Athkatla Δημ. Πέμπτη στις 12:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:29 μμ 1 minute ago, redcom7 said: Τα air actions πότε δεν τα χρησιμοποίησα προσωπικά... Το κουμπάκι για φωτό όμως θα το ήθελα... ναι και εγώ αυτό χρησιμοποιούσα μόνο, τώρα παλάμη 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Πέμπτη στις 01:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:21 μμ Περισσότερα details για το armor 2 τζάμι https://www.corning.com/gorillaglass/worldwide/en/news/news-releases/2025/01/samsung-galaxy-s25-ultra-introduces-corning-gorilla-armor-2-industrys-first-anti-reflective-glass-ceramic-for-mobile-devices.html 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. Πέμπτη στις 02:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:38 μμ Ελπίζω να μην έχει screen grain (mura effect) όπως το S24 ultra αλλιώς όπως θα έρθει θα φύγει.. 1087 μείον ΦΠΑ και κουπόνι 10% βγήκε και εμένα jet black 512gb. Αν και έχω oppo find x8 pro που ΔΕΝ θα το δώσω είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει μέχρι στιγμής σε όλους τους τομείς, δεν μπορώ να αρνηθώ τη γλύκα του One ui και το πρόβλημα στον εγκέφαλο οπότε το πήρα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. Πέμπτη στις 03:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:04 μμ 2 ώρες πριν, redcom7 said: Το κουμπάκι για φωτό όμως θα το ήθελα... Το αφαίρεσαν και αυτό??!? Ρε καλά έκανα κ παρήγγειλα το OnePlus 13... Sammy αν βάλεις μυαλό τα ξαναλέμε... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Πέμπτη στις 03:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:35 μμ Μου κάνει τρομερή εντύπωση πάντως ότι πέρυσι έστειλαν τη συσκευή μέσα σε μία εβδομάδα, τα αξεσουάρ μέσα σε 2-3 μέρες, ενώ φέτος και τα αξεσουάρ και οι συσκευές λέει θα αποσταλούν στις 4 Φλεβάρη. Χωρίς λόγο η καθυστέρηση. Λες και δεν είναι στην ουσία το S24 Ultra με άλλο επεξεργαστή και σασί. 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Πέμπτη στις 03:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:39 μμ Just now, nasosvasedis said: Μου κάνει τρομερή εντύπωση πάντως ότι πέρυσι έστειλαν τη συσκευή μέσα σε μία εβδομάδα, τα αξεσουάρ μέσα σε 2-3 μέρες, ενώ φέτος και τα αξεσουάρ και οι συσκευές λέει θα αποσταλούν στις 4 Φλεβάρη. Χωρίς λόγο η καθυστέρηση. Λες και δεν είναι στην ουσία το S24 Ultra με άλλο επεξεργαστή και σασί. 😂 Σου είχαν έρθει διαφορετικές ημερομηνίες το κινητό μετ αξεσουαρ ενώ τα είχες στην ήδια παραγγελία? Και το 23 και το 24,(φαντάζομαι και στο 25 θα ισχύσει το ίδιο) μου ήρθαν όλα μαζί την ημερομηνία που έλεγε εξαρχής ότι ξεκινούν οι παραδόσεις, αλλα και στις 2 περιτπώσεις, τα είχα όλα στην ίδια απόδειξη/τιμολόγιο. 1 hour ago, ChrisNikol said: Ελπίζω να μην έχει screen grain (mura effect) όπως το S24 ultra αλλιώς όπως θα έρθει θα φύγει.. 1087 μείον ΦΠΑ και κουπόνι 10% βγήκε και εμένα jet black 512gb. Αν και έχω oppo find x8 pro που ΔΕΝ θα το δώσω είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει μέχρι στιγμής σε όλους τους τομείς, δεν μπορώ να αρνηθώ τη γλύκα του One ui και το πρόβλημα στον εγκέφαλο οπότε το πήρα. Αν και δεν έχω καταλάβει σίγουρα αν έχει το Μ14 ή Μ13 πάνελ όπως και περσυ, λένε ότι το grain το έχουν φτιάξει. Βεβαια εδώ είσαι και εδώ είμαι, θα βρεθεί κάτι με την οθόνη ώστε να υπάρξει μουρμούρα. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. Πέμπτη στις 04:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:15 μμ 27 minutes ago, OverClocker said: Σου είχαν έρθει διαφορετικές ημερομηνίες το κινητό μετ αξεσουαρ ενώ τα είχες στην ήδια παραγγελία? Και το 23 και το 24,(φαντάζομαι και στο 25 θα ισχύσει το ίδιο) μου ήρθαν όλα μαζί την ημερομηνία που έλεγε εξαρχής ότι ξεκινούν οι παραδόσεις, αλλα και στις 2 περιτπώσεις, τα είχα όλα στην ίδια απόδειξη/τιμολόγιο. Αν και δεν έχω καταλάβει σίγουρα αν έχει το Μ14 ή Μ13 πάνελ όπως και περσυ, λένε ότι το grain το έχουν φτιάξει. Βεβαια εδώ είσαι και εδώ είμαι, θα βρεθεί κάτι με την οθόνη ώστε να υπάρξει μουρμούρα. Ο λόγος που προχώρησα είναι γιατί γουστάρω φουλ 6.9, γουστάρω φουλ στρογγυλές γωνίες ήταν άβολο στο χέρι σα τούβλο με τόσο έντονες γωνίες το S24 ultra και γουστάρω φουλ την παραμετροποίηση του One ui. Αρκεί να φτιάξουν το θέμα κάμερα με optimisation. Στο ποσό που βγήκε αν δεν έχει λυθεί το Screen grain και ειδικά στο exclusive χρώμα jet black θα φύγει όσο το πήρα οπότε καμία ζημιά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Πέμπτη στις 04:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:22 μμ 43 minutes ago, OverClocker said: Σου είχαν έρθει διαφορετικές ημερομηνίες το κινητό μετ αξεσουαρ ενώ τα είχες στην ήδια παραγγελία? Και το 23 και το 24,(φαντάζομαι και στο 25 θα ισχύσει το ίδιο) μου ήρθαν όλα μαζί την ημερομηνία που έλεγε εξαρχής ότι ξεκινούν οι παραδόσεις, αλλα και στις 2 περιτπώσεις, τα είχα όλα στην ίδια απόδειξη/τιμολόγιο. Αν και δεν έχω καταλάβει σίγουρα αν έχει το Μ14 ή Μ13 πάνελ όπως και περσυ, λένε ότι το grain το έχουν φτιάξει. Βεβαια εδώ είσαι και εδώ είμαι, θα βρεθεί κάτι με την οθόνη ώστε να υπάρξει μουρμούρα. Ναι στην ίδια παραγγελία οι θήκες ήρθαν πολύ νωρίτερα από την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. Πέμπτη στις 04:32 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:32 μμ Η ζελατινα η επισημη η antireflective, έρχεται με 2 τεμάχια μεσα? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Πέμπτη στις 04:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:46 μμ 14 minutes ago, mobrol said: Η ζελατινα η επισημη η antireflective, έρχεται με 2 τεμάχια μεσα? Φαντάζομαι όπως και στο 24, έτσι και εδώ θα έχει 2 μέσα. Άσχετα αν και περσι στις αρχές θεωρούσαν ότι έχει 1 μέσα. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. Πέμπτη στις 04:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:52 μμ 4 minutes ago, OverClocker said: Φαντάζομαι όπως και στο 24, έτσι και εδώ θα έχει 2 μέσα. Άσχετα αν και περσι στις αρχές θεωρούσαν ότι έχει 1 μέσα. Οι τσιγκούνηδες 1 θα έχουν βάλει φέτος. Από την πιο φτηνή τιμη έτσι φαίνεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Πέμπτη στις 04:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:55 μμ Just now, Athkatla said: Οι τσιγκούνηδες 1 θα έχουν βάλει φέτος. Από την πιο φτηνή τιμη έτσι φαίνεται. Χαχαχα το σκέφτηκα και γω αυτό. Όλα πιθανά. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. Πέμπτη στις 04:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:58 μμ 1 minute ago, OverClocker said: Χαχαχα το σκέφτηκα και γω αυτό. Όλα πιθανά. Στο best buy Αμερικης γράφει 2 τεμάχια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. Πέμπτη στις 05:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:09 μμ 7 ώρες πριν, kountoura said: Το κουπόνι 50 ευρώ το πήρα από Samsung. Άραγε είναι το ίδιο περνάει στο πλαίσιο? Να ζητήσω και εγώ 10% από πλαίσιο τότε μπας και μου το δώσουν.. Από Samsung έχω και το 10%. Και το 50 ευρώ. Αλλά συνδυαστικά δεν μπορείς στην samsung να χρησιμοποιήσεις και τα δύο. Ακριβώς τα ίδια κι εγώ! Μόνο από samsung ζήτησα φέτος (50αρικο και 10%) γιατί δεν ήθελα να με ζαλίζουν στα τηλέφωνα (ιδίως το πλαίσιο). Τώρα μόλις ζήτησα απο πλαίσιο 10% και μου το δώσανε. Αραγε να ζητησουμε απο το τσατ της samsung να συνδυάσει και τα 2 κουπόνια;;; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Πέμπτη στις 05:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:21 μμ S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max - ULTIMATE Camera Battle! Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. Πέμπτη στις 05:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:43 μμ 33 minutes ago, xetasa said: Ακριβώς τα ίδια κι εγώ! Μόνο από samsung ζήτησα φέτος (50αρικο και 10%) γιατί δεν ήθελα να με ζαλίζουν στα τηλέφωνα (ιδίως το πλαίσιο). Τώρα μόλις ζήτησα απο πλαίσιο 10% και μου το δώσανε. Αραγε να ζητησουμε απο το τσατ της samsung να συνδυάσει και τα 2 κουπόνια;;; Στο πλαίσιο το ζήτησες απο το τσατ? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. Πέμπτη στις 06:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:56 μμ 1 ώρα πριν, OverClocker said: S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max - ULTIMATE Camera Battle! Μια απ τα ιδια (S24U) Και φυσικα θελει τα πρωτα updates η καμερα για να σταθεροποιηθει ... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. Πέμπτη στις 07:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:10 μμ (edited) Από ισπανια, το 1TB με όσους κωδικούς και promotions είχαν μέσω του Samsung Shop app 1037€ και δώρα τα Galaxy Buds 3 pro. Έχει πωληθεί ήδη το S24 Ultra και θα φύγει μόλις παραλάβω το S25. Σχεδόν 60€ μου βγήκε, θα φύγουν και τα Buds 2 pro οπότε...Not Bad. Στα 940€ το 512 και αυτό επίσης με δώρο τα buds 3 pro. Θα το ξαναπώ, όπως και πέρσι, στην Ελλάδα τρώμε απίστευτη κοροϊδία από την Samsung Hellas. Edited Πέμπτη στις 07:18 μμ by ros100 3 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. Πέμπτη στις 07:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:19 μμ 8 minutes ago, ros100 said: Από ισπανια, το 1TB με όσους κωδικούς και promotions είχαν μέσω του Samsung Shop app 1037€ και δώρα τα Galaxy Buds 3 pro. Έχει πωληθεί ήδη το S24 Ultra και θα φύγει μόλις παραλάβω το S25. Σχεδόν 60€ μου βγήκε, θα φύγουν και τα Buds 2 pro οπότε...Not Bad. Στα 940€ το 512 και αυτό επίσης με δώρο τα buds 3 pro. Θα το ξαναπώ, όπως και πέρσι, στην Ελλάδα τρώμε απίστευτη κοροϊδία από την Samsung Hellas. Πω πω πες τα φίλε μου. Εδώ απίστευτη κοροϊδία σε ολα.. 1 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. Πέμπτη στις 07:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:27 μμ 16 minutes ago, ros100 said: Από ισπανια, το 1TB με όσους κωδικούς και promotions είχαν μέσω του Samsung Shop app 1037€ και δώρα τα Galaxy Buds 3 pro. Έχει πωληθεί ήδη το S24 Ultra και θα φύγει μόλις παραλάβω το S25. Σχεδόν 60€ μου βγήκε, θα φύγουν και τα Buds 2 pro οπότε...Not Bad. Στα 940€ το 512 και αυτό επίσης με δώρο τα buds 3 pro. Θα το ξαναπώ, όπως και πέρσι, στην Ελλάδα τρώμε απίστευτη κοροϊδία από την Samsung Hellas. Εισαι Σιγουρος οτι θ στειλουν απο Ισπανια --》 Ελλαδα ? Το εχεις ξανακανει? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. Πέμπτη στις 07:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:28 μμ Just now, anergos13 said: Εισαι Σιγουρος οτι θ στειλουν απο Ισπανια --》 Ελλαδα ? Το εχεις ξανακανει? Είμαι στην Ισπανία. Αλλά και πάλι, parcel forwarding. 1 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. Πέμπτη στις 07:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:38 μμ 41 minutes ago, anergos13 said: Μια απ τα ιδια (S24U) Και φυσικα θελει τα πρωτα updates η καμερα για να σταθεροποιηθει ... Όχι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά τα δείγματα, αλλά πρέπει να στρώσει η συσκευή με updates...αυτό το διαολεμενο το motion blur θα το φτιάξουν άραγε; 2 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. Πέμπτη στις 08:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:05 μμ 2 ώρες πριν, johnnyman25 said: Στο πλαίσιο το ζήτησες απο το τσατ? ναι, στο τσατ άφησα το τηλέφωνο μου και με πήρανε σε 15 λεπτά! 1 Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. Πέμπτη στις 08:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:06 μμ 22 minutes ago, Dark_Lord said: Όχι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά τα δείγματα, αλλά πρέπει να στρώσει η συσκευή με updates...αυτό το διαολεμενο το motion blur θα το φτιάξουν άραγε; Το shutter speed πρέπει να φτιάξουν στο auto mode και το optimization μετά να σμιλεύει σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Με το oppo find x8 pro χωρίς καν να βάλω motion mode έχει burst shot Που βαράει σαν καλάσνικοφ και όσες βγουν πχ 10-15 (με αντικείμενο γρήγορα κινούμενο) ζήτημα να είναι θολή μια φώτο.. Εχω πάθει σοκ από τη φώτο και βίντεο γενικά, και την ασύλληπτη μπαταρία και το smoothness. Προς το παρόν δεν θα φύγει το oppo θα το έχω μαζί με το s25 ultra. Και βλέπουμε. Τρελά νούμερα μπαταρίας και γενικά είναι απίστευτο το oppo. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. Πέμπτη στις 08:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:31 μμ Παιδιά από sar πως πάει; Βρίσκω κάτι νούμερα λίγο τσιμπημένα αλλά δεν ξέρω αν ισχύουν… Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts