Jump to content

Cosmote η μεγάλη κινητή απάτη.

miltos74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι πελάτης της παραπάνω εταιρείας όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Τώρα είμαι 50 ετών. Δεν την άλλαξα ποτέ και πάντα είχα συμβόλαια και όχι κάρτες ή καρτοκινητα. 

Τα τελευταία χρόνια είχα.

1). μια σύνδεση για εμένα 53 ευρώ μηνιαίως απεριόριστα τα πάντα κλήσεις, δεδομένα και 2000sms.

2). Πάντα σταθερό στν ΟΤΕ και μετά cosmote. Μετά το έκανα cosmote tv και πλέον έχω το φουλ πακέτο με νεφλιξ μαζί. Γραμμή την μέγιστη στην περιοχή μου 100αρα.

3).  Μια σύνδεση για το παιδί και πριν 3 περίπου χρόνια έκανα το πρόγραμμα που έδιναν με ένα νούμερο με απεριόριστα λεπτά μιας παντού, απεριόριστα δεδομένα και 4 περιφεριακες sim με 5 ευρώ έκαστη και απεριόριστα data. Nαι αυτή που κατηργησαν πρόσφατα μονομερώς. 

Οι περιφεριακες Sim με εξυπηρέτησαν στο να αγοράσω ένα ρουτερ των 300ευρω και να χρησιμοποιήσω τη μία από αυτές στο εξοχικό. Στην πορεία με δεδομένη την ύπαρξη ίντερνετ στο εξοχικό (δεν μπορεί να πάει σταθερή γραμμή γιατί είναι σε χωράφια και δεν υπάρχουν κολόνες του ΟΤΕ εκεί καν) εχτυσα πάνω στην ύπαρξη ίντερνετ βάζοντας κάμερες και διάφορα άλλα καλούδια τα οποία προφανώς στοιχησαν αρκετά. 

Μία άλλη περιφερειακή sim δόθηκε στο παιδί εκεί που σπουδάζει, αφού αγοράστηκε και εκεί ρουτερ, για να γλυτώσω να του βάλω γραμμή σύνδεσης. 

Οι υπόλοιπες 2 εδόθησαν σε συγγενικά πρόσωπα. 

Έρχεται λοιπόν η συγκεκριμένη εταιρεία και μόνο μερως κάνει τις 4 περιφερειακες Sim από απεριόριστα δεδομένα σε 40γιγα.

Προφανως δεν φτάνουν ούτε για ζητώ οι 2 παραπάνω για τις οποίες περιγράφω τη χρησιμότητα τους. 

Ζητάω κατάργηση όλων των συνδέσεων μου στην εταιρεία και να γίνουν οι εξής αλλαγές. 

Το συμβόλαιο μου από σύνδεση να γίνει καρτοκινητα των 15 ευρω. 

Η σύνδεση του παιδιού καρτοκινητα φοιτητικο και αυτό κάπου 15 ευρω. 

Κατάργηση όλων των περιφερειακά sim. 

Γραμμή σύνδεση ίντερνετ στο σπίτι του παιδιού σε άλλη εταιρεία. 

Αυτό χρηματικά σημαίνει. Μηνιαίως από 110 περίπου ευρώ να πέσω στα 30 περίπου ευρώ να δίνω σε αυτούς. 

Όπως καταλαβαίνετε όλοι σε 24 ώρες με πήραν τηλέφωνο από το τμήμα κατάργησης. 

Αφου τα άκουσαν μου πρότειναν το εξής. 

1. Η σύνδεση μου να παραμείνει ως έχει γιατί θα είχα λένε πέναλτι 240 ευρω (λήγει τον 6ο του 25)

2. Το τηλέφωνο του παιδιού να μείνει στα ίδια και από 50κατι να πάει στα 30,65.

Με έξτρα 10 ευρώ να πάρω Sim με απεριόριστα να μπει στο ρουτερ του σπιτιού του παιδιού. Μαζί να δώσουν μια sim δώρο με 40γιγα δωρεάν μηνιαίως. 

Για το χωριό να κάνω νέα σύνδεση με 25 ευρώ με απεριόριστα γιγα και να δώσουν δωρεάν άλλη μια με δωρεάν 40 γιγα μηνιαιως. 

Συνολο εξόδων μου 105 ευρώ. Με τις βασικές μου ανάγκες καλυμμένες όπως πριν. 

Συμφώνησα. Ψάξαμε ποιες από τις 4 περιφερειακες Sim ήταν στο ρουτερ του παιδιού να γίνει απεριόριστα. Και έτσι έγινε. Και μια από τις άλλες 3 έγινε αυτή των 40γιγα δωρεάν. Οι άλλες 2 καταργήθηκαν. 

Πήγα και σε κατάστημα Γερμανός και εκεί έκανα νέα σύνδεση απεριόριστα δεδομένα για το χωριό και πήρα και μια δωρεάν με 40 γιγα. 

Μέχρι εδώ βρέθηκε μια σκατολυση. 

Σήμερα 15 ημέρες μετά λειτουργούν τα πάντα αλλά ποτέ δεν έκανα την sim του ρουτερ του παιδιού απεριόριστα την κατάργησαν τα γίδια. 

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα μου είπαν θα με ξαλεσουν να δούμε τι θα γίνει. 

Προφανώς χαράς την υπομονή μου, θα μου πείτε. Αλλά εγώ ζητάω την βοήθεια σας. 

Επειδή τους σιχάθηκα θέλω να φύγω να πάω σε άλλη εταιρεία. 

Αξίζει ρε παιδιά; εκείνοι το γάμο πέναλτι των 240νευρω παίζει ή είναι μουφα; 

Εδώ μιλάμε πάντως ότι με έχουν επίσημα κοροϊδέψει τουλάχιστον 3 φορές μη τηρώντας τα συμφωνηθέν τα. 

Τι να κάνω; 

Αν δεν έχουν τηρήσει τα συμφωνηθέντα, ζήτησέ τους τις ηχογραφημένες κλήσεις με αυτά που συμφωνήθηκαν και πες τους ότι σκοπεύεις να κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ.

Δεν ξέρω αλλά ίσως να μπορεί να γίνει διακοπή ατελώς λόγω των αλλαγών; Αν και δεν επηρεάζει το συμβόλαιο το ίδιο αλλά την έξτρα παροχή, δηλαδή τις έξτρα σιμ.

Θα πω μια άλλη ιδέα, η frog που ανήκει στην κοσμοτε και χρησιμοποιεί το δίκτυο της κοσμοτε τις ημέρες της μαύρης Παρασκευής έδινε με 90€ sim με απεριόριστα gb για 1 χρόνο. Σήμερα δίνει το ίδιο με απεριόριστα λεπτά και μηνύματα ή 200 ή 2000 μηνύματα με 144€ τον χρόνο, μπορεί να γίνει και φορητότητα ή καινούργιος αριθμός.

Το κακό είναι ότι υπάρχουν μόνο 2 καταστήματα, 1 Θεσσαλονίκη και 1 Αθήνα.

Δεν μπορώ το να μην σχολιάσω ότι τα λεφτά που παίρνουν μόνο και μόνο για το 1 συμβόλαιο στα 50+€ είναι υπερβολικά πολλά, για έναν καινούργιο πελάτη χωρίς να έχει τίποτα στην κοσμοτε το δίνουν 41 το πολύ, δηλαδή δεν ανεβαίνει παραπάνω από 41 χωρίς να έχει κάτι άλλο στην κοσμοτε.

Για τα 240€ για διακοπή μπορείς να το δεις αν έχεις το συμβόλαιο, σε κάποια σελίδα έχει έναν πίνακα που γράφει μήνες πχ 1-24 και από κάτω γράφει την ρήτρα αποδέσμευσης. Στην αρχή το ποσό είναι χαμηλό μετά ανεβαίνει και μετά σταδιακά μήνα με τον μήνα πέφτει όσο πιο κοντά πλησιάζει την ημερομηνία λήξης.

On 19/12/2024 at 10:01 ΜΜ, miltos74 said:

Είμαι πελάτης της παραπάνω εταιρείας όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Τώρα είμαι 50 ετών. Δεν την άλλαξα ποτέ και πάντα είχα συμβόλαια και όχι κάρτες ή καρτοκινητα. 

Τα τελευταία χρόνια είχα.

1). μια σύνδεση για εμένα 53 ευρώ μηνιαίως απεριόριστα τα πάντα κλήσεις, δεδομένα και 2000sms.

2). Πάντα σταθερό στν ΟΤΕ και μετά cosmote. Μετά το έκανα cosmote tv και πλέον έχω το φουλ πακέτο με νεφλιξ μαζί. Γραμμή την μέγιστη στην περιοχή μου 100αρα.

3).  Μια σύνδεση για το παιδί και πριν 3 περίπου χρόνια έκανα το πρόγραμμα που έδιναν με ένα νούμερο με απεριόριστα λεπτά μιας παντού, απεριόριστα δεδομένα και 4 περιφεριακες sim με 5 ευρώ έκαστη και απεριόριστα data. Nαι αυτή που κατηργησαν πρόσφατα μονομερώς. 

Οι περιφεριακες Sim με εξυπηρέτησαν στο να αγοράσω ένα ρουτερ των 300ευρω και να χρησιμοποιήσω τη μία από αυτές στο εξοχικό. Στην πορεία με δεδομένη την ύπαρξη ίντερνετ στο εξοχικό (δεν μπορεί να πάει σταθερή γραμμή γιατί είναι σε χωράφια και δεν υπάρχουν κολόνες του ΟΤΕ εκεί καν) εχτυσα πάνω στην ύπαρξη ίντερνετ βάζοντας κάμερες και διάφορα άλλα καλούδια τα οποία προφανώς στοιχησαν αρκετά. 

Μία άλλη περιφερειακή sim δόθηκε στο παιδί εκεί που σπουδάζει, αφού αγοράστηκε και εκεί ρουτερ, για να γλυτώσω να του βάλω γραμμή σύνδεσης. 

Οι υπόλοιπες 2 εδόθησαν σε συγγενικά πρόσωπα. 

Έρχεται λοιπόν η συγκεκριμένη εταιρεία και μόνο μερως κάνει τις 4 περιφερειακες Sim από απεριόριστα δεδομένα σε 40γιγα.

Προφανως δεν φτάνουν ούτε για ζητώ οι 2 παραπάνω για τις οποίες περιγράφω τη χρησιμότητα τους. 

Ζητάω κατάργηση όλων των συνδέσεων μου στην εταιρεία και να γίνουν οι εξής αλλαγές. 

Το συμβόλαιο μου από σύνδεση να γίνει καρτοκινητα των 15 ευρω. 

Η σύνδεση του παιδιού καρτοκινητα φοιτητικο και αυτό κάπου 15 ευρω. 

Κατάργηση όλων των περιφερειακά sim. 

Γραμμή σύνδεση ίντερνετ στο σπίτι του παιδιού σε άλλη εταιρεία. 

Αυτό χρηματικά σημαίνει. Μηνιαίως από 110 περίπου ευρώ να πέσω στα 30 περίπου ευρώ να δίνω σε αυτούς. 

Όπως καταλαβαίνετε όλοι σε 24 ώρες με πήραν τηλέφωνο από το τμήμα κατάργησης. 

Αφου τα άκουσαν μου πρότειναν το εξής. 

1. Η σύνδεση μου να παραμείνει ως έχει γιατί θα είχα λένε πέναλτι 240 ευρω (λήγει τον 6ο του 25)

2. Το τηλέφωνο του παιδιού να μείνει στα ίδια και από 50κατι να πάει στα 30,65.

Με έξτρα 10 ευρώ να πάρω Sim με απεριόριστα να μπει στο ρουτερ του σπιτιού του παιδιού. Μαζί να δώσουν μια sim δώρο με 40γιγα δωρεάν μηνιαίως. 

Για το χωριό να κάνω νέα σύνδεση με 25 ευρώ με απεριόριστα γιγα και να δώσουν δωρεάν άλλη μια με δωρεάν 40 γιγα μηνιαιως. 

Συνολο εξόδων μου 105 ευρώ. Με τις βασικές μου ανάγκες καλυμμένες όπως πριν. 

Συμφώνησα. Ψάξαμε ποιες από τις 4 περιφερειακες Sim ήταν στο ρουτερ του παιδιού να γίνει απεριόριστα. Και έτσι έγινε. Και μια από τις άλλες 3 έγινε αυτή των 40γιγα δωρεάν. Οι άλλες 2 καταργήθηκαν. 

Πήγα και σε κατάστημα Γερμανός και εκεί έκανα νέα σύνδεση απεριόριστα δεδομένα για το χωριό και πήρα και μια δωρεάν με 40 γιγα. 

Μέχρι εδώ βρέθηκε μια σκατολυση. 

Σήμερα 15 ημέρες μετά λειτουργούν τα πάντα αλλά ποτέ δεν έκανα την sim του ρουτερ του παιδιού απεριόριστα την κατάργησαν τα γίδια. 

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα μου είπαν θα με ξαλεσουν να δούμε τι θα γίνει. 

Προφανώς χαράς την υπομονή μου, θα μου πείτε. Αλλά εγώ ζητάω την βοήθεια σας. 

Επειδή τους σιχάθηκα θέλω να φύγω να πάω σε άλλη εταιρεία. 

Αξίζει ρε παιδιά; εκείνοι το γάμο πέναλτι των 240νευρω παίζει ή είναι μουφα; 

Εδώ μιλάμε πάντως ότι με έχουν επίσημα κοροϊδέψει τουλάχιστον 3 φορές μη τηρώντας τα συμφωνηθέν τα. 

Τι να κάνω; 

Να κάνει μετατροπή σε καρτοκινητό το νούμερο του και να βάλει σταθερό φοιτητικό όπου θέλει. Τώρα τη δικιά σου σύνδεση δεν ξέρω, πολλά λεφτά δίνεις, αν δεν χρειάζεσαι τη τηλεόραση πας με τα μισά λεφτά σε Vodafone.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

14 ώρες πριν, Nikolas14 said:

Να κάνει μετατροπή σε καρτοκινητό το νούμερο του και να βάλει σταθερό φοιτητικό όπου θέλει. Τώρα τη δικιά σου σύνδεση δεν ξέρω, πολλά λεφτά δίνεις, αν δεν χρειάζεσαι τη τηλεόραση πας με τα μισά λεφτά σε Vodafone.

Έφυγα με όλα για vodafone φίλε μου. Είναι ακριβώς τα μισά χρήματα όπως το είπες. 

1 hour ago, miltos74 said:

Έφυγα με όλα για vodafone φίλε μου. Είναι ακριβώς τα μισά χρήματα όπως το είπες. 

Οχι θα κάτσεις να κάνεις χρυσή τη Cosmote, αν σε καλύπτει από σήμα αξιζει. 
Αν είσαι των ταινιών βάζεις Vodafone 100+TV και ενα Unlimited άντε και ένα σταθερό φοιτητικό στο παιδί μαζί με CU καρτοκινητο ή συμβολαιο Unlimited. 

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24