ilka71 Δημ. Πέμπτη στις 02:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:43 μμ 58 minutes ago, gregpec2 said: Χαζή ερώτηση: Έχω μια επαφή η οποία έχει 2 αριθμούς τηλεφώνου, ας πούμε εργασία και κινητό. Προεπιλεγμένος είναι ο αριθμός της εργασίας. Τι συμβαίνει τώρα: Εάν με καλέσει από το κινητό, εμφανίζεται ο αριθμός του κινητού και μόνο, όχι η επαφή. Κι εγώ είμαι αναγκασμένος να ψάχνω ποιανού είναι. Δεν υπάρχει τρόπος να εμφανίζεται το όνομα της επαφής πάντοτε; 🤔 Χρησιμοποιώ τον dialer της samsung. παράξενο, μήπως έχεις αποθηκεύσει το κινητό και σε άλλη επαφή και μπερδεύεται; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. Πέμπτη στις 07:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:42 μμ 4 ώρες πριν, ilka71 said: παράξενο, μήπως έχεις αποθηκεύσει το κινητό και σε άλλη επαφή και μπερδεύεται; Όχι, γι αυτό παραξενεύομαι κι εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Πέμπτη στις 07:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:50 μμ 7 minutes ago, gregpec2 said: Όχι, γι αυτό παραξενεύομαι κι εγώ.. έκανες clear cache και force stop τον dialer και το contacts της samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. Παρασκευή στις 12:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:33 μμ Αυτό το κάνει όταν υπάρχει το ίδιο νούμερο και σε άλλη επαφή. 99% κάπου το έχεις ξανά. Δεν είναι εύκολο να το βρεις που είναι. Από PC και από google επαφές, αν ξέρεις να τις χειρίζεσαι, θα καταφέρεις να την βρεις. ΠΧ ακόμα και στο viber να είναι με άλλο όνομα και να έχεις δώσει δικαιώματα στο κ****viber μπορεί να σου κάνει αυτό που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_suzuki Δημ. Παρασκευή στις 03:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:21 μμ Επανέρχομαι ..έγινε αλλαγή οθόνης με εγγύηση την τέταρτη,σήμερα πάω να ενεργοποιήσω εκ νέου τις εφαρμογές και στο φβ και το ινσταγκραμ μόνο το τονίζω μου κάνει έτσι τα χρώματα στα αριστερά της οθόνης το οποίο κρατάει ελάχιστα και φεύγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. Παρασκευή στις 03:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:28 μμ 6 minutes ago, giorgos_suzuki said: Επανέρχομαι ..έγινε αλλαγή οθόνης με εγγύηση την τέταρτη,σήμερα πάω να ενεργοποιήσω εκ νέου τις εφαρμογές και στο φβ και το ινσταγκραμ μόνο το τονίζω μου κάνει έτσι τα χρώματα στα αριστερά της οθόνης το οποίο κρατάει ελάχιστα και φεύγει Επειδή φαίνεται και στο screenshot σίγουρα δνε ειναι θέμα οθόνης και μάλλον η εφαρμογή έχει αυτά τα εφέ. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Παρασκευή στις 03:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:33 μμ 10 minutes ago, giorgos_suzuki said: Επανέρχομαι ..έγινε αλλαγή οθόνης με εγγύηση την τέταρτη,σήμερα πάω να ενεργοποιήσω εκ νέου τις εφαρμογές και στο φβ και το ινσταγκραμ μόνο το τονίζω μου κάνει έτσι τα χρώματα στα αριστερά της οθόνης το οποίο κρατάει ελάχιστα και φεύγει Σου έκαναν αλλαγή οθόνης για αυτό που φαίνεται στο screenshot? Αυτό που φαίνεται είναι της εφαρμογής εφέ όπως ανέφερε και ο δημήτρης από πάνω. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_suzuki Δημ. Παρασκευή στις 03:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:39 μμ Οχι είχε ένα άλλο θέμα η οθόνη Αυτό σκέφτηκα κ εγώ ότι είναι εφέ και το δοκίμασα σε iPhone αλλά δεν έχει αυτό το εφέ .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Παρασκευή στις 04:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:33 μμ 52 minutes ago, giorgos_suzuki said: Οχι είχε ένα άλλο θέμα η οθόνη Αυτό σκέφτηκα κ εγώ ότι είναι εφέ και το δοκίμασα σε iPhone αλλά δεν έχει αυτό το εφέ .. Δοκίμασε το σε άλλο android και θα το δεις. Απ την στιγμή που φαίνεται σε screenshot δεν είναι πρόβλημα υλικού. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Παρασκευή στις 06:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:41 μμ Πάλι αναβάθμιση σε γλώσσες.. εκείνα τα έρμα τα Ελληνικά πότε θα τα βάλουν ήθελα να ξερα.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Παρασκευή στις 08:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:45 μμ υπάρχει τρόπος με ρουτίνα να ενεργοποιηθεί αυτή η ρύθμιση hide when locked για τις notifications οταν πχ μπαίνω σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος /wifi κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts