sculper Δημοσιεύτηκε December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2005 πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος???σκέφτομαι να βγάλω MediaPlayer10 kai powerdvd μου έχουν πει ότι παίζει τα πάντα........ είναι τόσο καλός??? http://www.bsplayer.org/ ο free τι διαφορές έχει από ο full??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Οντως ο Bsplayer ειναι απο τους καλυτερους players ειδικοτερα για παρακολουθηση divx!!Για dvd ομως δεν θυμαμαι αν κανει οποτε ασε το powerdvd και για mp3 βρισκω πιο βολικο και καλο το windows media10 οποτε ασε και εκεινο ταυτοχρονα με την εγκατασταση του bsplayer!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. December 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 kata bash 8eoro to mp10 baru programma gia mp3 exo to winamp aplo mikro kai boliko! kai 8elo na kano kati antistoixo kai gia taineies ktl! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Για DivX και παρόμοιου είδους αρχεία χρησιμοποιώ κι εγώ το BSPlayer (κατά κύριο λόγο) και το MicroDVD. Για mp3 φυσικά το Winamp και για DVD's το Power DVD. :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Αν θέλεις ένα πρόγραμμα που να ανοίγει όλα τα αρχεία video, αυτό είναι το Videolan το έχουμε γράψει πολλές φορές στο computing. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norb_one Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 jetaudio mono... http://www.jetaudio.com pedia me exi sosi,ka8ete stin grami ergasion kai pano pano exi toolbar. KORIFI,dokimaste to opsdipote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Για μένα ο καλύτερος συνδυασμός είναι bsplayer και itunes 6! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DVD_GR Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 στο video θα διαφωνησω ήταν και θα παραμενει πρωτος ο mpc με διαφορα στην ελαφροτητα ταχυτητα ποιοτητα ευχρηστια κτλπ κτλπ!! Παράθεση Χανια - Ολα Για Τα Χανιά (mini portal) || Ονοματα .GR|| O top o/c guide! Oδηγος αναφορας για καθε PC user! http://getdot.gr/images/logo.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Αυτές τις μέρες λόγω ενός προβλήματος με τον BSPlayer αποφασισα να δοκιμάσω των VLC. Πραγματικά η εικόνα είναι απίστευτα πιο χάλια με τον VLC και προσπαθώ να βρω τι ακριβώς φταίει. Στον VLC λοιπόν, η εικόνα φαίνεται πιξελιασμένη (σε HD και SD video) και με ενοχλεί σε σημείο που να μην θέλω να δω. Μπορείτε να προτείνετε τι μπορεί να φταίει;; Δοκίμασε μήπως και ήταν θέμα deinterlace αλλά τίποτα δεν άλλαξε! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 δοκιμασες τον kmplayer?τον χρησιμοποιω εδω και καιρο!ειναι πολυ καλος player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Όχι. Βασικά θεωρώ τον BSPlayer κλάσεις ανώτερο από όλους όσους έχω δοκιμάσει, απλά βαρέθηκα με κάποια μικροπροβλήματα και θέλω να αλλάξω player. Αλλά θέλω έναν που να έχει τόσο καλό GUI όσο και ο BS, και να είναι και ευέλικτος όπως ο BS (π.χ. στο VLC το θέμα με τους υπότιτλους πολύ μου τη δίνει). Αλλά θα τον δοκιμάσω και τον KM. You never know :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 δοκίμασε τον KMPlayer ...και θα δεις..!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Δεν αλλάζω με τίποτα την ευχρηστία του BS. Και για ότι δεν μπορεί να παίξει ο BS (αν υπάρχει κάτι δηλαδή) τότε έχουμε και τον VLC. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Αυτές τις μέρες λόγω ενός προβλήματος με τον BSPlayer αποφασισα να δοκιμάσω των VLC. Πραγματικά η εικόνα είναι απίστευτα πιο χάλια με τον VLC και προσπαθώ να βρω τι ακριβώς φταίει. Στον VLC λοιπόν, η εικόνα φαίνεται πιξελιασμένη (σε HD και SD video) και με ενοχλεί σε σημείο που να μην θέλω να δω. Μπορείτε να προτείνετε τι μπορεί να φταίει;; Δοκίμασε μήπως και ήταν θέμα deinterlace αλλά τίποτα δεν άλλαξε! Παίξε με τις ρυθμίσεις του λίγο, φροντίζοντας να είναι ενεργή η επιλογή για να σου δείχνει και τις προχωρημένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 και εγω KMPlayer εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Ο Vlc και ο Bs ολο και καποια ρυθμιση μου ζηταγανε που και που για διαφορα αρχεια μεχρι που τους σουταρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Ενα θα πω, BSPlayer και VLC Player! Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaniamike Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 εμενα με βολευει και ο gom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Για εμένα μετά το KMplayer το χάος... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Για εμένα μετά το KMplayer το χάος... +1000. Και το πιο βασικό, δεν χρειάζεται plugins για divx, xvid κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 PotPlayer, εξίσου πολύ καλός player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts