drillgr Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Την γραφω πιο πανω. Ριξε μια ματια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikalimera Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 paidia kalispera tha ithela mia terastia xari. mporei kaneis na anevasei ena flashaki apo to e770 to diko s?exo balei ena allo firmware kai den exei ellinika.sas parakalo ok? eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Μετά απο χρήση του p2ktools, το μενού εμφανίζεται σε λίστα και όχι σε πλέγμα. Πάω ρυθμίσεις, βάσω εμφάνιση σε πλέγμα αλλά... αυτό πάλι σε λίστα εμφανίζεται! Ξέρει κανείς τί φταίει; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 δοκίμασε να βάλεις το stock seem 0032_0001 ή το stock mma_ucp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikalimera Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 E770v S.O.S.PAIDIA SOS.PIGA NA FORTOSO ENA FIRMWARE KAI ME TO POU PIGA NA KANO EPANEKINISI DEN 3ANANOI3E GENIKA.DEN FORTIZEI DEN ANOIGEI DEN FLASHAREI TIPOTA.MPOREI NA BOI8ISEI KAPOIOS?EINAI TELEIOS NEKRO. MPOREI NA EKAPSA TIPOTA ME TO NA FORTOSO ENA FIRMWARE?DEN TO PISTEUO ALLA 8ELO MIA GNOMI. PLEAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Ξεκινάει σε bootloader mode; Κράτα πατημένα τα * και # και μετά πάτα και το κόκκινο κουμπί για να το ανοίξεις. Αν δείξει κάτι η οθόνη γράψε μας τί ακριβώς εμφανίζεται. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 http://www.hackthev3i.com/gif/bootloader.gif κατι σαν αυτο δλδ! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikalimera Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 oxi filos.tipota.pisteyo oti to kapsa.to 8ema einai oti meta to firmware pou mou zitise na kano restart me to pou pige na kanei den 3ananoi3e.poso kostizei gia allagi plaketas? an exeis kamia idea mipos kai anoi3ei pera ton sinithismenon tropon steile m. thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Δεν ειναι απαραιτητο να βγαλει την πανω εικονα. Ανοιξε το κινητο με τον τροπο που σου ειπε ο eastwood ενω το εχεις συνδεσεις απο πριν στον υπολογιστη και απλα εχε το νου σου στο pc να δεις αν το αναγνωρισει. Αν ναι, προωρα κανονικα με rsd lite κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikalimera Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 filos to syndeo kai to mono pou leei einai agnosti siskeui.alla kai pali den blepo antapokrisi. ginete kati me auto pou blepeis stin foto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Κάτι ακόμα που μπορείς να προσπαθήσεις: - Βγάλε την μπαταρία. - Κράτα * και # και ενώ τα κρατάς πατημένα, βάλε την μπαταρία. Ξέρω, είναι λίγο ταχυδακτυλουργικό, αλλά ίσως βοηθήσει. Αλλιώς δοκίμασε αυτό που έγραψε ο drillgr. Δηλαδή: 1. Έχε το κινητό σου κλειστό. 2. Σύνδεσέ το με το καλώδιο σε ένα USB port, κατά προτίμηση σε ένα που βρίσκεται πάνω στον ΗΥ σου (όχι μέσω USB hub). 2. Ξεκίνα το RSD Lite. 3. Στο κινητό πάτα * και # μαζί και ενώ τα κρατάς πατημένα πάτα το κόκκινο πλήκτρο. 4. Περίμενε μερικά δευτερόλεπτα ώστε το RSD Lite να αναγνωρίσει το κινητό σου, ίσως να χρειαστεί να πατήσεις το κουμπί "Show Device" πάνω δεξιά. 5. Αν είσαι τυχερός, θα σου αναγνωριστεί σαν Ε770 ή σαν S Blank Rainbow ή κάτι αντίστοιχο. Εφ'όσον σου έχει αναγνωριστεί, flashαρε ένα stock unlocked MP για να το επαναφέρεις. Θυμήσου ότι είναι απαραίτητο να έχεις εγκατεστημένους τους τελευταίους drivers της Motorola. Γράψε να μας πεις τί έγινε. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikalimera Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 filoi moy exei to pragma os e3is. dokimasa rsdlite kai tipota dokimasa P2KTools3 kai tipota dokimasa tin mpataria tipota dokimasa ta panta kai tipota .......................... to kinito 8elei allagi plaketas. kai tora kati poy eida entelos tyxaia kai ta paixa. simera leo ok teleiose to kinito.kai leo den pairno to stick apo mesa na to balo sto mp3 player gia na to epekteino?kai to bala. kai diapistosa anoigontas to stick oti mesa se auto forto8ike to firmware gia to e770.to pisteuete?ego nai. katalaba oti psaxnontas gia na fortosi to firmware to kinito stin mnimi tou kai endexomenos den brike tin dikia tou p.x.giati kaike proxorise sto stick os mnimi gia to kinito. auta gia to proin kinito mou. paidia eyxaristo gia tin boi8eia.8a to pao stin motorola gia allagi. thnx kai pali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Δε γίνεται να μπει στην κάρτα μνήμης το firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikalimera Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 sorry lathos diatiposi. forto8ike o diskos a/ sto stick.diko m lathos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Σαν τελευταια προσπαθεια, δοκιμασε να εγκαταστησεις manual τους drivers οταν αναγνωριζει το pc κινητο σαν αγνωστη συσκευη. Κανε unzip τους drivers σε ενα φακελο και απο τον πινακα ελενχου δωσε την τοποθεσια αυτη για την αγνωστη συσκευη. Αν και παλι τζιφος τοτε το κινητο παει για φουντο εκτος και αν βρεις τπτ μεσω ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikalimera Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 to ekana auto me tous drivers.fysika k den egine tipota. paei gia founto.to fantastika prin to fortoso to firmware. elega les...? telos pantos. 8eos sxoresto.pame gia allo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Ε ναι, κανονικα επρεπε ακομα και να ειχε αποτυχει το flasharisma να στο αναγνωριζε σαν s rainbow device. Απο τη στιγμη που δεν εγινε κατι τετοιο τοτε η το πας στο service και αν σε συμφερει το φτιαχνεις η πας για αλλο. edit: Το δικο μου παντως που το ανοιξα μιας και επεσε σε νερο, ειδα το τσιπακι nvidia goforce 4200 και πορωθηκα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skidrow1989 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 σας παρακαλω καποιος να μου απαντησει.μολις τωρα γραφτηκα στο φορουμ γιατι θελω επειγοντως συμβουλες.εχω το motorola e770 αλλα επειδη δεν το ειχα αγορασει εγω δεν εχω το cd και το κινητο ειναι αγορασμενο απο τη vodafone το προβλημα ειναι το εξης: θελω να το συνδεσω στον υπολογιστη για να περασω καποια σημαντικα μηνυματα αλλα δεν μπορω γιατι ενω εχω κατεβασει το Motorola phone tools παταω συνδεση με καλωδιο usb και μου λεει <phone not supported> επειδη δεν εχω εγκατεστημενους τους drivers του κινητου.και οταν παω να κανω update μ λεει οτι δεν γινεται!τι μπορω να κανω γι αυτο?προσπαθησα να κατεβασω τους drivers απο το inernet αλλα δεν εβγαλα ακρη γιατι ολα ηταν επι πληρωμη.ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 σας παρακαλω καποιος να μου απαντησει.μολις τωρα γραφτηκα στο φορουμ γιατι θελω επειγοντως συμβουλες.εχω το motorola e770 αλλα επειδη δεν το ειχα αγορασει εγω δεν εχω το cd και το κινητο ειναι αγορασμενο απο τη vodafone το προβλημα ειναι το εξης: θελω να το συνδεσω στον υπολογιστη για να περασω καποια σημαντικα μηνυματα αλλα δεν μπορω γιατι ενω εχω κατεβασει το Motorola phone tools παταω συνδεση με καλωδιο usb και μου λεει <phone not supported> επειδη δεν εχω εγκατεστημενους τους drivers του κινητου.και οταν παω να κανω update μ λεει οτι δεν γινεται!τι μπορω να κανω γι αυτο?προσπαθησα να κατεβασω τους drivers απο το inernet αλλα δεν εβγαλα ακρη γιατι ολα ηταν επι πληρωμη.ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας! στειλε μου με pm το email σου να σοy στειλω τους drivers... ( 32 bit,h,64bit) Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts