lionor Δημοσιεύτηκε December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 10, 2005 συντομα θελω και εγω να βαλω αυτο το adsl... οσο και αν προσπαθω να καταλαβω τον τροπο με τον οποιο λειτουργει, δεν καταλαβαινω τιποτα...διαβαζω για modems για routers για wi fi, διαχωριστες, για προσφορες και μη, και μαλλον δεν θα τα καταφερω μονος να το βαλω... :wacko: Αν καποιος γνωριζει καλα απο αυτα και μενει κοντα στου ζωγραφου, θα θελα να με βοηθησει με το αζημιωτο βεβαια, περιμενω pm σας... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 δεν υπαρχει λογος να ανισυχεις, παρε ενα ετοιμο box και μεσα εχει ολες τις απαραιτητες οδηγιες. Εχθες συγκεκριμενα εκανα συνδεση το box plus της Forthnet. Χρειαστηκα 5 λεπτα να ριξω μια ματια τις οδηγιες και αλλα 5 για τις αναλογες συνδεσεις-ρυθμισεις. Δοκιμασε μονος σου και 1000% θα τα καταφερεις :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 συντομα θελω και εγω να βαλω αυτο το adsl... οσο και αν προσπαθω να καταλαβω τον τροπο με τον οποιο λειτουργει, δεν καταλαβαινω τιποτα...διαβαζω για modems για routers για wi fi, διαχωριστες, για προσφορες και μη, και μαλλον δεν θα τα καταφερω μονος να το βαλω... :wacko: Αν καποιος γνωριζει καλα απο αυτα και μενει κοντα στου ζωγραφου, θα θελα να με βοηθησει με το αζημιωτο βεβαια, περιμενω pm σας... :) Πριν ασχοληθείς με κάτι , μην απογοητεύεσαι. Περίμενε με το καλό να πιάσεις στα χέρια σου όλα αυτά τα μαραφέτια, ρίξε μια ματιά στα manuals τα οποία δεν αναφέρονται στον computer expert αλλά σε σένα και τότε αν πάλι δεν καταλαβαίνεις κάτι(γιατί σε διαβεβαιώνω αποκλείεται να μην τα καταλαβαίνεις όλα) , κάνε την ερώτηση σου και θα λυθεί η απορία σου! Τα πράγματα είναι πολύ εύκολα και απλώς εσύ τα έχεις μεγαλοποιήσει στο μυαλό σου γιατί ακόμα δεν έχεις ασχοληθεί! Χτύπα ένα έτοιμο κουτάκι και θα δείς ότι θα το στήσεις σε χρόνο dt. Επίσης υπάρχουν οδηγοί για όσα δεν καταλαβαίνεις. Μέχρι να βάλεις adsl και έχεις χρόνο μπορείς να ρίξεις μια ματιά. Σου παραθέτω 2 εδώ --> http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=15038 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=3804 Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 απο οσα εχω καταλαβει ως τωρα οι κινησεις που πρεπει να κανω ειναι οι εξης; 1ον) να κανω στον οτε αιτηση για γραμμη adsl 2ον) να διαλεξω ενα απο τα ετοιμα πακετα adsl ή να παρω μονος μου τον εξοπλισμο και να ζητησω μετα μια συνδεση adsl σε καποιον παροχεα 3ον) να συνδεσω τον εξοπλισμο και να εχω internet, τα λεω σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 απο οσα εχω καταλαβει ως τωρα οι κινησεις που πρεπει να κανω ειναι οι εξης; 1ον) να κανω στον οτε αιτηση για γραμμη adsl 2ον) να διαλεξω ενα απο τα ετοιμα πακετα adsl ή να παρω μονος μου τον εξοπλισμο και να ζητησω μετα μια συνδεση adsl σε καποιον παροχεα 3ον) να συνδεσω τον εξοπλισμο και να εχω internet, τα λεω σωστα; Μπερδεύτηκες, λίγο όμως! Αν διαλέξεις ένα από τα έτοιμα πακέτα adsl δε χρειάζεται η αιτηση στον ΟΤΕ. Η εταιρία του πακέτου αναλαμβάνει να το κάνει αυτό αντί για σένα. Με λίγα λόγια ένα πακέτο θα περιελαμβάνει την Γραμμή adsl, την σύνδεση adsl και τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι. Μετά που θα επιλέξεις το πακέτο, μπορείς να μεταβείς στην 3) κίνηση που περιγράφεις, δηλαδή να συνδέσεις τον εξοπλισμό και να έχεις ίντερνετ, μόλις όμως ενημερωθείς από την εταιρία ότι η γραμμή σου είναι έτοιμη και μπορείς να συνδεθείς. Συνήθως κάτι τέτοιο παίρνει από 4-12 εργάσιμες μέρες από την ημέρα αγοράς του πακέτου. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Μπερδεύτηκες, λίγο όμως! Αν διαλέξεις ένα από τα έτοιμα πακέτα adsl δε χρειάζεται η αιτηση στον ΟΤΕ. Η εταιρία του πακέτου αναλαμβάνει να το κάνει αυτό αντί για σένα. Με λίγα λόγια ένα πακέτο θα περιελαμβάνει την Γραμμή adsl, την σύνδεση adsl και τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι. Μετά που θα επιλέξεις το πακέτο, μπορείς να μεταβείς στην 3) κίνηση που περιγράφεις, δηλαδή να συνδέσεις τον εξοπλισμό και να έχεις ίντερνετ, μόλις όμως ενημερωθείς από την εταιρία ότι η γραμμή σου είναι έτοιμη και μπορείς να συνδεθείς. Συνήθως κάτι τέτοιο παίρνει από 4-12 εργάσιμες μέρες από την ημέρα αγοράς του πακέτου. what? δηλ αν παρω ετοιμο πακετο περιλαμβανει αυτο και το τελος ενεργοποιησης και τον εξοπλισμο και την μηνιαια χρεωση στον isp? ειδα ενα πακετο ας πουμε της οτενετ που με 105Ε εχει 4 μηνες συνδεση... σε αυτην την τιμη περιλαμβανεται το τελος ενεργοποιησης της γραμμης (νομιζω περιπου 37ευρω ειναι), ο εξοπλισμος (router, διαχωριστης, φιλτρα) και 4μηνη συνδεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 what? δηλ αν παρω ετοιμο πακετο περιλαμβανει αυτο και το τελος ενεργοποιησης και τον εξοπλισμο και την μηνιαια χρεωση στον isp? ειδα ενα πακετο ας πουμε της οτενετ που με 105Ε εχει 4 μηνες συνδεση... σε αυτην την τιμη περιλαμβανεται το τελος ενεργοποιησης της γραμμης (νομιζω περιπου 37ευρω ειναι), ο εξοπλισμος (router, διαχωριστης, φιλτρα) και 4μηνη συνδεση; Ακριβως, για 4 μηνες δεν θα πληρωσεις ουτε σεντ, ΠΟΥΘΕΝΑ (ουτε στον οτε) ειναι ολα πληρωμενα. Αν διαθετεις 199 Ευρω +ΦΠΑ παρε το πακετο της HOL, οπου με αυτα τα χρηματα εχεις για 1 χρονο τα παντα πληρωμενα. Η εταιρια που θα επιλεξεις αναλαμβανει να κανει τα παντα, εσυ απλα την αιτηση θα στειλεις στον isp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 εχω διαβασει ομως εδω, οτι ειναι καλυτερα να κανεις μονος την αιτηση στον οτε, οπως επισης ειναι προτιμοτερο να μην παρεις ετοιμο κιτ, γιατι συνηθως το modem Που εχουν δεν ειναι και οτι καλυτερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Ακριβως, για 4 μηνες δεν θα πληρωσεις ουτε σεντ, ΠΟΥΘΕΝΑ (ουτε στον οτε) ειναι ολα πληρωμενα. Αν διαθετεις 199 Ευρω +ΦΠΑ παρε το πακετο της HOL, οπου με αυτα τα χρηματα εχεις για 1 χρονο τα παντα πληρωμενα. Η εταιρια που θα επιλεξεις αναλαμβανει να κανει τα παντα, εσυ απλα την αιτηση θα στειλεις στον isp. μηπως κανεις καποιο λαθος; πως ειναι δυνατον κανοντας συνδεση για ενα χρονο να πληρωνεις μονο τοσα; σε αυτο που αναφερεις περιλαμβανεται ο εξοπλισμος + το τελος ενεργοποιησης και το μηνιαιο τελος που για 384 ειναι περιπου 18+φπα + μηνιαιο κοστος παροχης isp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 μηπως κανεις καποιο λαθος; πως ειναι δυνατον κανοντας συνδεση για ενα χρονο να πληρωνεις μονο τοσα; σε αυτο που αναφερεις περιλαμβανεται ο εξοπλισμος + το τελος ενεργοποιησης και το μηνιαιο τελος που για 384 ειναι περιπου 18+φπα + μηνιαιο κοστος παροχης isp? Οχι δεν κανω κανενα λαθος, ειναι τρελη προσφορα αλλα ισχυει! Περιλαμβανει τα παντα. Τα πακετα μπορει να μην εχουν τον καλυτερο εξοπλισμο αλλα αν δεν σε ενδιαφερει το p2p κλπ μια χαρα θα εισαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 εχω διαβασει ομως εδω, οτι ειναι καλυτερα να κανεις μονος την αιτηση στον οτε, οπως επισης ειναι προτιμοτερο να μην παρεις ετοιμο κιτ, γιατι συνηθως το modem Που εχουν δεν ειναι και οτι καλυτερο.... Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα τώρα , ορισμένα πακέτα συμφέρουν περισσότερο από το να κάνεις την διαδικασία μόνος σου. Υποθετικά ας πούμε ότι το ondslkit δεν περιελαμβάνει το usb modem, Πόσο θα κοστίσει σε κάποιον να ενεργοποιήσει την adsl, και να πληρώσει 3+3 μήνες ,πάγια σε ΟΤΕ και ISP ; Κάνε λίγο το λογαριασμό και θα δείς ότι συμφέρει ;) Πόσο μάλλον τώρα που στο πλαίσιο είδα ότι με τα ίδια λεφτά δίνουν και ασύρματο router της netgear.--> http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=907&Catalog_Id=16&Merchant_Id=1 Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Πόσο μάλλον τώρα που στο πλαίσιο είδα ότι με τα ίδια λεφτά δίνουν και ασύρματο router της netgear.--> το χω αναφερει αυτο πιο πανω, αν ριξεις μια ματια ;) , το ερωτημα μου ομως δεν απαντηθηκε, δηλ αυτα το boxes περιλαμβανουν και το μηναιο παγιο στον οτε? γιατι αν δεν κανω λαθος σε καθε συνδεση adsl πληρωνεις ουσιαστικα 2 μηνιαια παγια: ενα το οτε που ειναι στα 18+φπα και ενα του isp... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Πόσο μάλλον τώρα που στο πλαίσιο είδα ότι με τα ίδια λεφτά δίνουν και ασύρματο router της netgear.--> το χω αναφερει αυτο πιο πανω, αν ριξεις μια ματια ;) , το ερωτημα μου ομως δεν απαντηθηκε, δηλ αυτα το boxes περιλαμβανουν και το μηναιο παγιο στον οτε? γιατι αν δεν κανω λαθος σε καθε συνδεση adsl πληρωνεις ουσιαστικα 2 μηνιαια παγια: ενα το οτε που ειναι στα 18+φπα και ενα του isp... Το ερώτημα σου είναι που απαντήθηκε πρώτο πρώτο από μένα και ύστερα από τον Nrg! Σου παραθέτω : Nrg said Ακριβως, για 4 μηνες δεν θα πληρωσεις ουτε σεντ, ΠΟΥΘΕΝΑ (ουτε στον οτε) ειναι ολα πληρωμενα. Αν διαθετεις 199 Ευρω +ΦΠΑ παρε το πακετο της HOL, οπου με αυτα τα χρηματα εχεις για 1 χρονο τα παντα πληρωμενα. Η εταιρια που θα επιλεξεις αναλαμβανει να κανει τα παντα, εσυ απλα την αιτηση θα στειλεις στον isp. Εγώ είπα : Με λίγα λόγια ένα πακέτο θα περιελαμβάνει την Γραμμή adsl, την σύνδεση adsl και τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι. Μην είσαι ανασφαλής, ξέρουμε τι λέμε, δεν λέμε αρλούμπες :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 μισο ρε παιδια γιατι θα τρελλαθω...ας πουμε οτι ειμαι πολυ μαγκας εγω και επιλεγω να κανω αιτηση στον οτε για συνδεση και επιλεγω και την forthnet για isp και παω και στο plaisio και αγοραζω τον απαραιτητο εξοπλισμο, ας πουμε για συνδεση 5 μηνων στα 384. Εχουμε και λεμε χοντρικα: περιπου 100 ευρω θα παρει ο οτε, αλλα 100 τουλαχιστον θα παρει η forthnet, συν την αξια του modem και των διαχωριστων ή οπως αλλιως τα λενε, συνολο μας κανει ενα 280 στην καλυτερη... Πως γινεται το kit της οτενετ να εχει 99 + φπα?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Αυτο ονομάζεται Marketing. Enjoy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Ετσι είναι..με τις τιμές που ισχύουν αυτή την εποχή συμφέρει περισσότερο να αγοράζεις πακέτα παρά να πας σε μεμονωμένες λύσεις.Ακόμα και αυτοί που έχουν ήδη γραμμή (όπως εγώ τώρα πχ) συμφέρει μόλις τελείωσει η σύνδεση να κόψουν την γραμμή και να χρησιμοποιήσουν κάποιο πακέτο παρά να συνεχίσουν με αορίστου σύνδεση απο isp και να έχουν και το πάγιο του Οτε για dsl.Μόνο μειονέκτημα οι 5-10 μέρες που μένεις χωρίς internet μέχρι να γίνει η νέα ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 σκεφτομαι να παρω το κουτι της οτενετ με 105ευρω, 4 μηνες συνδεση...γνωριζει κανεις αν μετα με δεσμευει να συνεχισω εκει ή μπορω να παω σε οποιον isp θελω; και αν πραγματι μπορω, και παω ας πουμε στην forthnet, τπ παγιο στον οτε πως θα το πληρωνω; μεσω λογαριασμου οτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 σκεφτομαι να παρω το κουτι της οτενετ με 105ευρω, 4 μηνες συνδεση...γνωριζει κανεις αν μετα με δεσμευει να συνεχισω εκει ή μπορω να παω σε οποιον isp θελω; και αν πραγματι μπορω, και παω ας πουμε στην forthnet, τπ παγιο στον οτε πως θα το πληρωνω; μεσω λογαριασμου οτε? Το ondsl kit της οτενετ σου δινει τη δυνατοτητα να δεσμευτεις για 12 μηνες, και μετα τους 4 μηνες θα πληρωνεις 20% λιγοτερα απο τον τιμοκαταλογο της οτενετ. Αν δεν θελεις δεσμευση, οταν κανεις την αιτηση απλα δεν συμπληρωνεις οτι θες 12μηνο συμβολαιο. Μετα το περας των 4 ή 5 μηνων για τη φορθνετ, μπορεις να διακοψεις οποτε θελεις, αν δεν διακοψεις η συνδρομη σου μετατρεπεται σε αοριστου χρονου (παλι διακοπτεις οποτε θελεις) και πληρωνεις τα παντα στον isp (συνδρομη+παγιο adsl οτε). Αν θελησεις μετα τους 4 ή 5 μηνες να πας σε αλλο isp θα πρεπει να διακοψεις, και να ξανακανεις αιτηση για adsl και να πληρωσεις το τελος ενεργοποιησης εκτος αν παρεις παλι καποιο πακετο. Το σιγουρο ειναι οτι θα μεινεις για λιγες ημερες χωρις ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 ειτε διαλεξω το κιτ της οτενετ ειτε το κιτ της forthnet, μετα το περας των 4-5 μηνων, αν δεν παραμεινω στο ιδιο και θελησω να αλλαξω isp πρεπει να πληρωσω παλι το τελος ενεργοποιησης? αν ειναι ετσι, τοτε συμφερει καθε φορα να αγοραζω box που και τελος ουσιαστικα δεν πληρωνω και συλλογη απο modem κανω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 ειτε διαλεξω το κιτ της οτενετ ειτε το κιτ της forthnet, μετα το περας των 4-5 μηνων, αν δεν παραμεινω στο ιδιο και θελησω να αλλαξω isp πρεπει να πληρωσω παλι το τελος ενεργοποιησης? αν ειναι ετσι, τοτε συμφερει καθε φορα να αγοραζω box που και τελος ουσιαστικα δεν πληρωνω και συλλογη απο modem κανω.... Ακριβως! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Ακριβως! :) διαβαζα την 'διαμαχη' που ειχες για την οτενετ, τελικα μαλλον ισχυει οτι με τα 105 euro πρεπει να να κανεις υποχρεωτικα 12 μηνη συνδεση και ετσι παιρνεις και το modem, ή εναλλακτικα πας στο αλλο πακετο με τα 155 που ειναι ομως για 3 μηνες, αλλα δεν σε δεσμευει και για μετα. Ετσι ομως οπως το γραφει ειναι για γελοια και για κλαματα... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 διαβαζα την 'διαμαχη' που ειχες για την οτενετ, τελικα μαλλον ισχυει οτι με τα 105 euro πρεπει να να κανεις υποχρεωτικα 12 μηνη συνδεση και ετσι παιρνεις και το modem, ή εναλλακτικα πας στο αλλο πακετο με τα 155 που ειναι ομως για 3 μηνες, αλλα δεν σε δεσμευει και για μετα. Ετσι ομως οπως το γραφει ειναι για γελοια και για κλαματα... :D Καλα εννοειται δεν θα παρεις αυτο με τους 3 μηνες (αν και πιστευω πως θα ειναι 4), θα πας αλλου και θα παρεις 2+2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 σαν ασχετος που ειμαι, και οπως το ψαχνω τωρα, μαλλον καταληγω στα εξης πακετα: otenet - forthnet - altec. Η forthnet εχει 2 επιλογες: η μια ειναι με ασυρματο και η αλλη χωρις. η otenet με ασυρματο και η altec χωρις απο οτι καταλαβα. Ποια επιλογη ειναι καλυτερη; Δηλ τι σημαινει ασυρματο; Χρειαζεται επιπλεον εξοπλισμος στο pc μου; Μηπως πρεπει να βαλω αυτο το ethernet? Αυτα που δεν ειναι ασυρματα, συνδεονται σε usb θυρα? Επισης θελω να ρωτησω το εξης απλο: Ας πουμε οτι βαλω ενα router που δεν ειναι ασυρματο, το συνδεο με την πριζα του τηλεφωνου και με το pc, ok? εχω ομως και μια πριζα τηλεφωνου στο σαλονι, εκει θελει καποιο καλωδιο; Η βαζω αυτα τα φιλτρα μονο; γιατι αν θελει καλωδιο που να συνδεεται με το router, χαιρετισματα... Χιλια συγνωμη που σε ζαλιζω αλλα εδω στο myhpone αναζητω την αληθεια (x-files...xaxaxa!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Ποια επιλογη ειναι καλυτερη; Δηλ τι σημαινει ασυρματο; Χρειαζεται επιπλεον εξοπλισμος στο pc μου; Ασύρματο μόντεμ-ρούτερ σημαίνει ότι δημιουργείται υποδομή για ένα μικρό ασύρματο τοπικό δίκτυο, μέσα στην εμβέλεια του οποίου αν έχεις κάποιο υπολογιστή με ασύρματη κάρτα δικτύου (συνήθως φορητό αλλά μπορείς να βάλεις και σε σταθερό) μπορείς να συνδεθείς ασύρματα και να σερφάρεις στο ίντερνετ, να χρησιμοποιήσεις δικτυακούς εκτυπωτές, να δεις τα αρχεία άλλων υπολογιστών του δικτύου κλπ. Αν δεν έχεις φορητό με ασύρματη κάρτα δικτύου (το wi fi που λένε στο χωριό μου) δε σε νοιάζει, μην ασχολείσαι. Αν έχεις, είναι πολύ ωραίο και βολικό. Τόσο απλά. Οπότε αν θέλεις ασύρματο ίντερνετ χρειάζεσαι ασύρματη κάρτα δικτύου. Τώρα αν έχεις ένα pc και αυτό σταθερό, μάλλον δεν έχει κανένα νόημα. Μηπως πρεπει να βαλω αυτο το ethernet? Εννοείς την κάρτα δικτύου προφανώς. Ναι, ασύρματο ή όχι καλό είναι να βάλεις. Κοστίζει ελάχιστα (10-15 ευρώ) και σου κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη σε σχέση με τα usb modem που είναι χάλια. εχω ομως και μια πριζα τηλεφωνου στο σαλονι, εκει θελει καποιο καλωδιο; Όχι, μόνο το φίλτρο μεταξύ πρίζας και τηλεφωνικής συσκευής για να μην πέσει η ποιότητα των συνομιλιών. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogo Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Απορίες-Διευκρινήσεις Συνοψίζοντας λίγο τις χρεώσεις θέλω να μου πειτε αν εχω καταλάβει καλά ως προς τι πληρώνει ο καθένας 1)Παγιο στον ΟΤΕ για το σταθερό του τηλέφωνο κάθε δίμηνο 2)Τελος ενεργοποίησης adsl γραμμης πληρωτέο ΜΙΑ φορα μονο 3)Μηνιαίο τέλος - παγιο adsl αναλογα την ταχυτητα στον ΟΤΕ 4)Μηνιαίο τέλος - παγιο στον isp για το adsl Tα είπα σωστά ? ------------------------------------------------------------------------------------------ Με ενα ετοιμο box τι γλυτωνει κανείς ? εκτος απο το modem και το τελος ενεργοποίησης? ------------------------------------------------------------------------------------------- Το dslcube με 99 ευρω το είδατε ? Αποψεις σας ? ------------------------------------------------------------------------------------------- Επίσης, αν βάλω απο vivodi ή forthnet, θα μπορώ να χρησιμοποιώ τον δικό μου πάροχο για τα τηλέφωνα μου ? Ευχαριστώ Παράθεση ________________________________________ Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts