Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Το άφησα σαν ερώτημα και σε άλλο θέμα συζήτησης, το αφήνω κι εδώ...

μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει θέμα αξιοπιστίας με τον λευκό φορτιστή από αυτό που παρατήρησα;

Ο λευκός εχει το λογότυπο της Apple αλλά δε σημαίνει ότι είναι και αυθεντικός. Αγορασμένος μέσω skroutz. Φορτίζει στα 20w αφού είναι 20αρης, αλλά όταν δεν κουμπωνω το καλώδιο στο κινητό, αυτό δείχνει ένδειξη 1w

image_2.thumb.jpeg.69fc2c5801b9e2dcfded88a97c2d687c.jpeg

Ο μαύρος είναι της Samsung και είναι αυθεντικός γιατί αγοράστηκε από kotso. Φορτίζει στα 15w αφού ειναι 15αρης, αλλά όταν δεν κουμπωνω το καλώδιο στο κινητό, αυτό δεν δείχνει κάποια ένδειξη

image_1.thumb.jpeg.d5b2db781f9081a28929b5970227b618.jpeg

Η απορία μου αφορά πιο πολύ το αν μπορεί κάποιος να καταλαβει έστω κι έτσι εάν κάποιο προϊόν δεν είναι αυθεντικό 🤔

Νομίζω δεν έχει να κάνει μόνο με την γνησιότητα. Αλλά κυρίως με το πρωτόκολλο γρήγορης φόρτισης. 

Πχ με έναν 25αρι Samsung μπορεί να φορτίζεις ποιο γρήγορα από ότι με έναν 33αρι κσαηομι.

kountouraN

7 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Το άφησα σαν ερώτημα και σε άλλο θέμα συζήτησης, το αφήνω κι εδώ...

μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει θέμα αξιοπιστίας με τον λευκό φορτιστή από αυτό που παρατήρησα;

Ο λευκός εχει το λογότυπο της Apple αλλά δε σημαίνει ότι είναι και αυθεντικός. Αγορασμένος μέσω skroutz. Φορτίζει στα 20w αφού είναι 20αρης, αλλά όταν δεν κουμπωνω το καλώδιο στο κινητό, αυτό δείχνει ένδειξη 1w

image_2.thumb.jpeg.69fc2c5801b9e2dcfded88a97c2d687c.jpeg

Ο μαύρος είναι της Samsung και είναι αυθεντικός γιατί αγοράστηκε από kotso. Φορτίζει στα 15w αφού ειναι 15αρης, αλλά όταν δεν κουμπωνω το καλώδιο στο κινητό, αυτό δεν δείχνει κάποια ένδειξη

image_1.thumb.jpeg.d5b2db781f9081a28929b5970227b618.jpeg

Η απορία μου αφορά πιο πολύ το αν μπορεί κάποιος να καταλαβει έστω κι έτσι εάν κάποιο προϊόν δεν είναι αυθεντικό 🤔

Τα καλώδιο αυτό σαν ένδειξη είναι πιο αναξιόπιστο και από τις δηλώσεις του Γεωργιάδη.

Παρ όλα αυτά, εμενα το καλώδιο δείχνει ένδειξη σαν και εσενα όταν το συνδέω με αντάπτορα usb-a πάνω στον φορτιστή.(το καλώδιο είναι usb-c-> usb-c)

Δλδ στον trio, στην usb-c θύρα δεν δείχνει τπτ, Στην usb-a με ααναπτορακάνεο το ίδιο με την 1η περίπτωση σου.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Καλησπέρα σας. Όσοι έχετε βάλει τζαμάκι ESR Tempered Glass και χρησιμοποιείτε το s pen βλέπετε χαράγματα πάνω στο τζαμάκι ή το χρησιμοποιούμε άφοβα; Παλιά είχα βάλει ζελατίνα στο s21 ultra  και δοκίμασα το spen και κατέστρεψα της ζελατίνα.. είχε παντού σημάδια από το spen.. εδώ το esr αφήνει σημάδια ή όχι;

11 minutes ago, LELELO said:

Καλησπέρα σας. Όσοι έχετε βάλει τζαμάκι ESR Tempered Glass και χρησιμοποιείτε το s pen βλέπετε χαράγματα πάνω στο τζαμάκι ή το χρησιμοποιούμε άφοβα; Παλιά είχα βάλει ζελατίνα στο s21 ultra  και δοκίμασα το spen και κατέστρεψα της ζελατίνα.. είχε παντού σημάδια από το spen.. εδώ το esr αφήνει σημάδια ή όχι;

Πώς το κατάφερες και κατέστρεψες τη ζελατίνα; Πίεση ή ποιότητα ζελατίνας; χρησιμοποίησε άφοβα το πενάκι δεν παθαίνει κάτι το τζάμι που έχεις.  Χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα το πενάκι με αυτό το τζάμι και όλα καλά.  

36 minutes ago, costsa41 said:

Πώς το κατάφερες και κατέστρεψες τη ζελατίνα; Πίεση ή ποιότητα ζελατίνας; χρησιμοποίησε άφοβα το πενάκι δεν παθαίνει κάτι το τζάμι που έχεις.  Χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα το πενάκι με αυτό το τζάμι και όλα καλά.  

Η ζελατίνα που είχα στο s21ultra ήταν από το irepair.. μαλακό υλικό και πολύ λεπτό.. με το spen διαγραφε κάθε κίνηση.. τώρα το τζάμι που έχουμε είναι πιο ανθεκτικό οπότε προχωράω στη χρήση spen..σε ευχαριστώ..

Εγώ έχω άλλη απορία.

Δλδ αν σου έλεγαν ότι αφήνει γρατζουνιές το πενάκι στο τζαμάκι, δεν θα το δούλευες?

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

3 minutes ago, OverClocker said:

Εγώ έχω άλλη απορία.

Δλδ αν σου έλεγαν ότι αφήνει γρατζουνιές το πενάκι στο τζαμάκι, δεν θα το δούλευες?

Να σου πω την αλήθεια από τη στιγμή που πήρα το κινητό δεν έχω χρησιμοποιήσει το spen.. από όλα όσα προσφέρει το κινητό είναι το τελευταίο χαρακτηριστικό που με ενδιέφερε.. οπότε αν είναι να επηρεάσει το τζαμάκι ίσως και να μην το χρησιμοποιούσα.. κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω να δω τι κάνει και αυτό..

Παιδιά όσοι έχετε το s25u  πως πάτε από αυτονομία;  γιατί στα τελευταία update στο 24υ δεν πάμε καλά. 

1 minute ago, challenge143 said:

Παιδιά όσοι έχετε το s25u  πως πάτε από αυτονομία;  γιατί στα τελευταία update στο 24υ δεν πάμε καλά. 

Προς το παρόν η αυτονομία είναι εξαιρετική για τα δικά μου δεδομένα.. το 25 δεν έχει πάρει το security ιανουαρίου όπως το 23 και το 24.. λογικά από αύριο ή τη δευτέρα θα το έχουμε και θα δούμε αν επηρεάζει την μπαταρία..

Ξέρεις τι έχω πάθει;  μου βγάζει ποιο πολλές ώρες το 21υ από το 24αρι κ έχω φρικάρει κ αυτό έχει ξεκινήσει από τις 2 τελευταίες ενημερώσεις κ ήθελα να ξέρω αν σας το χάλασε κ σας την αυτονομία η διορθώθηκε περισσότερο 

Εγώ δεν βλέπω διαφορά.

33 minutes ago, challenge143 said:

Ξέρεις τι έχω πάθει;  μου βγάζει ποιο πολλές ώρες το 21υ από το 24αρι κ έχω φρικάρει κ αυτό έχει ξεκινήσει από τις 2 τελευταίες ενημερώσεις κ ήθελα να ξέρω αν σας το χάλασε κ σας την αυτονομία η διορθώθηκε περισσότερο 

Το τελευταίο update δεν έχει επηρεάσει τη μπαταρία.  Είναι όπως την πρώτη μέρα.  Αυτό που θα με λυπήσει αν χαλάσει,  είναι, φυσικά και η μπαταρία, αλλα η εμβέλεια του wifi.  Πάω στους γείτονες και ενώ είμαστε μονοκατοικίες με κήπους γύρω γύρω πιάνει κανονικά σαν να είναι υπολογιστής.  Πιστεύω θα διορθωθεί με επόμενη ενημέρωση η μπαταρία του 24 . Αυτά, δυστυχώς,  συμβαίνουν.  

On 17/3/2025 at 12:23 ΠΜ, dimitris15 said:

Η εφαρμογη του FB μου εχει ρημαξει την μπαταρια την εχω βαλει σε περιορισμο συμβαινει και σε εσας?

Μου το εκανε στο s10+ και ελεγα οτι φταιει η ηλικια του, νταξει επαιζε κι αυτο ενα ρολο αλλα για μενα καλυτερο το fb lite

:superman:

Καλημέρα παιδιά.Μηπως έχει κανείς προβλημα με την φορτηση του κινητού πολυ συχνά μου βγαζει οτι η θυρα έχει νερο η σκουπιδι αλλά σε έχει τίποτα τι λέτε να φταίει.Και δεν μου δουλεύει πάντα η γρήγορη φορτηση έχω φορτηστη τον γνήσιο της samsung 45 v και καλώδιο εως 60v

Για ξεκίνα κ κανε την διαδικασία που αναφέρει κ η samsung όταν σου βγάζει για υγρασία στην θύρα κ δες αν στρώσει 

1 ώρα πριν, challenge143 said:

Για ξεκίνα κ κανε την διαδικασία που αναφέρει κ η samsung όταν σου βγάζει για υγρασία στην θύρα κ δες αν στρώσει 

Όπα τι λέει η Samsung που το βρισκω

Έχει βρει κάποιος τρόπο να μεταφέρω τις ρυθμίσεις από Routines και το στήσιμο των φακέλων στις Εικόνες;

Smart switch

οταν βγάζω κοντινή φωτογραφία (οχι με ζουμ) στα 5 εως 15 εκατοστά περίπου με τον 12Μ ενώ στην οθόνη του κινητού φαίνεται κανονική αυτή βγαίνει θολή,τι μπορεί να φταίει

2 ώρες πριν, Sofos_5 said:

Έχει βρει κάποιος τρόπο να μεταφέρω τις ρυθμίσεις από Routines και το στήσιμο των φακέλων στις Εικόνες;

Έκατσα και αντέγραψα 200gb περίπου, από το S22ultra στο πισι για να τα μεταφέρω στο 25αρι...και τελικά δοκίμασα με το Quick Share, μετέφερα έναν έναν κάθε φάκελο κάνοντας και έλεγχο, σε λιγότερο από ώρα!