filippos Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Την προηγούμενη βδομάδα (Δευτέρα 23/4/2007) οταν τους πήρα τηλ μου είπαν να ξανα πάρω μετά απο 7 μέρες γιατί έκαναν απογραφή και δεν υπήρχε τεχνικός διαθέσημος να μ'εξυπηρετήσει. Όπως κι έγινε (Δευτέρα 30/4/2007). Κατάφερα στην 5η προσπάθεια να συνδεθώ με τον τεχνικό και να μου πεί πως τέλη αυτής της βδομάδας θα το έχω λάβει. Παρασκευη σήμερα και δεν έχει έρθει courier. Κοντέβουν να περάσουν 2 μήνες απο τότε που αγόρασα το ppc και στα χέρια μου το είχα μόλις 8 μέρες. Ελπίζω οταν το λάβω να λειτουργούν τα πάντα γιατι σε αντίθετη περίπτωση δεν ξέρω τι να πρωτο-κάνω... η υπομονή έχει εξαντληθεί αλλά είμαι και περίεργος να δώ πως θα εξελιχθεί αυτή η απίστευτη ιστορία! Αρχίζω να νοιώθω μ@λ@κ@ς και απροστέτευτος ως καταναλωτής με την FS! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 ... η υπομονή έχει εξαντληθεί αλλά είμαι και περίεργος να δώ πως θα εξελιχθεί αυτή η απίστευτη ιστορία! Αρχίζω να νοιώθω μ@λ@κ@ς και απροστέτευτος ως καταναλωτής με την FS! Δε στελνεις ενα εμαιλ στην εταιρια στη γερμανια για να παραπονεθεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Δε στελνεις ενα εμαιλ στην εταιρια στη γερμανια για να παραπονεθεις? Καλή ιδέα αλλά δυστυχώς δε νομίζω να ιδρώσει το αυτί τους :mad: Πάντως στη θέση σου fillipos, θα το έκανα. Εδώ στο φόρουμ που έχουν, δεν απαντάνε καν σε απορίες χρηστών. 3248279342983 άτομα έχουν ρωτήσει πχ αν θα βγεί αναβάθμιση για wm6, αλλά κανείς δεν απαντάει επίσημα. Τόσο δύσκολο είναι να πουν ένα όχι ή ένα ναι; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 τα κεντρικά είναι στην Γερμανία; Στην σελίδα δεν φαίνεται κάτι τέτοιο... έχουν απο κάθε χώρα τις αντιπροσωπίες. Γνωστός μου που είχε στείλει στα κεντρικά της Sony email διαμαρτυρίας για την ελληνική sony, μετά απο μια μέρα τον πήραν τηλ απο ελλάδα να του ζητήσουν συγνώμη και του έλυσαν το ζήτημα αμέσως, μάλιστα του ζήτησαν να στείλει ξανα email στην sony να τους πει οτι τον εξυπηρέτησαν απο Ελλάδα.Απίστευτο; Με την Fujitsu-Siemens όμως δεν ξέρω τι γίνεται... ποιο email? Ωέω! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Σήμερα που πήρα πάλι τηλ. μου είπαν πως αυτή τη βδομάδα θα είναι έτοιμο και θα το έχω στα χέρια μου (ότι μου είχαν πεί και πριν απο 7 μέρες). Είναι απίστευτοι! Έπρεπε να πάρω το ΜΙΟ! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Το πήρα πίσω την Δευτέρα κι όλα δείχνουν πως λειτουργεί μια χαρά. Επιτέλους! Μετά απο 2 μήνες! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Άντε ποιός στη χάρη σου τώρα :p Ταλαιπωρήθηκες πολύ με αυτό... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Βλέπω ότι βγήκανε κάποιες unofficial roms για το n560 με την τελευταία aku αλλά και με wm6 και αποφάσισα να ξεθάψω το θέμα για να ρωτήσω αν έχει κανείς, κάποια πληροφορία για το αν πρόκειται να δούμε κάτι παρόμοιο για το 520 Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Παρόλο που δεν το έχω δοκιμάσει, πιστευω πως η συγκεκριμένη rom θα λειτουργεί μια χαρα με το n520. Αναβάθμιση λειτουργικού είναι στην ουσία. Δυστυχώς δεν έχω N520 για να το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Εγώ που έχω το 520, φοβάμαι να κάνω αυτή τη δοκιμή γιατί αφενός είμαι άσχετος από αλλαγές roms αλλά και νομίζω ότι δε θα ταιριάζει. Νομίζω πως θα είναι διαφορετικές οι roms καθώς και στο site της fsc οι αναβαθμίσεις των n500/n520 είναι διαφορετικές από αυτές του n560... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Μια φορά που έβαλα νεα rom στο 520 μου ήταν πολυ ευκολο, απλως ακολούθησα τις οδηγίες. Ήταν όμως οριτζιναλ απο την FS και για το 520. Δεν διακινδυνευω να βάλω κάτι άλλο. Και με τα νεα που έχουμε για την διακοπή παραγωγής PDA από την FS δεν νομιζω να βγαλουν και τιποτε καινουργιο σε σοφτγουεαρ για τα μηχανακια μας.... Μακαρι να βγω ψευτης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Μια φορά που έβαλα νεα rom στο 520 μου ήταν πολυ ευκολο, απλως ακολούθησα τις οδηγίες. Ήταν όμως οριτζιναλ απο την FS και για το 520. Δεν διακινδυνευω να βάλω κάτι άλλο. Και με τα νεα που έχουμε για την διακοπή παραγωγής PDA από την FS δεν νομιζω να βγαλουν και τιποτε καινουργιο σε σοφτγουεαρ για τα μηχανακια μας.... Μακαρι να βγω ψευτης... Κι εγώ έχω κάνει κάποιο update στη rom χωρίς πρόβλημα αλλά ήταν κι εμένα της fsc. Τώρα για αυτά τα unofficial ψιλοφοβάμαι αν και τελικά μάλλον θα το κάνω ;):D Πάντως για αυτό που λες ότι τώρα που η fsc θα βγεί από την αγορά των pda, έτσι κι αλλιώς τα update που έβγαζε για τα pda ήταν πολύ σπάνια οπότε τι είχαμε, τι χάσαμε! :p:) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Ε, να έλπιζα να έχουμε κανενα official wm6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 μπα, μην επιχειρήσετε να κάνετε αναβάθμιση απο unofficial firmware. Αν κατι δεν πάει καλά θα κάνετε τουλάχιστον 3 βδομάδες να δείτε την συσκευή σας. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 μπα, μην επιχειρήσετε να κάνετε αναβάθμιση απο unofficial firmware. Αν κατι δεν πάει καλά θα κάνετε τουλάχιστον 3 βδομάδες να δείτε την συσκευή σας. Aυτό φοβάμαι και δεν προχωράω ακόμα στo update αλλά με τρώει ο κ*λος μου, μου φαίνεται, και μάλλον θα το κάνω :p:X Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glou Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους ! Σε ένα fujitsu siemens pocket loox n520, το destinator 7 δεν βλέπει το onboard gps ! ! ! Έχει κανένας καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ? Ευχαριστω καλή χρονία να έχουμε και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts