Jump to content

ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΟΝΤΕΜ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005~~ ΕΝΑΡΞΗ: 00:00 ΕΩΣ 00:00 ΤΡΙΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

http://briefcase.pathfinder.gr/download/zepher/28389/495359/0/freenet2.gifhttp://www.pote.gr/sig.gif

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΟΝΤΕΜ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005~~ ΕΝΑΡΞΗ: 00:00 ΕΩΣ 00:00 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

:wacko: :blink: :w00t: :lol: :lol:

Μου θυμίζει τις εποχές "βγάλτε μια λευκή σημαία στο μπαλκόνι σας", "σβήστε όλα τα φώτα για 10 λεπτά", κ.τ.λ.

Ποιος το «διοργανώνει»; :rolleyes:

Ο TLG το διοργανώνει και καλά κάνει το παλικάρι.Πήρε την πρωτοβουλία μόνος του και ηγείται της αποχής.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

ναι του Αγίου Νικολάου... Θα πετύχει.... :whistle:

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Κ νομίζετε θα γίνει τίποτα?Ίσα ίσα ή εκείνη την μέρα όσοι δν απέχουν θα έχουν να χαρούν downloading ή ο ότε θα βρεί την ευκαιρία για εξοικονόμιση λεφτών απο τα άδεια dslam εκείνη την μέρα ;)

Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus

iMac 21,5 / MacBook Pro

iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO

Ρε TLG δεν θα παμε μπροστά κάνοντας βήματα πίσω :p
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

xourxoulitsos δν είναι βήματα πίσω αλλά με το να απέχουν 100 ατόμα το πολύ το μόνο που θα βγεί θα είναι να χάσουμε μια μέρα downloading κ κάποιοι άλλοι να την χαρούν στο έπακρο..Πρέπει ΌΛΟΙ ΝΑ συμμετέχουν μπας και...

Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus

iMac 21,5 / MacBook Pro

1) Δεν ειναι δικη μου ιδεα ,αλλα την υποστηριζω ....κοιταχτε ΕΔΩ

2) μια ιδεα ειναι μονο ....δε θα παθουμε και τιποτα αν την κανουμε πραξη ,σιγουρα ειναι καλυτερο απο το να καθομαστε απραγοι και με τα χερια του ΟΤΕ και των αλλων εταιριων βαθια μεσα στις τσεπες μας!!....

Στο κατω κατω βρε παιδια ας πει ο καθενας τη γνωμη του και μακαρι να ακολουθησουν και αλλες ενεργειες διαμαρτυριας ......

http://briefcase.pathfinder.gr/download/zepher/28389/495359/0/freenet2.gifhttp://www.pote.gr/sig.gif

ο ότε θα βρεί την ευκαιρία για εξοικονόμιση λεφτών απο τα άδεια dslam εκείνη την μέρα ;)

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως θα το επιτύχει ο ΟΤΕ αυτό?

Την ίδια απορία έχω και εγώ. :lol:

Μα το dsl το πληρωνεις βρεξει χιονισει, αμα δε μπεις μια μερα εσυ θα χασεις οχι ο οτες.

Αν μιλαμε για επακ, τοτε ναι θα χασει χρηματα ο οτε.

Μα το dsl το πληρωνεις βρεξει χιονισει, αμα δε μπεις μια μερα εσυ θα χασεις οχι ο οτες.

Αναφερόμαστε σε αυτό που είπε ο killer7 έτσι; («ο ότε θα βρεί την ευκαιρία για εξοικονόμιση λεφτών απο τα άδεια dslam εκείνη την μέρα»)

Ότι εγώ με την DSL θα χάσω ΟΚ, αλλά ο ΟΤΕ πως θα κερδίσει ΛΕΦΤΑ από τα άδεια dslam εκεινη τη μερα;

Αναφερόμαστε σε αυτό που είπε ο killer7 έτσι; («ο ότε θα βρεί την ευκαιρία για εξοικονόμιση λεφτών απο τα άδεια dslam εκείνη την μέρα»)

Ότι εγώ με την DSL θα χάσω ΟΚ, αλλά ο ΟΤΕ πως θα κερδίσει ΛΕΦΤΑ από τα άδεια dslam εκεινη τη μερα;

Φανταζομαι εννοει οτι θα γλυτωσει κινηση --> bandwidth--> κοστος.

6 Δεκεμβριου ειναι η ημερομηνια που θα ξεκινουσε ο ΟΤΕ τις νεες ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ χρεωσεις ΕΠΑΚ .....ειναι μια συμβολικη κινηση που γινεται σε μια συμβολικη ημερομηνια ....

Αλλωστε μη στεκομαστε σε αυτο ...θα υπαρξουν και αλλες ενεργειες .....

Δν μου λες ρε BAYERN7 το ίδιο είναι να έχεις ποσα dslam με π.χ. 1000 χρήστες κ άλλο είναι χ dslam με π.χ. 300 χρήστες?Μήπως είναι εξοικονόμηση χρημάτων?Μήπως ?Μήπως αλλα πόσα?Εξάλλου όπως είπες το πληρώνεις είτε είσαι είτε δν είσαι,άρα το μόνο κέρδος είναι για τον πΟΤΕ ;)

iMac 21,5 / MacBook Pro

Ta dslams τα έχει ήδη ο ΟΤΕ, είτε μπω είτε δεν μπω εγώ εκείνη την ημέρα δεν πρόκειται να βάλει άλλα. Όσες αναβαθμίσεις είναι προγραμματισμένες να γίνουν θα γίνουν ανεξαρτήτως του αν θα έχει μικρότερη κίνηση ο ΟΤΕ για μία μέρα.

Και επειδη το κουράσαμε και απάντηση δεν παίρνω (και ούτε πρόκειται να πάρω μιας και αυτό που είπες ήταν άκυρο σε ότι αφορά τους χρήστες DSL πάντα), ας τελειώσει κάπου εδώ.

Εγώ μέσα θα είμαι είτε είναι 6 είτε 7 Δεκεμβρίου, μιας και έχω DSL και είναι το ίδιο μπω δε μπω.

Κι εγώ μέσα είμαι.

Δεν θα είμαι Ελλάδα αλλά θα ενημερώσω συγγενείς και φίλους.