tsimisde Δημοσιεύτηκε November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 6, 2025 Η φετινή ναυαρχίδα της Realme, είναι προ των πυλών της αγοράς, με τις πρώτες πληροφορίες να έχουν κυκλοφορήσει. Επαναστατικές λύσεις, πρωτόγνωρες, με την εταιρεία να ανοίγει νέους δρόμους. Πρώτα κάποια πρώτα χαρακτηριστικά (πρώτη εικόνα) Παρατίθεται επίσης και ένα πινακάκι σύγκρισης με την περσινή ναυαρχίδα, το GT 7 Pro, όπως δημοσιεύτηκε από τη σελίδα της Realme στο Instagram (δεύτερη εικόνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 12, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 Κάποιες πρώτες πληροφορίες για την τιμή του. Εφόσον πρόκειται για ανώτερη συσκευή συγκριτικά με το περσινό μοντέλο, θα έλεγα ότι είναι αναμενόμενο να κινηθεί προς τα εκεί τιμολογιακά.... https://www.techaholic.gr/2025/11/12/apokalyfthikan-oi-times-tou-realme-gt-8-pro-xekina-apo-1-099-e-me-doro-fortisti-120w/?fbclid=Iwb21leAOBpzBjbGNrA4GnD2V4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHvm10idF2OWIlNiU-2BR7Gxm3mll3oiMY_URQN0ioSJxLYsI6pmgDCpIylpi_aem_vzKHLhak7iYJV8mlnV1bWA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 (edited) 21 ώρες πριν, tsimisde said: Κάποιες πρώτες πληροφορίες για την τιμή του. Εφόσον πρόκειται για ανώτερη συσκευή συγκριτικά με το περσινό μοντέλο, θα έλεγα ότι είναι αναμενόμενο να κινηθεί προς τα εκεί τιμολογιακά.... Και το GT7 Pro υποτίθεται αρχική τιμή είχε κοντά στα 1000ευρώ και early bird τα 800ευρώ, αλλά στα 800ευρώ και κάτω ήταν συνέχεια. Περαν αυτου, όταν το Oneplus 15 ξεκινά από τα 950ευρώ, ψιλό χλωμό/αδύνατο να κοστίζει ακριβότερα το Realme. Μιλάμε για εταιρείες του ίδιου ομίλου με παρόμοια specs. Εκτός αν οι Κινέζοι πάνε πάλι να πλασάρουν ψεύτικες τιμές τύπου ''1100ευρώ αρχική τιμή, 900ευρώ early bird, αντί για 900ευρώ αρχική τιμή χωρις εκπτώσεις''. Δεν καταλαβαίνω πως θεωρείς πάντως αναμενόμενο η Realme να ανέβει τιμολογιακά πάνω από τα 1000ευρώ? Ποιος θα δώσει 1000+ευρώ για Realme?Εδώ 700 και 800ευρώ δεν δίνουν οι περισσότεροι, θα δώσουν 1000+? Edited November 13, 2025 by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 13, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 Το θεώρησα φυσιολογικό και αναμενόμενο, επειδή και το περσινό μοντέλο, σε αυτά τα επίπεδα τιμής είχε κινηθεί. Εφόσον το καινούριο έχει αρκετές αναβαθμίσεις, προφανώς και κάπως πρέπει να πληρωθούν όλα αυτά. Όσον αφορά την αξία του brand, για να είμαι ειλικρινής, τα θεωρώ κι εγώ υπερβολικά. Άλλο να τα σκας σε έναν από τους "μεγάλους" του χώρου και άλλο σε κάποια όχι τόσο ισχυρή μάρκα. ΒΕΒΑΙΑ, το να μπαίνεις στα χωράφια των καταξιωμένων του χώρου, το λες και δήλωση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 3 ώρες πριν, tsimisde said: Το θεώρησα φυσιολογικό και αναμενόμενο, επειδή και το περσινό μοντέλο, σε αυτά τα επίπεδα τιμής είχε κινηθεί. Εφόσον το καινούριο έχει αρκετές αναβαθμίσεις, προφανώς και κάπως πρέπει να πληρωθούν όλα αυτά. Ναι αλλά το περσινό μοντέλο, άπατο πήγε στην αρχική του τιμή και έφαγε τρελό κράξιμο. Ξέρεις τι είναι να ζητάς 1000ευρώ σαν Realme με κάμερα αισθητά κάτω του ανταγωνισμού και χωρις καν να υποστηρίζεις ασύρματη φόρτιση? Και το απλό GT7 άπατο πήγε όταν πρωτο βγήκε με αρχική τιμη στην χώρα μας τα 800ευρώ. Ο Κινέζος βγάζει πλέον φουσκωμένες τιμές μήπως και ψαρώνουν τίποτα tech nerds στις αρχές, και μετά από κάτι μήνες βλέπουμε τις πραγματικές τιμές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 13, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 (edited) Η αλήθεια είναι ότι το έχω αναφέρει και αλλού κάποια στιγμή. Ενώ η OnePlus για παράδειγμα, ήταν ως μάρκα επί κάποια χρόνια στην αγορά, αύξησε τις τιμές και ήταν κάπως δικαιολογημένο. Η Realme η αλήθεια είναι ότι ρισκάρει που παίζει σε αυτά τα σαλόνια καθώς, ήταν κάπως απότομη και ξαφνική η αύξηση, χωρίς να έχει "χτιστεί" κάπως, εν μία νυκτί θα έλεγα. Θέλω να πω ότι η Realme, το δρόμο τον οποίο χάραξε η OnePlus μέσα σε βάθος δεκαετίας θα έλεγα, η Realme τον διένυσε στο μισό χρόνο, με ότι αυτό συνεπάγεται. Δύσκολα κάποιος να επενδύσει ένα χιλιάρικο στη συγκεκριμένη μάρκα η οποία, έχω την αίσθηση ότι σε Ελλάδα ειδικά, πάει κάπως άκλαφτη σε πωλήσεις, έχω την εντύπωση ότι δεν τσουλάει αρκετά, μπορεί να κάνω και λάθος. Όσο και να θέλει κάποιος να φανεί εναλλακτικός και να επιλέξει κάτι πέραν των "κλασικών", δύσκολα να πάει προς Realme μεριά. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο όμως, φαίνεται ότι το θέμα κάμερα που υπήρχε πέρυσι και έπεσε κράξιμο από άπαντες σχεδόν, φαίνεται να το έλαβαν στα υπόψιν και το διόρθωσαν φέτος με τη σύμπραξη με τη Ricoh. Μένει όμως να φανεί στην πράξη κατά πόσο ωφέλησε αυτή η συνεργασία.... Edited November 13, 2025 by tsimisde 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2025 3 ώρες πριν, tsimisde said: Δύσκολα κάποιος να επενδύσει ένα χιλιάρικο στη συγκεκριμένη μάρκα η οποία, έχω την αίσθηση ότι σε Ελλάδα ειδικά, πάει κάπως άκλαφτη σε πωλήσεις, έχω την εντύπωση ότι δεν τσουλάει αρκετά, μπορεί να κάνω και λάθος. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο όμως, φαίνεται ότι το θέμα κάμερα που υπήρχε πέρυσι και έπεσε κράξιμο από άπαντες σχεδόν, φαίνεται να το έλαβαν στα υπόψιν και το διόρθωσαν φέτος με τη σύμπραξη με τη Ricoh. Μένει όμως να φανεί στην πράξη κατά πόσο ωφέλησε αυτή η συνεργασία.... Spoiler Η Realme για ένα διαστημα δεν είχε παρουσία εκτός Κίνας. Τα Realme GT 3 και 5 πχ βγήκαν μονο Κίνα. Τώρα τελευταία με το GT 6 του 2024 επέστρεψε. Και για το άλλο που ρωτας περι προτίμησης, νομιζω αυτό σε καλύπτει και με το παραπάνω. Τέλος, για τα περί καμερών, δες πχ τι έγραφε το gsmarena πέρυσι. Δεν διαφήμισε καθόλου το κινητό στις κάμερες. Απλά ενόχλησαν οι κάμερες επειδή ανέβηκε αρκετά σε τιμή. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε σε 1 εβδομάδα, οπως και τα των καμερών που φέτος για πρώτη φορά ρίχνει το βάρος στις κάμερες, την ίδια στιγμή που η Oneplus το γύρισε στο...gaming 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 28, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 Αν αυτές είναι οι τιμές στην Ευρώπη, στα μέρη μας θα κλάψουμε γοερά φοβάμαι..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 (edited) On 28/11/2025 at 5:19 ΜΜ, tsimisde said: Αν αυτές είναι οι τιμές στην Ευρώπη, στα μέρη μας θα κλάψουμε γοερά φοβάμαι..... Τελικά είναι παρόμοιες με το GT 7 pro Edited December 14, 2025 by Fulgore1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. December 15, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 Οι οποίες στη χώρα μας, μεταφράζονται ως εξής.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 Προσωπικά τα θεωρώ πολλά τα λεφτά για ένα τέτοιο κινητό. Γενικά είμαι της άποψης ότι δεν αξίζει να δώσει κανείς τόσα πολλά για κινητό αλλά ακόμα και αν ήταν να τα δώσω δεν νομίζω ότι θα τα έδεινα σε εταιρείες όπως η Realme, Xiaomi κτλ. Αν και ο ίδιος είμαι κάτοχος του GT2 Pro και σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος πιστεύω πως αυτές οι εταιρίες είναι ακόμα πίσω σε κάποια πράγματα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 (edited) On 15/12/2025 at 4:48 ΜΜ, JimBlack said: Προσωπικά τα θεωρώ πολλά τα λεφτά για ένα τέτοιο κινητό. Πάντα οι μεγάλες αλυσίδες φέρνουν τις μεγαλύτερες εκδόσεις σε αυτές τις εταιρείες, και έχουν full price τιμές όλο τον χρόνο. Αυτο το πράγμα έγινε και με το προηγούμενο GT7 pro. 1000+ευρώ σε μεγάλες αλυσίδες, ενώ όλο τον χρόνο έπαιζε πολύ φθηνότερα Ελλάδα(και amazon) Edited December 18, 2025 by Fulgore1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 On 15/12/2025 at 4:48 ΜΜ, JimBlack said: Προσωπικά τα θεωρώ πολλά τα λεφτά για ένα τέτοιο κινητό. Γενικά είμαι της άποψης ότι δεν αξίζει να δώσει κανείς τόσα πολλά για κινητό αλλά ακόμα και αν ήταν να τα δώσω δεν νομίζω ότι θα τα έδεινα σε εταιρείες όπως η Realme, Xiaomi κτλ. Αν και ο ίδιος είμαι κάτοχος του GT2 Pro και σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος πιστεύω πως αυτές οι εταιρίες είναι ακόμα πίσω σε κάποια πράγματα. Συμφωνω κι'εγω εδω. 800-1000 και 1200 για κινητο ειναι υπερβολικο ποσο οσο με αφορα ως εναν τυπο που αγοραζει κυριως ενα ΤΗΛΕΦΩΝΟ για την επικοινωνια. Το GT7 που εχω ομως και που το βρισκουμε σημερα ~400 ευρω ειναι τηλεφωναρα απο καθε αποψη που αφορα τηλεφωνια,επικοινωνια με bluetooth συσκευες,ευαισθησια κεραιας κλπ σχετικα με το θεμα. Αν ομως τωρα ηθελα καλυτερο τηλεφωνο λογω πχ εξειδίκευσης,που υποθετω σημαινει καλυτερες καμερες,ταχυτερους επεξεργαστες η οτι αλλο χρειαζεται καποιος για την δουλεια του,τοτε δεν θα με ενδιεφερε τι γραφει στην ουγια η συσκευη αλλα η σταθεροτητα του λογισμικου,η εγγυηση της αντιπροσωπειας και το hardware...παντα σε σχεση με την αντιστοιχια/τιμη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 Το GT2 Pro που έχω, το οποίο είναι και το πρώτο σοβαρό flagship που έβγαλε η Realme, στην αρχή το πλάσαρε κοντά στα 750 ερώ περίπου αν δεν κάνω λάθος. Εγώ το αγόρασα (μετά σχεδόν από ένα χρόνο) στα 450 από Amazon. Για τα λεφτά που ζητούσε η Realme προφανώς και δεν άξιζε το κινητό, για τα λεφτά που το πήρα όμως ήταν μια πολύ καλή αγορά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 5 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου https://www.techfreaks.gr/news/tech-news/4269-realme-gt-8-pro-throttling-sto-70-alla-sten-praxe-petaei?fbclid=IwVERDUAQWIsRleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR46amnvkreqeOx0771xJzN8e7cWRyL-c0sY-1hmqpZYIW8WVXiV3BajAJX7KQ_aem_yiJTAAO0ue-t3-s_ppLy6g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Άλλος ένας στην παρέα έτσι να ζωντανέψει λίγο το νήμα .😁 Παράθεση Realme GT8 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου RMX5210_16.0.5.701(EX01) Εφτασε σήμερα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 1 ώρα πριν, GeorgeM16 said: RMX5210_16.0.5.701(EX01) Εφτασε σήμερα ! Σε μένα ήρθε την Δευτέρα 😁 Παράθεση Realme GT8 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου Μόλις ήρθε 😉 Παράθεση Realme GT8 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts