Jump to content

Xiaomi 15t

dragon11
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να φτιαχνόταν και η εφαρμογή για την επεξεργασία φωτογραφίας θα ήταν οτι καλύτερο.!! Πάντως σα να βελτιώθηκε η μπαταρία ή μ φάνηκε?

@giokosta χθες σε δοκιμές ανοιχτής ακρόασης σε δυο τρεις κλήσεις - συνομιλίες η ακουστική και ένταση του ήχου ήταν με μια λέξη εξαιρετική! Σίγουρα παίζει ρόλο και η ποιότητα κλήσεων του δικτύου του συνομιλητή κλπ καθαρός και δυνατός ήχος πεντακάθαρη συνομιλία 

Konakis.

• 4 weeks later...
On 21/1/2026 at 7:22 ΠΜ, konakis said:

@giokosta χθες σε δοκιμές ανοιχτής ακρόασης σε δυο τρεις κλήσεις - συνομιλίες η ακουστική και ένταση του ήχου ήταν με μια λέξη εξαιρετική! Σίγουρα παίζει ρόλο και η ποιότητα κλήσεων του δικτύου του συνομιλητή κλπ καθαρός και δυνατός ήχος πεντακάθαρη συνομιλία 

Ευχαριστω αλλά ήταν σε εξωτερικό χώρο. Η μέσα σε δωμάτιο. Το κακο είναι δε το βρίσκω ανοιχτό να το τεστάρω 

Η γνώμη σου αυτό η το ποκο f8 ultra? 550 βρίσκω το 15 και 700 το ποκο.. 

Είμαι προς το 15 τ προ βασικά  μου φαίνεται πιο σοβαρό τηλέφωνο, αλλά με φοβίζει αυτό με τον ήχο. Που λέει ο tech tablets Που ειναι πολυ σωστός reviewer 

O ήχος του είναι άψογος από κάθε άποψη. Δυνατός καθαρός για μένα στην δική μου συσκευή είναι εξαιρετικός!

Konakis.

• 2 weeks later...

Μπορεί κάποιος που έχει το κινητό να δοκιμάσει την εφαρμογή Cube ACR απο το google play και να μου πει αν ηχογραφεί κλήσεις; Έχω το 15Τ Pro και δυστυχώς ηχογραφεί μόνο την δική μου φωνή και όχι του συνομιλητή. Δοκίμασα όλες τις μεθόδους που προσφέρει το app. Το δοκίμασα σε Redmi Note 14 Pro+ το οποίο έχει snapdragon (δεν ξέρω αν έχει σημασία) και ηχογραφεί μια χαρά.

• 2 weeks later...

Απλή ADSL σύνδεση τρέχει περίπου στα 13Mbps έχω 26 καρτέλες ανοιχτές παίζει YouTube στο παρασκήνιο μονίμως κάνεις ότι multitasking γουστάρεις τραβάει φωτογραφίες στέλνει αρχεία καταχωρεί μετρήσεις και το πυραυλάκι απλά δεν καταλαβαίνει απολύτως τίποτα. Τα πιο τίμια 500 ευρώ που έχω δώσει ποτέ πιστεύω για κινητό τα τελευταία χρόνια, για φωτογραφικές δυνατότητες δεν αναφέρω καν 

Screenshot_2026-03-12-13-11-41-071_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

Konakis.

On 12/3/2026 at 1:19 ΜΜ, konakis said:

Απλή ADSL σύνδεση τρέχει περίπου στα 13Mbps έχω 26 καρτέλες ανοιχτές παίζει YouTube στο παρασκήνιο μονίμως κάνεις ότι multitasking γουστάρεις τραβάει φωτογραφίες στέλνει αρχεία καταχωρεί μετρήσεις και το πυραυλάκι απλά δεν καταλαβαίνει απολύτως τίποτα. Τα πιο τίμια 500 ευρώ που έχω δώσει ποτέ πιστεύω για κινητό τα τελευταία χρόνια, για φωτογραφικές δυνατότητες δεν αναφέρω καν 

Screenshot_2026-03-12-13-11-41-071_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

Μπορείς να δοκιμάσεις την εφαρμογή Cube ACR αν δουλεύει για ηχογραφήσεις κλήσεων;

Ευχαριστώ.

Το καλό βλέπω το τηλέφωνο να είμαι ειλικρινής. Το είδα σε κατάστημα που απλά έριξα μια ματιά και μου άρεσε πολύ. Μετά κάθησα και διάβασα κριτικές και μόλις είδα τα τόσο καλά σχόλια το σκέφτομαι σοβαρά μιας και έχω πολλά χρόνια να αλλάξω τηλέφωνο. Τα 500€ που έγινε αναφορά να φανταστώ είναι από κατάστημα εξωτερικού, σωστά;

Γιατί από Ελλάδα βλέπω ότι ξεπερνάει τα 600€

• 3 weeks later...
On 26/2/2026 at 4:55 ΜΜ, EverGreen13 said:

Μπορεί κάποιος που έχει το κινητό να δοκιμάσει την εφαρμογή Cube ACR απο το google play και να μου πει αν ηχογραφεί κλήσεις; Έχω το 15Τ Pro και δυστυχώς ηχογραφεί μόνο την δική μου φωνή και όχι του συνομιλητή. Δοκίμασα όλες τις μεθόδους που προσφέρει το app. Το δοκίμασα σε Redmi Note 14 Pro+ το οποίο έχει snapdragon (δεν ξέρω αν έχει σημασία) και ηχογραφεί μια χαρά.

Έχω το 15Τ  δυστυχώς ούτε με το Cube ACR και ούτε με το Talker ACR ο συνομιλητής δεν ακούγετε.

εχω 2 ημερες τωρα το κινητο και για την ωρα ειναι πολυ ευχαριστημενος. πολυ δυνατο και πολυ ομορφο.
Μπορει να πει καποιος εναν φοτρηστη 120w με 2 θεσεις που να δουλευει αξιοπιστα;
κοιταξα για εναν της xiaomi και οι κριτικες που διαβασα δεν ηταν καλες.
κοιταω αυτον OnePlus Φορτιστής λετε να μην κανει κατι το 15t pro;

Edited by geioannou

Εγώ έχω έναν 67αρι συνήθως φορτίζω καθημερινά από 50 με 55 τοις εκατό σε 85 τοις εκατό σε χρόνο μηδέν...ώσπου να βάλω νερό στην καφετιέρα μεζούρες γαλλικό να πλύνω πρόσωπο και να φορέσω φόρμα & παπούτσια για την πρωινή βόλτα με τον σκύλο έχει φτάσει 85-87 τοις εκατό σε  έξι- εφτά λεπτά περίπου. Αν και υποστηρίζει 90W θεωρώ ότι ο γνήσιος 67αρης θα σε υπέρ καλύψει. 

Ο 33W αν και βγάζει γρήγορη φόρτιση αργεί σε σχέση με τον 67Watt όμως για το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες εννοείται πως θα χρησιμοποιώ το 33 και σε έκτακτες περιπτώσεις ταχείας φόρτισης τον 67.

Konakis.

εχω 35αρι απο realme αλλα δεν φορτιζει καλα. εντομεταξυ διαβαζοντας και ψαχνοντας ειδα οτι αυτο που κανει καταλληλο εναν φορτιστη για ενα τηλεφωνο εχει να κανει με ενα πρωτόκολλο που εχει ο φοτρηστης για την φορτηση κλπ.
θα ψαξω να βρω την λιστα με το τι πρωτόκολλο εχει η συστκεη και τι η φορτηστες που ψαχνω....

Xiaomi γνήσιος είναι ο δικός μου από ένα Redmi note 12+ Pro  για αυτό φαίνεται φορτίζει τα μπούνια ενώ ο 33αρης αργεί σημαντικά όπως έγραψα και πριν. Και ο γνήσιος 90W ,θα φορτίζει σφαίρα εγώ όμως υπέρ καλυμμένος δεν με ενδιαφέρει ταχύτερα.

Konakis.

ναι μια χαρα ο γνησιος ειναι, τον ειδα, αλλα θελει λεει και 39€ για να παρεις και καλα το συμβατο καλωδιο για γρηγορη φορτηση σε type C.
Εχω αρκετα τετοια αλλα δεν ξερω αν θα κανουν και αντε να παρεις τον φορτηστη και να μην εχεις καλωδιο....

Edited by geioannou

Ο γνήσιος λογικά με το καλώδιο που περιέχεται στην συσκευασία του κινητού σου θα δουλέψει κανονικά,..

Edited by konakis
Konakis.

το θεμα ειναι οτι θελω με 2 θυρες usb γιατι εχω και αλλες συσκευες και ο αντίστοιχος γνήσιος δεν παρεχει καλωδια.

O 120άρης γνήσιος που πήρα μαζί με το 14ΤPro είχε και καλώδιο μέσα, πάντως.

Χοντρό σχετικά, λογικό για τέτοια w. Φορτίζει προφανώς αλύπητα γρήγορα, με περιορισμό θερμοκρασίας.

οταν λες μαζι με την συσκευη εννοεις μεσα στην ιδια συσκευασια η ξεχωριστα απλα τα πηρες μαζι χρονικα;

εγω εδω εχω καταληξει μιας και θελω να εχει τουλαχιστον 2 θυρες για φορτηση. γνησιο της εταιριας Xiaomi 90W HyperCharge Power Adapter (3-Port) . Αλλα αυτο ειναι χωρις καλωδια και για το πρωτο καλωδιο θελει επιπλεον 39€ !!!
οποτε πρεπει η να βρω καποιον αλλον φορτηστη συμβατο με το 15t pro η να παρω τον γνησιο και να ελπιζω οτι καποιο απο τα αρκετα καλωδια που εχω ηδη εγω type C to type C θα λειτουργησουν

On 9/4/2026 at 8:23 ΜΜ, geioannou said:

οταν λες μαζι με την συσκευη εννοεις μεσα στην ιδια συσκευασια η ξεχωριστα απλα τα πηρες μαζι χρονικα;

εγω εδω εχω καταληξει μιας και θελω να εχει τουλαχιστον 2 θυρες για φορτηση. γνησιο της εταιριας Xiaomi 90W HyperCharge Power Adapter (3-Port) . Αλλα αυτο ειναι χωρις καλωδια και για το πρωτο καλωδιο θελει επιπλεον 39€ !!!
οποτε πρεπει η να βρω καποιον αλλον φορτηστη συμβατο με το 15t pro η να παρω τον γνησιο και να ελπιζω οτι καποιο απο τα αρκετα καλωδια που εχω ηδη εγω type C to type C θα λειτουργησουν

Aυτόν είχα πάρει τότε, είχε μέσα και καλώδιο:

https://www.skroutz.gr/s/57182149/Xiaomi-Fortistis-me-THyra-USB-A-kai-Kalodio-USB-C-120W-Power-Delivery-Leykos-HyperCharge-Combo.html

Επίσης την προηγούμενη Τρίτη μύησα τη σύζυγο στην Xiaomi με ένα 15Τ Pro (έχει ξετρελαθεί), το οποίο φαίνεται να έχει ένα εξίσου χοντρό καλώδιο μέσα.

Αν θέλεις συγκεκριμένα c-to-c, δεν ξέρω τί να σου πω.

Αυτος που δειχνεις φορτιζει κανονικα σε γρυγορη ταχυτητα, σωστα;
Ναι με ενδιαφερει να εχει 2 θυρες γιατι εχω αλλη μια συσκευη και με εξυπηρετεί

1 ώρα πριν, geioannou said:

Αυτος που δειχνεις φορτιζει κανονικα σε γρυγορη ταχυτητα, σωστα;
Ναι με ενδιαφερει να εχει 2 θυρες γιατι εχω αλλη μια συσκευη και με εξυπηρετεί

To αναφέρω και πριν, σφαίρα φορτίζει, στο max της υποστήριξης ανάλογα το τηλέφωνο/συσκευή.

Το 15Τ έχει μείνει στην ενημέρωση 11/2025 ή είναι η ιδέα μου;

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

1 ώρα πριν, jimmis11 said:

Το 15Τ έχει μείνει στην ενημέρωση 11/2025 ή είναι η ιδέα μου;

προχθές πήρε η συσκευή μου αναβάθμιση σε hyper os 3.0.302.0 με ενημέρωση ασφαλείας Android 01-04-2026.