konakis Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 Και ενημέρωση συστήματος Google play Νοεμβρίου 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2025 (edited) On 12/11/2025 at 10:26 ΠΜ, maarinos said: Κάτοχος μερικές εβδομάδας ο επεξεργαστής ζεσταίνετε όταν κάνει αποσυμπίεση το αρχείο της αναβάθμιση αν είναι μεγάλο μέγεθος, σε hotspot και 5G NSA και SA δεν ζεσταίνετε, όσοι ο έχετε σε hotspot άλλαξε την τύπος hot spot DEFUALT γιατί στην επιλογή portable hot spot αν δεν υπάρχει κίνηση δεδομένον κλείνει και πρέπει ξαναγίνει η σύνδεση ανεξαρτήτως αν είναι στη φόρτιση η εκτός. Όταν το εχω sto 5G SA σε κάποια φάση κρεμάει και δεν αλλάζει σε 5G NSA πρέπει να κλείσω δεδομένα και ανοίξω και μετά παίζει, όπου είμαι και παιζει μόνο NSA δεν κρεμάει ότου παγώματα έχει αναφερθεί και στο αντίστοιχο νήμα Cosmote 5NR με whatsup και φυσική sim Το wifi πρότυπο έιναι το 6E έχοντας μητρική με τσιπάκι wifi 6E έχει κάτσει λουκούμι στη σύνδεση δικτύου η ταχύτητα που δείχνει 1.2 Gbps με 800 Mbps αλλάζει δεν μένει σταθερό άλλα για hotspot είναι τζέτ. Από το λειτουργικό HyperOS τα έχει κάνει λαβύρινθο άλλες ρυθμίσεις εκεί, άλλες ρυθμίσεις εκεί κλπ δεν τα έχουν σε μία ενότητα όλα ανά κατηγορία Κάμερα leica με πολλές παραμετροποιήσεις με αγαπημένη πανοραμική φωτογράφηση. μακρά έκθεση αυτό θέλει τρίποδα Nova launcher prime και sesame shortcuts στρώνει screenshots αναβαθμίσεις μπαταρία, για μερικές μέρες το φόρτωνα με φόρτιση 20Watt απλά αργούσε κάπου στη μιά ώρα σε 50% με την ρύθμιση προστασία φόρτωσης 80% τώρα έχω ένα της lamtech 67watt με καλώδιο USB type c σε type c Πολύ καλή η άποψη σου. Εχω όμως μία ερώτηση.παίζει ο nova launcher κανονικά με gestures? Edited December 10, 2025 by ταξιδιωτης22 2 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2025 Καλημέρα! Δυστυχώς δεν έχω άποψη, ενώ το δουλεύω full gestures όπως όλες τις συσκευές μου δεν χρησιμοποιώ τον Νόβα launcher τα τελευταία χρόνια. Έχω βρει ένα ωραίο θεματάκι για τα γούστα μου το οποίο με καλύπτει πλήρως και δουλεύει και το double tap άνοιξε κλείσε της οθόνης κανονικά. Και το δακτυλικό αποτύπωμα με την εργοστασιακή μεμβράνη που του έχω παίζει επίσης άψογα γρήγορα σωστά ακαριαία * Τα σπασίματα στο scrolling εμφανίζονται και στις ειδήσεις Google ακόμη και στην λειτουργία 144hz ενώ η αρχική σελίδα της Google ρολάρει κανονικότατα σούπερ σμούθ ακόμη και στην προσαρμοσμένη λειτουργία κι όχι αποκλειστικά στα 144. Η ποιότητα κλήσεων είναι μοναδική πεντακάθαρη και εχθές που είχε έντονη ηλιοφάνεια κάτω από τον ήλιο browsing κάνα τέταρτο περίπου η φωτεινότητα δίπλα δίπλα με το 23ουλτρα εμφανέστατη η διαφορά υπέρ του Κινέζου ευανάγνωστη σωστό κοντραστ και μια γραμμή περισσότερη για διάβασμα στην ιδια σελίδα πάντοτε δίπλα δίπλα με το τερατάκι ουλτρα 23 που έχει σούπερ χορταστική οθόνη 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2025 @ταξιδιωτης22Το έχω με 3 κουμπιά, μου πετάεϊ ειδοποισιση να γυρίσω στον stock launcher αν επιλέγω gestures 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. December 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2025 1 ώρα πριν, maarinos said: @ταξιδιωτης22Το έχω με 3 κουμπιά, μου πετάεϊ ειδοποισιση να γυρίσω στον stock launcher αν επιλέγω gestures Γίνεται με ADB commands και Fluid Navigation Gestures app. Αν σου φαίνονται κινέζικα αυτά, ξέχνα το. Πάντως, μια χαρά είναι ο μαμά launcher. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2025 7 ώρες πριν, motoboots said: Γίνεται με ADB commands και Fluid Navigation Gestures app. Αν σου φαίνονται κινέζικα αυτά, ξέχνα το. Πάντως, μια χαρά είναι ο μαμά launcher. Συμφωνώ αλλά αν κάποιος έχει συνηθίσει τον Nova, δύσκολο να τον αποχωριστεί. Προσωπικά ήμουν από αυτούς αλλά σχετικά γρήγορα ξέκοψα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 On 10/12/2025 at 5:30 ΜΜ, left_ace said: Συμφωνώ αλλά αν κάποιος έχει συνηθίσει τον Nova, δύσκολο να τον αποχωριστεί. Προσωπικά ήμουν από αυτούς αλλά σχετικά γρήγορα ξέκοψα. Εκεί είναι το θέμα.χρησιμοποιώ nova launcher σχεδόν από την αρχή της κυκλοφορίας του κι αφού πρώτα είχα περάσει κι από τον apex.τον θεωρώ λοιπόν απαραίτητο στο κινητό μου μιας και με βολεύει απίστευτα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 (edited) 5 ώρες πριν, ταξιδιωτης22 said: Εκεί είναι το θέμα.χρησιμοποιώ nova launcher σχεδόν από την αρχή της κυκλοφορίας του κι αφού πρώτα είχα περάσει κι από τον apex.τον θεωρώ λοιπόν απαραίτητο στο κινητό μου μιας και με βολεύει απίστευτα. Ολα αυτά ειναι θέματα του miui παντως, σε oneplus realme κλπ δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός ... Οταν είχα Xiaomi ειχα κάνει με microdroid ενα κουμπί στις γρήγορες ρυθμίσεις και έδινα εντολή ,σχετικά εύκολο αλλά πρέπει να ασχοληθείς. Edited December 12, 2025 by geotzia 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Ενημέρωση ασφαλείας patch Δεκεμβρίου για 15Τ pro Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Στανιό μου...ούτε με κατέβασμα πακέτου και recovery με αφήνει να αναβαθμίσω στην 3. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου Κανόνι το κινητάκι, τελείως απροβλημάτιστο με εξαιρετική μπαταρία όλη μέρα σε προκαλεί να το σκαλίζεις... ευχάριστα νέα και όσον αφορά την υποστήριξη από την εταιρεία, όπου δίνει 5ετη επέκταση μέχρι το 2031 όπως διάβασα αλλού και με πηγή το XiaomiTime 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου On 7/1/2026 at 9:38 ΜΜ, konakis said: Κανόνι το κινητάκι, τελείως απροβλημάτιστο με εξαιρετική μπαταρία όλη μέρα σε προκαλεί να το σκαλίζεις... ευχάριστα νέα και όσον αφορά την υποστήριξη από την εταιρεία, όπου δίνει 5ετη επέκταση μέχρι το 2031 όπως διάβασα αλλού και με πηγή το XiaomiTime Χαίρετε, να ρωτήσω κάτι - η μπαταρία, πόσες ώρες σας κρατάει; Εντάξει, είναι σίγουρα και θέμα χρήσης (bluetooth, wifi, data, youtube, μουσική κλπ), αλλά θεωρείτε φυσιολογικό μέσα σε 17 ώρες να έχει "πέσει" το ποσοστό στο 34%; Με "νεκρό χρόνο" (λόγω ύπνου), περίπου 5 ώρες. Κάτι δε μου "κάθεται καλά". Όλοι το εκθειάζουν για τη μπαταρία του, αλλά δε βλέπω κάτι ιδιαίτερο σε αυτο το "κομμάτι". Κατα τα άλλα, είναι όντως "τούμπανο"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου (edited) Από προσωπική εμπειρία που είχα με το κανονικό 15αρι, για όσο το είχα, η αλήθεια είναι ότι δεν είχα βγάλει άκρη με το τι ακριβώς συμβαίνει, καταλήγω στο ότι μάλλον πρόκειται για θέμα λογισμικούv (όχι απαραίτητα bug η πρόβλημα, απλά είναι ενεργοβόρο). Νομίζω αυτό είναι ένα κομμάτι το οποίο καταλογίζουν πολλές φορές στα Xiaomi.... Edited 13 Ιανουαρίου by tsimisde 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου (edited) 11 minutes ago, tsimisde said: Από προσωπική εμπειρία που είχα με το κανονικό 15αρι, για όσο το είχα, η αλήθεια είναι ότι δεν είχα βγάλει άκρη με το τι ακριβώς συμβαίνει, καταλήγω στο ότι μάλλον πρόκειται για θέμα λογισμικούv (όχι απαραίτητα bug η πρόβλημα, απλά είναι ενεργοβόρο). Νομίζω αυτό είναι ένα κομμάτι το οποίο καταλογίζουν πολλές φορές στα Xiaomi.... Ναι, απλά όλοι λένε ότι είναι "σκυλί" στη μπαταρία, κρατάει 1.5 μέρα και τα σχετικά και μου κάνει εντύπωση. Γιατί εμένα, μετά την τελευταία αναβάθμιση (3.0.10.0.WOSEUXM) χειροτέρεψε κι άλλο η μπαταρία! Edited 13 Ιανουαρίου by kOsD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Αν δεν έχει πολλές μέρες που έκανες την αναβάθμιση, πιθανόν να θέλει το χρόνο της για να "κάτσει", ειδάλλως, ξεκινάει το ψάξιμο και το πείραμα και για να είμαι ειλικρινής, γι' αυτό και ξεφορτώθηκα το δικό μου, κουράστηκα να ψάχνομαι.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Το τηλέφωνο δεν το κλείνω καθόλου (ούτε την νύχτα εννοώ) και σε standby συνθήκες δεν καταναλώνει σχεδόν καθόλου μπαταρία, όλη νύχτα να πέσει 2% σε διάρκεια 7-8 ωρών περίπου. Δεδομένα όλη μέρα ανοιχτά, αρκετό σερφάρισμα και σοσιαλ εννοείται, ειδοποιήσεις καρφί, χρήση και WiFi και data μοιρασμένα θα έλεγα άντε λίγο περισσότερο με WiFi. Φωτογραφίες ελάχιστες και βίντεο σπάνια. Τηλέφωνο κλήσεις με καλό σήμα θα έλεγα στα σημεία που κινούμαι Νόβα έχω περίπου μιάμιση ώρα την ημέρα. Φορτίζω πάντα πρωί από ποσοστό σπάνια κάτω από 50% μέχρι 85-88% την άλλη μεριά πάλι συνήθως είμαι στο 55 με 60% μια δυο φορές το έχω βρει στο 46 με 48 %. Έχω την έκδοση pro το χρησιμοποιώ ως δεύτερη συσκευή όσον αφορά όταν κινούμαι κυρίως εκτός εργασιακού χώρου όμως περνάω μαζί του τον μεγαλύτερο χρόνο με χρήση όπως ανέφερα παραπάνω ίντερνετ σοσιαλ και διάφορα άλλα apps ενέργεια, τηλεφωνία Viber What's app κλπ. Το 23 ουλτρα που έχω δυόμισι χρόνια περίπου ενώ τα πάει περίφημα από κάθε άποψη σε θέμα μπαταρίας αν και έχει τα χρινάκια του εννοείται πως δεν συγκρίνεται με το 15T pro. Τώρα που γράφω είμαι στο 53% στο Xiaomi το οποίο σκαλίζω απ' το πρωί ασταμάτητα...το απλό που έχει η γυναίκα μου όντως δεν φαίνεται να την ενθουσιάζει η μπαταρία του. Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από την συσκευή και τρεις μήνες που το έχω Δεν έχω πέσει σε ποσοστό κάτω από 40%. *εννοείται και YouTube με Bluetooth ακουστικά ανάλογα τον χρόνο που έχω δουλεύω αρκετά ξέχασα να αναφέρω. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipp-s Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Κάτοχος και εγώ του Xiaomi 15 T Pro , κινητό όμορφο και γρήγορο...αλλά έχω ένα πρόβλημα στο κομμάτι της επεξεργασίας της φωτογραφίας. Οταν πάω να κάνω Επεξεργασία-Δημιουργία και πατήσω τα εικονίδια των Άνοιγμα- Διαγραφή και Αποκοπή αυτά δεν λειτουργούν . Τα Ουρανός και Μποκέ λειτουργούν κανονικά. Ειδικά όταν πατήσω το Άνοιγμα μπλοκάρει τελείως η συλλογή των φωτογραφιών και μόνο με επανεκκίνηση επαναλειτουργεί!!! ΤΙ ΚΑΝΩ λάθος ή τι πρέπει να κάνω ή ειναι καποιο σφάλμα συστήματος ? ¨εχω την έκδοση λειτουργικού 3.0.10.0 WOSEUXM με έκδοση Android 16.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου (edited) Δεν μου το κάνει σε μένα πάντως...στο νήμα του xiaomi 14 σελ.11 κι ένα άλλο μέλος μετά από αναβάθμιση του παρουσίασε θέμα στο gallery των φωτογραφιών του αν διαβάσεις, όχι σαν το δικό σου απλά του διέγραψε αρχικά όλες του τις φωτογραφίες και μετά άλλη μια τελευταία φωτογραφία πήγαινε διάβασε αν δεν σου κάνει κόπο αν και φαίνεται διαφορετικό πρόβλημα η ουσία είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις αφορά φάκελο με φωτογραφίες στην μια περίπτωση διαγράφηκαν όλες στην δική σου δεν δύναται η συσκευή να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες... Edited 14 Ιανουαρίου by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipp-s Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, konakis said: Δεν μου το κάνει σε μένα πάντως...στο νήμα του xiaomi 14 σελ.11 κι ένα άλλο μέλος μετά από αναβάθμιση του παρουσίασε θέμα στο gallery των φωτογραφιών του αν διαβάσεις, όχι σαν το δικό σου απλά του διέγραψε αρχικά όλες του τις φωτογραφίες και μετά άλλη μια τελευταία φωτογραφία πήγαινε διάβασε αν δεν σου κάνει κόπο αν και φαίνεται διαφορετικό πρόβλημα η ουσία είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις αφορά φάκελο με φωτογραφίες στην μια περίπτωση διαγράφηκαν όλες στην δική σου δεν δύναται η συσκευή να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες... Το διαβασα , εγω δεν εχασα φωτογραφίες . ΔΕν κανει επεξεργασία τις φωτογραφίες εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου κάτοχος του 15t εδώ κ ένα μήνα.δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.το μόνο θέμα που είχα είναι με το 5G SA της cosmote. σε κάποιες περιοχές που κινούμαι καθώς επίσης και στο σπίτι μου μετά από λίγη ώρα χρήσης πάγωναν τα δεδομένα,κάποιες φορές έχασα δύο τρεις κλήσεις,ακόμη η συσκευή βγήκε και εκτός δικτύου χωρίς να γυρίσει σε 4g.θεωρω ότι γίνεται λογο κακου optimisation της cosmote. βάζοντας λοιπόν στο πληκτρολόγιο κλήσης τον κωδικό *#*#726633#*#* εμφανίζεται στις ρυθμίσεις κάρτας sim ο διακόπτης αυτόνομη λειτουργία.τον απενεργοποιησα και το κινητό δεν μπαίνει σε SA λειτουργία αλλά μένει σε NSA χωρίς προβλήματα φυσικά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου (edited) Καλημέρα Ήμουν έτοιμους να το πάρω και διάβασα από τον πολύ σοβαρό tech tablets στο youtube, οτι Τα ηχεία είναι σχετικά αδύναμα. Deal break για μένα. Δυστυχώς δεν Τοχω κοντά μου να το δοκιμάσω Παρακαλώ τους κατόχους για την γνώμη τους Υγ προτάσεις όπως ακουστικά κλπ τις γνωρίζω ελλα εμένα με ενδιαφέρει πως ακούγεται το τηλέφωνο το ίδιο Αν ο ήχος του είναι αδύνατος θαβοαω σε ποκο f8 ultra αλλά χάνω σε φωτηνοτητα και φωτογραφία ντιζάιν και δεν το θέλω Απο την άλλη αν ο ήχος είναι χαμηλός έχω θέμα στην χρήση βασικά μιλάω πάντα με μεγάφωνο ποτέ στο αυτί για λόγους υγείας, γιατί μιλάω πολύ Edited 18 Ιανουαρίου by giokosta Edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Έχω το 15Τ pro και τα έβαλα δίπλα δίπλα ίδιο τραγούδι με το s23 ultra που επίσης έχω. Το ούλτρα έχει πιο δυνατό με καλύτερα χαμηλά και καθαρότερο, κρυστάλλινο ήχο γενικότερα. Παίζει ρόλο ( για το xiaomi εννοώ) πως το κρατάς στο χέρι, αλλάζει πολύ η ακουστική ανάλογα την γωνία ακρόασης και το πως το κρατάς στην παλάμη. Δεν το λες άσχημο όμως το ούλτρα έχει πιο ποιοτική ακουστική. Η ποιότητα κλήσεων είναι εξαιρετική πεντακάθαρη στο xiaomi και η ακουστική του παρα πολύ καλή σε ανοιχτή ακρόαση και εξαιρετική με το ακουστικό κλήσης όχι ανοιχτή εννοώ. Καταλήγοντας θεωρώ πως σε ένταση δεν υπολείπεται είναι άκρως επαρκέστατη ,απλά στο ούλτρα είναι πιο κρυστάλλινος ο ήχος και σε ελληνικά review όπως στο techmaniacs και στο gsmarena τα πάει πολύ καλά Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση . Μια απλή ερώτηση γιατί με; απασχολεί η ένταση, ποιότητα διάβασα και λες κι εσύ χει. Ένταση όμως να μιλήσεις με ανοιχτή ακρόαση και να ακούς σε ενα νορμάλ. Εξωτερικό χώρο έχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Νομίζω πως θα σε υπέρ καλύψει, όπως έγραψα και παραπάνω η ποιότητα κλήσεων είναι εξαιρετική , κορυφαία θα έλεγα είτε από το ακουστικό είτε σε ανοιχτή ακρόαση. Πεντακάθαρη! Στην μουσική δεν είναι Wow όμως δεν το λες και άσχημο, είναι δυνατή απλά δεν εντυπωσιάζει, φωτεινότητα και φωτογραφία είναι σε επίπεδο ναυαρχίδας οπως και σε συνολική ποιότητα κατασκευής και εμφάνισης. Ας γράψουν και οι υπόλοιποι την γνώμη τους με βάση την δική τους εμπειρία, για μένα είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα σε ακουστική όσον αφορά τις τηλεφωνικές κλήσεις και μάλιστα σπάνια χάνει το σήμα ακόμα και σε περιοχές με μέτρια κάλυψη. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Μικρό update 51MB έκδοση 3.0.12 Συσκευή Xiaomi 15T pro Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts