Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, costsa41 said:

Δηλαδή αν ήταν ολοκληρωμένο όλα θα δούλευαν ρολόι, ακριβώς όπως δουλεύουν και τώρα; Βελτιώσεις σε κάμερα και άλλα μπορεί να γίνονται κάθε φορά που υπάρχει ενημέρωση, δεν είναι κάτι καινούριο.  Το ότι δεν πρόσθεσε κάποια πράγματα δε σημαίνει ότι έπρεπε να τα είχε βάλει από την αρχή.  Πρέπει να δουλεύουν και καλά.  Κάποια άρθρα, και οι τίτλοι τους θα μας κάνουν να ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε.  

Τι να σου πω αδερφέ.. ότι και να είναι θα την κάνω.. αν φτιάξει και κάποια πράγματα στην κάμερα ακόμα καλύτερα.. όπως είπα εγώ δεν έχω κανένα θέμα..

Παρακάτω βάζω διάφορα σε speedtest με 2 τηλέφωνα με cosmote slστο ίδιο σημείο..

S21ULTRA  το πρώτο και S25ULTRA το δεύτερο 

IMG-d51c436cda06694732330213da03648f-V.jpg

Screenshot_20250418_153153_Speedtest.jpg

On 16/4/2025 at 11:36 ΠΜ, OverClocker said:

Από αντιηλιακό στα χέρια λεει

Αντιηλιακό ξεαντιλιακο παιζει κάτι πολύ ύποπτο με την οθόνη δυστυχώς,  και το να βάλω πραστατευτικο σε μόνιμη βάση για να μη φθαρεί η επίστρωση που είναι και καλά ανθεκτικοτερη από το 24, ειναι κρίμα. 

Αλλά είναι και μονόδρομος για ναυαρχίδα με μη καμπυλωτη οθονη. 

Γλυκοκοιτάζω καιρό μια αγγελία που το δινει ένας στα 900 το 256. Το έχει μια βδομάδα σε αυτή τη τιμη αλλά άλλοι είναι οι λόγοι που δεν του φευγει, οπως επίσημη αποδειξη καταστήματος. 

Ο youtuber φαίνεται αρκετά απογοητευμενος , στους τρεις μήνες να βγάλει τέτοιο θέμα. Δεν θα το ρισκάρω όχι, θα μείνω με το παλιό για ακόμα μια χρονιά. Θα επαιρνα το 15 ultra αλλά αυτό έχει καμπύλες παντού και είναι και θηρίο στο πάχος, 9,4 χιλιοστά η πλάτη και 15 μαζι με τη καμερα. Τουλάχιστον το 25 είναι και λεπτουλι φέτος 8.2 ! 

Στο s23 ultra το έχω γυμνό δυο μήνες τώρα ως προς την οθόνη και δεν έχω τέτοιες σκέψεις.  Μόνο θηκη του έχω για να μην γλιστράει από το χέρι, και μόνο για αυτο.

Day one το είχα με μεμβράνες και ζελατίνες για ποιον λόγο, την αξία μεταπώλησης,  και τι κατάλαβα, πότε δεν κατάφερνα να το πουλήσω σε λογική τιμή. Αν είναι να το σκοτώσω, θα το σκοτώσω γυμνό και με τις γρατσουνιές του και με τις φθορές του. 

5 ώρες πριν, LELELO said:

Τι να σου πω αδερφέ.. ότι και να είναι θα την κάνω.. αν φτιάξει και κάποια πράγματα στην κάμερα ακόμα καλύτερα.. όπως είπα εγώ δεν έχω κανένα θέμα..

Παρακάτω βάζω διάφορα σε speedtest με 2 τηλέφωνα με cosmote slστο ίδιο σημείο..

S21ULTRA  το πρώτο και S25ULTRA το δεύτερο 

IMG-d51c436cda06694732330213da03648f-V.jpg

Screenshot_20250418_153153_Speedtest.jpg

Βαλε τον DNS του adguard. 

Είχα ξεχασει οτι υπάρχουν διαφημίσεις και μου βγηκαν τα μάτια. 

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

2 minutes ago, stamatis3133 said:

Βαλε τον DNS του adguard. 

Είχα ξεχασει οτι υπάρχουν διαφημίσεις και μου βγηκαν τα μάτια. 

Τι γράφω ακριβώς;

Edited by LELELO

5 minutes ago, LELELO said:

Τι γράφω ακριβώς;

dns adguard samsung gaalxy

Το πρώτο εύκολο που βρήκα είναι αυτο. Αν δεν διαβάζεις αγγλικά πιστεύω απο τις εικόνες και μονο θα την βρεις την άκρη:

https://r2.community.samsung.com/t5/Tech-Talk/Remove-ads-from-you-Galaxy-device/td-p/6203055

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

1 minute ago, stamatis3133 said:

dns adguard samsung gaalxy

Το πρώτο εύκολο που βρήκα είναι αυτο. Αν δεν διαβάζεις αγγλικά πιστεύω απο τις εικόνες και μονο θα την βρεις την άκρη:

https://r2.community.samsung.com/t5/Tech-Talk/Remove-ads-from-you-Galaxy-device/td-p/6203055

Άψογος.. Σε ευχαριστώ πολύ..

1 hour ago, Gorge said:

Screenshot 2025-02-08 184354.png

Τι ωραιο κολπο ηταν αυτο?

Εγώ το έκανα μόλις παντως , σε ευχαριστώ.  Προς το παρόν δεν βλέπω κάπου διαφημίσεις.  

Σε όσους χρησιμοποιούν dns  να ξέρετε ότι υπάρχουν στιγμές που μπορεί να μην έχετε ίντερνετ κ να μην μπορείτε να πλοηγηθείτε καθόλου και ο λόγος είναι το dns να το έχετε υπόψη μην τα ρίξετε στο κινητό :classic_biggrin:

Σύντομα θα ταξιδέψω στις ΗΠΑ, μπορώ να βρω το 512gb περίπου στα 960€ καινούριο. (Δυστυχώς δε μπορώ να το πάρω από Ελλάδα με αποφορολογηση και στο UK που μένω είναι πιο ακριβό)

Αυτή τη στιγμή έχω το s23 ultra και η μπαταρία του πλέον είναι ανυπόφορη σε σημείο που φορτίζω σίγουρα και ενδιάμεσα μέσα στη μέρα.

Σκέφτομαι να το δώσω γύρω στα 500€ αν τα καταφέρω, έχει κάποιος κάνει το βήμα από αυτή τη συσκευή στην καινούρια να μας πει τη γνώμη του;

1 ώρα πριν, merkon said:

Αυτή τη στιγμή έχω το s23 ultra και η μπαταρία του πλέον είναι ανυπόφορη σε σημείο που φορτίζω σίγουρα και ενδιάμεσα μέσα στη μέρα.

Σκέφτομαι να το δώσω γύρω στα 500€ αν τα καταφέρω, έχει κάποιος κάνει το βήμα από αυτή τη συσκευή στην καινούρια να μας πει τη γνώμη του;

Όσον αφορά τη μπαταρία μπορεί να φταίει η προηγούμενη ενημέρωση, με την καινούργια ίσως φτιάξει. Εγώ δεν έχω θέμα πάντως. Χωρις να υπολογίζουμε ότι το καλοκαίρι ο elite θα ζεσταίνει το κινητό περισσότερο απ' ότι ο gen 2. Άμα δεν έχεις θέμα με την οθόνη που θα χαλάσει στους τρεις μήνες και την έλλειψη Bluetooth spen προχώρα άφοβα! 

1 minute ago, EricssonyFan said:

Όσον αφορά τη μπαταρία μπορεί να φταίει η προηγούμενη ενημέρωση, με την καινούργια ίσως φτιάξει. Εγώ δεν έχω θέμα πάντως. Χωρις να υπολογίζουμε ότι το καλοκαίρι ο elite θα ζεσταίνει το κινητό περισσότερο απ' ότι ο gen 2. Άμα δεν έχεις θέμα με την οθόνη που θα χαλάσει στους τρεις μήνες και την έλλειψη Bluetooth spen προχώρα άφοβα! 

Γιατί να χαλάσει η οθόνη στους 3 μήνες; Τι χρήση κάνεις και η μπαταρία σου είναι οκ;

2 minutes ago, EricssonyFan said:

What?

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

2 minutes ago, merkon said:

Γιατί να χαλάσει η οθόνη στους 3 μήνες; Τι χρήση κάνεις και η μπαταρία σου είναι οκ;

Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια είχα 2 s23 ultra (από 256 πηγα σε 512) και ένα s24 ultra (το οποίο το ξαναπουλησα μετά από κάποια θέματα που ανακάλυψα) . Τωρα έχω το τρίτο μου s23 ultra. Δεν το έχω δηλαδή δύο χρόνια ακριβώς για να ξέρω αν χάλασε η μπαταρία η όχι, και η εγγύηση για αυτό λήγει τον Νοέμβριο, οπότε φαντάζομαι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν το αγόρασε το Φεβρουάριο του 23. Μπορώ άνετα να πάρω και το 25 για δοκιμή αλλά με αυτά που διαβάζω κάνω πίσω. Το ζουμ και το spen μπορώ να το παραβλέψω. Την οθόνη όχι. 

Δεν έχω διαβάσει κάτι για την οθόνη η αλήθεια είναι, δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του thread. 

Ήμουν ο πρώτος που πήρα το s23 ultra όταν κυκλοφόρησε από το κατάστημα του Γερμανού στο the Mall Athens και το έχω σίγουρα 2 χρονια, με τις αναβαθμίσεις παρατηρώ σταδιακά μείωση της διάρκειας μπαταρίας και συγκεκριμένα το τελευταίο 3μηνο.

https://youtu.be/K55t7JPKJ7s?si=NNFacUnakXOcVPnL

41 minutes ago, merkon said:

40 minutes ago, OverClocker said:

What?

2 minutes ago, EricssonyFan said:

Υποθέτω με screen protector (που έτσι και αλλιώς βάζουμε οι περισσότεροι θέλω να πιστεύω) τέτοια θέματα δεν θα υπάρχουν.

Το είχα γράψει και στο σχετικό νήμα....

Τόσα χρόνια με συσκευές Samsung δεν είχα κανένα θέμα με την οθόνη τους. Όταν είχα το S22U, ξεκίνησα με μεμβράνη και στον 1μιση χρόνο αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω χωρίς επειδή μου τη βαρεσε. Μετά από 6μηνες, εμφάνισε κυλιδα (αλλοιωθηκε η ελαιοφοβικη επίστρωση). Από τότε είμαι πάντα με μεμβράνη ή τζάμι. Να τονίσω ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησα οινόπνευμα για καθαρισμό της.

Edited by Kostas_Ts_86

3 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Τόσα χρόνια με συσκευές Samsung δεν είχα κανένα θέμα με την οθόνη τους. Όταν είχα το S22U, ξεκίνησα με μεμβράνη και στον 1μιση χρόνο αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω χωρίς επειδή μου τη βαρεσε. Μετά από 6μηνες, εμφάνισε κυλιδα (αλλοιωθηκε η ελαιοφοβικη επίστρωση). Από τότε είμαι πάντα με μεμβράνη ή τζάμι. Να τονίσω ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησα οινόπνευμα για καθαρισμό της.

Σωστά γιατί απο το σ22 και μετά σταμάτησε να βάζει εργοστασιακή μεμβράνη στις οθόνες της η οποία μάλιστα ήταν και τρομερά καλής ποιότητας.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

10 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Δεν έχει ελαιοφοβικη επίστρωση το 22 ultra ούτε το 23 . 

Πάντως, αυτό το φαινόμενο που αρκετοί από εσάς ενώ δεν έχετε το κινητό του νήματος παρακολουθείτε και συμμετέχετε στο νήμα περισσότερο από τους κατόχους μόνο με ιδιαίτερες ψυχολογικές γνώσεις μπορεί να εξηγηθεί! :classic_biggrin:

Εν πάση περιπτώσει, καλή Ανάσταση και προσέξτε μην σας πέσει κερί πάνω στην οθόνη του κινητού, μπορεί να χαθεί η ελαιοφοβική επίστρωση!

On 19/4/2025 at 11:03 ΠΜ, EricssonyFan said:

Όλες οι οθόνες με επιστρώσεις πάνω(ελαιοφοβική, υδροφοβική κτλπ κτλπ), καταστρέφονται όταν έρθουν σε επαφή με συγκεκριμένα υγρά. Δεν είναι κάτι καινούργιο.

Ο φίλος στο βίντεο και την 1η μέρα να έβαζε αντιηλιακό, οινόπνευμα και ότι άλλο την έλουσε, θα την χάλαγε, δεν θα χρειαζόταν 3 μήνες.

23 ώρες πριν, mivechris said:

Σωστά γιατί απο το σ22 και μετά σταμάτησε να βάζει εργοστασιακή μεμβράνη στις οθόνες της η οποία μάλιστα ήταν και τρομερά καλής ποιότητας.

Είχε μεμβράνες η samsung εργοστασιακές στα note/S? 

Όσο είχε edge οθόνες δεν είχε σίγουρα, δεν μπορώ να θυμηθώ πριν  (edit: είχε στις σειρές 10,20,21)

Χρόνια πολλά σε όλους χριστός ανέστη.

Edited by OverClocker

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

9 ώρες πριν, Athkatla said:

Πάντως, αυτό το φαινόμενο που αρκετοί από εσάς ενώ δεν έχετε το κινητό του νήματος παρακολουθείτε και συμμετέχετε στο νήμα περισσότερο από τους κατόχους μόνο με ιδιαίτερες ψυχολογικές γνώσεις μπορεί να εξηγηθεί! :classic_biggrin:

Δεν λεει κατι αυτο, Το λειτουργικο ειναι ιδιο. Τι αλλαζει και δεν πρεπει να σχολιαζει καποιος με το προηγουμενο μοντελο;

Εδω να σκεφτεις οτι οταν βγηκε το 24, ατομα που ειχαν το 22,23 εμπαιναν και εκραζαν το 24 οτι εχει προβληματα αφηνοντας να εννοηθεί οτι το ειχαν. 

15 ώρες πριν, OverClocker said:

Είχε μεμβράνες η samsung εργοστασιακές στα note/S? 

Στο S21 Ultra που έχω εγώ, είχε ζελατίνα και την έχω ακόμα. 

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

11 minutes ago, _dimdim_ said:

Στο S21 Ultra που έχω εγώ, είχε ζελατίνα και την έχω ακόμα. 

έχεις δίκιο, για 3 γενιές έβαλε.

10,20,21 είχαν μόνο με curved screen.

Edited by OverClocker