mentor667 Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 την Λειτουργία ενεργής αναμονής την εχει δουλέψει κανείς ? Τη ακριβώς είναι ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris__ Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Μπορείς να αλλάξεις την γλώσσα γραφής σε αγγλικά. Έτσι για το "S" θα πατάς μόνο 3 φορές. Ευχαριστώ:happy: Είναι κατά τη γνώμη μου παράξενο να είναι το "γενικό" writing language του κινητού μέσα στα settings της γραφής μηνυμάτων:confused: . Παράθεση Το Αιτωλικό στο internet: http://www.etoliko.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Καλημέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να ανεβάσει εδώ την εφαρμογή του 6233 (επιστημονικό calculator) ή να μου την στείλει μέσω PM για να δω αν μπορεί να εγκατασταθεί σε 6230i? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idipodasmad Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ MULTIMEDIA.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ PC,TΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΝΩ,ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ VIDEO, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΨΟΥΝ ΣΕ DVD.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 καλησπερα! ξερεται αν εχει ερθει στα vodafone to 6234???? στο site της vodafone λεει στης 27/7.ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 το 6234 to exei parei h adelfi mou apo vodafone stis 3-7:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 καλησπερα! ξερεται αν εχει ερθει στα vodafone to 6234???? στο site της vodafone λεει στης 27/7.ευχαριστω!!!! Ναι υπάρχει και είναι διαθέσιμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 ρε παιδια ξερει κανενας αν θα φερουν στη Vodafone το 6233; πηγα μια vodafone στο κεντρο και μου ειπαν πως δεν θα το φερουν, τοτε τι στο καλό το έχουν στο site τους με ημερομηνια αφιξης 28/7; εχω επιδοτηση και φοβαμαι μηπως την χασω αδικα περιμενωντας το 6234 δεν το φοβαμαι για κλείδωμα, απλά αφενώς δεν μου αρέσει αισθητικά (όσο το 6233) αφετέρου με χαλάει το ότι έχει σηματάκια της vodafon (και απο τις δυο πλευρες κι όλας) - και δεν εχω καν και vodafon... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS Armory: Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzanna Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Πάντως σε ένα κατάστημα της Mobitel (Vodafone) είχαν το 6233 και όχι το 6234 πριν από καμιά βδομάδα και είπαν ότι θα το ξαναφέρουν. Σκοπεύω να πάρω το 6233 με επιδότηση της vodafone (δυστυχώς) και μου είπαν ότι το έχουν 325€. Ξέρετε μήπως μπορώ να το πάρω από άλλο κατάστημα φθηνότερα (π.χ. Νόκια, πλαίσιο κτλ.) χρησιμοποιώντας την επιδότηση; Αφολυ αυτοί το έχουν φθηνότερα από 325€. Α και το 6234 έχει φλας ενώ το 6233 όχι; Αμάν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 ρε παιδια ξερει κανενας αν θα φερουν στη Vodafone το 6233; πηγα μια vodafone στο κεντρο και μου ειπαν πως δεν θα το φερουν, τοτε τι στο καλό το έχουν στο site τους με ημερομηνια αφιξης 28/7; εχω επιδοτηση και φοβαμαι μηπως την χασω αδικα περιμενωντας το 6234 δεν το φοβαμαι για κλείδωμα, απλά αφενώς δεν μου αρέσει αισθητικά (όσο το 6233) αφετέρου με χαλάει το ότι έχει σηματάκια της vodafon (και απο τις δυο πλευρες κι όλας) - και δεν εχω καν και vodafon... To 6234 είναι ειδικά για Vodafone. Το 6233 το βρισκεις σε ΤΙΜ (σιγουρα το έχουν στη λίστα αναβάθμισης) και ισως και σε Cosmote. Εκτός απο τις εταιρείες υπάρχει και στο Plaisio. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Πάντως σε ένα κατάστημα της Mobitel (Vodafone) είχαν το 6233 και όχι το 6234 πριν από καμιά βδομάδα και είπαν ότι θα το ξαναφέρουν. Σκοπεύω να πάρω το 6233 με επιδότηση της vodafone (δυστυχώς) και μου είπαν ότι το έχουν 325€. Ξέρετε μήπως μπορώ να το πάρω από άλλο κατάστημα φθηνότερα (π.χ. Νόκια, πλαίσιο κτλ.) χρησιμοποιώντας την επιδότηση; Αφολυ αυτοί το έχουν φθηνότερα από 325€. Α και το 6234 έχει φλας ενώ το 6233 όχι; Αμάν!!! To 6233 αλλα και το 6233 είναι ιδια. (Μονο στην εμφανιση είναι η διαφορα) Δες και το Site της Nokia. H TIM παντος το έχει 309 ευρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 To 6233 αλλα και το 6233 είναι ιδια. (Μονο στην εμφανιση είναι η διαφορα) Δες και το Site της Nokia. H TIM παντος το έχει 309 ευρω. ...βάζω στοίχημα ότι και το 6234 είναι ίδιο με το 6234!!! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Η φθηνότερη τιμή που έχω δει είναι 283 ευρώ στη microland. To έχετε βρει πουθενά φθηνότερο? Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kand Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Γειας σας παιδιά. Πήρα το 6233 (μαύρο) από Cosmote. Η Cosmote το έχει 306 € τιμή καταλόγου και εγώ το πήρα τελικά 235 € με επιδότηση. Ο πωλητής μου είπε ότι αν σε 10 μέρες παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα να το επιστρέψω σε αυτούς. Μετά τις 10 μέρες μόνο στη Nokia. Η TIM που είχα ρωτήσει το έχει 309 €. Είχα δει το 6234 σε Vodafone Shop και ο πωλητής μου είχε πει τιμή 275 €. Στα καταστήματα την καλύτερη τιμή την έχει η Microland (283 €). Το έχω 3 μέρες το κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 ...βάζω στοίχημα ότι και το 6234 είναι ίδιο με το 6234!!! :p και πολλα αλλα μοντελα με τα ιδια μοντελα ειναι ιδια!!! ιδιο κινητο με ιδιο κινητο ειναι ιδια!!!:D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasio Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 ρε παιδια ξερει κανενας αν θα φερουν στη Vodafone το 6233; πηγα μια vodafone στο κεντρο και μου ειπαν πως δεν θα το φερουν, τοτε τι στο καλό το έχουν στο site τους με ημερομηνια αφιξης 28/7; εχω επιδοτηση και φοβαμαι μηπως την χασω αδικα περιμενωντας το 6234 δεν το φοβαμαι για κλείδωμα, απλά αφενώς δεν μου αρέσει αισθητικά (όσο το 6233) αφετέρου με χαλάει το ότι έχει σηματάκια της vodafon (και απο τις δυο πλευρες κι όλας) - και δεν εχω καν και vodafon... Σήμερα το πρωί που μίλησα με κάποιον επιθεωρητή της Vodafone μου είπε πως το 6233 (όπως και το Ν73... άσχετο) θα τα έχουν από 15 Αυγούστου και μετά. :blink: Παράθεση ''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 καλησπερα! το 6233 στο site της vodafone λεει οτι θα ερθει στης 27/7. μας δουλευουν?????????? σιγα μην περιμενω μεχρι της 15/8 το θελω τωρα! εχω επιδοτηση και μπορω να το παρω απο αλλου. ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Η μνήμη του, όσον αφορά στις επαφές, υποθέτω δουλεύει δυναμικά... με 3-4 στοιχεία σε κάθε επαφή, πόσες συνολικά πιστεύετε ότι μπορεί να φτάσει; Απλά θέλω να δω αν χωράνε οι επαφές μου από το Ν70, οι οποίες είναι γύρω στις 1000 με 3-4 πεδία η καθε μία και καταλαμβάνουν γύρω στα 300kb... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Από ποιότητα ήχου και ένταση κατα την κλήση τί λέει? Είχα το samsung d500 και ήμουν καταευχαριστημένος στην καθαρότητα φωνής. Υπόψιν έχω αλλάξει πολλά κινητά και διάφορες μάρκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agwnistikotatos Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Πάντως το ενοχλητικό φαινόμενο να σε χρεώνει 2ο(και 3ο και 4ο κοκ) sms, για κάθε 70 (ελληνικούς) χαρακτήρες, υπάρχει, όπως είχε γίνει στο παρελθόν και με πολλά άλλα κινητά μέχρι να βγουν οι αναβαθμίσεις που το διόρθωσαν... Οπότε εν'αναμονή αναβάθμισης που να εξαλείφει το παραπάνω "πρόβλημα"... Παράθεση http://www.seatnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Πάντως το ενοχλητικό φαινόμενο να σε χρεώνει 2ο(και 3ο και 4ο κοκ) sms, για κάθε 70 (ελληνικούς) χαρακτήρες, υπάρχει, όπως είχε γίνει στο παρελθόν και με πολλά άλλα κινητά μέχρι να βγουν οι αναβαθμίσεις που το διόρθωσαν... Οπότε εν'αναμονή αναβάθμισης που να εξαλείφει το παραπάνω "πρόβλημα"... Αλλαξες την παρακατω ρυθμιση σε περιορισμενη και συνεχιζει ??:confused: http://img77.imageshack.us/img77/1370/snag0000ds5.jpg σελιδα 55 στο e-manual http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_6233_UG_el.pdf (Εαν δεν το εχεις κανει αυτο ,εχει αναφερθει πολλες φορες ...) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agwnistikotatos Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Αλλαξες την παρακατω ρυθμιση σε περιορισμενη και συνεχιζει ??:confused: http://img77.imageshack.us/img77/1370/snag0000ds5.jpg σελιδα 55 στο e-manual http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_6233_UG_el.pdf (Εαν δεν το εχεις κανει αυτο ,εχει αναφερθει πολλες φορες ...) Thank you mate...:) Δεν έκανα τον κόπο να διαβάσω το manual...:O Παράθεση http://www.seatnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 parolo pou to diavasa prosektika to manual auto pou les file den ginete!k pliris na valis pali stous 70 xaraktires ellinikous allazi minima.mono greeklish gia 160 xaraktires.an exis na protinis kati allo...allios perimenoume anavathmisi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 parolo pou to diavasa prosektika to manual auto pou les file den ginete!k pliris na valis pali stous 70 xaraktires ellinikous allazi minima.mono greeklish gia 160 xaraktires.an exis na protinis kati allo...allios perimenoume anavathmisi! Περιορισμένη βάζεις για 160 χαρακτήρες, όχι πλήρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Από ποιότητα ήχου και ένταση κατα την κλήση τί λέει? Είχα το samsung d500 και ήμουν καταευχαριστημένος στην καθαρότητα φωνής. Υπόψιν έχω αλλάξει πολλά κινητά και διάφορες μάρκες. Κανείς δε γνωρίζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts