OverClocker Δημοσιεύτηκε 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 23 Ιανουαρίου Ας μαζευτεί εδω οτιδήποτε έχει να κάνει με Θήκες, screen protectors, tags κτλπ Εδώ τα original του S25U Standing Grip Case - Rugged Case Flipsuit Case - Flipsuit Case (Rugged) Silicone Case - Kindsuit Case Clear Case - Anti-reflecting Film Galaxy S25 Ultra S Pen Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Σάββατο στις 11:07 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:07 μμ Original Samsung Galaxy S25 Ultra Cases Leather, Silicon, Clear , Rugged (S25 & S25 Plus) Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. Κυριακή στις 12:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:30 μμ Σκεφτομαι αυτον τον φορτιστη https://www.skroutz.gr/s/53904634/Samsung-Fortistis-me-THyra-USB-C-kai-Kalodio-USB-C-USB-C-45W-Power-Delivery-Mayros-EP-T4511X.html Εχω διαβασει οτι παιζει πολυ μαιμου με φορτιστες Samsung. Θα τον παιρνατε απο τα φτηνοτερα καταστηματα στο σκρουτζ η απο καποιο σιγουρο πχ you.gr που παει 12 ευρω παραπανω; Δεν κατηγορω κανενα καταστημα, αλλα εχω φοβηθει με αυτα που διαβαζω για μαιμουδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Κυριακή στις 01:03 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:03 μμ (edited) Ισχύει ότι παίζουν πολύ μπανανια στους φορτιστές, αλλά νομίζω ότι αν επιλέξεις κάποιο σκρουτζομάγαζο με αρκετές αξιολογήσεις 100+ και πάνω από 4.7 σκορ, είσαι ψηλό safe θεωρω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση από drele επειδή είναι σχετικά κοντά μου έχω πάρει αρκετά πράγματα και δεν έχω παράπονο ή κάποιον ενδοιασμό. Εγώ από όταν είχα το s23u είχα πάρει αυτόν και είμαι υπερ ευχαριστημένος μέχρι και τώρα. Ειδικά στα ταξίδια που τη βγάζω με ένα φορτιστή για όλα, κουμπώνω ακόμα και to laptop του απλά είναι λίγο πιο ογκώδες. https://www.skroutz.gr/s/35028481/Samsung-Charger-Without-Cable-with-USB-A-Port-and-2-USB-C-Ports-65W-Power-Delivery-Blacks-Trio.html Tempered glasses: Spigken GLAS.tR EZ Fit Ringke Galaxy S25 Ultra Screen Protector | Easy Slide Tempered Glass Benks. Με AR coating. GlassWarrior AR Screen Protector Ghostek Galaxy S25 Ultra — Screen Protection Panzer με antireflective PanzerGlass® Screen Protector Samsung Galaxy S25 Ultra | Ultra-Wide Fit PanzerGlass® Ceramic Screen Protector Samsung Galaxy S25 Ultra | Ultra-Wide Fit Edited Κυριακή στις 05:02 μμ by OverClocker 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. Δευτέρα στις 11:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:09 μμ Smart view θηκη wallet για το ulra θα βγάλει η Samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Τρίτη στις 01:35 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:35 μμ Απ όσο βλέπω μέχρι τώρα στο site της samsung δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. Τρίτη στις 03:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:36 μμ Τελικά πήρα 2 θήκες wallet. https://www.skroutz.gr/s/57728801/Dux-Ducis-Back-Cover-Silikonis-Dermatinis-Mayro-Samsung-Galaxy-S25-Ultra-Dux-Ducis.html https://www.skroutz.gr/s/57726330/Techsuit-Efold-Back-Cover-Mayro-Samsung-Galaxy-S25-Ultra-Techsuit.html Στην δευτερη θήκη είμαι σίγουρος οτι δεν θα παίξει το smart view αλλά μου άρεσε σαν σχέδιο. Για τζαμάκι προστασίας να πάρω της Samsung στα 30 ευρώ ή να περιμένω τζαμάκι απο Whitestone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Τρίτη στις 03:51 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:51 μμ Της samsung δεν ειναι τζαμακι, είναι φιλμ με anti reflective επίστρωση που πιστεψέ με, κάνει αρκετή διάφορα το anti reflective. Αυτη έχω στο s24u και με 2 φιλμ που έχει μέσα το κουτί έχω βγάλει 1 χρόνο. Από κει και πέρα είναι και τα τζαμάκια που ποσταρα λίγο πιο πάνω που έχουν antireflective επίστρωση αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία κατά πόσο δουλεύουν 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. Τρίτη στις 04:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:15 μμ 19 minutes ago, OverClocker said: Της samsung δεν ειναι τζαμακι, είναι φιλμ με anti reflective επίστρωση που πιστεψέ με, κάνει αρκετή διάφορα το anti reflective. Αυτη έχω στο s24u και με 2 φιλμ που έχει μέσα το κουτί έχω βγάλει 1 χρόνο. Από κει και πέρα είναι και τα τζαμάκια που ποσταρα λίγο πιο πάνω που έχουν antireflective επίστρωση αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία κατά πόσο δουλεύουν Αρα δεν προσφέρει επιπλεόν προστασία σε πτώσεις. Το φίλμ αυτό είναι ευκολο στην εγκατάσταση να υποθέσω. Το τζαμάκι που εχω στο S23 Ultra 14 μήνες που το έχω απο την πρώτη μέρα που πήρα και το κινητό είναι απλά τέλειο. Και σκέφτομαι μήπως πάω στο ίδιο πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Τρίτη στις 04:20 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:20 μμ Just now, ffc said: Αρα δεν προσφέρει επιπλεόν προστασία σε πτώσεις. Το φίλμ αυτό είναι ευκολο στην εγκατάσταση να υποθέσω. Το τζαμάκι που εχω στο S23 Ultra 14 μήνες που το έχω απο την πρώτη μέρα που πήρα και το κινητό είναι απλά τέλειο. Και σκέφτομαι μήπως πάω στο ίδιο πάλι. Ναι, πιο πολύ για γρατζουνιές είναι, απλα η επίστρωση κατά των αντανακλάσεων είναι πραγματικα κρίμα να την χάσεις βάζοντας κάποιο που δε την έχει. Όσο για την τοποθέτηση, σχετικά εύκολο είναι αλλά υπάρχουν και αναλυτικές οδηγίες απ την ίδια την samsung στο youtube. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. Τρίτη στις 04:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:27 μμ Εγώ θα μείνω γυμνός για την ώρα. 30 ευρώ για ζελατίνες είναι κλεψιά. 10 ευρώ θα έπρεπε να κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. Τρίτη στις 04:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:41 μμ 13 minutes ago, redcon said: Εγώ θα μείνω γυμνός για την ώρα. 30 ευρώ για ζελατίνες είναι κλεψιά. 10 ευρώ θα έπρεπε να κάνουν. Τόσο έχουν τα απλά tempered glass. Εγώ παράγγειλα ένα της ESR 11,90€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Τρίτη στις 04:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:42 μμ 8 minutes ago, redcon said: Εγώ θα μείνω γυμνός για την ώρα. 30 ευρώ για ζελατίνες είναι κλεψιά. 10 ευρώ θα έπρεπε να κάνουν. Εγώ περίμενα την ευκαιρία που μας έδωσε επιτέλους η Samsung με τις "φλατ" οθόνες. Ζήλευα τα απλά ωραία επώνυμα tempered glass χωρίς κόλλες λάμπες κτλ. Με άψογη αίσθηση στο χέρι. Τέλεια απόκριση οθόνης. Όσο καλύτερη προστασία. Και πολύ ωραία εμφάνιση. Αυτά όλα πλιν της αντανάκλασης με μόλις 10 15 ευρώ και 5 λεπτά από τον χρόνο μας. Να σημειώσω εδώ πως δεν έχω δει/καταλάβει τι είναι αυτή η τεχνολογία μείωση αντανάκλασης, γιατί με το που βγήκε από το κουτί καρφώθηκε πάνω του spigen tempered glass. Το ίδιο θα γίνει και στο 25 ουλτρα. Στο 24 δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα. Μία ενόχληση μόνο, που καλύπτει και την σελφι κάμερα. Βρήκα άμεσα διαθέσιμο με εξπρές παράδοση για το 25 μόνο spigen. Στην συνέχεια θα δοκιμάσω κάτι παρόμοιο με τρύπα στην κάμερα ή με σχήμα U όπως είχαν τα Whidestone και όλα τέλεια! 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. Τρίτη στις 04:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:56 μμ Σε αυτό το βίντεο πάντως ο παρουσιαστής δεν μένει ευχαριστημένος απο το συγκεκριμμένο φίλμ. Βέβαια δεν ξέρω αν με ανοιχτή οθόνη παρατηρούσε κάποια διαφορά ανάμεσα στις 2 συσκευες. https://www.youtube.com/watch?v=HMDKDyvgQAk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Τρίτη στις 05:17 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:17 μμ 19 minutes ago, ffc said: Σε αυτό το βίντεο πάντως ο παρουσιαστής δεν μένει ευχαριστημένος απο το συγκεκριμμένο φίλμ. Βέβαια δεν ξέρω αν με ανοιχτή οθόνη παρατηρούσε κάποια διαφορά ανάμεσα στις 2 συσκευες. https://www.youtube.com/watch?v=HMDKDyvgQAk ώπα, σίγουρα δεν κάνει την ίδια δουλειά σε σχέση με σκέτη την οθόνη, είναι πολύ κοντά όμως. Επίσης το λέει και ο ίδιος ότι δεν έχει επαφή με άλλα screen protectors και tempered glasses σε θέμα ανακλάσεων. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. Τρίτη στις 05:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:23 μμ 4 minutes ago, OverClocker said: ώπα, σίγουρα δεν κάνει την ίδια δουλειά σε σχέση με σκέτη την οθόνη, είναι πολύ κοντά όμως. Επίσης το λέει και ο ίδιος ότι δεν έχει επαφή με άλλα screen protectors και tempered glasses σε θέμα ανακλάσεων. Με λιγά λόγια για antiglare δεν κάνει. Η ίδια η οθόνη του κινητού μια χαρά antiglare είναι. Αν την θες για προστασία απο γρατζουνιές ως ενα επιπλέον layer είναι καλή επιλογή. Εγω που θα ήθελα tempered glass για επιπλεόν προστασία απο πτώσεις σίγουρα δεν προτείνεται. Είναι τι ακριβώς ζητάει ο καθένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. Τρίτη στις 06:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:21 μμ Ειναι φοβερη ιστορια το anti glare της οθονης στο 24, πολυ ξεκουραση για τα ματια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts