Jump to content

Αγορά μηχανής 50cc: Προτάσεις

iliasp
 Κοινοποίηση

poio apo ola ta scooter 50 cc einai to kalitero???  

403 members have voted

1. 1. poio apo ola ta scooter 50 cc einai to kalitero???

• GILERA RUNNER
      176
    • SUZUKI AY KATANA R
      12
    • YAMAHA AEROX R
      35
    • PEUGEOT SPEEDFIGHT
      25
    • PEUGEOT JETFORCE
      20
    • GILERA ICE
      15
    • KYMCO SUPER 9
      14
    • PIAGGIO NRG
      39
    • APRILIA SR
      43
    • YAMAHA JOG R
      24

Recommended Posts

Μαζι σας ειμαι και εγω ρε παιδια...δεν λεω κατι αντιθετο!!!Ουτε επεδειξα το μηχανακι μου!!!Αλλα ξερεις τι συμβαινει...ο manos_syros μας πεταξε ενα thread με mottard που ηθελε να παρει και επειδη του αρεσουν!Σωστα...?Του λεμε την γνωμη μας!!!Μετα μας λεει οτι θελει να παρει ενα street(glx) του εκθετουμε την γνωμη μας και παλι και μας λεει παλια ξινα σταφυλλια!!!Μιλαμε η κλανουμε τελικα...???Να σου πω και κατι...εγω στην ηλικια του δεν συμπεριφερομουν ετσι το αντιθετο μαλιστα προσπαθουσα να μαζεψω πληροφοριες για τα μηχανακια!!!

Οσον αφορα για τα διπλοματα δεν ειπα οτι οποιος δεν εχει διπλομα δεν τον σεβομαι...!!!Διαβασε παραπανω...

Τεσπα ας το ληξουμε εδω το θεμα...

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

• Απαντήσεις 937
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:) Λίγο πιο πάνω ειπώθηκε εάν είναι Super Cub ή Glx τι διαφορά έχει? Αφού βγαίνει απλό Glx( Economy, Cub, Press Cub, Custom και κάτι άλλα δεν θυμάμαι... και Super Cub Glx και Super Cub Εισαγωγής με το νίκελ έβλημα μπροστά κ με την μιζα(Αυτό έχω εγώ :p ) ... Εαν κάνω λάθος εας με διορθώσει κάποιος... :rolleyes:
Life Is Good

• 1 month later...
Εκει που πηγαινα ενα ωραιο πρωι στη δουλεια μου, πεταγεται ενας παππους (72 ετων) με το αμαξι παραβιαζοντας το STOP και πεφτω πανω του. Ευτυχως δεν επαθα τιποτα αλλα το μιχανακι μου Ηonda GLX 50 cc αχρηστευτηκε. Εκτος απο το μπροστινο ψαλιδι και τη ροδα, στραβωσε και ο σκελετος και η ασφαλεια εβγαλε το μηχανακι αχρηστο και με αποζημιωνει για πληρη αντικατασταση με περιπου 700 ευρω οπως μου ειπαν. Το προβλημα ειναι οτι το Super Cub μου ηταν σε καλη κατασταση,δεν εκαιγε λαδια, δε με ειχε αφησει ποτε και γενικα εκανα τη δουλεια μου και δεν ειχα σκοπο να το αλλαξω. Ψαχνω για παπι παντα στα 50 cc και δυστυχως ειμαι αναγκασμενος με κρυα καρδια να καταφυγω σε ενα απο τα νεα μοντελα. Απ' οσα ειδα και διαβασα οι δυο επικρατεστερες λυσεις ειναι το activ 50 της KYMCO και το FORCITY. Oμολογω οτι κανενα απο τα δυο δε μου αρεσει ιδιαιτερα εξωτερικα σε σχεση παντα με GLX αλλα αναγκαστικα πρεπει να επιλεξω κατι. Το KYMCO λογω σχεσης με τη HONDA μου εμπνεει μια ασφαλεια ως προς την ποιοτητα κατασκευης, ενω το FORCITY εχει αποθηκευτικο χωρο και εμφανησιακα ειναι πιστευω καπως καλυτερο. Δυστυχως GLX μεταχειρισμενα δε μπορεσα να βρω στα καταστηματα της Θεσ/νικης.

700ε αποζημιωση well done!!!να ρωτησω κατι κρανος φορουσες?

για 50αρη παπι μην ασχοληθεις καν με τα καινουργια...παρε χρυση ευκαιρια+μοτο τριτη κ σιγουρα θα βρεις με τοσα λεφτα κ 125!!!

Ναι κρανος φορουσα ευτυχως και γλιτωσα τα χειροτερα. Το θεμα ειναι σε τι κατασταση θα ειναι το μεταχειρισμενο που θα βρω. Οσο για 125 δε μπορω να παρω διοτι δεν εχω βγαλει διπλωμα για πανω απο 50 cc. Δηλαδη δεν αξιζει να παρω απο τα κινεζικα ασχημοπαπα?

oxi θα ναι χειροτερα κ απο το glx...des texnika tous posa hp ktl k 8a katalabeis...

ta glx opws xereis me 100e allazeis pistonia,karmpurater,αλυσιδα,λastixa ktl k ta kaneis san kainourgia k akomh kalutera an anebaseis kubika me nea kalutera pistonia...

basika για κρανος ρωταγα γιατι ξερω οτι αν δεν φορας κρανος ακομη κ ο αλλος να φταιει δεν σε πληρωνει η ασφαλεια!!

καλα κ απο την στιγμη που επιασες 700ε για glx εχεις πολλες επιλογες.ελπιζω να βρεθει κ αλλος να πει την γνωμη του για τα νεα 4χρονα 50αρια παπια

Εκει που πηγαινα ενα ωραιο πρωι στη δουλεια μου, πεταγεται ενας παππους (72 ετων) με το αμαξι παραβιαζοντας το STOP και πεφτω πανω του. Ευτυχως δεν επαθα τιποτα αλλα το μιχανακι μου Ηonda GLX 50 cc αχρηστευτηκε. Εκτος απο το μπροστινο ψαλιδι και τη ροδα, στραβωσε και ο σκελετος και η ασφαλεια εβγαλε το μηχανακι αχρηστο και με αποζημιωνει για πληρη αντικατασταση με περιπου 700 ευρω οπως μου ειπαν. Το προβλημα ειναι οτι το Super Cub μου ηταν σε καλη κατασταση,δεν εκαιγε λαδια, δε με ειχε αφησει ποτε και γενικα εκανα τη δουλεια μου και δεν ειχα σκοπο να το αλλαξω. Ψαχνω για παπι παντα στα 50 cc και δυστυχως ειμαι αναγκασμενος με κρυα καρδια να καταφυγω σε ενα απο τα νεα μοντελα. Απ' οσα ειδα και διαβασα οι δυο επικρατεστερες λυσεις ειναι το activ 50 της KYMCO και το FORCITY. Oμολογω οτι κανενα απο τα δυο δε μου αρεσει ιδιαιτερα εξωτερικα σε σχεση παντα με GLX αλλα αναγκαστικα πρεπει να επιλεξω κατι. Το KYMCO λογω σχεσης με τη HONDA μου εμπνεει μια ασφαλεια ως προς την ποιοτητα κατασκευης, ενω το FORCITY εχει αποθηκευτικο χωρο και εμφανησιακα ειναι πιστευω καπως καλυτερο. Δυστυχως GLX μεταχειρισμενα δε μπορεσα να βρω στα καταστηματα της Θεσ/νικης.

ριξε μια :worry: εδω

[sIGPIC][/sIGPIC]

gt k egw 8elw na pw 50cc mixani k dn xerw poio... mallon tha xtupisw ena aprilia rs.. tespa an exete kapoia alli protasi gurw sta 3000 g tetoia katigoria pu na ta axizei omws grapste tn protsi sas gt twra 8a dwsw g diplwma k etoimazomai..thanx

basika για κρανος ρωταγα γιατι ξερω οτι αν δεν φορας κρανος ακομη κ ο αλλος να φταιει δεν σε πληρωνει η ασφαλεια!!

Λαθος τα ξερεις.

gt k egw 8elw na pw 50cc mixani k dn xerw poio... mallon tha xtupisw ena aprilia rs.. tespa an exete kapoia alli protasi gurw sta 3000 g tetoia katigoria pu na ta axizei omws grapste tn protsi sas gt twra 8a dwsw g diplwma k etoimazomai..thanx

καλα εισαι σοβαρος :wacko: θα δωσεις 3000euro για μηχανακι 50 κυβικων :X

παρε ενα παπακι μεταχειρησμενο και στην πορεια αν θες "πηραξετο" και θα εισαι οκ.μαθε πρωτα να οδηγας και ασε τα aprilia rs.αμφιβαλω εαν βγαινει ακομη στην αγορα.επισης σε 2 χρονακια θα βγαλεις διπλωμα για μεγαλυτερο,και σε ρωτω το aprilia μετα θα μπορεσεις να το μεταπωλησεις :worry: ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

paidia kalitera na parete ena Honda tetrahrono 50cc einai skilia ego prosopika eixa glx 50cc kai to ekana monos mou 100cc me poli liga lefta ala me poli agapi, ta kainourgia den mboris na ta kaneis pola pragmata, eno ta palia ta kaneis opos thes kai sou aresi nikel xroma eksatmisi karbilater kai ala pola me liga lefta to kaneis kai petai , afou menete ellada ola ginonde ala me orio ean ta anevazete kalo einai kai to analogo doploma kai analoga frena , giati kali h taxitita ala kai na eimaste kalimeni einai akoma pio orea .

Λαθος τα ξερεις.

σωστα τα λες Νrg.επισης λογω μεγαλης εμπειριας που εχω σε'αυτα.ειναι περιπτωσεις που και διπλωμα να μην εχεις(για μοτοσυκλετιστες) και γινει ατυχημα,εαν φταιει καθαρα ο αλλος,γινεται κανονικα δικογραφια και εσυ τρως ενα προστιμο και μια μηνυση για διπλωμα.η ασφαλεια δεν σε πληρωνει μονο σε περιπτωση μεθης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον παιδια το σκεφτικα καλα και ειδα οτι δεν αξιζει να παρω κινεζικο παπι καινουριο. Βασικα τα εβλεπα στο μαγαζι και δε μου αρεσαν καθολου εμφανισιακα. Εξαλλου θα επρεπε να δωσω γυρω στα 500 ευρω απο την τσεπη μου για να παρω ενα KYMCO.Οποτε αποφασισα οτι ειναι προτιμοτερο να φτιαξω το αγαπημενο μου GLX με λιγοτερα λεφτα και να εχω παλι στα χερια μου ενα αξιοπιστο μηχανακι.Βεβαια θα καθυστερησει λιγακι διοτι ειχε παρει ο σκελετος και πρεπει να περασει ΚΑΛΥΜΠΡΑ.Τι να κανουμε θα βολευτω με λεωφορεια για λιγο.

Χαιρετώ την παρεούλα σας και σαν πιο ψαγμένοι χρήστες του site αλλά και οδηγοί Scooter ελπίζω να με διαφωτήσετε. Πρόκειτε σύντομα να αποκτήσω απο εναν φίλο ενα Aprilia SR 50cc σε πολύ χαμηλή τιμή συνεπώς δεν ψάχνω για οτιδήποτε καλύτερο. Αυτο που θέλω να ξέρω ειναι αν το εργαλείο σηκώνει οποιαδήποτε βελτίωση που μπορω να την κάνω και με τι κόστος γιατι τα ''κυβικά'' μου δεν του επιτρέπουν να φτάσει ουτε κάν τα ελάχιστα 60Klm. Αν γνωρίζετε κατι σχετικά ενημερώστε με παρακαλώ.

ελπιζω αυτο για την ασφαλεια να ειναι επιβεβαιωμενο...γιατι μου κανει εντυπωση.

εμαθα για μια μαντρα στην Καλιροης πουλαει glx ή στρογγυλοφαναρο 700-800e!!! κ στην ερωτηση γιατι το πουλαει τοσο τι απαντησε...εχει καινουργια λαστιχα(που ειναι 20e).Μαλλον υπαρχουν πολλα κοροιδα που παιρνουν σε τετοιες τιμες μηχανακια..:P

Χαιρετώ την παρεούλα σας και σαν πιο ψαγμένοι χρήστες του site αλλά και οδηγοί Scooter ελπίζω να με διαφωτήσετε. Πρόκειτε σύντομα να αποκτήσω απο εναν φίλο ενα Aprilia SR 50cc σε πολύ χαμηλή τιμή συνεπώς δεν ψάχνω για οτιδήποτε καλύτερο. Αυτο που θέλω να ξέρω ειναι αν το εργαλείο σηκώνει οποιαδήποτε βελτίωση που μπορω να την κάνω και με τι κόστος γιατι τα ''κυβικά'' μου δεν του επιτρέπουν να φτάσει ουτε κάν τα ελάχιστα 60Klm. Αν γνωρίζετε κατι σχετικά ενημερώστε με παρακαλώ.

File mou mporeis na to kaneis malossi. Dld na baleis kilindropistono malossi, variatora malossi, siagones simplekti malossi kai mia gianeli eksatmisi ki ena karmpirateraki kai tha pigainei ikanopoiitikotata.

PORSCHE BoxsterS 3.2

Mini CooperS

KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N

Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D

File mou mporeis na to kaneis malossi. Dld na baleis kilindropistono malossi, variatora malossi, siagones simplekti malossi kai mia gianeli eksatmisi ki ena karmpirateraki kai tha pigainei ikanopoiitikotata. Alla na ksereis oti to sinoliko kostos ftanei ta 500 euro kai isos kati parapano. Auti einai mia olokliromeni lisi. tora bebaia na ksereis ot mporeis na tou baleis ena kilindropistono mono, ena karmpirater kai mia eksatmisi gia na trabaei ligo kalitera.

PORSCHE BoxsterS 3.2

Mini CooperS

KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N

Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D

αφησε'το οπως ειναι δεν αξιζει να δωσεις τωρα 700 euro για μια μετατροπη και οταν θα ξερεις οτι δεν θα την εχεις και για παντα.παντως μετατροπη μπορεις να κανεις ανετα,γιατι τα μοτερ της aprilia στην ουσια ειναι της piaggio.

[sIGPIC][/sIGPIC]

να ξερεις ομως οτι θα θα γινεις ο καλυτερος φιλος του βενζινά της γειτονιας σου!!

http://www.myspace.com/deadbydawngr

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

• 1 month later...
FILE AKOY............ EAN EISAI MIKROTEROS TON 18 AKSIZEI NA PAREIS ENA 50ri LIFANB POU EINAI IDIO AKRIBOS ME TO YAMAHA Z POU MAS EXEI STIN FOTOGRAFIA GIA PERISSOTERES PLIROFORIES http://WWW.GOOGLE.COM.GR THA PAS EIKONES KAI THA PSAKSEIS LIFAN 50CC EKEI THA BREIS KAI SKEPSOU TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ξερεις ομως οτι θα θα γινεις ο καλυτερος φιλος του βενζινά της γειτονιας σου!!

Εχεις δικιο φιλε σε αυτο.οποιαδηποτε βελτιωση σε μηχανακι τοσο μικρου κυβισμου εχει τεραστια επιπτωση στην καταναλωση του.Προσωπικα σε ενα Runner 50cc (θεωρητικα!!) του εβαλα επανω χειροποιητη εξατμιση ,πιστονι + αλουμινενιους κυλινδρους + 22αρι καρμπυρατερ, φλατζα κλπ κλπ...εννοειται ολα της μαλοσι + ενα περασμα απο τορνο = 80cc

Περα απο τον πολυ θορυβο (Ειλικρινα φοβαμαι μην με γραψουν για αυτο) ρουφαει πολυ καυσιμο.

Για επιδοσεις δεν μιλαω ακομα για να δυανισω αλλα 930 χλμ για το στρωσιμο:down:

• 2 months later...

Λοιπον ειμαι κατοχος αυτ/του απλα τα πραγματα εχουν δυσκολεψει οποτε θελω ενα μηχανακι 50cc για μεσα στη πολη. Το βασικοτερο ειναι οτι θελω τετραχρονο διοτι δεν θελω να βαζω λαδια, να μυριζουν τα ρουχα μου κλπ κλπ.

Δεν με ενδιαφερει να εχει επιδοσεις, γκαζια κλπ. το θελω μονο και μονο για να μετακινουμαι μεσα στη πολη απο το σπιτι στη δουλεια μου, οποτε και δεν θελω να ξεφυγω σε μεγαλο κοστολογιο.

Εχω καταληξει σε 2 μοντελα. Το ενα ειναι το σκουτερ της PIAGIO Zip50 με τιμη 1100€ αυτοματο 4χρονο. Το 2ο ειναι το ημιαυτοματο παπι της Daytona ForCity 50R με μπρος-πισω δισκοφρενο και θεση για κρανος κατω απο τη σελα (πρωτοποριακο για 50αρι παπι:cool: ) στην τιμη των 1180€.

Τι θα μου προτεινατε; Πραγματικα ειμαι σε μεγαλο διλλημα. Τα 80€ διαφορα δεν τα υπολογιζω αρκει να επιλεξω το καλυτερο σ'αυτην την κατηγορια.

Θα ηθελα τεκμηριωμενες προτασεις γιατι πραγματικα θα με βοηθησετε πολυ πριν προβω στην παραγγελια του την ερχομενη εβδομαδα.

Υ.Γ.: Στις παραπανω τιμες δεν υπολογιζω τα περιπου +120-130€ για πινακιδες κλπ.

Zip50:

http://www.gr.piaggio.com/_vti_g8_vers.asp?brand=PIAGGIO&country=GR&language=G&mod=VGP-ZIP&vers=ZIP4

ForCity 50:

http://www.gorgolis.gr/forcity.htm

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

το zip 50cc 4τ το ειχε παρει το αφεντικο μου και μιλαμε δεν τραβουσε καθολου και δεν σου λεω για επιδοσεις αλλα καταντουσε κουραστικο αλλα ειναι αξιοπιστο και χωρις προβληματα.οσο για το forsity μπορει να ειναι ποιο δυνατο μπορει να εχει ταχυτητες αλλα αξιοπιστο οσο το piaggio δεν ειναι.εγω στη θεση σου αν και ειμαι fun των παπιων θα διαλεγα το zipaki.
http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-590056.jpg