montoya_42 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Μια βοήθεια. Δεν χτυπάνε στο ρολόι (Aplle watch 11) ειδοποιήσεις για sms........ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 16 ώρες πριν, montoya_42 said: Μια βοήθεια. Δεν χτυπάνε στο ρολόι (Aplle watch 11) ειδοποιήσεις για sms........ Κανε μια επανεκκίνηση και τα 2.. Και εμένα μ ειχε τύχει και μετά από επανεκκίνηση έστρωσε 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου On 29/3/2026 at 5:03 ΜΜ, arxontas2323 said: Κανε μια επανεκκίνηση και τα 2.. Και εμένα μ ειχε τύχει και μετά από επανεκκίνηση έστρωσε Τελικά δεν έστρωσε........ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 16 ώρες πριν, montoya_42 said: Τελικά δεν έστρωσε........ Βρήκες άκρη; Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 31/3/2026 at 4:35 ΜΜ, pavlidisc said: Βρήκες άκρη; Δυστυχώς όχι Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 8 ώρες πριν, montoya_42 said: Δυστυχώς όχι Μήπως απο τις ρυθμίσεις εάν κλείσεις το mirror για λίγο και μετά το ξανα ανοίξεις; Μπάς και... Μόνο στα SMS δεν έρχονται ειδοποιήσεις ή και στα iMessage γενικά; Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Καλησπέρα σας και από εμένα, Νέος κάτοχος του 17 pro και η μετάβαση έγινε από iPhone 13. Μετά από μια ημέρα χρήσης μπορώ να συμφωνήσω αρκετά με αυτό που γράψατε κάποιες σελίδες πριν πως οι αναβαθμίσεις δεν έχουν πλέον και μεγάλη σημασία. Για να σας είμαι απόλυτα ειλικρινής, νιώθω πως έκανα μια αναβάθμιση αλλά δεν με εντυπωσίασε με την καμία (η προηγούμενη μου μετάβαση ήταν από se 2020 σε 13 όπου εκεί πέρα ένιωσα όντως πως έκανα μια ουσιαστική αλλαγή). Η μόνη αλλαγή που παρατηρώ είναι στην μπαταρία (βέβαια όχι καμία κοσμοϊστορική αλλαγή που δεν μπορώ να το πιστέψω πως συνέβη, αλλά είναι καλύτερη) και στις κάμερες (όπου είναι και η μόνη wow αλλαγή). Μια ωραία λεπτομέρεια είναι και τα 120hz της οθόνης αλλά δεν μπορώ να πω πως άλλαξε ο κόσμος μου (χρόνια έβλεπα τους χρήστες android να χτυπιούνται πως το iPhone χάνει που δεν έχει τα 120hz, και μόλις το χρησιμοποίησα διαπίστωσα πως είναι μια αλλαγή που την νιώθεις για τα πρώτα 20 λεπτά του κινητού και μετά ξεχνάς πως υπάρχει). Γενικά θα συμφώνησω με την άποψη που επικρατεί σε αυτό το τοπικ πως η τεχνολογική πρόοδος έχει κορεστεί (δηλαδή δεν ήταν όπως κάποτε όπου από το 5 πήγαινες στο 7 plus και ήταν άλλο κινητό). Και απλώς είναι ένα ωραίο και ευχάριστο upgrade. Τώρα αν θα με εκπλήξει ευχάριστα όσο ενσωματώνεται στην καθημερινότητά μου ο χρόνος θα το δείξει. Σε άλλα νέα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, εκεί όπου ξαφνικά κοιτάω την οθόνη, από το πουθενά η φωτεινότητα πέφτει 2-3 κλικ από μόνο της. Έχω απενεργοποιήσει και την αυτόματη φωτεινότητα και το adaptive power και το κινητό δεν είναι καν ζεστό για να πω πως είναι thermothrottle. Αν κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει, θα ήταν ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτη η συμβολή του. Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 11 minutes ago, kremmydass said: Καλησπέρα σας και από εμένα, Νέος κάτοχος του 17 pro και η μετάβαση έγινε από iPhone 13. Μετά από μια ημέρα χρήσης μπορώ να συμφωνήσω αρκετά με αυτό που γράψατε κάποιες σελίδες πριν πως οι αναβαθμίσεις δεν έχουν πλέον και μεγάλη σημασία. Για να σας είμαι απόλυτα ειλικρινής, νιώθω πως έκανα μια αναβάθμιση αλλά δεν με εντυπωσίασε με την καμία (η προηγούμενη μου μετάβαση ήταν από se 2020 σε 13 όπου εκεί πέρα ένιωσα όντως πως έκανα μια ουσιαστική αλλαγή). Η μόνη αλλαγή που παρατηρώ είναι στην μπαταρία (βέβαια όχι καμία κοσμοϊστορική αλλαγή που δεν μπορώ να το πιστέψω πως συνέβη, αλλά είναι καλύτερη) και στις κάμερες (όπου είναι και η μόνη wow αλλαγή). Μια ωραία λεπτομέρεια είναι και τα 120hz της οθόνης αλλά δεν μπορώ να πω πως άλλαξε ο κόσμος μου (χρόνια έβλεπα τους χρήστες android να χτυπιούνται πως το iPhone χάνει που δεν έχει τα 120hz, και μόλις το χρησιμοποίησα διαπίστωσα πως είναι μια αλλαγή που την νιώθεις για τα πρώτα 20 λεπτά του κινητού και μετά ξεχνάς πως υπάρχει). Γενικά θα συμφώνησω με την άποψη που επικρατεί σε αυτό το τοπικ πως η τεχνολογική πρόοδος έχει κορεστεί (δηλαδή δεν ήταν όπως κάποτε όπου από το 5 πήγαινες στο 7 plus και ήταν άλλο κινητό). Και απλώς είναι ένα ωραίο και ευχάριστο upgrade. Τώρα αν θα με εκπλήξει ευχάριστα όσο ενσωματώνεται στην καθημερινότητά μου ο χρόνος θα το δείξει. Σε άλλα νέα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, εκεί όπου ξαφνικά κοιτάω την οθόνη, από το πουθενά η φωτεινότητα πέφτει 2-3 κλικ από μόνο της. Έχω απενεργοποιήσει και την αυτόματη φωτεινότητα και το adaptive power και το κινητό δεν είναι καν ζεστό για να πω πως είναι thermothrottle. Αν κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει, θα ήταν ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτη η συμβολή του. Έτσι είναι υπάρχει κορεσμός Καθε χρόνο γίνονται αναβαθμίσεις στα σημεία οι οποίες ίσως τους περισσότερους δεν μας προσφέρουν κάτι Η προηγούμενη σου αναβάθμιση είχε να κάνει με πολλά όπως η αλλαγή τύπου οθόνης, η φιλοσοφία λειτουργίας της συσκευής χωρίς κουμπί Ο ρυθμός ανανέωσης στο iPhone εμένα δεν μου κάνει κάποια εντύπωση όταν πιάνω άλλη συσκευή Αυτην την στιγμή έχω συσκευή με 120hz αλλά και τα προηγούμενα με 60hz δουλεύουν το ίδιο καλά Στο Android είναι αισθητή η διαφορά προφανώς λόγο του λογισμικού και της ομαλότητας κύλισης ακόμα και από τα 60 στα 90hz Πλεον είτε έχεις iPhone 13 Pro Max είτε έχεις 17 pro max δεν είναι χαοτικές οι διάφορες μεταξύ τους Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 42 minutes ago, Tasos19s said: Έτσι είναι υπάρχει κορεσμός Καθε χρόνο γίνονται αναβαθμίσεις στα σημεία οι οποίες ίσως τους περισσότερους δεν μας προσφέρουν κάτι Η προηγούμενη σου αναβάθμιση είχε να κάνει με πολλά όπως η αλλαγή τύπου οθόνης, η φιλοσοφία λειτουργίας της συσκευής χωρίς κουμπί Ο ρυθμός ανανέωσης στο iPhone εμένα δεν μου κάνει κάποια εντύπωση όταν πιάνω άλλη συσκευή Αυτην την στιγμή έχω συσκευή με 120hz αλλά και τα προηγούμενα με 60hz δουλεύουν το ίδιο καλά Στο Android είναι αισθητή η διαφορά προφανώς λόγο του λογισμικού και της ομαλότητας κύλισης ακόμα και από τα 60 στα 90hz Πλεον είτε έχεις iPhone 13 Pro Max είτε έχεις 17 pro max δεν είναι χαοτικές οι διάφορες μεταξύ τους Πραγματικά, συμφωνώ απόλυτα αυτό που λες. Δηλαδή ήμουν ενθουσιασμένος μέχρι να ανοίξω το κινητό από το κουτί. Με το που ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ είναι «τι αυτό είναι;». Απλώς σε ξενερώνει σαν αίσθημα η μόνη σου αναβάθμιση σε κινητό να είναι οι κάμερες. Αλλά εντάξει θεωρω πως με τον καιρό θα το μάθω και ίσως βρω και κάποια έκπληξη που τώρα είναι νωρίς να ανακαλύψω αχαχαχαχα ( βέβαια, όχι όσο αγάπησα το 13, δεν νομίζω πως θα ξανα-αγαπήσω τόσο πολύ iPhone αχαχαχαχ) Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 5 minutes ago, kremmydass said: Πραγματικά, συμφωνώ απόλυτα αυτό που λες. Δηλαδή ήμουν ενθουσιασμένος μέχρι να ανοίξω το κινητό από το κουτί. Με το που ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ είναι «τι αυτό είναι;». Απλώς σε ξενερώνει σαν αίσθημα η μόνη σου αναβάθμιση σε κινητό να είναι οι κάμερες. Αλλά εντάξει θεωρω πως με τον καιρό θα το μάθω και ίσως βρω και κάποια έκπληξη που τώρα είναι νωρίς να ανακαλύψω αχαχαχαχα ( βέβαια, όχι όσο αγάπησα το 13, δεν νομίζω πως θα ξανα-αγαπήσω τόσο πολύ iPhone αχαχαχαχ) Εμένα μου είχε ταιριάξει πολύ το Xs max Δεν είναι η διαφορά μόνο στις κάμερες Στην μπαταρία σίγουρα Αλλη θύρα φόρτισης Η φωτεινότητα της οθόνης Wi-Fi αναβαθμισμένο Bluetooth το οποίο μελλοντικά θα φανεί η χρησιμότητα του Σημαντικο πολύ η μνήμη Ram Εμας με τα iPhone 13 θα αρχίσει να μας πέφτει βαρύ το φορτίο σιγά σιγά λόγο της μνήμης και κουράζει όλο το σύστημα αυτό. Πιο εύκολα θα κλείνουν εφαρμογές, οι διεργασίες παρασκηνίου που αναλαμβάνουν αυτές τις εργασίες καταναλώνουν πόρους, οι πόροι αυτοί σημαίνουν επεξεργαστική ισχύς, η ισχύς αυτή μεταφράζεται σε θερμότητα και κατανάλωση μπαταρίας Εγω βέβαια δεν έχω θέμα προς το παρών η συσκευή μου είναι με iOS 16 και άστο τρέχει αστραπή, μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα, δεν μου έχει κολλήσει ποτε Καποιες εφαρμογές όμως δεν αναβαθμίζονται και σε αναγκάζουν κάποια στιγμή να αναβαθμίσεις το iOS Καθε iPhone πιστεύω πρέπει από την έκδοση που έχει όταν παρουσιάζεται δεν είναι καλό να κανει παραπάνω από 2-3 μεγάλες αναβαθμίσεις Μετα δεν τις αντέχει Επιασα iPhone 13 με iOS 26. Καμία σχέση με την δίκη μου συσκευή. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Συμφωνω κι εγω για τον κορεσμο που λετε.Ειδικα εμενα που δεν με πολυενδιαφερουν ουτε οι καμερες. Ο μονος τροπος να μου προκαλεσουν ενθουσιασμο τα κινητα ειναι οχι να αλλαζω μοντελα,αλλα εταιρειες και λογισμικο. Οταν βαρεθηκα τα Samsung,πηγα σε iphone.Γρηγορα ξαναγυρισα σε Samsung και One Ui,αλλα επειδη ειχα βαρεθει πηγα σε Xiaomi και MIUI.Μετα παλι πισω σε Samsung και ξανα σε Xiaomi αλλα τωρα σε Hyper OS. Βαρεθηκα παλι και γυρναω σε Samsung,ομως απο Σεπτεμβρη που ειμαι σε iphone εχω φαει κολλημα με τα τελευταια ios 26.Πια νιωθω οτι μου αρεσει πολυ το ios,αλλα σιγουρα καποια στιγμη θα βαρεθω και θα γυρισω σε android. Ειναι ομως ο μονος τροπος να ενθουσιαστω πια κι αυτο δεν κραταει και πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου On 2/4/2026 at 7:59 ΠΜ, pavlidisc said: Μήπως απο τις ρυθμίσεις εάν κλείσεις το mirror για λίγο και μετά το ξανα ανοίξεις; Μπάς και... Μόνο στα SMS δεν έρχονται ειδοποιήσεις ή και στα iMessage γενικά; Τελικά μόνο το massage έχει πρόβλημα. Σε απλό sms χτυπάει κανονικά. Επίσης δεν χτυπάει ούτε το iPhone οπότε εκεί κάτι τρέχει.. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Συμφωνώ με όλους 100%. Κορεσμός πλήρης. Όπως λέει και ένα φιλαράκι, είναι τα ίδια κινητά αλλά με διαφορετικά νούμερα. Και αυτό δεν ισχύει μόνο στα iPhone αλλά παντού. Η ξενέρα που τρως 5 λεπτά αφού το πιάσει στα χέρια σου…δεν περιγράφεται με λόγια. Το μόνο διαφορετικό iPhone φέτος (από εποχής 11 Pro Max και μετά) είναι το Air. Που για μένα, οκ, έχει κάτι λίγο από «wow factor”. Συμφωνώ επίσης ότι το 13 συνεχίζει να είναι σταθμός. iPhone 4, iPhone 13 Pro, iPhone Air (το οποίο πάτωσε αλλά πιστεύω είναι καλό project και θα πάει καλύτερα εάν προσέξουν 2-3 σημεία). 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 3 ώρες πριν, pavlidisc said: Συμφωνώ με όλους 100%. Κορεσμός πλήρης. Όπως λέει και ένα φιλαράκι, είναι τα ίδια κινητά αλλά με διαφορετικά νούμερα. Και αυτό δεν ισχύει μόνο στα iPhone αλλά παντού. Η ξενέρα που τρως 5 λεπτά αφού το πιάσει στα χέρια σου…δεν περιγράφεται με λόγια. Το μόνο διαφορετικό iPhone φέτος (από εποχής 11 Pro Max και μετά) είναι το Air. Που για μένα, οκ, έχει κάτι λίγο από «wow factor”. Συμφωνώ επίσης ότι το 13 συνεχίζει να είναι σταθμός. iPhone 4, iPhone 13 Pro, iPhone Air (το οποίο πάτωσε αλλά πιστεύω είναι καλό project και θα πάει καλύτερα εάν προσέξουν 2-3 σημεία). Αν είδαν ότι υπάρχει κοινό για το iPhone air πιστεύω θα βάλουν κάνα δυο πράγματα που είχε ελλείψεις και θα πάει πιο καλά Προς στιγμής δεν ήταν ολοκληρωμένη συσκευή ειδικά για τα χρήματα που ζητούσε γιατί αυτό πάντα μετράει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 4 ώρες πριν, Tasos19s said: Αν είδαν ότι υπάρχει κοινό για το iPhone air πιστεύω θα βάλουν κάνα δυο πράγματα που είχε ελλείψεις και θα πάει πιο καλά Προς στιγμής δεν ήταν ολοκληρωμένη συσκευή ειδικά για τα χρήματα που ζητούσε γιατί αυτό πάντα μετράει Συμφωνώ απόλυτα, γενικά δεν έχω καταλάβει γιατί η Apple νομίζει πως ο τελικός χρήστης βάζει το design μπροστά από τη διάρκεια της μπαταρίας της συσκευής. Ναι ωραίο ένα λεπτό iPhone αλλά αν είναι να μην σου βγάζει ούτε την ημέρα τι να το κάνεις ; Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 8 minutes ago, kremmydass said: Συμφωνώ απόλυτα, γενικά δεν έχω καταλάβει γιατί η Apple νομίζει πως ο τελικός χρήστης βάζει το design μπροστά από τη διάρκεια της μπαταρίας της συσκευής. Ναι ωραίο ένα λεπτό iPhone αλλά αν είναι να μην σου βγάζει ούτε την ημέρα τι να το κάνεις ; θεωρώ ότι κάνουν κατα κάποιο τροπο συσκευές πειράματα αν τους κάτσει κάτι το συνεχίζουν και το εξελισουν κάποιες απέτυχαν προφανώς έχουν τα νούμερα ήδη για να καταλάβουν αν το θέλει ο κόσμος η όχι αν δεν βγει νέο μοντέλο μετά από αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος γύρισε την πλάτη όπως λες σε μια συσκευή που δεν βγάζει την ημέρα από καινούργια, ποσό μάλλον να γίνει 2-3 ετών που πέφτει η μπαταρία σταδιακά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Sa δίκτυο δίνει το service menu? nsa + sa δείχνει τώρα. Σκέτο sa πρέπει να δείξει με cosmote!? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Αφού ξέρετε ότι αυτό που θα αγοράσετε δεν θα σας προσφέρει και κάτι τρομερό γιατί το αγοράζετε τότε; υπάρχει κορεσμος και μπλα μπλα μπλα αλλά παίρνετε καινούρια συσκευή. Γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) On 11/4/2026 at 11:20 ΜΜ, doganos said: Sa δίκτυο δίνει το service menu? nsa + sa δείχνει τώρα. Σκέτο sa πρέπει να δείξει με cosmote!? Εμένα με cosmote 2 φορές που τσέκαρα (για να σου απαντήσω) σε διαφορετικές περιοχές έγραφε σκέτο SA. 3 minutes ago, jimmys121979 said: Αφού ξέρετε ότι αυτό που θα αγοράσετε δεν θα σας προσφέρει και κάτι τρομερό γιατί το αγοράζετε τότε; υπάρχει κορεσμος και μπλα μπλα μπλα αλλά παίρνετε καινούρια συσκευή. Γιατί; Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου Edited 14 Απριλίου by pavlidisc Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Οκ την εκανα esim και δειχνει SA πλεον 🙂 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 3 ώρες πριν, pavlidisc said: Εμένα με cosmote 2 φορές που τσέκαρα (για να σου απαντήσω) σε διαφορετικές περιοχές έγραφε σκέτο SA. Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου Άρα λοιπόν λέμε ότι τα αγοράζουμε γιατί γουστάρουμε το καινούργιο και εν γνώση μας ξέρουμε ότι δεν έχει τρομερές διάφορες (αν και για μένα έχει αρκετές σε σχέση με το 14 pro max που είχα), και δεν γκρινιαζουμε 😉😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 2 ώρες πριν, jimmys121979 said: Άρα λοιπόν λέμε ότι τα αγοράζουμε γιατί γουστάρουμε το καινούργιο και εν γνώση μας ξέρουμε ότι δεν έχει τρομερές διάφορες (αν και για μένα έχει αρκετές σε σχέση με το 14 pro max που είχα), και δεν γκρινιαζουμε 😉😉 Ε καλά και σύ τώρα. Γίνεται να μην γκρινιάξουμε; Σε παρακαλώ πολύ δηλαδήΣ. Άμα δεν το πάρουμε, γκρινιάζουμε, άμα το πάρουμε, πάλι γκρινιάζουμε. Έτσι είναι το προβλεπόμενο. 😇 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) 3 ώρες πριν, jimmys121979 said: Άρα λοιπόν λέμε ότι τα αγοράζουμε γιατί γουστάρουμε το καινούργιο και εν γνώση μας ξέρουμε ότι δεν έχει τρομερές διάφορες (αν και για μένα έχει αρκετές σε σχέση με το 14 pro max που είχα), και δεν γκρινιαζουμε 😉😉 Σαφώς τα έχεις και θες να τα δώσεις Αλλιώς μένεις με το παλιό 8 minutes ago, pavlidisc said: Ε καλά και σύ τώρα. Γίνεται να μην γκρινιάξουμε; Σε παρακαλώ πολύ δηλαδήΣ. Άμα δεν το πάρουμε, γκρινιάζουμε, άμα το πάρουμε, πάλι γκρινιάζουμε. Έτσι είναι το προβλεπόμενο. 😇 Εμείς που δεν το έχουμε πάντως γκρινιάζουμε διότι έχει πολύ υψηλή τιμή Αν έκανε 600-700€ και πολλές διαφορές να μην είχε δεν θα με πείραζε Όπως και το ρολόι 910€ Apple Watch Ultra 2 Κάποια στιγμή το κοιτάω στο χέρι μου και λέω αξίζει αυτό το πράγμα 900€ για να βλέπω την ώρα και τα μηνύματα; Να σκέφτομαι μην το γρατσουνίσω Να το φορτίσω Να μην μου πέσει Έτσι αποφάσισα το έδωσα να το χαρεί άλλος Κινητό έβαλα κάτω τα δεδομένα λέω τι χρειάζομαι; 5G, λίγο μεγάλο σε οθόνη, 256gb Βρηκα ένα 13 pro max με 350€ και κάνω την δουλειά μου Ο καθένας πρέπει να βάζει κάτω τις ανάγκες του. Μετά δεν έχει δικαίωμα να γκρινιάζει αν αποφάσισε σωστά από πριν Edited 14 Απριλίου by Tasos19s 3 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 22 ώρες πριν, Tasos19s said: Ο καθένας πρέπει να βάζει κάτω τις ανάγκες του. Μετά δεν έχει δικαίωμα να γκρινιάζει αν αποφάσισε σωστά από πριν ο καθενας τις αναγκες του, την οικονομική δυνατότητα και το χόμπι του. αλλος αγοράζει καθε χρόνο το καινούριο iphone και αλλος αγοράζει καθε χρόνο το καινούριο sworks tarmac(ποδήλατο αξίας 10.000+€) Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 5 ώρες πριν, arxontas2323 said: ο καθενας τις αναγκες του, την οικονομική δυνατότητα και το χόμπι του. αλλος αγοράζει καθε χρόνο το καινούριο iphone και αλλος αγοράζει καθε χρόνο το καινούριο sworks tarmac(ποδήλατο αξίας 10.000+€) Συμφωνούμε απλά δεν υπάρχει λόγος γκρίνιας αφού το πάρεις 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts