Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6233 - 6234 (Vodafone)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διάβασα στην παρουσίαση του myphone για την συσκευή ΝΟΚΙΑ 6233 και αναφέρει πως έχει ενσωματωμένο flash...

Σας παραθέτω το σχετικό απόσπασμα:

"Στο πίσω μέρος της συσκευής δεσπόζει η ενσωματωμένη ψηφιακή κάμερα ανάλυσης 2.0 Megapixels, με δυνατότητα χρήσης ψηφιακού zoom έως και 8x. H φωτογράφηση μπορεί να πραγματοποιηθεί από το ειδικό πλήκτρο στο πλαϊνό μέρος της συσκευής ενώ ολόκληρη η οθόνη του χρησιμοποιείται ως σκόπευτρο κατά την διάρκεια της φωτογράφησης. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ο χρήστης μπορεί να κάνει χρήση του ενσωματωμένου φλάς το οποίο παρέχει επαρκή φωτισμό για απόσταση έως και 1,5 μέτρο."

Το συγκεκριμένο κινητό όμως, το αγόρασε ο αδερφός μου, γνωρίζοντας για ύπαρξη flash... Κι όμως δεν υπάρχει!!! Όχι πως διαβάζει τα άρθρα του myphone, απλά και στα διαφημιστικά φυλλάδια το ίδιο αναφέρει... Πως γίνεται αυτό; Μήπως υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις του κινητού αυτού, με ενσωματωμένο flash και χωρίς flash? :blink:

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

επισης οταν εχω ενα ηχο κλησης σε πληρη ενταση οταν ξεκιναει στον πρωτο ηχο ειναι χαμηλωμενη ενταση μετα επανερχεται .

αυτο ειναι σωστο σε ολα?

Η ένταση του ήχου αυξάνει σταδιακά όταν την έχεις ρυθμίσει στο μέγιστο (5). Αν επιλέξεις το "4" ο ήχος δεν αυξάνει.

Η ένταση του ήχου αυξάνει σταδιακά όταν την έχεις ρυθμίσει στο μέγιστο (5). Αν επιλέξεις το "4" ο ήχος δεν αυξάνει.

Στο "4" ο ήχος ακούγεται πιστεύω αρκετά δυνατά όμως, έτσι;

Paidia iprxei periptwsi an katalathws fraxoume me ta daktila mas tin exodo tou ixou kai apo ta 2 ixiakia na ta katastrepsoume i na ta alliwsoume ?

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

αυτο γινεται γιατι η νοκια εφαρμοσε την μειωση της ηχορυπανσης. Γι'αυτο στο 5 ξεκιναει χαμηλα κ μετα απο 6 δευτερολεπτα αυξανει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο "4" ο ήχος ακούγεται πιστεύω αρκετά δυνατά όμως, έτσι;

Εγώ μένω ικανοποιημένος με το "4". Πάντως αν θέλεις, ρύθμισε τον ισοσταθμιστή στο μέγιστο για όλες τις μπάντες, έτσι ώστε να φτάσεις στην ανώτερη ένταση για τη ρύθμιση "4".

Tο 6234 είναι VLIVE ενώ το 6233 είναι το κανονικό και βγαίνει σε ασημί και μαύρο.Αγόρασα το 6233 εχθές.

Αν μπορεί να μου πεί κάποιος αν έχει επιλογή στο μενού γιά να το βλέπει κάποιος σε πλέγμα;

Eυχαριστώ

Αν μπορεί να μου πεί κάποιος αν έχει επιλογή στο μενού γιά να το βλέπει κάποιος σε πλέγμα;

Eυχαριστώ

Οι διαθέσιμες μορφές προβολής είναι:

• Λίστα
  • Πλέγμα
  • Πλέγμα με ετικέττες
  • Καρτέλες

Επίσης μπορείς να αλλάξεις τη θέση προβολής του κάθε υπο-μενού. Οπότε σίγουρα καλύπτεσαι :)

Eυχαριστώ

Σελιδα 40 στο manual :)

http://img235.imageshack.us/img235/517/1xc3.png

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Οι διαθέσιμες μορφές προβολής είναι:

• Λίστα
  • Πλέγμα
  • Πλέγμα με ετικέττες
  • Καρτέλες

Επίσης μπορείς να αλλάξεις τη θέση προβολής του κάθε υπο-μενού. Οπότε σίγουρα καλύπτεσαι :)

Σε ευχαριστώ.

Είναι εύκολο να μου πεις πως θα το κάνω γιατί στο μενού δεν

κατάφερα να το βρώ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1615131#post1615131

Σε ευχαριστώ.

Είναι εύκολο να μου πεις πως θα το κάνω γιατί στο μενού δεν

κατάφερα να το βρώ.

Την απάντηση την έδωσε πιο πάνω ο φίλος nervous :)

Απλως για να μην το επιχειρησει καποιος αλλος,το handsfree HS-20,ΔΕΝ κανει τελικα για το κινητο,ενω μπαινει κανονικα(μιας και εχει ιδια υποδοχη με τα συμβατα με το κινητο handsfree),εμφανιζει μηνυμα μη συμβατο παρελκομενο,κατι τετοιο.

παιδια, συνεχιζουν να βγαινουν ακομα συσκευεσ με προβληματα??γιατι σε λιγες μερες θα γινω και εγω κατοχος ενος 6233 αλλα δε θα ηθελα να ειμαι απ'τους ατυχους που περνουν καινουριο κινητο και την ιδια μερα ειναι χαλασμενο! :rolleyes:

παιδια, συνεχιζουν να βγαινουν ακομα συσκευεσ με προβληματα??γιατι σε λιγες μερες θα γινω και εγω κατοχος ενος 6233 αλλα δε θα ηθελα να ειμαι απ'τους ατυχους που περνουν καινουριο κινητο και την ιδια μερα ειναι χαλασμενο! :rolleyes:

agorase to k min skeftesai tipota... einai apo ta koryfaia tilefwna... k panw apo ola apisteytos ixos... makran to kalytero kinito se ayton ton tomea

[sIGPIC][/sIGPIC]

to kinito to kserw kala...exoun 3 filarakia mou.ta 2 vgikan kala...to allo molis to evgale apto kouti kai to anoikse de douleue to fws tis othonis..to paei apo ekei pou to pire kai to stelnoun sta kentrika,meta apo 3 vdomades to pire..alla exei kai akoma ena provlima otan to vazei terma mpoukwnoun ta ixeia kai trizoun.(panta milaw gia tin entasi sto 10)

Φιλε μου ολα τα μαγαζια σχεδον δινουν την δυνατοτητα μεσα σε 7 εργασιμες για αντικατασταση του κινητου(πλαισιο,γερμανος κλπ).Ακομα κ αν δεν δινεται καπου εδω πουκαμισο ελατωματικο παιρνεις κ απαιτεις να στο αλλαξουν,ποσο μαλλον κινητο 300€.....Ας διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας αφου τους τα σκαμε και μαλιστα χοντρα.

αγόρασα μια κάρτα 1GB και προσπαθώ να αντιγράψω όλα τα δεδομένα απο την παλιά (αυτή που δίνει η Νοκια με την αγορά) και δεν μου επιτρέπει. Η αντιγραφή γινεται μέσα απο card reader. Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, άλλα τα θέματα και οι ήχοι που έχω κατεβάσει. Τίποτα δεν με αφήνει να αντιγράψω. Συγκεκριμένα ο φάκελος που χτυπάει είναι ο "extra"

υπάρχει κάποιο τρικ?

Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast.

Ρε παιδια ειστε ικανοποιημενοι με τον mp3 player?!και η αποδοση των 2 ηχειων στα τραγουδια ειναι ικανοποιητικη?!Σε σχεση με το 6270?Γιατι θελω να τσιμπησω και εγω ενα που θα το χρησιμοποιω κυριως σαν mp3 player "ανοιχτης ακροασης!!" :wacko:

δεν ειδα να σου εχουν απαντηση αλλα σε σχεση με ενα w550i που εχω ακομα η και με το ν80 δεν εχει τοσο καλη ποιοτητα

Samsung Note II

kalispera paidia

ilias apo thessalonikh

prwto moy post edw ,kalws sas vriskw.

2 logia gia to 6234 kai apo emena

xtes to pira .poly kalo kinito me arketes efarmoges,wraio menou

klp

apo camera twra .

stis fwto exei megalh diafora apo to k750 poy eixa [xeirotero]

ala sto video me megalh analysi epatha plaka !!

paaara poly kalo gia kinito.

twra gia hxoys ,entash, den to syzitame ..poly kalytero apo afto poy eixa

phra kai mia karta 1giga kai eimai ok.. [58 euro]

mia erwtish paidia.

tin antithesi stin othoni tin afinoyme opws exei?

mporoyme na kanoyme fwteinoterh thn othoni [ligo skoteinoterh apo to k750]

mia erwtish paidia.

tin antithesi stin othoni tin afinoyme opws exei?

mporoyme na kanoyme fwteinoterh thn othoni [ligo skoteinoterh apo to k750]

Δυστυχώς αυτές οι ρυθμίσεις δεν αλλάζουν :(

αγόρασα μια κάρτα 1GB και προσπαθώ να αντιγράψω όλα τα δεδομένα απο την παλιά (αυτή που δίνει η Νοκια με την αγορά) και δεν μου επιτρέπει. Η αντιγραφή γινεται μέσα απο card reader. Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, άλλα τα θέματα και οι ήχοι που έχω κατεβάσει. Τίποτα δεν με αφήνει να αντιγράψω. Συγκεκριμένα ο φάκελος που χτυπάει είναι ο "extra"

υπάρχει κάποιο τρικ?

Προφανώς έχεις πρόβλημα με τα προστατευμένα (copyright) αρχεία της κάρτας σου. Με τον card reader δεν ξέρω τι γίνεται, αν όμως έχεις USB καλώδιο και κάνεις σύνδεση τύπου "μεταφορά δεδομένων", το PC σου θα βλέπει την κάρτα του κινητού σου ως αφαιρούμενο δίσκο, οπότε θα μπορείς να αντιγράψεις τα πάντα. Καλού κακού ρύθμισε το PC σου να "βλέπει" τα κρυφά αρχεία ;)