Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6233 - 6234 (Vodafone)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αχ ρε gjimmy τι μας κάνεις !!! Μήπως ξέρουμε πότε ?

Sorry ρε παιδια και εγω ξενερωσα και μου περναει η απο το μυαλο να παω να χτυπησω το κ800:mad: Δεν εχω νεωτερα για το ποτε θα ερθει:cry:

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακυρο τελικα για την παρασκευη η παραλαβη των 6233:(

Κρίμα και είχα χαρεί... :cry:

Επίσης είδα σε ξένα fora φωτογραφίες και βίντεο τραβηγμένα από το 6233. Οι φωτογραφίες είναι για τα καρναβάλια, έτη φωτός πίσω από αυτές του K750i, παρότι και τα δύο έχουν 2MP. Το βίντεο από την άλλη είναι με μια λέξη ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ για κινητό τηλέφωνο. Τεράστιο μέγεθος (640x480), με την ποιότητα εικόνας και τα fps να βρίσκονται μόλις μερικά σκαλιά πιο κάτω από το βίντεο που τραβάνε οι κορυφαίες compact φηφιακές φωτογραφικές. Στα αρνητικά το μέγεθος φυσικά, περίπου 15MB για 1 λεπτό βίντεο χωρίς ήχο. Αλλά αυτό δεν πρέπει να ανησυχεί κανέναν, καθώς οι microSD είναι πολύ φθηνές. :)

Κρίμα και είχα χαρεί... :cry:

. Στα αρνητικά το μέγεθος φυσικά, περίπου 15MB για 1 λεπτό βίντεο χωρίς ήχο.

Να υποθέσω ότι γίνεται να τραβήξεις και με ήχο σ'αυτήν την ανάλυση...:worry:

Να υποθέσω ότι γίνεται να τραβήξεις και με ήχο σ'αυτήν την ανάλυση...:worry:

enoite aplos tha pianei ligo xoro parapano stin karta.:) to video einai praggmath korifi !:)

Γιαννης

ti einai auto me ti nokia den mporoun na mas poun epitelous mia sugkekrimeni imerominia? aparadekto:mad:

Έλα ντε... :blink: Άσε που το K800i ήρθε στην Ελλάδα πριν κυκλοφορήσει στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού, ενώ το 6233 το έχουν εδώ και καιρό στα χέρια τους οι ξένοι κι εμείς τίποτα. :(

Anyway, εδώ θα βρείτε μια φωτογραφία κι εδώ ένα βίντεο, όλα τραβηγμένα με το 6233. Τα βρήκα σε ξένα fora και τα έκανα upload ώστε να τα δείτε όλοι και να πείτε τη γνώμη σας. :)

Anyway, εδώ θα βρείτε μια φωτογραφία κι εδώ ένα βίντεο, όλα τραβηγμένα με το 6233. Τα βρήκα σε ξένα fora και τα έκανα upload ώστε να τα δείτε όλοι και να πείτε τη γνώμη σας. :)

Η φώτο, αν και όχι τέλεια, είναι ικανοποιητικά καλή κατα τη γνώμη μου και καλύτερη απ'του 3250 με ξεθωριασμένα χρώματα κλπ...:rolleyes:

To βίντεο, απλά όλα τα λεφτά...:cool:

Καλά έλεγα ότι θα το καθυστερήσουν. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σοϊ μάρκετινγκ είναι αυτό. Δίνουν ημερομηνία, το παίζουν σίγουροι πως πράγματι τότε θα διατίθεται και 2-3 μέρες πιο πριν μιλάνε για παράταση αρκετών ημερών.

Αποτέλεσμα; Διαρροή πελατών σε άλλες εταιρείες. Κάνω λάθος; :mad:

Καλά έλεγα ότι θα το καθυστερήσουν. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σοϊ μάρκετινγκ είναι αυτό. Δίνουν ημερομηνία, το παίζουν σίγουροι πως πράγματι τότε θα διατίθεται και 2-3 μέρες πιο πριν μιλάνε για παράταση αρκετών ημερών.

ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ OculatusAbis ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΗΡΙΑΛ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ:mad:

ΑΣ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ:mad:

Μπάμπης

ΕΛΛΗΝΙΚΟ marketing! Απίθανοι όπως πάντα! Να δείτε πόσος κόσμος θα πάει σε Κ800 αν έχει να διαθέσει τη διαφορά προς τα πάνω!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Στο interline.gr όμως γιατί γράφει άμεσα διαθέσιμο;

Προσπαθώ να βγάλω γραμμή για να τους ρωτήσω αν ισχύει το παραπάνω, αλλά βγαίνει fax...:mad:

Ypomoni paidia...kallio arga para pote..ta kalitera epontai..:D :D ...mono basiko meionektima..einai i deuteri camera gia videoklisi pou den iparxei...elpizo to epomeno montelo tou 6233 na balei deyteri cam;)
Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D

Μήπως βγήκε τελικά; Για δείτε αυτό --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=142769 :confused:

Είναι σίγουρο ότι το συγκεκριμένο 6234 είναι από το εξωτερικό.

Είναι σίγουρο ότι το συγκεκριμένο 6234 είναι από το εξωτερικό.

Οχι δεν ειναι απο το εξωτερικο ειναι απο την vodafone με ελληνικο μενου πηρα τηλεφωνο και ρωτησα;)

Πάντως το 6234 σήμερα το απόγευμα που ρώτησα υπήρχε στο κατάστημα Vodafone στο The Mall.

Τούς ρώτησα για το 6233 και μου είπαν ότι δεν ξέρουν ακόμα και λογικά θα έρθει προς το τέλος Ιουλίου.....

''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...''

Ούτε ο Τουρέ-πουρέ τέτοιο σήριαλ φέτος το καλοκαίρι....

Ή μάλλον ούτε ο Ζε Ρομπέρτο...

(απλά γιατί δεν τον βλέπω να εμφανίζεται....κάτι σαν 6233-6234 δηλαδή...)

:D

[sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world....

Ρώτησα τελικά στο interline και μου είπαν την άλλη εβδομάδα, Τετάρτη - Πέμπτη. Το ίδιο και από Γερμανό. Οπότε υπομονή και την άλλη εβδομάδα μάλλον θα το έχουμε.
Life is a game

Ρώτησα τελικά στο interline και μου είπαν την άλλη εβδομάδα, Τετάρτη - Πέμπτη. Το ίδιο και από Γερμανό. Οπότε υπομονή και την άλλη εβδομάδα μάλλον θα το έχουμε.

ακριβως τα ιδια ειπαν και σε μενα:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ακριβως τα ιδια ειπαν και σε μενα:)

Φίλε ταξιδιώτη22 όταν το βρεις στο Ηράκλειο να μας το πεις :).

Life is a game

Τελικά πιστεύω ότι έγινε συμφωνία με την voda :mad: ώστε να το βγάλουν αυτοί πρώτοι και μετά από καμία εβδομάδα να κυκλοφορήσει unbranded. Ξέρει κανείς εκ των έσω να μας πει ? Αλήθεια το είδε κανείς σε vodafone shop να μας πει εντυπώσεις :confused: ? Πάντως είδα το Κ800 που ήταν η δεύτερη σκέψη μου αφού μάλιστα εκνευρίστηκα με την ΝΟΚΙΑ αλλά απογοητεύηκα :nagger: . 'Ετσι θα περιμένω το 6233 και ας αργήσει.
Life is a game

Μαλλον την αλλη βδομαδα το εχουμε...

Πληροφοριες περισσοτερες δεν θα μπορω να σας δωσω τις επομενες μερες μιας και καηκε ο δισκος:mad: :( στον υπολογιστη μου και δεν εχω υπολογιστη!!!

Τις υπολοιπες 3-4 μερες θα σας γραφω απο ενα εταιρικο Η/Υ και μετα καλο καλοκαιρι...;) :)

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Φίλε ταξιδιώτη22 όταν το βρεις στο Ηράκλειο να μας το πεις :).

αυτο εννοειται.:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.