stamatis3133 Δημ. Πέμπτη στις 12:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:25 μμ 13 ώρες πριν, LELELO said: Καλημέρα σας. Ποιο πρόγραμμα αποθήκευσης συνεργάζεται καλύτερα με το κινητό μας για αρχεία και κυρίως φωτογραφίες; OneDrive ή google; Ποιό έχετε εσείς και για ποιο λόγο;; Δεν καταλαβαίνω το "συνεργάζεται". Εγω θα σου πω το One Drive. Εγω εχω και τα δυο. Αν ειχα μονο ενα θα ειχα μονο το One Drive. O λόγος είναι ότι η Google ειναι ελαφρώς τραμπουκος με τις φωτογραφίες που ανεβάζεις στο photos. Δεν εχει τρόπο να τις κατεβασεις ολες μαζι (εννοώ εύκολο), δεν μπορείς να τις συγχρονίσεις σε κάποιο pc για να τις εχεις και τοπικα, και αλλα τετοια ωραια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Πέμπτη στις 12:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:29 μμ (edited) 1 hour ago, arxontas2323 said: samsung εισαι...οχι alcatel να το αποσυρεις... δωσε κινητρο και σωστο λογο να το χρησιμοποιησει ο αλλος...ακομα και της apple τα πρωτα χρονια δεν το χρησιμοποιουσαν.. Μην ξεχνάς ότι η apple δεν είχε ποτέ sd card slots στις συσκευές της όπως είχαν τα samsung 😉 Στο θέμα πάντως, εγώ έχω onedrive/365 τα τελευταία χρόνια και δεν έχω κάποιο θέμα ούτε με συγχρονισμούς ούτε με availability Edited Πέμπτη στις 12:30 μμ by OverClocker Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. Πέμπτη στις 07:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:15 μμ Σήμερα παρατήρησα το εξής. Ενώ όταν μιλάω στην gemini μου μιλάει στα ελληνικά όταν την ρωτάω μπορείς να μου πεις τι καιρό θα κάνει αύριο στην περιοχή μου απαντάει στα αγγλικά με αντρική φωνή. Το δοκίμασα και σε κινητό φίλου και κάνει το ίδιο. Γνωρίζεται αν άλλαξε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. Πέμπτη στις 07:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:20 μμ (edited) 4 minutes ago, djchristakis said: Σήμερα παρατήρησα το εξής. Ενώ όταν μιλάω στην gemini μου μιλάει στα ελληνικά όταν την ρωτάω μπορείς να μου πεις τι καιρό θα κάνει αύριο στην περιοχή μου απαντάει στα αγγλικά με αντρική φωνή. Το δοκίμασα και σε κινητό φίλου και κάνει το ίδιο. Γνωρίζεται αν άλλαξε κάτι? Ειναι προφανες...δεν Ενδιαφέρεται 😝 φιλε μου... Edited Πέμπτη στις 07:20 μμ by anergos13 7 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. Πέμπτη στις 07:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:23 μμ 2 minutes ago, anergos13 said: Ειναι προφανες...δεν Ενδιαφέρεται 😝 φιλε μου... Πέρα απο την πλάκα ξέρεις κάτι ? Δεν θυμάμαι να πείραξα κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. Πέμπτη στις 07:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:32 μμ (edited) 17 minutes ago, djchristakis said: Σήμερα παρατήρησα το εξής. Ενώ όταν μιλάω στην gemini μου μιλάει στα ελληνικά όταν την ρωτάω μπορείς να μου πεις τι καιρό θα κάνει αύριο στην περιοχή μου απαντάει στα αγγλικά με αντρική φωνή. Το δοκίμασα και σε κινητό φίλου και κάνει το ίδιο. Γνωρίζεται αν άλλαξε κάτι? Χωρίς να ανοίξω κουβέντα, δοκίμασα τώρα και ρώτησα τον καιρό αύριο στην περιοχή μου. Αφού μου ζήτησε τ.κ. και διάφορα ρώτησα τον καιρό για το Λουτράκι και μου απάντησε με ένα κατεβατό πληροφοριών στα ελληνικά η γνωστή γυναικεία φωνή. Edited Πέμπτη στις 07:33 μμ by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. Πέμπτη στις 08:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:08 μμ 35 minutes ago, pandrits said: Χωρίς να ανοίξω κουβέντα, δοκίμασα τώρα και ρώτησα τον καιρό αύριο στην περιοχή μου. Αφού μου ζήτησε τ.κ. και διάφορα ρώτησα τον καιρό για το Λουτράκι και μου απάντησε με ένα κατεβατό πληροφοριών στα ελληνικά η γνωστή γυναικεία φωνή. Κάποιες φορές απαντάει ελληνικά κάποιες αγγλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. Παρασκευή στις 10:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:39 πμ Καταργήθηκε η επιλογή να σβήνονται άμεσα οι φωτος? Πρέπει αναγκαστικά να αδειάζουμε τον καδο..??? Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. Παρασκευή στις 11:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:21 πμ Από πληκτρολόγιο είχα χρόνια το gboard στο 22αρι. Είπα σε αυτό να αφήσω το μαμά αλλά δεν με πολύ ψήνει...το gboard μαθαινε και καμιά λέξη μου. Είσαστε από κάποιο ευχαριστημένοι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Παρασκευή στις 11:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:54 πμ 32 minutes ago, antonis_kiriazis said: Από πληκτρολόγιο είχα χρόνια το gboard στο 22αρι. Είπα σε αυτό να αφήσω το μαμά αλλά δεν με πολύ ψήνει...το gboard μαθαινε και καμιά λέξη μου. Είσαστε από κάποιο ευχαριστημένοι; μόνο SwiftKey τα τελευταία χρόνια... δυστυχώς μετά την κατάργηση του φοβερού swype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Παρασκευή στις 12:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:16 μμ 1 ώρα πριν, panosno1com said: Καταργήθηκε η επιλογή να σβήνονται άμεσα οι φωτος? Πρέπει αναγκαστικά να αδειάζουμε τον καδο..??? ή σε 30 μέρες αυτόματα 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. Παρασκευή στις 12:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:54 μμ 1 ώρα πριν, antonis_kiriazis said: Από πληκτρολόγιο είχα χρόνια το gboard στο 22αρι. Είπα σε αυτό να αφήσω το μαμά αλλά δεν με πολύ ψήνει...το gboard μαθαινε και καμιά λέξη μου. Είσαστε από κάποιο ευχαριστημένοι; Και το μαμα μαθαινει λεξεις με τη χρήση παντως... 1 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. Παρασκευή στις 12:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:58 μμ Καλησπέρα στα μηνύματα μου τα κόβει σε 2 ή 3 αν ειναι λιγο μεγάλα. Ξέρει κανεις την ρύθμιση για να φεύγει ως 1 στους 180 χαρακτηρες(νομιζω τοσο ηταν ). Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. Παρασκευή στις 01:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:26 μμ 29 minutes ago, anergos13 said: Και το μαμα μαθαινει λεξεις με τη χρήση παντως... Μια βδομάδα μαζί και δεν έχει μάθει συλλαβή ακόμα 😂 Τεσπα...θα του δώσω λίγο χρόνο ακόμα γενικά, γιατί και με το keys cafe μπορείς να το παραμετροποιήσεις και να βάλεις ωραία εφέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. Παρασκευή στις 05:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:49 μμ 4 ώρες πριν, RSAROUKLA said: Καλησπέρα στα μηνύματα μου τα κόβει σε 2 ή 3 αν ειναι λιγο μεγάλα. Ξέρει κανεις την ρύθμιση για να φεύγει ως 1 στους 180 χαρακτηρες(νομιζω τοσο ηταν ). Ευχαριστώ Μηνύματα ρυθμίσεις/περισσότερες ρυθμίσεις/Sms κωδικοποίηση και βάζεις αλφάβητο gsm 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. Παρασκευή στις 07:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:35 μμ Στην εφαρμογή SMS όσοι έχετε ενεργές 2 κάρτες SIM, έχετε επιλογή εναλλαγής δικτύου πριν στείλετε ένα μήνυμα; Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. Παρασκευή στις 07:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:40 μμ 7 ώρες πριν, OverClocker said: ή σε 30 μέρες αυτόματα Μπουρδα αυτο γμτ Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. Σάββατο στις 03:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:27 πμ 16 ώρες πριν, antonis_kiriazis said: Από πληκτρολόγιο είχα χρόνια το gboard στο 22αρι. Είπα σε αυτό να αφήσω το μαμά αλλά δεν με πολύ ψήνει...το gboard μαθαινε και καμιά λέξη μου. Είσαστε από κάποιο ευχαριστημένοι; Εγώ πάλι μετά από χρόνια με swiftkey που όπως είπε ο φίλος αναγκάστηκα είχα βάλει λόγο έλλειψης του Swype που ήταν ότι καλύτερο.... Δοκίμασα το Gboard και τελικά νομίζω είναι το καλύτερο... Στο swiftkey το word prediction έχει γίνει χάλια.. Σε εμένα δε σχέση με το Gboard δεν πετυχαίνει ούτε τις μισές λέξεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Σάββατο στις 08:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:22 πμ 20 ώρες πριν, ilka71 said: μόνο SwiftKey τα τελευταία χρόνια... δυστυχώς μετά την κατάργηση του φοβερού swype Εγώ χωρίς SwiftKey νομίζω δεν ξέρω να "μιλάω". 🙂 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Σάββατο στις 05:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:45 μμ Παίδες αν ενεργοποιήσουμε τις επιλογές προγραμματιστή χάνουμε την εγγύηση ή λέω βλακείες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. Σάββατο στις 05:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:47 μμ 1 minute ago, LELELO said: Παίδες αν ενεργοποιήσουμε τις επιλογές προγραμματιστή χάνουμε την εγγύηση ή λέω βλακείες;;; Τίποτα δεν χάνεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Σάββατο στις 05:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:47 μμ Just now, pandrits said: Τίποτα δεν χάνεις. 🙏🙏🙏 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. Κυριακή στις 07:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:31 πμ Τελικά όσοι έχετε S25 Ultra και είχατε πριν το S24 ultra, άξιζε η μετάβαση ; Αν έπρεπε να πάρω αύριο ένα από τα δύο θα άξιζε τα επιπλέον χρήματα του καινουριου ή θα ήταν σοφότερο να πάω στο προηγούμενο ; Δεν είναι υποβάθμιση το χαζό πλέον πενάκι ; Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. Κυριακή στις 10:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:07 πμ Εγω δεν ειχα το 24U και πηρα κατ ευθειαν το 25U, αλλα αν ημουν σημερα θα επαιρνα ενα μεταχειρισμενο 24U. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. Κυριακή στις 12:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:07 μμ On 28/3/2025 at 7:49 ΜΜ, Andreaszel said: Μηνύματα ρυθμίσεις/περισσότερες ρυθμίσεις/Sms κωδικοποίηση και βάζεις αλφάβητο gsm Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts