lazman Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Λοιπον εχουμε και λεμε.Μ Π Ρ Α Β Ο :yahoo: στην ΝΟΚΙΑ:up: Ο φωτισμος των πληκτρων για μενα ειναι ολα τα λεφτα.Ειναι ανοικτο μπλε,νομιζω λεγεται τυρκουαζ.Απιστευτο και ξεκουραστο για τα ματια. to exeis se mayro kai to pliktrologio exei mple anixto xroma?se mia foto pou to eixa dei se mia selida eixe leyko fotismo to mayro6233 kai mple anixto eixe mono to asimi me asimi pliktrologio kai fisika to 6234 pou vgenei mono se asimi . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 θα ανεβασει κανενας φωτογραφιες απο τη καμερα του???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Πρώτες εντυπώσεις Δεν είναι δεσμευτικές…. Αλλά είναι οι πρώτες ( έχουν μια μικρή αξία ) Τα ηχεία είναι μια κλάσει καλύτερα του 6270 Η οθόνη είναι ποιο φωτεινή του 6270!!! Δεν έχω άποψη για την απεικόνιση Το πακέτο ποιο πλήρες του 6270 ( καλώδιο, κάρτα, αντάκτορας φορτιστή ) Στιβαρότητα δεν το συζητάμε το 6233 Βάρος ή αίσθηση του βάρους το 6233 Μενού το ίδιο με το 6270 Τιμή αγοράς 293€ Τόπος προμήθειας ας το αναφέρουμε δεν είναι διαφήμιση νοκια Π. Φαλήρου (ας είναι καλά οι άνθρωποι) Το συγκρίνω με το 6270 γιατί αυτό είχα Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agwnistikotatos Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Καλώδιο για pc δεν έχει μέσα; Παράθεση http://www.seatnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 σημερα το περιμενω κι εγω πως και πως,το τσιμπησα απο Nokia shop στην αθηνα και μου το εστειλαν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 σημερα το περιμενω κι εγω πως και πως,το τσιμπησα απο Nokia shop στην αθηνα και μου το εστειλαν. θ'αφησεις κανενα βρε συ; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 θ'αφησεις κανενα βρε συ; :p γιατι βρε,αφου υπαρχουν και κινητα που δεν εχω παρει:p οταν αξιζει ενα κινητο τοτε το παιρνω,αν παλι οταν το παρω δεν μου αρεσει τοτε το δινω αλλιως το κραταω για καποιο χρονικο διαστημα.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Όχι το καλώδιο για το ΡΣ δεν περιέχεται στην συσκευασία. Έχει όμως την καινούργια κάρτα μνήμης {64} που αν σου πέσει κάτω πάει την έχασες (θα φας τον κόσμο για να την βρεις) είναι αρκετά μικρή σαν νυχάκι,. Έκανε και το πρώτο ρισετ και άλλαξε τις ρυθμίσεις του μενού μόνο του (αμάν σε όλα ίδια είναι με το 6270 η εγώ είμαι γκαντέμης) Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Το Τ9 είναι σαν του 6270; Δηλ. ξεκινώντας με το πρώτο γράμμα βγάζει αστεράκι; Και οι φωνητικές κλήσεις; Αυτοματοποιημένες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Το Τ9 είναι σαν του 6270; Δηλ. ξεκινώντας με το πρώτο γράμμα βγάζει αστεράκι; Και οι φωνητικές κλήσεις; Αυτοματοποιημένες; Ξεκινώντας με το πρώτο γράμμα βγάζει αστεράκι; Όχι δεν βγάζει Και οι φωνητικές κλήσεις; Αυτοματοποιημένες; Ναι είναι Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Ρε παιδιά κι εγώ το θέλω:food: . Ταξιδιώτη22 το βρήκες πουθενά στο Ηράκλειο ? Λυπάμαι να δώσω τα 309 ευρουλάκια μου στο Πλαίσιο :angry: όταν μπορώ να το πάρω όπως λέτε €293. Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Σ' ευχαριστώ πολύ kokkalhs. Δεν κοιτάς και τη φήμη που κυκλοφορεί ότι το κινητό θερμαίνεται πολύ μετά από καμιά ώρα χρήση; Στην Πάτρα από Πλαίσιο το περιμένουνε την επόμενη εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Πρώτες εντυπώσεις Δεν είναι δεσμευτικές…. Αλλά είναι οι πρώτες ( έχουν μια μικρή αξία ) Τα ηχεία είναι μια κλάσει καλύτερα του 6270 Η οθόνη είναι ποιο φωτεινή του 6270!!! Δεν έχω άποψη για την απεικόνιση Το πακέτο ποιο πλήρες του 6270 ( καλώδιο, κάρτα, αντάκτορας φορτιστή ) Στιβαρότητα δεν το συζητάμε το 6233 Βάρος ή αίσθηση του βάρους το 6233 Μενού το ίδιο με το 6270 Τιμή αγοράς 293€ Τόπος προμήθειας ας το αναφέρουμε δεν είναι διαφήμιση νοκια Π. Φαλήρου (ας είναι καλά οι άνθρωποι) Το συγκρίνω με το 6270 γιατί αυτό είχα Μπορείς να μας πεις εντυπώσεις από την κάμερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Πόση εσωτερική μνήμη έχει ελεύθερη μόλις το αγοράσεις? Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agwnistikotatos Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Το πήρα κι εγώ σήμερα...:cool: 300 ευρώ απ'το Νοκια Shop Αλεξ/πολης. Μου άρεσε σε γενικές γραμμές, αλλά δεν με εντυπωσίασε σε σχέση με το 6630 και πρέπει να συνηθίσω αρκετά αρνητικά που έχουν τα s40:X ... Περισσότερα αργότερα...;) Παράθεση http://www.seatnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guliver21 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 6 kai 64mb micro sd καρτα μεσα στο κουτι το πηρα και εγω, το φορτιζω και θα σας πω νεοτερα το απογευμα για micro SD καρτες το media markt εχει πολυ καλες τιμες Παράθεση 1,2Tbytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 το πηρα κι εγω το μεσημερακι,οι πρωτες μου εντυπωσεις μπορω να πω οτι ειναι κατι παραπανω απο θετικες. πααααααρα πολυ στιβαρη κατασκευη και η ποιοτητα του για την τιμη που εχει ειναι πραγματικα απιστευτη. ο ηχος καλος αλλα το 6270 νομιζω οτι χτυπουσε λιγο δυνατοτερα. το ακουστικο του καλο κι αυτο,στη συνδεσιμοτητα με bt δεν αντιμετωπισα κανενα απολυτως προβλημα,ολα δουλεψαν μια χαρουλα. η οθονη πολυ καλη κι αυτη και λιγο πιο ευκρινης απο του 6270 λογω του οτι ειναι πιο μικρη λιγο αυτο ομως που με χει αφησει πολυ ικανοποιημενο ειναι το πληκτρολογιο.πολυ μαλακα πληκτρα και δεν ακους τιποτα κατα την πληκτρολογηση. αυτα για τωρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 το πηρα κι εγω το μεσημερακι,οι πρωτες μου εντυπωσεις μπορω να πω οτι ειναι κατι παραπανω απο θετικες. πααααααρα πολυ στιβαρη κατασκευη και η ποιοτητα του για την τιμη που εχει ειναι πραγματικα απιστευτη. ο ηχος καλος αλλα το 6270 νομιζω οτι χτυπουσε λιγο δυνατοτερα. το ακουστικο του καλο κι αυτο,στη συνδεσιμοτητα με bt δεν αντιμετωπισα κανενα απολυτως προβλημα,ολα δουλεψαν μια χαρουλα. η οθονη πολυ καλη κι αυτη και λιγο πιο ευκρινης απο του 6270 λογω του οτι ειναι πιο μικρη λιγο αυτο ομως που με χει αφησει πολυ ικανοποιημενο ειναι το πληκτρολογιο.πολυ μαλακα πληκτρα και δεν ακους τιποτα κατα την πληκτρολογηση. αυτα για τωρα.Φιλαρακι ο ηχος ειναι ποιο δυνατος απο το 6270 σιγουρα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Το πήρα κι εγώ σήμερα...:cool: 300 ευρώ απ'το Νοκια Shop Αλεξ/πολης. Μου άρεσε σε γενικές γραμμές, αλλά δεν με εντυπωσίασε σε σχέση με το 6630 και πρέπει να συνηθίσω αρκετά αρνητικά που έχουν τα s40:X ... Περισσότερα αργότερα...;) Μπορείς να γίνεις πιο σαφής γιατί σκέφτομαι να αφήσω και γω τα series60 αλλά έχω μερικούς ενδιασμούς. Ωστόσο δεν πιστεύω πως αξίζουν τα χρήματα τους τα τοπ s60(N80..) γι' αυτό στράφικα στο 6233 που φαίνεται πολύ καλη επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guliver21 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 φιλε τα αρνητικα ειναι οτι δεν μπορεις να εγκαταστησεις προγραμματα (sis) οποτε συμβιβαζεσαι με οτι προγραμμα εχει το κινητο Παράθεση 1,2Tbytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Κάποιο Nokia shop από Θεσσαλονίκη το έχει φέρει; Γενικά στη Θεσσαλονίκη που μπορούμε να το βρούμε; Κάτι ακόμα, το κινητό συνοδεύεται από καινουργια θέματα, ήχους κλπ ή έχει τα ίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agwnistikotatos Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Φιλαρακι ο ηχος ειναι ποιο δυνατος απο το 6270 σιγουρα;) Μετά από πολύ καιρό συμβίωσης με s60 (απ'όταν πρωτοβγήκε το 3650), μου κακοφάνηκε κάπως που επέστρεψα στο s40 (είχα να χρησιμοποιήσω απ'την εποχή του 7210)... Στην αρχή κι εγώ νόμιζα ότι το μόνο μειονέκτημά τους, θα είναι το ότι δεν παίρνουν sis, και είπα ποιος τα ... τα sis... Μετά από σύντομη χρήση όμως, σου κακοφαίνεται αμέσως το κλείσιμο των εφαμογών, η μη γρήγορη εναλλαγή εφαρμογών (τύπου alt+tab), η απουσιά του πλήκτρου γραφής, η παλιά έκθεση που δεν κάνει αυτόματη αναζήτηση και συγκεντρωτική προβολή των πολυμέσων, η μη δυνατότητα επιλογής προεπιλεγμένης μνήμης για εισερχόμενα μηνύματα, κ.ά... Κατά τα άλλα μετά από εκτενέστερη χρήση έμεινα πάρα πολύ ευχαρηστημένος!!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Κατά τη γνώμη μου είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ 300 ευρώ... Ως διάψευση αυτών που είχαν ακουστεί νωρίστερα, μετά από λίγη ρύθμιση κατάφερα να έχω, τέλειο και δυνατό ήχο (ενώ στην αρχή δεν έπαιζε πολύ δυνατά), υπέρ ικανοποιητική φωτογραφία και εύχρηστη πλοήγηση (με τις συντομεύσεις στην "επιφάνεια εργασίας")... Το μόνο που του λείπει απαραίτητα μια μεγαλύτερη κάρτα, γιατί μ'αυτήν σεν τραβάς βίντεο 640x480, ούτε για πλάκα... Παράθεση http://www.seatnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 φιλε μου δεν νομιζω να εννοεις διαψευση το οτι ειπα οτι δεν μου φανηκε τοσο δυνατο οπως στο 6270,ωστοσο ακομα δεν εχω πειραξει τους ηχους για να πιασω τη μεγιστη ενταση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Μετά από πολύ καιρό συμβίωσης με s60 (απ'όταν πρωτοβγήκε το 3650), μου κακοφάνηκε κάπως που επέστρεψα στο s40 (είχα να χρησιμοποιήσω απ'την εποχή του 7210)... Στην αρχή κι εγώ νόμιζα ότι το μόνο μειονέκτημά τους, θα είναι το ότι δεν παίρνουν sis, και είπα ποιος τα ... τα sis... Μετά από σύντομη χρήση όμως, σου κακοφαίνεται αμέσως το κλείσιμο των εφαμογών, η μη γρήγορη εναλλαγή εφαρμογών (τύπου alt+tab), η απουσιά του πλήκτρου γραφής, η παλιά έκθεση που δεν κάνει αυτόματη αναζήτηση και συγκεντρωτική προβολή των πολυμέσων, η μη δυνατότητα επιλογής προεπιλεγμένης μνήμης για εισερχόμενα μηνύματα, κ.ά... Κατά τα άλλα μετά από εκτενέστερη χρήση έμεινα πάρα πολύ ευχαρηστημένος!!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Κατά τη γνώμη μου είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ 300 ευρώ... Ως διάψευση αυτών που είχαν ακουστεί νωρίστερα, μετά από λίγη ρύθμιση κατάφερα να έχω, τέλειο και δυνατό ήχο (ενώ στην αρχή δεν έπαιζε πολύ δυνατά), υπέρ ικανοποιητική φωτογραφία και εύχρηστη πλοήγηση (με τις συντομεύσεις στην "επιφάνεια εργασίας")... Το μόνο που του λείπει απαραίτητα μια μεγαλύτερη κάρτα, γιατί μ'αυτήν σεν τραβάς βίντεο 640x480, ούτε για πλάκα... Μ’ έχεις αποθαρρύνει πλήρως από την αγορά μιας s40 συσκευής :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Μ’ έχεις αποθαρρύνει πλήρως από την αγορά μιας s40 συσκευής :wacko: Μαλλον δεν καταλαβες τι σου ειπε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts