OverClocker Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Θυμήστε μου λίγο, το THL csc, εκτός από ηχογράφηση και αναγνώριση κλήσεων τι άλλο ενεργοποιεί? Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 hour ago, xetasa said: Όλοι το ultra έχετε πάρει;;; το plus κανένας; το μπλε μου φαίνεται πανέμορφο! Και εγω το + icy blue 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 hour ago, dimitris15 said: Παιδιά έμπλεξα και τα έχω πάρει κρανίο η easy mail έδωσε Δευτέρα βράδυ στα ΕΛΤΑ και από τότε κανείς δεν ξέρει που είναι το δέμα και η Samsung νηπτει τας χείρας της από Δευτέρα και αν Φίλε μου συμπάσχω. Πήρα ΕΛΤΑ και μου είπαν πως δεν έχουν παραλάβει ακόμα από Easymail. Τώρα πήρα Easy mail και μετά από 50' στην αναμονή μου είπαν πως αυτοί παρέδωσαν στην κεντρική αποθήκη των ΕΛΤΑ και να μην ανησυχώ, θα σταλούν τμηματικά οι αποστολές... Κοινώς βράσε όρυζα... Τώρα θα ξαναπάρω ΕΛΤΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 27 minutes ago, gfilip said: Και εγω το + icy blue έλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν ξέρει κανεις σε πόσα ευρω αναλογούν οι 15000Ρ του samsung eshop ? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 2 minutes ago, MIB said: ξέρει κανεις σε πόσα ευρω αναλογούν οι 15000Ρ του samsung eshop ? 15 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν μια συγκριση με 16 promax https://markellisreviews.com/buying-guide/iphone-16-pro-max-vs-s25-ultra-an-obvious-conclusion/ τα λεει ωραια ο τυπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Παιδιά από κάμερες πως είναι; Διαφορές με 24 ultra ; Πώς είναι οι φωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο με φωτισμό μικρά παιδία κλπ; Βελτιώθηκε τίποτα;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 3 ώρες πριν, pandrits said: Φίλε μου συμπάσχω. Πήρα ΕΛΤΑ και μου είπαν πως δεν έχουν παραλάβει ακόμα από Easymail. Τώρα πήρα Easy mail και μετά από 50' στην αναμονή μου είπαν πως αυτοί παρέδωσαν στην κεντρική αποθήκη των ΕΛΤΑ και να μην ανησυχώ, θα σταλούν τμηματικά οι αποστολές... Κοινώς βράσε όρυζα... Τώρα θα ξαναπάρω ΕΛΤΑ! δεν βγαζει νοημα αυτο που σου ειπαν εμενα το tracking των ελτα δειχνει μονο οτι εχει βγει το voucher αποστολης απο δευτερα μεσημερι της easy mail δειχνει οτι παρεδοσε ελτα 10 το βραδυ απο τοτε τιποτα. αν ηταν ετσι οπως στα λενε θα επρεπε το tracking των ελτα να λεει για κεντρο διαλογης. Μιλαμε για φιασκο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Εγγύηση έξτρα πήρατε η όχι? Να δώσουμε το 50άρικο για 2 χρόνια, αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 9 minutes ago, alexx said: Εγγύηση έξτρα πήρατε η όχι? Να δώσουμε το 50άρικο για 2 χρόνια, αξίζει? Εγώ παίρνω την +1 χρόνο τα τελευταία 3 χρόνια. Ποτέ δεν την έχω αξιοποιήσει αλλά, better safe than sorry. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisaudi Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Ηρθε και το δικο μου !! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 ώρα πριν, dimitris15 said: δεν βγαζει νοημα αυτο που σου ειπαν εμενα το tracking των ελτα δειχνει μονο οτι εχει βγει το voucher αποστολης απο δευτερα μεσημερι της easy mail δειχνει οτι παρεδοσε ελτα 10 το βραδυ απο τοτε τιποτα. αν ηταν ετσι οπως στα λενε θα επρεπε το tracking των ελτα να λεει για κεντρο διαλογης. Μιλαμε για φιασκο Ακριβώς τα ίδια λέει και εμένα. Και μου απάντησαν πριν λίγο σε email που τους είχα στείλει εχθές το απόγευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 ώρα πριν, dimitris15 said: δεν βγαζει νοημα αυτο που σου ειπαν εμενα το tracking των ελτα δειχνει μονο οτι εχει βγει το voucher αποστολης απο δευτερα μεσημερι της easy mail δειχνει οτι παρεδοσε ελτα 10 το βραδυ απο τοτε τιποτα. αν ηταν ετσι οπως στα λενε θα επρεπε το tracking των ελτα να λεει για κεντρο διαλογης. Μιλαμε για φιασκο Λένε ψέματα στην easy mail ότι δήθεν έχουν δώσει το πακέτο στα ΕΛΤΑ. Απλά τραγικοί! Εγώ πάντως 1 αστεράκι το έβαλα στα γραφεία τους στη Θεσσαλονίκη, με ειρωνευόταν κιόλας μια κυρία αγενέστατη. 1 Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) Οι πρώτες εντυπώσεις από μπαταρία δεν είναι άσχημες, ίσα ίσα, αρκετά θετικές. Αρκετά άνετα 7,30+ ωρες SOT, σχετικό αυτό ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας. Κρίμα να μην έχει 5300+mah μπαταρία. Edited 2 ώρες πριν by OverClocker Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 3 ώρες πριν, LELELO said: Παιδιά από κάμερες πως είναι; Διαφορές με 24 ultra ; Πώς είναι οι φωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο με φωτισμό μικρά παιδία κλπ; Βελτιώθηκε τίποτα;; Ιδιες κάμερες με τα προηγούμενα S Ultra έχει και το S25. Μόνο η Ultrawide κάμερα άλλαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 23 minutes ago, Fulgore1 said: Ιδιες κάμερες με τα προηγούμενα S Ultra έχει και το S25. Μόνο η Ultrawide κάμερα άλλαξε. Βέβαια λόγο oneui7, android 15 και sd8 elite έχουν μικροδιαφορές στο αποτελεσμα αλλά όχι σε επίπεδο να δικαιολογεί upgrade Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 49 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 49 λεπτά πριν Πρώτο 24ωρο από την παραλαβή. Πρώτες εντυπώσεις άψογες. Ο νέος σχεδιασμός κάνει την συσκευή με 0.1 μεγαλύτερη οθόνη από το 24 ποιο βολική. Ποιο μαζεμένη ποιο μικρή δεν ξέρω ακριβώς πως να το ονομάσω. 🙂 Μπαταρία που τόσος ντόρος έγινε ότι έμεινε στάσιμη, η πρώτη εικόνα δείχνει βελτίωση σε σχέση με τον προκάτοχο που ήταν είδη πολύ καλή. Ποιότητα κατασκευής και οθόνη τοπ δεν το συζητάμε. Κάμερες δεν τσέκαρα. Μαζί με το watch ultra το καλύτερο σετ! Ντύθηκε με spigen tempered glass και με benks Case. Δεν μετανιώνω ούτε στιγμή για την αλλαγή από το 24. Θεωρώ τις Samsung τις καλύτερες συσκευές συνολικά κάθε χρόνο από το 23 ultra και μετά. Αν συνεχίσει έτσι κάθε Φεβρουάριο θα παίρνει τα ωραία μου ευρουλακια. 🙂 4 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 27 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 27 λεπτά πριν (edited) 1 ώρα πριν, Fulgore1 said: Ιδιες κάμερες με τα προηγούμενα S Ultra έχει και το S25. Μόνο η Ultrawide κάμερα άλλαξε. 1 hour ago, OverClocker said: Βέβαια λόγο oneui7, android 15 και sd8 elite έχουν μικροδιαφορές στο αποτελεσμα αλλά όχι σε επίπεδο να δικαιολογεί upgrade Καλά σίγουρα... Η βασική κάμερα παραμένει ίδια. Το ερώτημα είναι αν το έχετε δουλέψει αν βλέπετε κάποια καλύτερη συμπεριφορά στις συνθήκες που ανέφερα... Δηλαδή εσωτερικός χώρος λάμπα και μικρά παιδιά.. Επίσης στον τομέα κάμερα θεωρείτε ότι θα δω σημαντικές αλλαγές ή πολύ σημαντικές αλλαγές από το s21 ultra που έχω;; Είχα πει να περιμένω το επόμενο μοντέλο μιας και το 21 παραμένει λειτουργικό αλλά υπάρχει περίπτωση αυτές τις ημέρες να κάνω την αλλαγή... Αυτό που με απασχολεί είναι η κάμερα να ανταποκρίνεται στις περισσότερες συνθήκες και κυρίως να μπορώ να φωτογραφήσω το μικρό.. αλλιώς να περιμένω το 26.. Edited 27 λεπτά πριν by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. 13 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 λεπτά πριν 12 minutes ago, LELELO said: Καλά σίγουρα... Η βασική κάμερα παραμένει ίδια. Το ερώτημα είναι αν το έχετε δουλέψει αν βλέπετε κάποια καλύτερη συμπεριφορά στις συνθήκες που ανέφερα... Δηλαδή εσωτερικός χώρος λάμπα και μικρά παιδιά.. Επίσης στον τομέα κάμερα θεωρείτε ότι θα δω σημαντικές αλλαγές ή πολύ σημαντικές αλλαγές από το s21 ultra που έχω;; Είχα πει να περιμένω το επόμενο μοντέλο μιας και το 21 παραμένει λειτουργικό αλλά υπάρχει περίπτωση αυτές τις ημέρες να κάνω την αλλαγή... Αυτό που με απασχολεί είναι η κάμερα να ανταποκρίνεται στις περισσότερες συνθήκες και κυρίως να μπορώ να φωτογραφήσω το μικρό.. αλλιώς να περιμένω το 26.. στη συγκριση που εβαλα με το iphone 16 promax ο τυπος λεει οτι βγαζοντας τον γιο του οπως επαιζε εβγαλε πιο καλες το s25. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts