Jump to content

Motorola EDGE 50 FUSION

nininikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 8/2/2025 at 2:21 ΜΜ, Sakis.D said:

Μα εγώ πρόσφατα το έβαλα από εκεί με 7.99 ποτέ άλλαξε η τιμή?

Λίγη ώρα μετά από την αρχή της συζήτησης εδώ. 

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

On 6/2/2025 at 8:48 ΜΜ, billerr said:

Δεν υπάρχει τζάμι στο πλαίσιο με 7.99€ αλλάξανε τιμή πέρασα από εκεί.

Μου είπε 19.99 και έφυγα.

Το είχα αγοράσει την τελευταία εβδομάδα του Γενάρη. Το είδα στην ιστοσελίδα του Πλαισίου 7.99€. Όταν μου το έδωσε η υπάλληλος μου λέει 19.99. Και όντως, εκεί που ήταν κρεμασμένο έγραφε 19.99. Της είπα να κοιτάξει τη σελίδα τους και μου είπε ότι έχω δίκιο και τελικά το πήρα 7.99.

Χρησιμοποιεί κάποιος άλλον file manager πέραν του υπάρχοντος files google; Αν ναι ποιον; 

Edited by np60s

On 14/2/2025 at 1:32 ΠΜ, Teo010 said:

Solid explorer
και για την έκθεση XGallery

Καλημέρα για τις εικόνες και το aves είναι καλό το έχω στο moto g85

On 14/2/2025 at 1:32 ΠΜ, Teo010 said:

Solid explorer
και για την έκθεση XGallery

Δε μπορώ να καταλάβω το ντόρο γύρω από το solid explorer. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και είναι και επί πληρωμή...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Το έχω παρα πολλά χρόνια και με βολεύει άρα δεν το έχω αλλάξει, συν ότι μπορεί να ανοίξει αρχεία zip.
Κατά τα άλλα ναι υπάρχουν και άλλες δωρεάν επιλογές

Καλημέρα σε όλους! Εχω αναβάθμιση συμβολαίου στην cosmote και μου δίνουν επιδότηση για συσκευή. Αξίζει σαν συσκευή (ταχύτητα, μπαταρία, επιδόσεις, φωτογραφία κ.α);

Αποτελεί ήχο πως τα πάει ακούγεται καλά (ηχείο, ακουστικό);

Η να κοιτάξω κάποια άλλη συσκευή;

Το μπάτζετ είναι μέχρι 300€.

Edited by memostrikas

Μετά το Redmi Note 11 pro plus 5G και από το iPhone XS πήρα το Edge 50 Fusion 12/512 και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερο. Αν και πρώτη φορά σε Motorola  είμαι πολύ ευχαριστημένος, με υπέροχη κάμερα ,υπέροχη οθόνη, πολύ ωραίο αυτό το ψευτοδερματινο στην πλάτη ( δεν γλιστράει το κινητό και δεν μένουν δακτύλιος),στο χρώμα που το πήρα τουλάχιστον ( marshmallow blue).

Και κάτι ακόμη που δεν αναφέρθηκε πουθενά ,το κουτί και το κινητό είναι αρωματισμένα από την Motorola.

Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Καλημερα εχω vodafone cu αγορασα το fusion 300 ευρω στην black Friday

- φορτιζει αρκετα γρηγορα δηλαδη σε μια ωρα το πολυ εχει φτασει 100%

- μπαταρια κραταει εως και 4 μερες με απλη χρηση δηλαδη σμσ τηλεφωνο λιγο ιντερνετ δεν παιζω παιχνιδια

- ειναι γρηγορο

τι δε μου αρεσε

- τα ΣΜΣ καθυστερουν να παραδοθουν εχει τυχει να περιμενω και 2 λεπτα για να λαβει ο αλλος το ΣΜΣ (κλειστα τα δεδομενα εχω απενεργοποιησει τις συνομιλιες , αλλα και με ανοιχτα τα δεδομενα παλι αργει να στειλει το ΣΜΣ )

- Προερχομενος απο το p30 pro νιωθω οτι υστερει στις φωτογραφιες ειδικα στο ζουμ και στο χαμηλο φωτισμο

- εχει μεγαλο SAR  1.41W/kg

- ΣΤΟ messenger σε καποιες επαφες δε φαινονται οι φωτογραφιες απλα μου γραφει τη λεξη φωτογραφια

(εχω ενεργοποιησει την αποθηκευση εικονων απο τις ρυθμισεις του messenger σκεφτομαι να κανω απεγκατασταση και να το ξαναβαλω εκτος αν εχετε καποια αλλη ιδεα)

Αυτό με το sms μάλλον είναι θέμα Vodafone

Και πιθανος ενοχος το vowifi

22 minutes ago, kmpatra said:

Το VoWiFi της Vodafone είναι απλά άθλιο 

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

2 ώρες πριν, kmpatra said:

την καρτα sim πριν το μοτορολα την ειχα  στο αλκατελ  3L τα  SMS αλλα και το messenger δουλευαν μια χαρα κατι αλλο φταιει

1 ώρα πριν, atillas24 said:

Το VoWiFi της Vodafone είναι απλά άθλιο 

την καρτα sim πριν το μοτορολα την ειχα  στο αλκατελ  3L τα  SMS αλλα και το messenger δουλευαν μια χαρα κατι αλλο φταιει

To 3L είναι μοντέλο του '20 και δεν ξερω αν υποστήριζε volte/vowifi ούτε αν το θεωρεί συμβατο η vodafone με αυτές τις υπηρεσίες (μαλλον οχι). Βρες τον διακόπτη για κλήσεις wifi και κλείσε τον, και δες μήπως βελτιωθεί.

Δεν θεωρώ οτι είναι θεμα σιμ. Πιο πολύ θέμα δικτύου. Φιλος εχει αναλογο θεμα με iphone se, δεν πιστεύω ότι είναι θέμα συσκευής.