Fulgore1 Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου OnePlus has confirmed regional changes after multiple top employees in Europe and the UK left within a week. https://www.androidauthority.com/oneplus-europe-troubles-employees-leave-3658947/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam255 Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου Μόλις ήρθε ενημέρωση 16.0.5.703 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 10 minutes ago, liam255 said: Μόλις ήρθε ενημέρωση 16.0.5.703 Ναι φίλε μου. Παράθεση Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Παιδιά όσον αφορά την ένταση/ποιοτητα του ακουστικού και του ηχείου είναι καλή; Έχει καλή λήψη 5G; Στη περιοχή μου δεν έχω πολύ δυνατό δίκτυο κινητής Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 17 ώρες πριν, rs280ps said: Παιδιά όσον αφορά την ένταση/ποιοτητα του ακουστικού και του ηχείου είναι καλή; Έχει καλή λήψη 5G; Στη περιοχή μου δεν έχω πολύ δυνατό δίκτυο κινητής Καλησπέρα Θερίζει φίλε μου, όλα άριστα. 1 Παράθεση Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Είμαι στην αναμονή να μου έρθει το oneplus 15 απο tradingshenzhen για να αλλάξω το s24 ultra. Έλεγα για s26 ultra αλλα οι διαφορές είναι μικρές σε σχέση με το 24 ultra που έχω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με το wifi calling με Nova - Q? Εχω 2 κάρτες στο κινητό και ενώ μου δουλευει το wifi calling με Cosmote στην Q που ειναι δευτερη κάρτα δεν υπάρχει καν η επιλογή στις ρυθμίσεις του κινητού. Απο Nova μου είπαν ότι Η υπηρεσία wifi calling είναι μία υπηρεσία, η οποία ενεργοποιείται από τη συσκευή σας, όχι από εμάς συστημικά. Εμένα αυτό δεν μου κολλάει επειδη με Cosmote εχω κανονικά. Μπορει να βοηθήσει κάποιος παρακαλώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Δυστυχώς δεν υποστηρίζεται προς το παρόν για τα oneplus wificall για nova-q. Δεν εμφανίζεται ακόμη καν στο μενου Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Στα αλλα νεα της νεας εκδοσης που βγηκε 16.0.7.201 προς το παρον για IN αναγραφει αυτο: 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου μου εχει ερθει εδω και κανα μηνα το κινητο,αλλα σε μαυρο που το πηρα και χωρις θηκη ηταν συνεχεια με μουτζουρες.το πουλησα και σκεφτομαι να το αγορασω σε sandstorm αυτη την φορα.εχω διαβασει οτι σε αυτο το χρωμα με την ειδικη επιστρωση που εχει οτι το κινητο σε συνθηκες πιεσης δεν ζεστενετε οπως στα αλλα.και ειναι πιο ανθεκτικο.εχω μεινει απο κινητο και εδω και κανα μηνα που ψαχνω μα βρω κατι καλο..δεν εχω βρει τιποτες και σκεφτομαι να το ξανα παρω. Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου Για πάμε λίγο!!! Παράθεση Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts