mobrol Δημ. 8 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, Athkatla said: Εγώ για να τους τιμωρήσω επειδή υποβάθμισαν το πενάκι, παρήγγειλα το s25+. Θα φτιάξω και ένα νήμα μόνος μου, να τα λέω με τον εαυτό μου και να λύνω τις απορίες μου Να σου πω την αληθεια και εγω σε S25+ θα ηθελα να παω αν: * Αναβαθμιζε εστω και λιγο την καμερα που χρησιμοποιει ιδια εδω και 3 χρονια * Κατεβαζε την οθόνη σε max 6.6" Πρακτικα τι εκαναν? Μικραινοντας τα bezels του Ultra, ουσιαστικα εκαναν το plus σχεδον ιδιο με το ultra σε μεγεθος (τα είδα live σημερα). Οποτε περα απο το οικονομικο (που και εκει η διαφορα ειναι μικρη) δεν αφηνουν καποιο λογο να παει κάνεις στο plus, κατα την γνωμη μου. Οσο για το απλο s25, αυξανοντας μονο την ραμ, χωρις να ανεβασουν την μπαταρια, ουτε τις κάμερες, ουτε την ταχυτητα φορτισης, ουτε uwb για tag, ουσιαστικα αφηνουν το Xiaomi 14 να παίζει μονο του στην compact κατηγορία (που για μενα ισως πλεον ειναι η πιο ενδιαφέρουσα κατηγορια) ..... αααα και το pixel 9 pro, αλλα χωρις επισημο σερβις εδω και χωρις επισημη ελληνική υποστηριξη Edited 7 ώρες πριν by mobrol 1 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 10 ώρες πριν, OverClocker said: Gaming test - Samsung Galaxy S25 Ultra with the Snapdragon 8 Elite! Ναι από εκεί ακριβώς το πέτυχα, και ψιλο απογοητεύτηκε και αυτός. Γενικά η Samsung, βάζει πιο χαμηλά τα όρια των θερμοκρασιών και ξεκινάει πιο γρήγορα το throttling σε σχέση με άλλες εταιρείες. Εχω περιέργεια και το καλοκαίρι αν θα βλέπουμε να πέφτει η φωτεινότητα πολύ γρήγορα όπως βλέπαμε σε S24U πέρυσι. Edited 5 ώρες πριν by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts