176Χ144 όλα καλά. Μάλλον δεν υποστηρίζει τέτοια ανάλυση. http://smilies.sofrayt.com/fsc/crying.gif

http://rapidshare.de/files/21030248/Everything.3gp.html

Pare kosme!!! 63 paixnidia gia series40 v3.0!!!

Dokimasmena, paizoun ola (1-2 mono kollane ligo sta grafika)...

a kai merika exoun ksanavgei edo mesa...

http://rapidshare.de/files/21117441/Java_Games_-_series40_v3.0_VOL.1.rar.html

http://rapidshare.de/files/21118477/Java_Games_-_series40_v3.0_VOL.2.rar.html

elpizo na sas aresoun...

3.70 έχω

GTE CyberTrust Root

Nokia Content Signing CA

RSA Data Security Inc.

RSA Security 1024 V3

o=Thawte Consulting

Επαναφέρω το συγκεκριμένο θέμα γιατί σήμερα κατάφερα να πιάσω γραμμή στα κεντρικά της Nokia ώστε να πάρω μια επίσημη απάντηση για αυτό το θέμα.

Η απάντηση λοιπόν ήταν πως "η Nokia αφαίρεσε τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις εκείνες (και κατ'επέκταση και τα πιστοποιητικά) τα οποία θεωρούσε περιττά ή όχι και τόσο ασφαλή για τη σωστή λειτουργία της συσκευής".

Ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα μη σωστής εφαρμογής της αναβάθμισης και δεν θα ωφελήσει σε κάτι το να ξαναπεράσω από κάποιο κατάστημα.

Ξερει καποιος φιλος αν μπορει να αλλαξει το χρωμα της γραμματοσειρας που λεει ΠΙΣΩ και ΠΑΥΣΗ οταν παιζει fullscreen τα video γιατι τα ασπρα ειναι πολυ εντονα.
myphone_2.png

Ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε τα Burning Tires 3D, V-Rally3D, Speed Spirit σε 240*320?

Οι εκδοσεις που δινουν εδω τα παιδια ειναι για το Κ750 και δεν παιζουν καθολου στο κινητο μας :(

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...