TLG Δημοσιεύτηκε November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 27, 2005 ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΟΝΤΕΜ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005~~ ΕΝΑΡΞΗ: 00:00 ΕΩΣ 00:00 ΤΡΙΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ http://briefcase.pathfinder.gr/download/zepher/28389/495359/0/freenet2.gifhttp://www.pote.gr/sig.gif Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Ποιος το «διοργανώνει»; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΟΝΤΕΜ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005~~ ΕΝΑΡΞΗ: 00:00 ΕΩΣ 00:00 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ :wacko: :blink: :w00t: :lol: :lol: Μου θυμίζει τις εποχές "βγάλτε μια λευκή σημαία στο μπαλκόνι σας", "σβήστε όλα τα φώτα για 10 λεπτά", κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Ποιος το «διοργανώνει»; :rolleyes: Ο TLG το διοργανώνει και καλά κάνει το παλικάρι.Πήρε την πρωτοβουλία μόνος του και ηγείται της αποχής. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 ναι του Αγίου Νικολάου... Θα πετύχει.... :whistle: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stehellas Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 na paroume tous nikous mia mera prhn kai na tous eksigisoume giath tous phrame 1 mera prhnn :) :-) Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Κ νομίζετε θα γίνει τίποτα?Ίσα ίσα ή εκείνη την μέρα όσοι δν απέχουν θα έχουν να χαρούν downloading ή ο ότε θα βρεί την ευκαιρία για εξοικονόμιση λεφτών απο τα άδεια dslam εκείνη την μέρα ;) Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealine Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 dikaio exei o killer! pisteuo pos an diadothei kati tha ginei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Ρε TLG δεν θα παμε μπροστά κάνοντας βήματα πίσω :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 xourxoulitsos δν είναι βήματα πίσω αλλά με το να απέχουν 100 ατόμα το πολύ το μόνο που θα βγεί θα είναι να χάσουμε μια μέρα downloading κ κάποιοι άλλοι να την χαρούν στο έπακρο..Πρέπει ΌΛΟΙ ΝΑ συμμετέχουν μπας και... Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 1) Δεν ειναι δικη μου ιδεα ,αλλα την υποστηριζω ....κοιταχτε ΕΔΩ 2) μια ιδεα ειναι μονο ....δε θα παθουμε και τιποτα αν την κανουμε πραξη ,σιγουρα ειναι καλυτερο απο το να καθομαστε απραγοι και με τα χερια του ΟΤΕ και των αλλων εταιριων βαθια μεσα στις τσεπες μας!!.... Στο κατω κατω βρε παιδια ας πει ο καθενας τη γνωμη του και μακαρι να ακολουθησουν και αλλες ενεργειες διαμαρτυριας ...... http://briefcase.pathfinder.gr/download/zepher/28389/495359/0/freenet2.gifhttp://www.pote.gr/sig.gif Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 ο ότε θα βρεί την ευκαιρία για εξοικονόμιση λεφτών απο τα άδεια dslam εκείνη την μέρα ;) Μπορείς να μου εξηγήσεις πως θα το επιτύχει ο ΟΤΕ αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Μπορείς να μου εξηγήσεις πως θα το επιτύχει ο ΟΤΕ αυτό? Την ίδια απορία έχω και εγώ. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Την ίδια απορία έχω και εγώ. :lol: Μα το dsl το πληρωνεις βρεξει χιονισει, αμα δε μπεις μια μερα εσυ θα χασεις οχι ο οτες. Αν μιλαμε για επακ, τοτε ναι θα χασει χρηματα ο οτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Μα το dsl το πληρωνεις βρεξει χιονισει, αμα δε μπεις μια μερα εσυ θα χασεις οχι ο οτες. Αναφερόμαστε σε αυτό που είπε ο killer7 έτσι; («ο ότε θα βρεί την ευκαιρία για εξοικονόμιση λεφτών απο τα άδεια dslam εκείνη την μέρα») Ότι εγώ με την DSL θα χάσω ΟΚ, αλλά ο ΟΤΕ πως θα κερδίσει ΛΕΦΤΑ από τα άδεια dslam εκεινη τη μερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Αναφερόμαστε σε αυτό που είπε ο killer7 έτσι; («ο ότε θα βρεί την ευκαιρία για εξοικονόμιση λεφτών απο τα άδεια dslam εκείνη την μέρα») Ότι εγώ με την DSL θα χάσω ΟΚ, αλλά ο ΟΤΕ πως θα κερδίσει ΛΕΦΤΑ από τα άδεια dslam εκεινη τη μερα; Φανταζομαι εννοει οτι θα γλυτωσει κινηση --> bandwidth--> κοστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 ime mesa paides pame gera makari na ginete sixnotera afto Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiKL Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 παιδια αλλαχτε την ημερομηνια εχει γινει λαθος... Ειναι Τριτη 6 Δεκεμβριου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 6 Δεκεμβριου ειναι η ημερομηνια που θα ξεκινουσε ο ΟΤΕ τις νεες ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ χρεωσεις ΕΠΑΚ .....ειναι μια συμβολικη κινηση που γινεται σε μια συμβολικη ημερομηνια .... Αλλωστε μη στεκομαστε σε αυτο ...θα υπαρξουν και αλλες ενεργειες ..... Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Αναφερόμαστε σε αυτό που είπε ο killer7 έτσι; («ο ότε θα βρεί την ευκαιρία για εξοικονόμιση λεφτών απο τα άδεια dslam εκείνη την μέρα») Ότι εγώ με την DSL θα χάσω ΟΚ, αλλά ο ΟΤΕ πως θα κερδίσει ΛΕΦΤΑ από τα άδεια dslam εκεινη τη μερα; Δν μου λες ρε BAYERN7 το ίδιο είναι να έχεις ποσα dslam με π.χ. 1000 χρήστες κ άλλο είναι χ dslam με π.χ. 300 χρήστες?Μήπως είναι εξοικονόμηση χρημάτων?Μήπως ?Μήπως αλλα πόσα?Εξάλλου όπως είπες το πληρώνεις είτε είσαι είτε δν είσαι,άρα το μόνο κέρδος είναι για τον πΟΤΕ ;) Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Ta dslams τα έχει ήδη ο ΟΤΕ, είτε μπω είτε δεν μπω εγώ εκείνη την ημέρα δεν πρόκειται να βάλει άλλα. Όσες αναβαθμίσεις είναι προγραμματισμένες να γίνουν θα γίνουν ανεξαρτήτως του αν θα έχει μικρότερη κίνηση ο ΟΤΕ για μία μέρα. Και επειδη το κουράσαμε και απάντηση δεν παίρνω (και ούτε πρόκειται να πάρω μιας και αυτό που είπες ήταν άκυρο σε ότι αφορά τους χρήστες DSL πάντα), ας τελειώσει κάπου εδώ. Εγώ μέσα θα είμαι είτε είναι 6 είτε 7 Δεκεμβρίου, μιας και έχω DSL και είναι το ίδιο μπω δε μπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Κι εγώ μέσα είμαι. Δεν θα είμαι Ελλάδα αλλά θα ενημερώσω συγγενείς και φίλους. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 μέσα κι εγώ!!!! Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Δεν ξέρω, εγώ δεν νομίζω ότι τέτοια πράγμματα γίνονται έτσι ανοργάνωτα πετυχημένα... μια τρύπα στο νερό κάνουμε. Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitse Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 6 dekemvriou pados ap oti vlepo peftei triti fetos kai oxi pempti!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts