Jump to content

Motorola EDGE 50 FUSION

nininikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από πρόσφατες αναφορές, τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να είχε θέματα η εφαρμογή στο θέμα esim

Εκτός αν βλέπει την προηγούμενη προσπάθειά σου σε εκκρεμότητα και ρίχνει άκυρο...

9 ώρες πριν, kmpatra said:

Από πρόσφατες αναφορές, τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να είχε θέματα η εφαρμογή στο θέμα esim

Εκτός αν βλέπει την προηγούμενη προσπάθειά σου σε εκκρεμότητα και ρίχνει άκυρο...

Δεν υπάρχει προηγούμενη προσπάθεια. 

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

έχετε να προτείνετε καμιά καλή θήκη, όχι τύπου βιβλίο? Με μια ματιά, κυκλοφορεί πολύ λίγο πράγμα...

22 minutes ago, Nikos_s3 said:

έχετε να προτείνετε καμιά καλή θήκη, όχι τύπου βιβλίο? Με μια ματιά, κυκλοφορεί πολύ λίγο πράγμα...

Εαν θες καλό και φθηνό  aliexpress.

Κοίταγα από Ελλάδα θήκη  (τύπου βιβλίο) και βρήκα μόνο μία (καλή) με 18€ + αντικαταβολή + μεταφορικά έβγαινε 26.50€. Πηρα 9 θήκες (και της γυναίκας μαζί) από aliexpress με 14.50 παραδομένες εδώ!

Edited by memostrikas

1 hour ago, memostrikas said:

Εαν θες καλό και φθηνό  aliexpress.

Κοίταγα από Ελλάδα θήκη  (τύπου βιβλίο) και βρήκα μόνο μία (καλή) με 18€ + αντικαταβολή + μεταφορικά έβγαινε 26.50€. Πηρα 9 θήκες (και της γυναίκας μαζί) από aliexpress με 14.50 παραδομένες εδώ!

Έχεις κάποια δοκιμασμένη, από όσες παρέλαβες, που να ξεχωρίζει; 

Έχει ίδια εμπειρία και για προστασία οθόνης; 

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

4 ώρες πριν, Nikos_s3 said:

https://www.skroutz.gr/s/54716202/Tech-Protect-Back-Cover-Silikonis-Plastiko-Mayro-Motorola-Edge-50-Fusion-5G.html

Εχω την παραπάνω. Για τα γούστα μου πολύ καλή. 

Εχω πάρει και μια από aliexpress, σχετικά καλή. Πιο λεπτή από την παραπάνω.

https://vi.aliexpress.com/item/1005007255710189.html?spm=a2g0o.productlist.main.24.5bc6ZvSjZvSjFq&algo_pvid=c29f6b89-6d4c-4125-b803-e9c8115967fb&algo_exp_id=c29f6b89-6d4c-4125-b803-e9c8115967fb-23&pdp_ext_f={"order"%3A"183"%2C"eval"%3A"1"}&pdp_npi=4%40dis!EUR!9.95!2.93!!!80.46!23.72!%40211b81a317443924718938400ed2c8!12000039964930914!sea!GR!0!ABX&curPageLogUid=fAeETLvsYXWt&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A

On 11/4/2025 at 3:57 ΜΜ, Nikos_s3 said:

Εγώ έχω πάρει αυτή προεξέχει λίγο μπροστά στην οθόνη και στη κάμερα και ειδικά η μπλε ταίριαξε γάντι..Τζάμακι δε φοράω γενικά.Τα αδέλφια του έχουν και καλά military grade πιστοποίηση οπότε θεωρώ και αυτό ανθεκτικό (απλά δεν του έγιναν δοκιμές με drop test)

Screenshot_20250412-191753_Chrome.png

2 ώρες πριν, Giannis114 said:

Τα αδέλφια του έχουν και καλά military grade πιστοποίηση οπότε θεωρώ και αυτό ανθεκτικό (απλά δεν του έγιναν δοκιμές με drop test)

Έχω κάποιες γρατσουνιές από πέσιμο μέχρι να βρω μεμβράνη, οπότε μια έστω και υποτυπώδες προστασία του έχω βάλει.

σε δευτερο πέσιμο η μεμβράνη, από τοπικό κατάστημα που της κόβει επί τόπου, το έσωσε ενώ η ίδια καταστράφηκε. Πήγα να βάλω νέα και το κατάστημα είχε πάψει την συνεργασία με την κεντρική εταιρεία, ευτυχώς βρήκα προχθές σε ένα μικρό κατάστημα γειτονικής χώρας κατά την διάρκεια ολιγόωρης διέλευσης. 

Έχω ένα κόλλημα. Όταν έρχεται ειδοποίηση εισερχόμενου mail, στην εφαρμογή Yahoo συγκεκριμένα, πατάω για διαγραφή τουλάχιστον 3-5 φορές. Είναι λίγο ενοχλητικό. 

• 2 weeks later...

Εχει δοκιμάσει κάποιος ,καλώδιο 2μέτρων το οποίο να είναι συμβατό με τη γρήγορη φόρτιση του κινητού μας; 

Edited by conan1

Καλησπέρα σάς. Αγόρασα το κινητό την Παρασκευή. Πραγματικά πολύ καλό σε όλα τού. Πρίν είχα Xiaomi  και έκανα εγκατάσταση  τίς εφαρμογές που είχα πρίν. Σε κάποιες εφαρμογές φαίνονται τα εικονίδια αλλά δεν λειτουργούν. Γνωρίζεται πώς μπορώ να τις κάνω απεγκατασταση? Επίσης υπάρχει η δυνατότητα στα τηλέφωνα Motorola  να κάνουμε κρυφές κάποιες εφαρμογές?

Screenshot_20250427-220905.Moto App Launcher.png

Edited by jimps6

10 ώρες πριν, jimps6 said:

Καλησπέρα σάς. Αγόρασα το κινητό την Παρασκευή. Πραγματικά πολύ καλό σε όλα τού. Πρίν είχα Xiaomi  και έκανα εγκατάσταση  τίς εφαρμογές που είχα πρίν. Σε κάποιες εφαρμογές φαίνονται τα εικονίδια αλλά δεν λειτουργούν. Γνωρίζεται πώς μπορώ να τις κάνω απεγκατασταση? Επίσης υπάρχει η δυνατότητα στα τηλέφωνα Motorola  να κάνουμε κρυφές κάποιες εφαρμογές?

Δεν έχουν εγκατασταθεί αυτές οι εφαρμογές, μπορείς να κάνεις κατάργηση από τον φάκελο ...Ποιον launcher έχεις ; τον nova; Όσο γθα το 2ο επειδή δεν έχω motorola το γκουγκλαρα ...κοίταξε εδώ μήπως βοηθήσει https://www.notiontechnologies.com/blog/how-to-hide-apps-in-motorola/amp/

Edited by geotzia

On 27/4/2025 at 10:15 ΜΜ, jimps6 said:

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα στα τηλέφωνα Motorola  να κάνουμε κρυφές κάποιες εφαρμογές?

https://www.youtube.com/watch?v=yhxsPjRLZX8

παίδες στο θέμα κάμερα πως τα πάει;συγκριτικά με της ίδιας κατηγορίας πχ 

προέρχομαι από realme 7pro

Καλησπερα γνωριζετε που πανε οι φωτογραφιες που σβηνω ?? υπαρχει καδος απορριματων γιατι δε το βρισκω.

CASE:BitfenixNeos PSU:CoolerMaster G650M MotherBoard:AsRockH97Anniversary CPU:i5 4460 GPU:R9 380 MSI 2GΒ RAM:Kingstone HyperX (4x4) 16Gb DDR3 1866MHz HD:1TBSamsung7200RPM SSD: Samsung850evo 250GB CPU COOLER: Raijintek Aidos

9 ώρες πριν, Echepolus said:

Καλησπερα γνωριζετε που πανε οι φωτογραφιες που σβηνω ?? υπαρχει καδος απορριματων γιατι δε το βρισκω.

Αν χρησιμοποιείς το Google Photos, όταν μπεις στην εφαρμογή, στο κάτω μέρος έχει τρεις επιλογές "Φωτογραφίες" "Συλλογές" και "Αναζήτηση". Επιλέγεις "Συλλογές" και θα δεις την επιλογή για το κάδο πάνω δεξιά...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1