nininikos Δημοσιεύτηκε 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 1 Ιανουαρίου Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη συσκευή αρχίζει να γίνεται γνωστή τον τελευταίο καιρό. Μετά την προσφορά που είχε η Lenovo, για την black Friday, με την φανταστική τιμή των 299€ για το 12/512, φαίνεται ότι στο Σκρουτζ υπάρχουν ακόμα συσκευές με 306 ευρώ. Το παρέλαβα προχθές και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από την φοβερή οθόνη, την κάμερα με τα πολύ καλά χρώματα και τον επεξεργαστή που ανταποκρίνεται επάξια στις ανάγκες του μέσου χρήστη χωρίς να ζεσταίνεται καθόλου, αν και είμαστε βέβαια στην καρδιά του χειμώνα. Με 776.541 σκορ στο AnTuTu, o snapdragon 7s gen2 τα καταφέρνει πολύ καλά και σε συνδυασμό τα 5.000 mAh της μπαταρίας, υπόσχεται ικανή ενέργεια για να βγάζει εύκολα την μέρα στους απαιτητικούς χρήστες. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται πλαστική θήκη, φορτιστής και βέβαια καλώδιο. Οι ενημέρωση έγινε αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Γενικά μετά την προσφορά, μπήκε στο στόχαστρο και φαίνεται να είναι όντως μια αξιόλογη πρόταση αγοράς, δεν ξέρω βέβαια συγκριτικά με το Edge 50 Neo πως πάει, με ενδιαφέρει το κομμάτι της κάμερας, δε νομίζω βέβαια το Fusion να υπολείπεται σημαντικά. Το έχω περιεργαστεί από κοντά σε κατάστημα, στο σκούρο μπλέ, υπάρχει όμως και στο ανοιχτό γαλάζιο το οποίο έχει vegan leather και εκείνο, το έχω βάλει στο μάτι. Μεγάλο συν το ότι έχει Snapdragon, με Mediatek έχω κακό προηγούμενο. Σε θέμα αυτονομίας, πως είναι κατά προσέγγιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου (edited) Κάτοχος, από την προσφορά Black Friday, ήμουν μεταξύ αυτού και του realme 12 Pro Plus, θεωρώ ότι το realme θα μου ήταν πιο φιλικό μιας και προέρχομαι από realme gt master edition. Θέμα συνήθειας καθαρά, ως προς τον τρόπο λειτουργίας, τις ευκολίες με τις διπλές εφαρμογές, την επεξεργασία φωτογραφιών... Εχω επίσης την αίσθηση πως έχω διαφημίσεις, π.χ. μετά από κάθε τηλεφωνική επικοινωνία μου εμφανίζει ένα διαφημιστικό για το raguden viber, αλλά και σε άλλα σημεία κατά την πλοήγηση (κάτι που δεν μπορώ να το αποδώσω καθαρά στην συσκευή) ίσως να χρειάζεται κάποια ρύθμιση από μέρους μου στο opera, αλλά αυτό με τις κλήσεις... Σκέφτηκα να αλλάξω (πως λέγεται) dns (;) αλλά δεν ξέρω εάν έχω κάποια δυσλειτουργία σε σχέση με τραπεζικά ιδρύματα ή άλλες εφαρμογές. Υ. Γ. Θα κάνω επεξεργασία το μήνυμα και θα βάλω εικόνα όπου θα φαίνεται το διαφημιστικό μετά από κλήση. Edited 2 Ιανουαρίου by andreasomageiras Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. 2 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Το έχω φορτίσει μόνο μια φορά και από το πρωί μέχρι τώρα, με 2 ώρες οθόνης, έχω ακόμη 86%. Νομίζω πάει πολύ καλά από μπαταρία. Διαφημίσεις δεν έχω ποτέ στις συσκευές μου, χρησιμοποιώντας είτε personal DNS, είτε blokada. Η οθόνη είναι ότι καλύτερο είχα ποτέ και η κάμερα πολύ καλή με μόνιμο HDR. Θα βάλω και gcam, αν και με αυτή είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πάντως αν και σχεδόν όλες οι προηγούμενες συσκευές μου είχαν snapdragon σειρά 8, (820, 835, 845, 888) με αυτή είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον 7 -2. Γενικά είναι μια πολύ αξιόλογη συσκευή και με τιμή χώμα γύρω στα 300€ από Σκρουτζ. Στις αλυσίδες η τιμή ανέβηκε στα 450€, όποτε κρίνεται μάλλον υπερτιμημένη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 1 hour ago, nininikos said: Το έχω φορτίσει μόνο μια φορά και από το πρωί μέχρι τώρα, με 2 ώρες οθόνης, έχω ακόμη 86%. Νομίζω πάει πολύ καλά από μπαταρία. Διαφημίσεις δεν έχω ποτέ στις συσκευές μου, χρησιμοποιώντας είτε personal DNS, είτε blokada. Η οθόνη είναι ότι καλύτερο είχα ποτέ και η κάμερα πολύ καλή με μόνιμο HDR. Θα βάλω και gcam, αν και με αυτή είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πάντως αν και σχεδόν όλες οι προηγούμενες συσκευές μου είχαν snapdragon σειρά 8, (820, 835, 845, 888) με αυτή είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον 7 -2. Γενικά είναι μια πολύ αξιόλογη συσκευή και με τιμή χώμα γύρω στα 300€ από Σκρουτζ. Στις αλυσίδες η τιμή ανέβηκε στα 450€, όποτε κρίνεται μάλλον υπερτιμημένη. Αυτό που δείχνω στην φωτογραφία, στο εμφανίζει εσένα; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. 2 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Αυτό που δείχνεις είναι του Viber, δεν έχει να κάνει με το τηλεφωνο. Στην άλλη μου συσκευή (Samsung) άλλοτε το εμφανίζει κι άλλοτε όχι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 8 minutes ago, nininikos said: Αυτό που δείχνεις είναι του Viber, δεν έχει να κάνει με το τηλεφωνο. Στην άλλη μου συσκευή (Samsung) άλλοτε το εμφανίζει κι άλλοτε όχι. Στην προηγούμενη συσκευή, realme gt master edition, δε μου το είχε εμφανίσει ποτέ, ενώ τώρα αν όχι σε κάθε κλήση 8 στις 10. Απο ότι κατάλαβα, δε μπορώ να κάνω τίποτα εκτός από το να ξήλωμα του Viber (θεωρητικά πάντα); Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. 2 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Υπάρχει μια πολύ μεγάλη συζήτηση για το θέμα. Βάλε στο google "viber popup after call" Και θα δεις διάφορες λύσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου (edited) Το κινητό το ανακάλυψα τυχαία στο Facebook μετά από διαφήμιση του Γερμανού, διάβασα τα καλύτερα σε σχόλια και βίντεο στο YouTube. Δεν είχα διαβάσει για την προσφορά του Νοεμβρίου και το πήρα τώρα από skroutz στα 306€ το 12/ 512. Το περιμένω από βδομάδα και θα γράψω τις εντυπώσεις μου Edited 4 Ιανουαρίου by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Τελικά το κινητό ήρθε σήμερα και ακόμα προσπαθώ να το μάθω. Η απορία μου είναι με τα πλήκτρα πλοήγησης. Πως βάζουμε το πλήκτρο επιστροφής (πίσω) από αριστερά που είναι τώρα, στα δεξιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 1 minute ago, Teo010 said: Τελικά το κινητό ήρθε σήμερα και ακόμα προσπαθώ να το μάθω. Η απορία μου είναι με τα πλήκτρα πλοήγησης. Πως βάζουμε το πλήκτρο επιστροφής (πίσω) από αριστερά που είναι τώρα, στα δεξιά; Από Xiaomi που θυμάμαι, είναι κάπου στο μενού προσβασιμότητα και είναι ως επιλογή "Αντιστροφή πλήκτρων πλοήγησης (η περιήγησης)", κάπου εκεί φαντάζομαι θα το βρεις μέσα στις ρυθμίσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Και παλι δεν βρηκα κατι... 🤨 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Στα Motorola δε μπορείς να αλλάξεις τη θέση των κουμπιών πλοήγησης. Έχει καθαρό Android, αυτή είναι η μαγεία... 2 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Τα πλήκτρα πλοήγησης δεν αλλάζουν θέση δυστυχώς και το γύρισα στο gesture και βόλεψε. Δυο πράγματα του λείπουν ακόμα το ενα είναι ο κλώνος εφαρμογών που θα γίνει στo update και το άλλο είναι η ταχύτητα δικτυού στην μπάρα ειδοποιήσεων που δεν εχω βρει αν θα έρθει στο update. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου (edited) 48 minutes ago, billerr said: Τα πλήκτρα πλοήγησης δεν αλλάζουν θέση δυστυχώς και το γύρισα στο gesture και βόλεψε. Δυο πράγματα του λείπουν ακόμα το ενα είναι ο κλώνος εφαρμογών που θα γίνει στo update και το άλλο είναι η ταχύτητα δικτυού στην μπάρα ειδοποιήσεων που δεν εχω βρει αν θα έρθει στο update. Για τον κλώνο εφαρμογών, θετικό το οτι θα έρθει στο update. Edited 5 Ιανουαρίου by andreasomageiras Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. 5 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Ουτε εγω εχω βρει τροπο να αλλαξω θεση στο back. Ελπιζω να το προσθεσουν στο μελλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου (edited) Θα γίνει λογικά και αυτό στο android 15 όταν έρθει Σε κάποια βίντεο που έχω δει στο YouTube με την rom από Ινδία μάλλον, δείχνει ότι μπορείς να το αλλάξεις. Edited 5 Ιανουαρίου by billerr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 55 minutes ago, billerr said: Θα γίνει λογικά και αυτό στο android 15 όταν έρθει Σε κάποια βίντεο που έχω δει στο YouTube με την rom από Ινδία μάλλον, δείχνει ότι μπορείς να το αλλάξεις. Kάτι τέτοιο δεν κάνει δουλειά; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.in_so.navigation.buttonmapper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 19 ώρες πριν, atillas24 said: Στα Motorola δε μπορείς να αλλάξεις τη θέση των κουμπιών πλοήγησης. Έχει καθαρό Android, αυτή είναι η μαγεία... Πραγματικά είχα ξενερώσει στην αρχή με αυτά τα χαζά αλλά τα συνηθίζω σιγά σιγά γιατί το κινητό αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, Teo010 said: Πραγματικά είχα ξενερώσει στην αρχή με αυτά τα χαζά αλλά τα συνηθίζω σιγά σιγά γιατί το κινητό αξίζει Ποτέ δε κατάλαβα γιατί θέλει ο κόσμος να αλλάζει θέση στα κουμπιά πλοήγησης... Επίσης ποτέ δε κατάλαβα γιατί οι περισσότεροι χρησιμοποιούν gestures για πλοήγηση. Είναι πολύ πιο αργός τρόπος πλοήγησης και γίνονται και πιο πολλά λάθη κατά τη πλοήγηση Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 1 hour ago, atillas24 said: Ποτέ δε κατάλαβα γιατί θέλει ο κόσμος να αλλάζει θέση στα κουμπιά πλοήγησης... Γιατί είναι πιο εύκολο αν είσαι δεξιόχειρας να πάει ο αντίχειρας στην δεξιά κάτω γωνία του κινητού που είναι το πλήκτρο πίσω και το χρησιμοποιείς περισσότερο. Άλλο Βρηκα μια ωραία συντόμευση κατά λάθος για όσους έχουν ενεργοποιήσει το ιστορικό ειδοποιήσεων. Κατεβάζεις την μπάρα ειδοποιήσεων και πατάς εκεί που γράφει δεν υπάρχουν άλλες ειδοποιήσεις. Και σε πάει κατευθείαν στο ιστορικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Και εμένα με βολεύει περισσότερο να βρίσκεται το back button στα δεξιά, όμως επειδή αναφέρθηκε το pure android και ότι υπάρχει περιορισμός, να πω ότι έχω το Cubot Max 5 που και αυτό έχει καθαρό android, έχει όμως τέσσερις επιλογές για ρύθμιση των κουμπιών πλοήγησης. Το προηγούμενο κινητό Cubot που είχα, το max 3, δεν είχε αυτήν τη δυνατότητα. Επομένως οι κατασκευαστές μπορούν να βάλουν και τις δικές τους πινελιές. Όσον αφορά το θέμα υπάρχουν εφαρμογές που βάζουν κάτω κουμπιά, όμως όσες είχα δοκιμάσει δεν βόλεψαν καθόλου. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Θα μπορούσε να υπάρχει η επιλογή για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Εξάλλου, δεν πιστεύω ότι θα χαλάσει η pure εμπειρία με αυτό. Εδώ έχουν προεγκατεστημένες τόσες δικές τους εφαρμογές και πρόσφατα έχουν αυξήσει και το bloatware με την εφαρμογή motoapps, που στο setup μου πέρασε καμιά 10ρια άχρηστα παιχνίδια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, atillas24 said: Ποτέ δε κατάλαβα γιατί θέλει ο κόσμος να αλλάζει θέση στα κουμπιά πλοήγησης... Επίσης ποτέ δε κατάλαβα γιατί οι περισσότεροι χρησιμοποιούν gestures για πλοήγηση. Είναι πολύ πιο αργός τρόπος πλοήγησης και γίνονται και πιο πολλά λάθη κατά τη πλοήγηση Εγώ πάντως είμαι δεξιόχειρας, ίσως γι αυτό να με βολεύει. Γενικά όπως βολεύεται ο καθένας Εάν για ακουστικά πάρω αντί για Bluetooth, τα κλασσικά με type-c θα λειτουργήσει κανονικά ή δεν κάνει η type-c για ακουστικά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 42 minutes ago, Teo010 said: Εγώ πάντως είμαι δεξιόχειρας, ίσως γι αυτό να με βολεύει. Γενικά όπως βολεύεται ο καθένας Εάν για ακουστικά πάρω αντί για Bluetooth, τα κλασσικά με type-c θα λειτουργήσει κανονικά ή δεν κάνει η type-c για ακουστικά; Καλά εννοείται όπως βολεύεται ο καθένας. Κουβέντα να γίνεται... Απλά μου φαίνεται περίεργο. Βέβαια πιο εύκολα μπορώ να καταλάβω την αλλαγή των κουμπιών περιήγησης παρά τα gestures! Τα gestures τα θεωρώ ό,τι πιο άχρηστο... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts