redcom7 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 5 ώρες πριν, stiflerakos said: Τελικά όσοι έχετε S25 Ultra και είχατε πριν το S24 ultra, άξιζε η μετάβαση ; Αν έπρεπε να πάρω αύριο ένα από τα δύο θα άξιζε τα επιπλέον χρήματα του καινουριου ή θα ήταν σοφότερο να πάω στο προηγούμενο ; Δεν είναι υποβάθμιση το χαζό πλέον πενάκι ; Για εμένα αξίζει το s25U 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 6 ώρες πριν, stiflerakos said: Τελικά όσοι έχετε S25 Ultra και είχατε πριν το S24 ultra, άξιζε η μετάβαση ; Αν έπρεπε να πάρω αύριο ένα από τα δύο θα άξιζε τα επιπλέον χρήματα του καινουριου ή θα ήταν σοφότερο να πάω στο προηγούμενο ; Δεν είναι υποβάθμιση το χαζό πλέον πενάκι ; Είναι αρκετές οι διαφορές που έχουν τα 2 στα σημεία. Το σημαντικότερο για μένα είναι το face unlock που πλέον δουλεύει, όχι μλκιες, φτάνει τα επίπεδα του faceid κάποιες φορές και πιο γρήγορο. Περίεργο που δεν το αναφέρουν πουθενά αυτό στις παρουσιάσεις. Σχεδιαστικά είναι το τι σου αρέσει, πλέον έχει παντελώς φλατ οθόνη, όχι όπως το 24 που είχε μια καμπυλότητα αριστερα και δεξια στις άκρες.προσωπικά κάθεται καλύτερα στο χέρι λόγο των φλατ πλαινών, δυστυχώς έχασε βέβαια μία απ τις ταυτοτητες που το ξεχώριζαν καποτε αλλά πλέον όλοι οι κινέζοι έχουν edge οθόνες, δεν είναι κάτι ξεχωριστό εντελη πλέον. Επίσης έχει βελτιωμένη στις λεπτομέριες ποιότητα οθόνης(όχι σημαντικές διαφορές) Είναι λίγο πιο snappy το μενού του στο navigation λόγο του καινούργιου επεξεργαστή Αν δεν έχεις κάποιο απ τα 2 δεν βλέπω τον λόγο να πας στο 24 αντί για το 25 πέρα του οπτικού. Όσο για το spen, το μονο που έχει αφαιρεθεί είναι τα air gestures, βγάλσιμο φωτογραφιών, επόμενο/προηγούμενο κομμάτι,φωτογραφία,slide κτλπ. Όλα τα άλλα (+air commands) συνεχίζει και τα κάνει όπως και πριν. Αν χρησιμοποιούσες τα air gestures είναι υποβάθμιση σε αυτό, αλλά εγώ που τα δούλευεα, από note 9 εποχή, και πάλι προτιμώ το 25 από το 24. 6 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Περίεργο. έχω αυτόν τον γνήσιο φορτιστή της samsung (65watt) και πήρα και το καλώδιο της samsung 5A 1.8m , αγορασμένα απο το samsung eshop, και μου κάνει ταχεία φόρτιση. Ετυχε να χρησιμοποιήσω έναν φορτιστή απο το καινούριο λάπτοπ φίλου ASUS S16 με τον φορτιστή του (65watt) και το κινητό φόρτιζε με ταχεία φόρτιση 2 ! Τι παίζει; έχει φορτίσει κανεις με ταχεία φόρτιση 2 ? και αν ναί με τι φορτιστή; σκέφτομαι να πάρω αυτόν τον πολυ ποιοτικό φορτιστή της ASUS αφου δουλευε τοσο καλά με το S25 Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 24 minutes ago, MIB said: Περίεργο. έχω αυτόν τον γνήσιο φορτιστή της samsung (65watt) και πήρα και το καλώδιο της samsung 5A 1.8m , αγορασμένα απο το samsung eshop, και μου κάνει ταχεία φόρτιση. Ετυχε να χρησιμοποιήσω έναν φορτιστή απο το καινούριο λάπτοπ φίλου ASUS S16 με τον φορτιστή του (65watt) και το κινητό φόρτιζε με ταχεία φόρτιση 2 ! Τι παίζει; έχει φορτίσει κανεις με ταχεία φόρτιση 2 ? και αν ναί με τι φορτιστή; σκέφτομαι να πάρω αυτόν τον πολυ ποιοτικό φορτιστή της ASUS αφου δουλευε τοσο καλά με το S25 Εγώ τον έχω αυτόν και φορτίζω με ταχεία φόρτιση 2 αρκεί να έχεις μόνο 1 καλώδιο πάνω και να είναι στην θύρα 65w. Μήπως έχεις και άλλο καλώδιο πάνω συνδεδεμένο? Αν ναι, αυτόματα πέφτει 1 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) 8 minutes ago, OverClocker said: Εγώ τον έχω αυτόν και φορτίζω με ταχεία φόρτιση 2 αρκεί να έχεις μόνο 1 καλώδιο πάνω και να είναι στην θύρα 65w. Μήπως έχεις και άλλο καλώδιο πάνω συνδεδεμένο? Αν ναι, αυτόματα πέφτει ααα μπορεί να είχα , αλλά δεν φόρτιζε κάτι. άρα λες, ότι απλά αν είναι κουμπωμένο και ένα δεύτερο καλώδιο απενεργοποιεί την γρήγορη φόρτιση 2. Λογικό , θα το δω όταν επιστρέψω σπίτι. Ευχαριστώ Edited 31 Μαρτίου by MIB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 35 minutes ago, MIB said: ααα μπορεί να είχα , αλλά δεν φόρτιζε κάτι. άρα λες, ότι απλά αν είναι κουμπωμένο και ένα δεύτερο καλώδιο απενεργοποιεί την γρήγορη φόρτιση 2. Λογικό , θα το δω όταν επιστρέψω σπίτι. Ευχαριστώ Ναι, απ την στιγμή που κάνει sense 2o καλώδιο κοβει. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisaudi Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Κάποιος να με βοηθήσει ψάχνω πόση ώρα και δεν το βρίσκω. Στην παλιά συσκευή που είχα πατούσα το πλαϊνό κουμπί του gemini και με πήγαινε απευθειας στο live gemini. Πως γίνετε να το κάνω πάλι έτσι και να μην με βγάζει το κείμενο του gemini όπως είναι τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olja Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Μια ερώτηση και από μένα για πρόβλημα με το viber που κουβαλάω από το S23 Ultra ακόμα: 'Οταν είμαι σε κλήση και μου στείλουν μήνυμα στο viber, δεν χτυπάει η ειδοποίηση ούτε στο τηλέφωνο ούτε στο ρολόι. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; Όταν δεν είμαι σε κλήση χτυπάει το μήνυμα κανονικά. Έχω απενεργοποιήσει τα battery restrictions για το viber και όλες οι ειδοποιήσεις είναι ενεργές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Πρόβλημα με το volte μοιάζει αυτο. Τα pixel μας έκαναν κάτι τετοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 6 ώρες πριν, Olja said: Μια ερώτηση και από μένα για πρόβλημα με το viber που κουβαλάω από το S23 Ultra ακόμα: 'Οταν είμαι σε κλήση και μου στείλουν μήνυμα στο viber, δεν χτυπάει η ειδοποίηση ούτε στο τηλέφωνο ούτε στο ρολόι. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; Όταν δεν είμαι σε κλήση χτυπάει το μήνυμα κανονικά. Έχω απενεργοποιήσει τα battery restrictions για το viber και όλες οι ειδοποιήσεις είναι ενεργές. Η ειδοποίηση δεν χτυπάει, αλλά το μήνυμα έρχεται ενώ μιλάς? Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Έχει κάποιος ενεργές 2 κάρτες στην συσκευή; Αν ναι, μπορείτε να μου πείτε που έχουν καταφέρει και έχουν κρύψει την εναλλαγή επιλογής δικτύου; Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! Ενημέρωση Google Play ΜΑΡΤΙΟΣ 2025 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να ρωτήσω κάτι off topic... Έχετε προφανώς ακούσει οι περισσότεροι για σύνδεση ΑΦΜ με ip για λόγους πειρατείας. Πληρώνω σχεδόν ολες τις γνωστές πλατφόρμες για ταινίες/σειρες/αθλητικά όμως χρησιμοποιώ το Revanced youtube στο κινητό και στο αμάξι. Θα έχουμε πρόβλημα όσοι το χρησιμοποιούμε; Παράθεση Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / Xperia x10 mini / Aino U10i / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olja Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου On 1/4/2025 at 6:34 ΜΜ, OverClocker said: Η ειδοποίηση δεν χτυπάει, αλλά το μήνυμα έρχεται ενώ μιλάς? Ναι, ακριβώς. Όλες οι άλλες εφαρμογές (Whatsapp κλπ δουλεύουν κανονικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) 5 ώρες πριν, Pns_znts said: Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να ρωτήσω κάτι off topic... Έχετε προφανώς ακούσει οι περισσότεροι για σύνδεση ΑΦΜ με ip για λόγους πειρατείας. Πληρώνω σχεδόν ολες τις γνωστές πλατφόρμες για ταινίες/σειρες/αθλητικά όμως χρησιμοποιώ το Revanced youtube στο κινητό και στο αμάξι. Θα έχουμε πρόβλημα όσοι το χρησιμοποιούμε; Αφού τις πληρώνεις όλες, δώσε και 10ε για το premium μην εχεις τέτοια άγχη 😜 Περα απ την πλάκα, δεν βλέπω κάποια λογική με το revanced να σου ερθει ραβασάκι. Το content που βλέπεις είναι free όχι paid. 3 ώρες πριν, Olja said: Ναι, ακριβώς. Όλες οι άλλες εφαρμογές (Whatsapp κλπ δουλεύουν κανονικά). Δεν νομιζω ότι οι ειδοποιήσεις βαράνε κανονικά όσο είσαι σε κλήση. Τουλάχιστο εμένα καμία εφαρμογή δεν βαράει. Edited 2 Απριλίου by OverClocker 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου On 31/3/2025 at 1:42 ΜΜ, MIB said: Περίεργο. έχω αυτόν τον γνήσιο φορτιστή της samsung (65watt) και πήρα και το καλώδιο της samsung 5A 1.8m , αγορασμένα απο το samsung eshop, και μου κάνει ταχεία φόρτιση. Ετυχε να χρησιμοποιήσω έναν φορτιστή απο το καινούριο λάπτοπ φίλου ASUS S16 με τον φορτιστή του (65watt) και το κινητό φόρτιζε με ταχεία φόρτιση 2 ! Τι παίζει; έχει φορτίσει κανεις με ταχεία φόρτιση 2 ? και αν ναί με τι φορτιστή; σκέφτομαι να πάρω αυτόν τον πολυ ποιοτικό φορτιστή της ASUS αφου δουλευε τοσο καλά με το S25 Στις προδιαγραφές του φορτιστή γράφει ως μεγαλύτερο output το 3.25Α 65W, άρα είτε καλώδιο 3Α είτε 5Α δεν πρέπει να έχει τρελή διαφορά. Ο 45άρης της Samsung γράφει output 5Α. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου (edited) 1 ώρα πριν, il_tifosi said: Στις προδιαγραφές του φορτιστή γράφει ως μεγαλύτερο output το 3.25Α 65W, άρα είτε καλώδιο 3Α είτε 5Α δεν πρέπει να έχει τρελή διαφορά. Ο 45άρης της Samsung γράφει output 5Α. Το καλώδιο έχει να κάνει στην αναγνώριση του sfc 2.0 "****To SFC 2.0(45W) είναι διαθέσιμο στις συσκευές Galaxy S20 Ultra, Note10+ και μεταγενέστερα μοντέλα. Περισσότερες συσκευές ενδέχεται να προστεθούν στο μέλλον. *****Το USB PD 3.0(Power Delivery) είναι USB IF πρωτόκολλο για γρήγορη φόρτιση μέσω USB-C. Συνίσταται η χρήση USB τυπικών καλωδίων.******Για PD 65W & SFC 45W απαιτείται καλώδιο 5A." Edited 3 Απριλίου by OverClocker 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Νέος κάτοχος και εγώ, προερχόμενος από 23 ultra. Το κινητό είναι ένα τσακ καλύτερο /ταχύτερο σε όλα. Αυτό που αξίζει σίγουρα είναι η επίπεδη οθόνη. Κάμερες ακόμα δεν έχω δει καν. Θα επανέλθω το Πάσχα! Ερώτηση για αυτό το κ@λο UI7. Στην μπάρα εικονιδίων, αυτό το χάπι που έχει για μπαταρία αλλάζει / φεύγει; Γιατί δεν μου εμφανίζει πχ το σήμα του ξυπνητηριού - το wowifi; Επίσης η 2ή κουρτίνα με τις ειδοποιήσεις στη μία και τα εικονίδια στην άλλη καρτέλα είναι χάλια. Την έκανα 1 κουρτίνα όπως ήταν παλιότερα. Οι εφαρμογές στην κουρτίνα μπορούν να "παγωσουν" και να μην εξαφανίζονται μόλις πατάς την εκκαθάριση;;; Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 17 ώρες πριν, vaggos13 said: Νέος κάτοχος και εγώ, προερχόμενος από 23 ultra. Το κινητό είναι ένα τσακ καλύτερο /ταχύτερο σε όλα. Αυτό που αξίζει σίγουρα είναι η επίπεδη οθόνη. Κάμερες ακόμα δεν έχω δει καν. Θα επανέλθω το Πάσχα! Ερώτηση για αυτό το κ@λο UI7. Στην μπάρα εικονιδίων, αυτό το χάπι που έχει για μπαταρία αλλάζει / φεύγει; Γιατί δεν μου εμφανίζει πχ το σήμα του ξυπνητηριού - το wowifi; Επίσης η 2ή κουρτίνα με τις ειδοποιήσεις στη μία και τα εικονίδια στην άλλη καρτέλα είναι χάλια. Την έκανα 1 κουρτίνα όπως ήταν παλιότερα. Οι εφαρμογές στην κουρτίνα μπορούν να "παγωσουν" και να μην εξαφανίζονται μόλις πατάς την εκκαθάριση;;; Καλημέρα, είναι εύκολο να μου πείς πώς έκανες τις 2 κουρτίνες με τις ειδοποιήσεις σε μία κουρτίνα όπως παλιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 24 minutes ago, boymanos said: Καλημέρα, είναι εύκολο να μου πείς πώς έκανες τις 2 κουρτίνες με τις ειδοποιήσεις σε μία κουρτίνα όπως παλιά? Κατεβάζεις την κουρτίνα, πατάς το μολύβι στο απάνω μέρος και απάνω αριστερά τις ρυθμίσεις πίνακα 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Τώρα με την τελειως επίπεδη οθόνη η χρήση του edge panel έχει γίνει πιο δυσκολη ειδικά με φορεμένη θήκη. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 8 minutes ago, Cadfael said: Τώρα με την τελειως επίπεδη οθόνη η χρήση του edge panel έχει γίνει πιο δυσκολη ειδικά με φορεμένη θήκη. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Όχι γιατί μπορείς να μεγαλώσεις όσο θέλεις τη σκιά που ανοίγει τα διάφορα εκεί. Προσωπικά ο νέος τρόπος που ανοίγει ο πίνακας με βόλεψε πολύ γιατί ότι και να ανοίξεις με ένα σκρολ δεξιά ή αριστερά πας από το ένα στο άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 3 ώρες πριν, costsa41 said: Όχι γιατί μπορείς να μεγαλώσεις όσο θέλεις τη σκιά που ανοίγει τα διάφορα εκεί. Προσωπικά ο νέος τρόπος που ανοίγει ο πίνακας με βόλεψε πολύ γιατί ότι και να ανοίξεις με ένα σκρολ δεξιά ή αριστερά πας από το ένα στο άλλο. Πολύ χρήσιμο tip ότι είχαμε αυτή τη δυνατότητα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 6 ώρες πριν, costsa41 said: Όχι γιατί μπορείς να μεγαλώσεις όσο θέλεις τη σκιά που ανοίγει τα διάφορα εκεί. Προσωπικά ο νέος τρόπος που ανοίγει ο πίνακας με βόλεψε πολύ γιατί ότι και να ανοίξεις με ένα σκρολ δεξιά ή αριστερά πας από το ένα στο άλλο. Συγνώμη ρε παιδιά ψάχνω δεν το βρίσκω πως μεγαλώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 2 ώρες πριν, redcom7 said: Συγνώμη ρε παιδιά ψάχνω δεν το βρίσκω πως μεγαλώνει Ρυθμίσεις - Οθόνη - πλαίσια edge - Λαβή - κάτω κάτω πλατος τέρμα δεξιά 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts