andreasomageiras Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου On 8/2/2025 at 2:21 ΜΜ, Sakis.D said: Μα εγώ πρόσφατα το έβαλα από εκεί με 7.99 ποτέ άλλαξε η τιμή? Λίγη ώρα μετά από την αρχή της συζήτησης εδώ. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου On 6/2/2025 at 8:48 ΜΜ, billerr said: Δεν υπάρχει τζάμι στο πλαίσιο με 7.99€ αλλάξανε τιμή πέρασα από εκεί. Μου είπε 19.99 και έφυγα. Το είχα αγοράσει την τελευταία εβδομάδα του Γενάρη. Το είδα στην ιστοσελίδα του Πλαισίου 7.99€. Όταν μου το έδωσε η υπάλληλος μου λέει 19.99. Και όντως, εκεί που ήταν κρεμασμένο έγραφε 19.99. Της είπα να κοιτάξει τη σελίδα τους και μου είπε ότι έχω δίκιο και τελικά το πήρα 7.99. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου (edited) Χρησιμοποιεί κάποιος άλλον file manager πέραν του υπάρχοντος files google; Αν ναι ποιον; Edited 13 Φεβρουαρίου by np60s 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Solid explorer και για την έκθεση XGallery 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου On 14/2/2025 at 1:32 ΠΜ, Teo010 said: Solid explorer και για την έκθεση XGallery Καλημέρα για τις εικόνες και το aves είναι καλό το έχω στο moto g85 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. Σάββατο στις 10:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:53 μμ On 14/2/2025 at 1:32 ΠΜ, Teo010 said: Solid explorer και για την έκθεση XGallery Δε μπορώ να καταλάβω το ντόρο γύρω από το solid explorer. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και είναι και επί πληρωμή... 2 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. Σάββατο στις 11:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:57 μμ Το έχω παρα πολλά χρόνια και με βολεύει άρα δεν το έχω αλλάξει, συν ότι μπορεί να ανοίξει αρχεία zip. Κατά τα άλλα ναι υπάρχουν και άλλες δωρεάν επιλογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. Τρίτη στις 06:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:39 πμ (edited) Καλημέρα σε όλους! Εχω αναβάθμιση συμβολαίου στην cosmote και μου δίνουν επιδότηση για συσκευή. Αξίζει σαν συσκευή (ταχύτητα, μπαταρία, επιδόσεις, φωτογραφία κ.α); Αποτελεί ήχο πως τα πάει ακούγεται καλά (ηχείο, ακουστικό); Η να κοιτάξω κάποια άλλη συσκευή; Το μπάτζετ είναι μέχρι 300€. Edited Τρίτη στις 06:46 πμ by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. Τρίτη στις 03:43 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:43 μμ Εγώ θα το επέλεγα πάντως. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. Τρίτη στις 03:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:51 μμ Μετά το Redmi Note 11 pro plus 5G και από το iPhone XS πήρα το Edge 50 Fusion 12/512 και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερο. Αν και πρώτη φορά σε Motorola είμαι πολύ ευχαριστημένος, με υπέροχη κάμερα ,υπέροχη οθόνη, πολύ ωραίο αυτό το ψευτοδερματινο στην πλάτη ( δεν γλιστράει το κινητό και δεν μένουν δακτύλιος),στο χρώμα που το πήρα τουλάχιστον ( marshmallow blue). Και κάτι ακόμη που δεν αναφέρθηκε πουθενά ,το κουτί και το κινητό είναι αρωματισμένα από την Motorola. 1 Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. Τετάρτη στις 12:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:09 μμ Και από εμένα είναι ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsambiko11 Δημ. Χθες στς 10:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:43 πμ Καλημερα εχω vodafone cu αγορασα το fusion 300 ευρω στην black Friday - φορτιζει αρκετα γρηγορα δηλαδη σε μια ωρα το πολυ εχει φτασει 100% - μπαταρια κραταει εως και 4 μερες με απλη χρηση δηλαδη σμσ τηλεφωνο λιγο ιντερνετ δεν παιζω παιχνιδια - ειναι γρηγορο τι δε μου αρεσε - τα ΣΜΣ καθυστερουν να παραδοθουν εχει τυχει να περιμενω και 2 λεπτα για να λαβει ο αλλος το ΣΜΣ (κλειστα τα δεδομενα εχω απενεργοποιησει τις συνομιλιες , αλλα και με ανοιχτα τα δεδομενα παλι αργει να στειλει το ΣΜΣ ) - Προερχομενος απο το p30 pro νιωθω οτι υστερει στις φωτογραφιες ειδικα στο ζουμ και στο χαμηλο φωτισμο - εχει μεγαλο SAR 1.41W/kg - ΣΤΟ messenger σε καποιες επαφες δε φαινονται οι φωτογραφιες απλα μου γραφει τη λεξη φωτογραφια (εχω ενεργοποιησει την αποθηκευση εικονων απο τις ρυθμισεις του messenger σκεφτομαι να κανω απεγκατασταση και να το ξαναβαλω εκτος αν εχετε καποια αλλη ιδεα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Αυτό με το sms μάλλον είναι θέμα Vodafone Και πιθανος ενοχος το vowifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 22 minutes ago, kmpatra said: Αυτό με το sms μάλλον είναι θέμα Vodafone Και πιθανος ενοχος το vowifi Το VoWiFi της Vodafone είναι απλά άθλιο 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsambiko11 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 2 ώρες πριν, kmpatra said: Αυτό με το sms μάλλον είναι θέμα Vodafone Και πιθανος ενοχος το vowifi την καρτα sim πριν το μοτορολα την ειχα στο αλκατελ 3L τα SMS αλλα και το messenger δουλευαν μια χαρα κατι αλλο φταιει 1 ώρα πριν, atillas24 said: Το VoWiFi της Vodafone είναι απλά άθλιο την καρτα sim πριν το μοτορολα την ειχα στο αλκατελ 3L τα SMS αλλα και το messenger δουλευαν μια χαρα κατι αλλο φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν To 3L είναι μοντέλο του '20 και δεν ξερω αν υποστήριζε volte/vowifi ούτε αν το θεωρεί συμβατο η vodafone με αυτές τις υπηρεσίες (μαλλον οχι). Βρες τον διακόπτη για κλήσεις wifi και κλείσε τον, και δες μήπως βελτιωθεί. Δεν θεωρώ οτι είναι θεμα σιμ. Πιο πολύ θέμα δικτύου. Φιλος εχει αναλογο θεμα με iphone se, δεν πιστεύω ότι είναι θέμα συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts