Jump to content

OnePlus 15

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 235
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

10 minutes ago, liam255 said:

Μόλις ήρθε ενημέρωση 16.0.5.703

Ναι φίλε μου.

Screenshot_2026-04-24-20-04-59-98_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg

Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB  + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4

Παιδιά όσον αφορά την ένταση/ποιοτητα του ακουστικού και του ηχείου είναι καλή; Έχει καλή λήψη 5G; Στη περιοχή μου δεν έχω πολύ δυνατό δίκτυο κινητής 

[sIGPIC][/sIGPIC]

17 ώρες πριν, rs280ps said:

Παιδιά όσον αφορά την ένταση/ποιοτητα του ακουστικού και του ηχείου είναι καλή; Έχει καλή λήψη 5G; Στη περιοχή μου δεν έχω πολύ δυνατό δίκτυο κινητής 

Καλησπέρα 

Θερίζει φίλε μου, όλα άριστα.

Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB  + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4

Είμαι στην αναμονή να μου έρθει το oneplus 15 απο tradingshenzhen για να αλλάξω το s24 ultra. Έλεγα για s26 ultra αλλα οι διαφορές είναι μικρές σε σχέση με το 24 ultra που έχω. 

• 2 weeks later...

Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με το wifi calling με Nova - Q?

Εχω 2 κάρτες στο κινητό και ενώ μου δουλευει το wifi calling με Cosmote στην Q που ειναι δευτερη κάρτα δεν υπάρχει καν η επιλογή στις ρυθμίσεις του κινητού. 

Απο Nova μου είπαν ότι Η υπηρεσία wifi calling είναι μία υπηρεσία, η οποία ενεργοποιείται από τη συσκευή σας, όχι από εμάς συστημικά. 

Εμένα αυτό δεν μου κολλάει επειδη με Cosmote εχω κανονικά.

Μπορει να βοηθήσει κάποιος παρακαλώ;

Δυστυχώς δεν υποστηρίζεται προς το παρόν για τα oneplus wificall για nova-q. Δεν εμφανίζεται ακόμη καν στο μενου

μου εχει ερθει εδω και κανα μηνα το κινητο,αλλα σε μαυρο που το πηρα και χωρις θηκη ηταν συνεχεια με μουτζουρες.το πουλησα και σκεφτομαι να το αγορασω σε sandstorm αυτη την φορα.εχω διαβασει οτι σε αυτο το χρωμα με την ειδικη επιστρωση που εχει οτι το κινητο σε συνθηκες πιεσης δεν ζεστενετε οπως στα αλλα.και ειναι πιο ανθεκτικο.εχω μεινει απο κινητο και εδω και κανα μηνα που ψαχνω μα βρω κατι καλο..δεν εχω βρει τιποτες και σκεφτομαι να το ξανα παρω.

my old profile -----> RAVER

Για πάμε λίγο!!!

Screenshot_2026-05-19-15-27-20-31_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg