Jump to content

bug

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bug

  1. Ή απλά μεταφέρεις το vcf στην MMC αν κάνεις format το τηλέφωνο (και το αντίστροφο).
  2. Το πρόγραμμα υποστηρίζει (είναι και για) το 6600 κανονικά. Απλά έχει κάποια bugs... (http://www.iolansoftware.fi/dictaphone.html)
  3. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω, πάντως το Ryan Giggs Pinball πρέπει να το βάλεις μόνο στην μνήμη του τηλεφώνου για να δουλέψει.
  4. Το ορθολογιστικό card reader slot δεν το έπιασα. Πρόγραμμα για ατελείωτο video recording θα βγει (ήδη έχουμε πάει στα 40 δεύτερα). Stereo output για mp3 τι να το κάνεις; Σου προτίνω να αγοράσεις με τα μισά λεφτά (και ίσως λιγότερα) mp3 player. Όσο για το radio ποτέ δεν άκουγα radio από το κινητό, επομένως δεν μου λείπει. Όταν μια εταιρία βγάζει ένα προιόν σου λέει τι έχει πάνω του. Δεν καταλαβένω τη λογική του αγοράζω κάτι και μετά κλαίω νομίζοντας ότι με κοροϊδέψανε επειδή ΕΓΩ δεν νοιάστηκα να κοιτάξω τι έχει το κινητό πάνω ΠΡΙΝ την αγορά του, παρά μόνο ΜΕΤΑ... Ούτε συνέχεια γκρίνια είναι καλό (ουφ το ένα, ουφ το άλλο), αλλά ούτε και να πετάμε στα σύννεφα (πω πω τι κινητάρα είναι αυτή, είναι τέλειο κ.λ.π.). Το 6600 είναι ένα από τα πιο καλά κινητά αυτή τη στιγμή, αλλά είναι κινητό και σαν ηλεκτρονική συσκευή θα έχει και κάποιες ελλείψεις, και κάποια σφάλματα. Μερικά από αυτά θα διορθωθούν, άλλα όχι. Ψυχραιμία και υπομονή... :rolleyes:
  5. Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διάβασα βιαστικά μόνο αυτό μου έμεινε. Τα 10 MB συνολικής μνήμης τηλεφώνου. Προσωπική μου άποψη, ή πρόκειτα για hoax ή αν βγει θα βγει με περισσότερες αλλαγές. Εξάλλου τα 4 MB μας έλλειψαν; Πας και παίρνεις μια 512 MB MMC και κάνεις τη δουλειά σου. Να μην υπήρχε slot θα το καταλάβενα, αλλά τώρα μου φαίνεται λίγο χλωμό.
  6. Δεν κατάλαβες τη λογική μου. Μιλάμε για διπλασιασμό της χωρητικότητας και όχι για μια μικρή διαφορά, και μάλιστα στην ίδια τιμή. Προτιμώ να πάρω με 800 ευρώ 4 κάρτες των 512 MB (2 GB) παρά 1 του 1 GB. Και επειδή η διαφορά είναι χαώδης, γι' αυτό και πιστεύω ότι δεν στέκει τέτοια τιμή.
  7. Όντως ωραίο πρόγραμμα το SeleQ. Ίσως το πιο χρήσιμο. Το περίεργο είναι ότι η Ximplify ακόμα δεν έχει δηλώσει ότι είναι συμβατό με 6600. Θέλω να ελπίζω ότι πρόκειται είτε για αμέλεια, είτε διότι θέλει να κρατάει μία πισινή: ότι δεν ευθύνεται για ό,τι γίνει στο κινητό κ.λ.π. από τη στιγμή που η ίδια δεν το προορίζει (τουλάχιστον προς το παρόν) για το 6600. Anyway, until now, it's a great program. :rolleyes:
  8. 1) Αν δεν κάνω λάθος (δεν είμαι σίγουρος) η ίδια η Nokia λέει ότι το maximum size μιας MMC που υποστηρίζει το 6600 είναι 512 MB. 2) Αυτό που λες _δεν_ γίνεται να παίζει/συμβαίνει. Αν όντως συμβαίνει τότε τι να πω... Ή σε μ****ες κατασκευαστές πέσαμε ή μας θεωρούν μ*****ες που θα δώσουμε 800 ευρώ για να πάρουμε μία MMC του 1GB (1024MB) τη στιγμή που με τα ίδια λεφτά παίρνουμε 4 κάρτες MMC των 512MB η κάθε μία (4 * 512B = 2048MB = 2GB). Προσωπική μου άποψη, αυτά που σου πε ο γνωστός σου δεν ισχύουν για το 1GB και πιστεύω πως εξήγησα γιατί.
  9. @ Lion Ναι έχεις δίκιο δεν το είχα προσέξει. Μάλλον για bug του Dictaphone πρόκειται αλλά αυτό δεν εμποδίζει την ομαλή λειτουργία π.χ. ενεργοποίηση του Dictaphone και κλήση αριθμού και έπειτα ηχογράφηση.
  10. Το πρόγραμμα δεν λειτουργεί έτσι από όσο ξέρω. Απλά πατάς το καθορισμένο πλήκτρο συνεχόμενα (σαν το speed dialing). Το ίδιο κάνεις και όταν θες να σταματήσει η εγγραφή.
  11. Και μένα μια χαρά δουλεύει... (v1.00 και γω)
  12. Για το 2ο σου ερώτημα ναι υπάρχει το Dictaphone. Για περισσότερα, δες το topic "Εφαρμογές για 6600".
  13. Αν εννοείς ήχο (που για να λες 1 λεπτό εννοείς ήχο) τότε τη δουλειά που θες την κάνει και το Dictaphone.
  14. Θα το βρεις στο website της Nokia http://www.nokia.com/ (for free). Κάνε search για 7650 software ή Space Impact. Το παιχνίδι σχεδιάστηκε για 7650 και όχι για 6600 αν και δουλεύει και στα 2. Εγώ που το δοκίμασα στο δικό μου 6600 έπαιζε αλλά δεν είχα ήχο.
  15. Ναι. Προσωπικά με ενδιαφέρει να ξέρω περίπου πως θα είναι η εικόνα όταν θα τη βγάλω. Γι' αυτό άλλωστε η τρέχουσα εικόνα που σαρώνει η κάμερα απεικονίζεται στην TFT οθόνη. Για να έχεις ένα δείγμα του τι πρόκειται να βγάλεις. Αλλά γούστα είναι αυτά. Μπορεί σε κάποιον να του αρέσει να τραβάει στην τύχη... ;) So does Photographer. Εννοείται ότι ο καθένας κάνει κουμάντο στο 6600 του, δεν χρειαζόταν να το πεις. Εδώ απλά διατυπώνει ο καθένας τη προσωπική του άποψη με όσο το δυνατόν περισσότερα επιχειρήματα. :rolleyes:
  16. Ίσως βγάζει φωτογραφίες ισάξιας ποιότητας με αυτές του Photographer, στην οθόνη του κινητού όμως (κατα τη διάρκεια της λήψης) η ποιότητα της εικόνας είναι απαράδεκτη. Χειρότερη και από το default Camera app της Nokia...
  17. Μια από τα ίδια bakolaz με τη μόνη διαφορά ότι μόλις είδα ότι έστειλε SMS το έσφαξα. :rolleyes:
  18. To Photographer (v2.02 αν θυμάμαι καλά) το είχα εγκαταστήσει στο 6600 μου (MMC), αλλά δεν άνοιγε και δεν γνωρίζω γιατί. Έχει δοκιμάσει κανείς την εν λόγω έκδοση και να του δουλεύει; :worry:
  19. Συμφωνώ απόλυτα. Γι' αυτό και το Photobase το προτίνω μόνο για browsing/viewing φωτογραφιών αν και σ' αυτό το θέμα, όπως είπα και πρίν, προτιμώ το SplashPhoto. Για λήψη πιστεύω καλύτερο είναι το Photographer της OpenBit και ακολουθεί η κλασική Camera app από τη Nokia.
  20. Έχω δοκιμάσει: Photobase, SplashPhoto, PxTheater. Από τα τρία αυτά, το PxTheater δεν δούλεψε καθόλου. Όσο για το Photobase, πολύ βαρύ και πολύ μεγάλο size για το τίποτα. Η ψήφος μου επομένως στο SplashPhoto με 2 παρατηρήσεις: 1) Το SplashPhoto δεν υποστηρίζει progressive JPEG εικόνες και 2) Δεν έχω δοκιμάσει το OpenBit Album ακόμα, ίσως είναι καλύτερο όλων. Αυτά. :rolleyes:
  21. Το PxTheater to δοκίμασα αλλά δεν κατάφερα να καταλάβω πώς δουλεύει. Η περίεργη συμπεριφορά του με έκανε να υποθέσω ότι έχει προβλήματα όταν τρέχει σε 6600... :(
  22. Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε μια μπαταρία διπλάσια και να ήταν σαν παντόφλα. Θα το θέλαμε όμως;
  23. Συμφωνώ απολύτως. Εξάλλου γιατί γίνεται τόση φασαρία για κάτι που στην τελική αλλάζει (μπαταρία) εύκολα και μπορείς να πάρεις καινούριο;
  24. Εγώ στην MMC τα έχω και δεν έχω απ' ότι θυμάμαι τέτοιο πρόβλημα.
×
×
  • Create New...