votis Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) καλα ρε samy με μπαταρία 5000 κ οχι si c που πας εν έτη 25 ,τα σοτ τ 8ελιτ παίζουν με 6000 στις 6÷ ωρες βαριά λόγο δυναμης ρουφάει κ ζεσταίνεται, μηπως ζήσουμε εποχή σναπ 888; σταθεροτερος ο 8 gen3 κ καλύτερος συνολικά για κινητά όπως κ ο dimen 9400 οτι μπαταρίες έμειναν στο ράφι απο τ s24ultra τις έβαλαν στο 25 μάλλον το Bluetooth στο πενάκι έφυγε για να μην καταναλώνει ρεύμα Edited 21 ώρες πριν by votis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν (edited) 16 ώρες πριν, OverClocker said: Αν και δεν έχω καταλάβει σίγουρα αν έχει το Μ14 ή Μ13 πάνελ όπως και περσυ, λένε ότι το grain το έχουν φτιάξει. Αναφέρεται κάπου ότι το έχουν "φτιάξει"? Το παραδέχεται-παραδεχτηκε η εταιρεία τελικά σαν πρόβλημα? Εγώ άλλα θυμάμαι από πέρυσι. Σε κάποιους τα αντικατέστησαν (άσχετα είχε grain και η νέα συσκευή) σε κάποιους έλεγε το service ότι έτσι είναι οι οθόνες για βελτιωμένη εμπειρία (έχω κρατημένο ιστορικό της συζήτησης). Αυτά με χάλασαν εμένα πέρυσι και άλλαξα στρατόπεδο. Υ.Γ: δεν έχω υφακι με τον τρόπο που γράφω το παραπάνω 🙂 Edited 20 ώρες πριν by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Επίσημα δεν έχει αναφερθεί κανείς από την Σαμσουνγκ στο αν εχει φτιαχτεί γιατί πολύ απλά επίσημα δεν ήταν πρόβλημα. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν κι αφου ολος ο λογος για την σειρα s25 εγινε για την ΑΙ,καλοπροαιρετη ερωτηση,ελληνικη γλωσσα αναγνωριζει για τις περιφημες λειτουργειες της; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Παιδιά επειδή το έχω αναφέρει κ ποιο παλιά υποτίθεται ότι υπάρχει κ στην δικιά μου συσκευή το grain , είναι λίγο υπερβολή το όλο θέμα. Για να το ανακαλύψω τουλάχιστον στην δικιά μου συσκευή έπρεπε να χωθώ κάτω από τα σκεπασματα να χαμηλώσω σχεδόν τέρμα την φωτεινότητα να μην μπορώ να διακρίνω τα γράμματα στην οθόνη...... εεεεεε ήμαρτον ποιος το δουλεύει έτσι την συσκευή βρε παιδιά. Από τα χίλια άτομα τα 2 ; ε αυτά τα 2 τότε όντως δεν κάνει η συσκευή. Κ λέω εγώ μήπως είναι έτσι σεταρισμενη που δεν υπάρχει λόγος αντικατάσταση τηρεί τα πρότυπα; ε δεν είναι κ το huawei που όντως έκανε μπαμ το θέμα οθόνης.... για μένα επειδή κανένας δεν το δουλεύει εκεί την φωτεινότητα είναι υπερβολή να το θίγουμε χωρίς λόγο κ όντως δεν υπάρχει λόγος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 9 minutes ago, vasilis69 said: κι αφου ολος ο λογος για την σειρα s25 εγινε για την ΑΙ,καλοπροαιρετη ερωτηση,ελληνικη γλωσσα αναγνωριζει για τις περιφημες λειτουργειες της; Καλή ερώτηση, O Gemini πάντως καταλαβαίνει και μιλάει στα ελληνικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 48 minutes ago, Athkatla said: Καλή ερώτηση, O Gemini πάντως καταλαβαίνει και μιλάει στα ελληνικά. gemini ai νομιζω θα εχουν ολες οι προηγμενες συσκευες ειναι εφαρμογη της google οχι της samsung,οσο αφορα τις γλωσσες AI,τα ελληνικα για την samsung απλα δεν υπαρχουν... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 1 hour ago, challenge143 said: Παιδιά επειδή το έχω αναφέρει κ ποιο παλιά υποτίθεται ότι υπάρχει κ στην δικιά μου συσκευή το grain , είναι λίγο υπερβολή το όλο θέμα. Για να το ανακαλύψω τουλάχιστον στην δικιά μου συσκευή έπρεπε να χωθώ κάτω από τα σκεπασματα να χαμηλώσω σχεδόν τέρμα την φωτεινότητα να μην μπορώ να διακρίνω τα γράμματα στην οθόνη...... εεεεεε ήμαρτον ποιος το δουλεύει έτσι την συσκευή βρε παιδιά. Από τα χίλια άτομα τα 2 ; ε αυτά τα 2 τότε όντως δεν κάνει η συσκευή. Κ λέω εγώ μήπως είναι έτσι σεταρισμενη που δεν υπάρχει λόγος αντικατάσταση τηρεί τα πρότυπα; ε δεν είναι κ το huawei που όντως έκανε μπαμ το θέμα οθόνης.... για μένα επειδή κανένας δεν το δουλεύει εκεί την φωτεινότητα είναι υπερβολή να το θίγουμε χωρίς λόγο κ όντως δεν υπάρχει λόγος. Στη δική σου την περίπτωση όντως δεν είναι κάτι σημαντικό, στη δική μου ήταν γιατί δεν το παρατηρουσες μόνο σε χαμηλή φωτεινότητα και ήταν και στη μοναδική συσκευή που είχα (το αναφέρω γιατί είχε ειπωθεί πως παρατηρούνταν και σε άλλες εταιρείες). Τέλοσπαντων, εύχομαι να μην υπάρχει ουτε λίγο στη σειρά S25... Επισης να τη χαρούν και να την ευχαριστηθουν όλοι όσοι την προτιμήσουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 1 ώρα πριν, vasilis69 said: κι αφου ολος ο λογος για την σειρα s25 εγινε για την ΑΙ,καλοπροαιρετη ερωτηση,ελληνικη γλωσσα αναγνωριζει για τις περιφημες λειτουργειες της; Φυσικά και όχι. Το Gemini αναγνωρίζει ελληνικά και πλέον και το Live Mode. Το Galaxy AI ακόμα... Τίποτα. 🤣 Σε πόσα βίντεο που είδα δεν υπάρχει η επιλογή. Ωστόσο πρόσθεσαν με το S25 7 Ινδικές γλώσσες. Προφανώς εκεί τους προσέχουμε διότι είναι τεράστια αγορά. Εδώ είμαστε τριτοκοσμικοί. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 2 minutes ago, nasosvasedis said: Φυσικά και όχι. Το Gemini αναγνωρίζει ελληνικά και πλέον και το Live Mode. Το Galaxy AI ακόμα... Τίποτα. 🤣 Σε πόσα βίντεο που είδα δεν υπάρχει η επιλογή. Ωστόσο πρόσθεσαν με το S25 7 Ινδικές γλώσσες. Προφανώς εκεί τους προσέχουμε διότι είναι τεράστια αγορά. Εδώ είμαστε τριτοκοσμικοί. Ετσι.Καθως επισης το gemini ειναι εφαρμογη google,οχι samsung και θα μπορει οποιοδηποτε μοντερνα συσκευη να το τρεξει...οπως εγραψα η samsung αντεγραψε την apple στο να κανει την τριχα τριχια,απορω που υπαρχει ακομα κοσμος που εντυπωσιαστηκε με την νεα σειρα s25 και τρεχει να κανει προαγορες επιβραβευοντας ισως μια απο τις πιο ανουσιες παρουσιασεις της σειρας S 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) Εδώ πάντως γράφει οτι άρχισε να το υποστηρίζει σε όσα συνεργάζεται με το Gemini μένει να το δούμε στην πράξη. Edited 11 ώρες πριν by Nagata 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 11 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Στη δική σου την περίπτωση όντως δεν είναι κάτι σημαντικό, στη δική μου ήταν γιατί δεν το παρατηρουσες μόνο σε χαμηλή φωτεινότητα και ήταν και στη μοναδική συσκευή που είχα (το αναφέρω γιατί είχε ειπωθεί πως παρατηρούνταν και σε άλλες εταιρείες). Τέλοσπαντων, εύχομαι να μην υπάρχει ουτε λίγο στη σειρά S25... Επισης να τη χαρούν και να την ευχαριστηθουν όλοι όσοι την προτιμήσουν. Τι είναι το Screen grain; Είμαι με το S21 Ultra ακόμα και σκέφτομαι να πάω στο S24 Ultra. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 6 minutes ago, dimitris1090T said: Εδώ πάντως γράφει οτι άρχισε να το υποστηρίζει σε όσα συνεργάζεται με το Gemini μένει να το δούμε στην πράξη. https://www.insomnia.gr/articles/hardware/samsung/h-seira-galaxy-s25-thelei-na-ginei-o-prosopikos-sas-ai-boithos/#:~:text=Galaxy AI με Ελληνικά Ακριβώς, όσα βασίζονται στο LLM της Google, όχι της Samsung. Οι λειτουργίες κλήσης ας πούμε που βασίζονται στο LLM της Samsung δεν στα ελληνικά. Απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση ενώ τα LLMs στηρίζουν ελληνικά τόσο εύκολα, η Samsung κωλυσιεργεί τόσο πολύ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) 9 minutes ago, _dimdim_ said: Τι είναι το Screen grain; Είμαι με το S21 Ultra ακόμα και σκέφτομαι να πάω στο S24 Ultra. Σε χαμηλή φωτεινότητα (από 10% και κάτω) παρατηρούνται κόκκοι σε μαύρο ή γκρι φόντο. Απλά σε κάποιους ήταν έντονο και σε πιο υψηλή φωτεινότητα, σε κάποιους σε χαμηλή και κάποιοι ανέφεραν ότι δεν το είχαν. Είχε γίνει ένα μπαχαλο γενικοτερα με αυτό. Καλύτερα πήγαινε δες από κοντά τη συσκευή και παίξε λίγο μαζί της. Βέβαια έχει πολλά φώτα στα καταστήματα οπότε δεν θα δεις κάτι έντονα λογικά. Αν βρεις κάποιον που να το έχει και μπορέσεις να το ψαχουλεψεις, ακόμα καλύτερα Συγνώμη από όλους γιατί γραφω στο θέμα του S25U Edited 17 ώρες πριν by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) Samsung Galaxy S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max Camera Test Comparison @NagataΜην πετάε ένα ξερό link, να κάνουμε και ένα σχόλιο. Edited 11 ώρες πριν by Nagata Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Τελικά για το sar έχετε δει τίποτα; Σκέφτομαι μετά από 100 χρόνια να αλλάξω από iPhone και τα τελευταία χρόνια έχω δει ότι τα sar της Samsung έχουν ξεφύγει Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) Ασχημα τα νέα για όσους τους ενδιαφέρει το gaming στην συγκεκριμένη συσκευή. Ανεβαίνουν γρήγορα οι θερμοκρασίες και πέφτει η απόδοση σε σχέση με άλλες 8Elite συσκευές και η μπαταρία μετά από 2 ώρες, έχασε 60%. Edited 16 ώρες πριν by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) 31 minutes ago, vickylsls said: Τελικά για το sar έχετε δει τίποτα; Σκέφτομαι μετά από 100 χρόνια να αλλάξω από iPhone και τα τελευταία χρόνια έχω δει ότι τα sar της Samsung έχουν ξεφύγει Ta SAR της Apple είναι πάντα απ τα ψηλότερα απ όσο θυμάμαι εγώ όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος στο S25u όντως ανέβηκαν σε σχέση με του 24. Αν σε ενδιέφεραν τα SAR νούμερα, μάλλον έπρεπε να είχες φύγει από Apple πριν 99 χρόνια. 😛 S25U - 16 pro max - 16 pro 30 minutes ago, Fulgore1 said: Ασχημα τα νέα για όσους τους ενδιαφέρει το gaming στην συγκεκριμένη συσκευή. Ανεβαίνουν γρήγορα οι θερμοκρασίες και πέφτει η απόδοση σε σχέση με άλλες 8Elite συσκευές και η μπαταρία μετά από 2 ώρες, έχασε 60%. Gaming test - Samsung Galaxy S25 Ultra with the Snapdragon 8 Elite! Edited 15 ώρες πριν by OverClocker 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 1 hour ago, OverClocker said: Ta SAR της Apple είναι πάντα απ τα ψηλότερα απ όσο θυμάμαι εγώ όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος στο S25u όντως ανέβηκαν σε σχέση με του 24. Αν σε ενδιέφεραν τα SAR νούμερα, μάλλον έπρεπε να είχες φύγει από Apple πριν 99 χρόνια. 😛 S25U - 16 pro max - 16 pro Gaming test - Samsung Galaxy S25 Ultra with the Snapdragon 8 Elite! Δε νομίζω. Της apple τουλάχιστον τα μοντέλα που έχω μέχρι τώρα (τώρα έχω 15 pro max) είναι γύρω στο 1. Από την άλλη με το iPhone πιάνω 2 γραμμές και δίπλα σε άλλον το Samsung πιάνει 3. Οποτε με το iPhone θεωρητικά μπορεί να είναι χειρότερα τα πράγματα Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Το χτύπησα και εγώ 1 tera αντε να το δούμε και αυτό.Φυσικα το s24 θα παραμείνει στην κατοχή μου μέχρι να το δούμε και αυτο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Καλορίζικο φίλε. Η αλητεία είναι ότι στο 1tb που έπρεπε να στο δίνουν με 16ram στο δίνουν με 12 εδώ στην Ελλάδα. Ενώ Κορέα Κίνα Ταϊβάν 16 ραμ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 7 minutes ago, challenge143 said: Καλορίζικο φίλε. Η αλητεία είναι ότι στο 1tb που έπρεπε να στο δίνουν με 16ram στο δίνουν με 12 εδώ στην Ελλάδα. Ενώ Κορέα Κίνα Ταϊβάν 16 ραμ Εντύπωση μου κανει που το κάνουν μονο για 3 χώρες. Ούτε καν το region. Ουτε US, ούτε EU κτλπ. 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 13 minutes ago, challenge143 said: Καλορίζικο φίλε. Η αλητεία είναι ότι στο 1tb που έπρεπε να στο δίνουν με 16ram στο δίνουν με 12 εδώ στην Ελλάδα. Ενώ Κορέα Κίνα Ταϊβάν 16 ραμ Κάτσε να το δούμε αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση ένα στα χεριατου δεν το έχει κανείς είναι πολλοί που το κατηγορουνε πριν καν να το έχουνε δει.Ευχαριστω παντως 16 minutes ago, challenge143 said: Καλορίζικο φίλε. Η αλητεία είναι ότι στο 1tb που έπρεπε να στο δίνουν με 16ram στο δίνουν με 12 εδώ στην Ελλάδα. Ενώ Κορέα Κίνα Ταϊβάν 16 ραμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 1 hour ago, strathgos said: Κάτσε να το δούμε αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση ένα στα χεριατου δεν το έχει κανείς είναι πολλοί που το κατηγορουνε πριν καν να το έχουνε δει.Ευχαριστω παντως Η αλήθεια είναι ότι δικαιολογημένα εχει δημιουργήσει τόσο hate. Και όσοι αναβαθμίζουμε από το S24 στο S25 το ξέρουμε ότι δεν αξίζει. Εγώ δηλαδή με πικρία το κάνω, αλλά οκ, είναι αυτό το μικρόβιο που έχουμε κάποιοι και θέλουμε το τελευταίο μοντέλο. Πέρα από αυτό, είναι απόφαση του καθενός το πορτοφόλι του, δικαίωμα του και επιλογή του το τι θα κάνει. Αυτό που είναι ΒΈΒΑΙΟ πάντως είναι ότι του χρόνου η Samsung θα πρέπει να κάνει ΠΟΛΛΑ περισσότερα διότι ήδη έχει μείνει πίσω, αλλά αν και του χρόνου δεν γίνει τίποτα θα είναι καταστροφικό για αυτήν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Εγώ για να τους τιμωρήσω επειδή υποβάθμισαν το πενάκι, παρήγγειλα το s25+. Θα φτιάξω και ένα νήμα μόνος μου, να τα λέω με τον εαυτό μου και να λύνω τις απορίες μου 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts