rebel2000 Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 Οχι δεν λέω το "Που να 'σαι τώρα Άννα" αυτό το τραγούδι το ξέρω. Το τραγούδι που ψάχνω τελικά μου είπαν οτι λέγετε Το τελευταιο αντίο απλά αντί για τους κανονικούς στίχους έχει μια αφήγηση και βρίσκετε στο soundtrack της ομώνυμης ταινίας. Όποιος το έχει σε mp3 θα το ήθελα αν είναι εύκολο.... :) Ευχαριστώ! http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 2, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 Ψάχνω ένα ελληνικό κομμάτι, γυναικεία φωνή, ακούγεται πολύ. Ένας στίχος του είναι: "Βλέπεις πεθαίνω να περιμένω ένα σου φιλί..." Ευχαριστώ προκαταβολικά :) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 Ποιός λέει/έλεγε το τραγούδι με τον στίχο "τι να σου προσφέρω ν' αλλάξεις"; Είναι παλιό νομίζω. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel2000 Δημ. September 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Ποιός λέει/έλεγε το τραγούδι με τον στίχο "τι να σου προσφέρω ν' αλλάξεις"; Είναι παλιό νομίζω. 2002GR :) http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bug Δημ. September 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον PaFmAn O Georgiou stin Ekpompi "to kafeneio twn filathlon" perisy (fetos den eida katholou) eixe san sima tis ekpompis mia eisagwgi apo ena rock kommati.xerei kaneis pws legete ? :blink: Midnight Oil - Beds Are Burning Knowledge is Power http://briefcase.pathfinder.gr/view/gub Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 Υπαρχει ενα τραγουδι το ακουσα σημερα τελειως τυχαια...του Ροκου ειναι και το ρεφραιν λεει: Ακομα σ'αγαπω και κοκκινιζω τα κανω θαλασσα και απο την αρχη αρχιζω. Τραγουδαει μαζι με μια κοπελα. Το ξερει κανεις;; Παρα πολυ ωραιο τραγουδι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beton Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 'Ενα τραγούδι που αρχίζει κάπως έτσι "Αφου είμαι κάτι παλιό πια για σένα.." το ξέρει κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. September 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2003 ρε παιδες ψαχνω 2 τραγούδια: Το ένα ειναι ξένο. Trance. Λεει αρκετά πυκνα με δυνατή φωνή Sash... Και το λέει σε σημείο που σταματαει η μουσική, λεει sash, και μετά πάλι δυνατή μουσικη... Το άλλο είναι ελληνικό. Λέει στους στίχους κατι για εναν πατέρα και ενα γιό. Ο πατέρας παντρεύτηκε μία και ο γιός την κόρη αυτής... και και και... μπάχαλο. αλλά εχει πλάκα. (Επειδή είμαι Πατρινός, σκεφτόμουν μήπως είναι αυτοί οι ίδιοι που βγαλαν και "Το εργαλείο")... ευχαριστωωωωωω Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Mallon to proto prepei na einai to Dark Beat ean den kano lathos apo tous Oscar G gia to allo den eimai sigouros.... KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos27m Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Παιδια ψαχνω το τραγουδι που παιζει στη διαφημιση του mega για τα καινουργια επεισοδια του κλεισε τα ματια .Η διαφημιση ειναι αυτη που τουσ δειχνει ολους πεθαμενους και το τραγουδι δεν εχει λογια μονο μουσικη.Το ξερει κανεις??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον manos27m Παιδια ψαχνω το τραγουδι που παιζει στη διαφημιση του mega για τα καινουργια επεισοδια του κλεισε τα ματια .Η διαφημιση ειναι αυτη που τουσ δειχνει ολους πεθαμενους και το τραγουδι δεν εχει λογια μονο μουσικη.Το ξερει κανεις??? Πιθανότατα, Gms - Juice. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Ακούγεται στη φοβερή ταινία του Darren Aronofsky "Requiem for a dream" Τώρα που το έψαξα λίγο,των gms είναι psychedelic. Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nelly Ακούγεται στη φοβερή ταινία του Darren Aronofsky "Requiem for a dream". Έτσι έτσι όπως τα λέει η φίλτατη Νέλλη - αν και το "φοβερή" μου φάνηκε λίγο... λάιτ χαρακτηρισμός γι'αυτό το έπος :p Πιο συγκεκριμένα Μάνο ψάξε για το Summer Overture απ'τους Clint Mansell & Kronos Quartet. Αν κι ο Χριστοφοράκος πρέπει να χρησιμοποιεί και την remixed έκδοση που λέγεται Aeternal κι είναι απ'τον Paul Oakenfold [άσχετο] Κάνει που κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλυβα αυτός ο Παπακαλιάτης, ψωνίζει κι απ'τα καλύτερα [/άσχετο] :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biliou Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον alfa 156 θαρρώ πως στην διαφήμιση το κομμάτι ή είναι πιο γρήγορο ή έιναι remix. To έχει παρατηρήσει κανείς? psaxte gia n-cook remix h kai fatboy slim remix (prokeitai peri tou idou atomou) http://www.userbars.gr/data/media/17/ibizamania2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 Το τελεύταιο που ακούγεται που είναι δυο γκόμενες και δοκιμάζουν παπούτσια είναι το Cardigans - My Favourite Game Το είχα ρωτήσει και εγώ έδω όπου είναι καλύτερα να θέσεις και εσύ την ερώτηση σου :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 Ρε παιδια καμια ιδεα για το "...Lost without you..." ;; Το παιζει το Village συχνα :( Καλα, παιδια αφηστε... Το βρηκα μονος μου υστερα απο πολυ τυχη και μπολικα Cancelled downloads στο Καζαα Delta Goodrem - Lost without you για οποιον ενδιαφερεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 Θέλω τα φώτα σας. Ψάχνω εδω και πάρα πολύ καιρό ένα τραγούδι του Λάκη Παπαδόπουλου, το οποίο είναι ερμηνευμένο από μία γυναίκα (δεν ξέρω όνομα) και μέρος απο τους στοίχους είναι: "Και έτσι απλά σ'αγαπώ, σ'αγαπώ Δίχως τργούδια και λόγια μεγάλα Και στη καρδία σου καρδία μου αν μπώ Τότε θα βρούμε καιρό και για τ'άλλα" Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Thnx:) I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos Θέλω τα φώτα σας. Ψάχνω εδω και πάρα πολύ καιρό ένα τραγούδι του Λάκη Παπαδόπουλου, το οποίο είναι ερμηνευμένο από μία γυναίκα (δεν ξέρω όνομα) και μέρος απο τους στοίχους είναι: "Και έτσι απλά σ'αγαπώ, σ'αγαπώ Δίχως τργούδια και λόγια μεγάλα Και στη καρδία σου καρδία μου αν μπώ Τότε θα βρούμε καιρό και για τ'άλλα" Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Thnx:) Eίναι το "Έτσι απλά σ’ αγαπώ" Μουσική/Στίχοι: Παπαδόπουλος Λάκης/Ντούμος και τραγουδάει η Eλπίδα ... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 άκουσα προχτες ένα πολύ uplifting κομματακι άλλα (dance) το μόνο που θυμαμαι είναι στο ρεφρέν να λέει "(one) fine day" ή κάπως έτσι. Το ξέρει κανείς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Jakatta-One Fine Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Ψάχνω ένα παλιό τραγούδι της ευρυδίκης που έχει ρεφραιν "Kαι σαν την άσφαλτο να καις,να λιώνω πάνω σου το σήμερα για λίγες ώρες δανεικές να ζω στα λόγια σου τα εφήμερα".Ξέρει κάποιος τον τίτλο του? :) [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulticool Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Πάρτε μια πρόταση κι από μένα για ενα πολύ ωραίο beat τραγουδάκι. Βάσια Ρήγα-Φίλα με (Dance Mix) Προσέξτε την υπέροχη φωνή αυτής της τραγουδίστριας... Θα πάθετε πλάκα! :) www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bill_viper Jakatta-One Fine Day Πιθανοτατα ειναι το cicada rmx.....καθως αυτο παιζεται συνηθως στα ραδιοφωνελια... :) facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Ulticool Πάρτε μια πρόταση κι από μένα για ενα πολύ ωραίο beat τραγουδάκι. Βάσια Ρήγα-Φίλα με (Dance Mix) Προσέξτε την υπέροχη φωνή αυτής της τραγουδίστριας... Θα πάθετε πλάκα! :) Αλλα που το βρησκω;; :o :confused: (βασικα το θελω που ειπες οτι εχει καλη φωνη :p και επειδη δυσκολα πλεων ακους φωναρες... βλεπε Celine Dion κτλ :rolleyes: ) Επισεις το τραγουδακι απο το ΡοΙο (αγγλικικλις :p ) που λεει "One way or another" ποιος το λεει; Γιατι τα περισσοτερα τα βρησκω Coyote ugly soundtrack ή απο Blondie... Ευχαριστω :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipvl Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Paidia SOS. Psaxno ton titlo kai tragoudisti apo ena tragoudi. Exei tin mousiki apo to Magika xalia tou lefteri pantazi alla ta logia einai tourkika i arabika.I mousiki einai AKRIBOS idia omos. opoios kserei kati edo eimai....Euxaristo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts