Jump to content

[S25 series] Αξεσουάρ (θήκες, screen protectors etc.)

OverClocker
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...
21 ώρες πριν, panosno1com said:

Έχει κανείς το https://www.skroutz.gr/s/58416897/ESR-Privacy-Tempered-Glass-Galaxy-S25-Ultra.html να μας πει εντυπωσεις?

Φοράω εδώ και μια βδομάδα περίπου που έχω το τηλέφωνο, το αντίστοιχο της Spigen. Δεν ξέρω τι εννοείς αξιόλογο,  αλλά από τα πλάγια δεν μπορεί να δει κανείς. Αλλά εμένα με έχει κουράσει γιατί πρέπει να κοιτάω καρφί την οθόνη,  επιπλέον η φωτεινότητα ακόμα και έτσι πέφτει σημαντικά και ίσως να "χαντακώνεται" η φανταστική οθόνη του.

Οπότε θα το βγάλω και θα το αντικαταστήσω με ένα διάφανο. 

4 ώρες πριν, antonis_kiriazis said:

Φοράω εδώ και μια βδομάδα περίπου που έχω το τηλέφωνο, το αντίστοιχο της Spigen. Δεν ξέρω τι εννοείς αξιόλογο,  αλλά από τα πλάγια δεν μπορεί να δει κανείς. Αλλά εμένα με έχει κουράσει γιατί πρέπει να κοιτάω καρφί την οθόνη,  επιπλέον η φωτεινότητα ακόμα και έτσι πέφτει σημαντικά και ίσως να "χαντακώνεται" η φανταστική οθόνη του.

Οπότε θα το βγάλω και θα το αντικαταστήσω με ένα διάφανο. 

Σ ευχαριστώ για την απαντηση σου. Παρατηρω οτι μαζευει δαχτυλιές η οθοναρα στις 10 μερες που το εχω. Αξιολογο εννοω να προστατεύει χωρις να χανεις δακτυλικά αποτυπώματα... Μ αρεσει η  ιδεα να μη βλεπει κανεις απ το πλαι αλλα αμα χανω φωτεινοτητα... (το διαβασα και σε reviews αυτό σήμερα)

:superman:

Υπαρχει καποιο τζαμακι για τις δαχτυλιες? Πως να το ψαξω ? Ξερει κανεις? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

:superman:

• 2 weeks later...
58 minutes ago, vadergr said:

To mozik εχει κλεισει?

Ψαχνω κατάστημα στην Αθηνα που να τοποθετεί και το tempered glass.

Ξερετε κάποιο?

το mozik στη νεα σμυρνη παντως ειναι κλειστο.

εγω παω στο uniqueshop στη νεα σμυρνη και τα τοποθετουν

• 4 weeks later...
On 4/2/2025 at 12:46 ΠΜ, Leon_CP3 said:

Σε αυτή πήγα κι εγώ λόγω της "χρυσής τομής" μεταξύ καλής προστασίας και όχι μεγάλου επιπρόσθετου βάρους. Έχουν και τις Air των 22 γραμμαρίων αλλά δεν είναι τόσο στιβαρές όπως είναι φυσικό.

Καλές και οι φθηνές του Αλιεξπρεςς που έπαιρνα τα τελευταία χρόνια για το S23U αλλά πήγαιναν το κινητό απτα 235γρ. στα 304 (ζυγισμένο) και έκανα κάλο στο μικρό δάχτυλο. 😅

Το συνδύασα με το GlassWarrior AR Screen Protector τους που υποτίθεται είναι antireflective και αναμένω.

Εντυπώσεις από την benks armor pro?

Εκτός από το αισθητικό κομμάτι και το βάρος, παρέχει προστασία σε πτώση?

37 minutes ago, vadergr said:

Δοκίμασα πρώτη φορά αυτή την θήκη στο s24 ultra. Κράτησα το τηλέφωνο με αυτήν και τις υπόλοιπες spigen uag γνήσιες Samsung κτλ στο συρτάρι. 

Στο s25 ultra δεν γέμισα κανένα συρτάρι, πήρα την benks montage armor pro και την benks mecha και τέλος. 

Την δεύτερη δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. 🙂 

Δεν μου έχει πέσει για να δω τι συμβαίνει σε πτώση, δείχνει πάντως ότι ακόμα και σε μια τέτοια ατυχία θα τα πάει καλά.! 

kountouraN

20 ώρες πριν, vadergr said:

Την εχω απο την πρωτη μερα σχεδον και ειναι η πρωτη φορα που παω σε τοσο ακριβη θηκη.

Γενικα παρα πολυ premium, και ναι, φαινεται να προστατευει πολυ καλα! Οχι φυσικα σαν να φοραγε UAG, αλλα η μοστρα θελει θυσίες.

Αν θα ξαναεπαιρνα σε επομενο κινητο? Οχι!

Υπάρχουν επωνυμες θηκης εφάμιλλες, που εχουν το εφε kevlar, χωρις να ειναι kevlar (τι με νοιαζει κιολας 🤣), κοντα στα 20ευρω

Edited by mobrol

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

Τελικά παράγγειλα τις Samsung Kindsuit (καφέ/πορτοκαλί) και Ringke Alles.

Για τζαμάκι πηγα στο xtreme mobile στο Αιγάλεω οπου μου πέρασαν εκει μια (μου ειπαν ποια αλλα δεν θυμαμαι) η οποία εκ πρώτης δειχνει μια χαρά (δεν ενοχλει θηκες αλλα μαζευει στις ακρες και την σκονούλα της) χωρις κανενα προβλημα με το δακτυλικο αποτύπωμα.

Πηρα και μια απλη θήκη Dux Ducis , https://www.duxducis.com/aimo-series-back-cover-for-samsung-s25-ultra , που εχει και καμποση προστασία για το μέγεθος της (θυμίζει hybrid). Εχει και ξεχωριστες οπές για την κάθε κάμερα.

Edited by vadergr