Jump to content

[Επίσημο] Motorola E770

ismini20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 493
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 1 month later...

Μετά απο χρήση του p2ktools, το μενού εμφανίζεται σε λίστα και όχι σε πλέγμα. Πάω ρυθμίσεις, βάσω εμφάνιση σε πλέγμα αλλά... αυτό πάλι σε λίστα εμφανίζεται!

Ξέρει κανείς τί φταίει;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• 2 weeks later...

E770v S.O.S.PAIDIA SOS.PIGA NA FORTOSO ENA FIRMWARE KAI ME TO POU PIGA NA KANO EPANEKINISI DEN 3ANANOI3E GENIKA.DEN FORTIZEI DEN ANOIGEI DEN FLASHAREI TIPOTA.MPOREI NA BOI8ISEI KAPOIOS?EINAI TELEIOS NEKRO.

MPOREI NA EKAPSA TIPOTA ME TO NA FORTOSO ENA FIRMWARE?DEN TO PISTEUO ALLA 8ELO MIA GNOMI.

PLEAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Ξεκινάει σε bootloader mode;

Κράτα πατημένα τα * και # και μετά πάτα και το κόκκινο κουμπί για να το ανοίξεις.

Αν δείξει κάτι η οθόνη γράψε μας τί ακριβώς εμφανίζεται.

http://www.hackthev3i.com/gif/bootloader.gif

κατι σαν αυτο δλδ!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

oxi filos.tipota.pisteyo oti to kapsa.to 8ema einai oti meta to firmware pou mou zitise na kano restart me to pou pige na kanei den 3ananoi3e.poso kostizei gia allagi plaketas?

an exeis kamia idea mipos kai anoi3ei pera ton sinithismenon tropon steile m.

thnx

Δεν ειναι απαραιτητο να βγαλει την πανω εικονα. Ανοιξε το κινητο με τον τροπο που σου ειπε ο eastwood ενω το εχεις συνδεσεις απο πριν στον υπολογιστη και απλα εχε το νου σου στο pc να δεις αν το αναγνωρισει. Αν ναι, προωρα κανονικα με rsd lite κλπ.

Κάτι ακόμα που μπορείς να προσπαθήσεις:

- Βγάλε την μπαταρία.

- Κράτα * και # και ενώ τα κρατάς πατημένα, βάλε την μπαταρία.

Ξέρω, είναι λίγο ταχυδακτυλουργικό, αλλά ίσως βοηθήσει.

Αλλιώς δοκίμασε αυτό που έγραψε ο drillgr. Δηλαδή:

1. Έχε το κινητό σου κλειστό.

2. Σύνδεσέ το με το καλώδιο σε ένα USB port, κατά προτίμηση σε ένα που βρίσκεται πάνω στον ΗΥ σου (όχι μέσω USB hub).

2. Ξεκίνα το RSD Lite.

3. Στο κινητό πάτα * και # μαζί και ενώ τα κρατάς πατημένα πάτα το κόκκινο πλήκτρο.

4. Περίμενε μερικά δευτερόλεπτα ώστε το RSD Lite να αναγνωρίσει το κινητό σου, ίσως να χρειαστεί να πατήσεις το κουμπί "Show Device" πάνω δεξιά.

5. Αν είσαι τυχερός, θα σου αναγνωριστεί σαν Ε770 ή σαν S Blank Rainbow ή κάτι αντίστοιχο. Εφ'όσον σου έχει αναγνωριστεί, flashαρε ένα stock unlocked MP για να το επαναφέρεις.

Θυμήσου ότι είναι απαραίτητο να έχεις εγκατεστημένους τους τελευταίους drivers της Motorola. Γράψε να μας πεις τί έγινε.

filoi moy exei to pragma os e3is.

dokimasa rsdlite kai tipota

dokimasa P2KTools3 kai tipota

dokimasa tin mpataria tipota

dokimasa ta panta kai tipota

..........................

to kinito 8elei allagi plaketas.

kai tora kati poy eida entelos tyxaia kai ta paixa.

simera leo ok teleiose to kinito.kai leo den pairno to stick apo mesa na to balo sto mp3 player gia na to epekteino?kai to bala.

kai diapistosa anoigontas to stick oti mesa se auto forto8ike to firmware gia to e770.to pisteuete?ego nai.

katalaba oti psaxnontas gia na fortosi to firmware to kinito stin mnimi tou kai endexomenos den brike tin dikia tou p.x.giati kaike proxorise sto stick os mnimi gia to kinito.

auta gia to proin kinito mou.

paidia eyxaristo gia tin boi8eia.8a to pao stin motorola gia allagi.

thnx kai pali

Σαν τελευταια προσπαθεια, δοκιμασε να εγκαταστησεις manual τους drivers οταν αναγνωριζει το pc κινητο σαν αγνωστη συσκευη.

Κανε unzip τους drivers σε ενα φακελο και απο τον πινακα ελενχου δωσε την τοποθεσια αυτη για την αγνωστη συσκευη. Αν και παλι τζιφος τοτε το κινητο παει για φουντο εκτος και αν βρεις τπτ μεσω ebay.

Ε ναι, κανονικα επρεπε ακομα και να ειχε αποτυχει το flasharisma να στο αναγνωριζε σαν s rainbow device. Απο τη στιγμη που δεν εγινε κατι τετοιο τοτε η το πας στο service και αν σε συμφερει το φτιαχνεις η πας για αλλο.

edit: Το δικο μου παντως που το ανοιξα μιας και επεσε σε νερο, ειδα το τσιπακι nvidia goforce 4200 και πορωθηκα :P

• 3 years later...
σας παρακαλω καποιος να μου απαντησει.μολις τωρα γραφτηκα στο φορουμ γιατι θελω επειγοντως συμβουλες.εχω το motorola e770 αλλα επειδη δεν το ειχα αγορασει εγω δεν εχω το cd και το κινητο ειναι αγορασμενο απο τη vodafone το προβλημα ειναι το εξης: θελω να το συνδεσω στον υπολογιστη για να περασω καποια σημαντικα μηνυματα αλλα δεν μπορω γιατι ενω εχω κατεβασει το Motorola phone tools παταω συνδεση με καλωδιο usb και μου λεει <phone not supported> επειδη δεν εχω εγκατεστημενους τους drivers του κινητου.και οταν παω να κανω update μ λεει οτι δεν γινεται!τι μπορω να κανω γι αυτο?προσπαθησα να κατεβασω τους drivers απο το inernet αλλα δεν εβγαλα ακρη γιατι ολα ηταν επι πληρωμη.ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας!

σας παρακαλω καποιος να μου απαντησει.μολις τωρα γραφτηκα στο φορουμ γιατι θελω επειγοντως συμβουλες.εχω το motorola e770 αλλα επειδη δεν το ειχα αγορασει εγω δεν εχω το cd και το κινητο ειναι αγορασμενο απο τη vodafone το προβλημα ειναι το εξης: θελω να το συνδεσω στον υπολογιστη για να περασω καποια σημαντικα μηνυματα αλλα δεν μπορω γιατι ενω εχω κατεβασει το Motorola phone tools παταω συνδεση με καλωδιο usb και μου λεει <phone not supported> επειδη δεν εχω εγκατεστημενους τους drivers του κινητου.και οταν παω να κανω update μ λεει οτι δεν γινεται!τι μπορω να κανω γι αυτο?προσπαθησα να κατεβασω τους drivers απο το inernet αλλα δεν εβγαλα ακρη γιατι ολα ηταν επι πληρωμη.ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας!

στειλε μου με pm το email σου να σοy στειλω τους drivers... ( 32 bit,h,64bit)

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg