Jump to content

Harry Potter: Βιβλία

billyavl
 Κοινοποίηση

Ποιο/α βιβλίο/α Harry Potter σας άρεσαν περισσότερο;  

157 members have voted

1. 1. Ποιο/α βιβλίο/α Harry Potter σας άρεσαν περισσότερο;

• Ο ΧΠ και η φιλοσοφική λίθος
    • Ο ΧΠ και η κάμαρα με τα μυστικά
    • Ο ΧΠ και ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν
    • Ο ΧΠ και το Κύπελλο της φωτιάς
    • Ο ΧΠ και το Τάγμα του Φοίνικα
    • Ο ΧΠ και ο ημίαιμος πρίγκιπας
    • Ο ΧΠ και οι κλήροι του θανάτου
    • Διάβασα κάποιο και δε μου άρεσε καθόλου
    • Δεν έχω διαβάσει κανένα και ούτε πρόκειται
    • Δεν έχω διαβάσει κανένα αλλά θα ήθελα να διαβάσω κάποιο

Recommended Posts

:lol: Σοβαρά το λες αυτό ? :X

Πιο σοβαρα δεν γινεται :)

Ο καθενα μας εχει τους λογους του για να μην αγορασει ενα βιβλιο.

Το γνωριζες οτι καποια τμημα απο τα χρηματα σας πηγαινουν στην εκκλησια του σατανα?

Τωρα το εμαθες και βγαλε τα δικα σου συμπερασματα για την κυρια που γραφει τα βιβλια

Symbian OS - the mobile operating system

Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ

• Απαντήσεις 743
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ σιξ χάντρεντ σιξτυ σιξ! :tease: :devil:

Χα χα :)

Προσεχε

Πιο σοβαρα δεν γινεται :)

Ο καθενα μας εχει τους λογους του για να μην αγορασει ενα βιβλιο.

Το γνωριζες οτι καποια τμημα απο τα χρηματα σας πηγαινουν στην εκκλησια του σατανα?

Τωρα το εμαθες και βγαλε τα δικα σου συμπερασματα για την κυρια που γραφει τα βιβλια

Δεν ήξερα ότι η Rowling ήταν χρηματοδότης. Πάλι καλά που μου το είπες για να μην αγοράσω το επόμενο ! Η μάλλον πες μου που είναι αυτή η εκκλησία για να ξέρω να πάω να δοκιμάσω το ραβδί μου που μόλις παράγγλειλα απο τον Ολιβάντερ ! :lol:

Ευχαριστώ που με έβαλες στο σωστό δρόμο και στο μονοπάτι του Θεού. :) Την επόμενη φορά θα κατεβάσω την πειρατική audio version του βιβλίου έτσι ώστε να μη δώσω χρήματα στην εκκλησία του σατανά:p

Χα χα image/smilies/smile.gif

Προσεχε

Γιατί ; Θα βάλεις τον Χριστόδουλο να μας αφορήσει :p

Σημ: Ελεος ! 15 είσαι, χαλάρωσε λίγο και μην έχεις τη λoγική της 50χρονης θρησκόληπτης θείας μου ! Ενα βιβλίο ειναι και τίποτα παραπάνω ! Γούστα είναι αυτά... σε κανέναν δεν επιβάλλουμε να τα διαβάσει.

Φιλε μου η ηλικια δεν εχει σημασια.

Σου ευχομαι να εχεις παντα το Θεο διπλα σου και οχι τον σατανα.

Σκεψου ποσοι ανθρωποι διαβαζουν τα βιβλια της. Αρα δες και ποσα χρηματα μαζευει η εκκλησια

Προσεχε τον σατανα

Φιλε μου η ηλικια δεν εχει σημασια.

Σου ευχομαι να εχεις παντα το Θεο διπλα σου και οχι τον σατανα.

Σκεψου ποσοι ανθρωποι διαβαζουν τα βιβλια της. Αρα δες και ποσα χρηματα μαζευει η εκκλησια

Σε ποια εκκλησία αναφέρεσαι αυτή τη φορα ?:p

Και η ηλικία παίζει σημασία, γιατί προφανώς κάτι θα άκουσες και θα το μεγαλοποιήσες και τραγικοποίησες και έβγαλες συμπέρασμα ότι τα βιβλία είναι σατανικά.

Όταν θα αποκτήσεις μια σωστή κριτική σκέψη, διαβάσεις τα βιβλία της έλα πίσω και πες μου τη γνώμη σου για τα βιβλία τεκμηριωμένα.

Παρεπιπτόντως, αμφιβάλλω ότη η Rowling δίνει χρήματα σε εκκλησίες του σατανα τα χρήματα πάνε σίγουρα στη τσέπη της, στον εκδότη της και στο διαφημιστή της ;)

Φιλικά πάντα :)

Σε πληροφορω οτι εχω διαβασει πολλα βιβλια εκτος απο τα βιβλια της.

Εγω δεν ειπα οτι τα βιβλια ειναι σατανικα

phadomas, δώσε μας ένα καλό λόγο γιατί μια γυναίκα που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν πάμφτωχη, τώρα που ξαφνικά απέκτησε χρήματα να υποστηρίζει την εκκλησία του σατανά, όπως ισχυρίζεσαι. Και μην πεις ότι ήταν μέλος της από παλιά, γιατί τότε δε στέκει η φτώχεια της.. οι φίλοι της οι "σατανιστές" δε θα την είχαν βοηθήσει με τα πανούργα μέσα τους; :)

Και μια άλλη απορία.. εσύ για κάθε βιβλίο που διαβάζεις ή σκοπεύεις να διαβάσεις, ελέγχεις πρώτα το οικονομικό background του συγγραφέα και το πού πηγαίνουν τα χρήματα; :worry:

Σε πληροφορω οτι εχω διαβασει πολλα βιβλια εκτος απο τα βιβλια της.

Εγω δεν ειπα οτι τα βιβλια ειναι σατανικα

Και τι είπες ? Εγώ αυτό κατάλαβα απο τα ποστς σου...:confused:

Να σου πω την άποψη μου για τα βιβλία.

Τα βιβλία έχουν απο πίσω ένα σωρό μηνύματα. Το βασικό μήνυμα είναι αντι-ρατσιστικό. Αλλα δε θα σου το αιτιολογήσω αυτό καθώς θα πρέπει να έχεις διαβάσει τα βιβλία, ένα άλλο μήνυμα είναι η φιλία και εμπιστοσύνη μεταξύ των φίλων. Και σε καμία γραμμή του βιβλίου δεν εχει αναφερθεί η θρησκεία και ο Θεός (εκτός απο κάτι εκφράσεις όπως : Για όνομα του Θεού... Θεέ μου... κτλ)

Το βιβλίο δεν είναι μόνο ξόρκια και φίλτρα, είναι πολλά παραπάνω.

phadomas, δώσε μας ένα καλό λόγο γιατί μια γυναίκα που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν πάμφτωχη, τώρα που ξαφνικά απέκτησε χρήματα να υποστηρίζει την εκκλησία του σατανά, όπως ισχυρίζεσαι. Και μην πεις ότι ήταν μέλος της από παλιά, γιατί τότε δε στέκει η φτώχεια της.. οι φίλοι της οι "σατανιστές" δε θα την είχαν βοηθήσει με τα πανούργα μέσα τους; :)

Και μια άλλη απορία.. εσύ για κάθε βιβλίο που διαβάζεις ή σκοπεύεις να διαβάσεις, ελέγχεις πρώτα το οικονομικό background του συγγραφέα και το πού πηγαίνουν τα χρήματα; :worry:

Δεν μιλω για τα χρηματα της μακαρι να εχει. Αλλα εγω λεω που πανε ενα μερος των χρηματων

Ποτε δεν κοιταω το οικονομικο background του συγγραφεα

Δεν μιλω για τα χρηματα της μακαρι να εχει. Αλλα εγω λεω που πανε ενα μερος των χρηματων

Ποτε δεν κοιταω το οικονομικο background του συγγραφεα

Ερώτηση : Και που ξέρεις ΕΣΥ που πάνε τα χρήματα της ?

Α και κάτι άλλο προς τους Moderators. Ξέρω ότι η κουβέντα είναι λίγο εκτός θέματος αλλα μη κάνετε split. Θέλω τα ποστς σαν αναφορά σε μελλοντικά ποστς του τύπου "Εγω δεν θελω να διαβασω κανενα γιατι δεν θελω να δινω χρηματα στην εκκλησια του σατανα" ούτως ώστε να μην κάνουμε συνέχεια την ίδια κουβέντα ;)

EDIT

billyavl ειπα μονο που πανε και το ειπε και ο Revan

Τι είπε ο Revan ? Ο Revan μίλησε για μια πιθανή εξέλιξη του 7ου βιβλίου...

Σημ. Προτείνω να κάνεις edit, έτσι ώστε να μη κάνεις απανωτα ποστς κολλητά ;)

Δεν μιλω για τα χρηματα της μακαρι να εχει.

Κι όμως, αναφέρθηκες στην ίδια :)

Τέλος πάντων, ας μην κολλάμε σε λέξεις. Το θέμα είναι, όπως είπε και ο billyavl, ότι τα μηνύματα που περνάνε τα βιβλία της είναι πιο βαθιά από ξόρκια και φίλτρα. Και σίγουρα ό,τι κι αν σου πούμε δε θα το δεχτείς, από τη στιγμή που δεν τα έχεις διαβάσει.

Μήπως θα έπρεπε, για να έχεις μια πιο άμεση άποψη πριν αρχίσεις τους αφορισμούς;

[off-topic]

Ο Revan δεν αναφέρθηκε σ'αυτό, αλλά σε μια εκδοχή για το τι πρόκειται να συμβεί στο τελευταίο βιβλίο...

[/off-topic]

H Joanne K. Rowling δήλωσε στο περιοδικό TIME, οτι είναι μέλος της Εκκλησίας του Σατανά της Αμερικής και περισσότερα από τα μισά εισοδήματά της δωρίζονται στην εκκλησία αυτή

Πιστεύω ότι το θέμα έληξε εδώ. Είναι ένα βιβλίο και ο καθένας ας κρατήσει τα μηνύματα που πιστεύει ότι του χρειάζονται.

Παράκληση: Το θέμα το ανοιξα για να συζητήσουμε για τη πλοκή των βιβλίων και όχι για να πούμε αν είναι "σατανικά" ή όχι. Και ας μη κρίνουμε κάτι πρι το έχουμε δει ή διαβάσει (αυτό ισχύει και για ταινίες, μουσική και βιβλια)

Σήμερα, ανήκουν στην εκκλησία του σατανά περισσότερα από 14.000.000 παιδιά, κυρίως χάρη στην προπαγάνδα του Χάρι Πότερ.

H Joanne K. Rowling δήλωσε στο περιοδικό TIME, οτι είναι μέλος της Εκκλησίας του Σατανά της Αμερικής και περισσότερα από τα μισά εισοδήματά της δωρίζονται στην εκκλησία αυτή

Που το είδες αυτό ? λινκ ?

"Τα βιβλία του Χάρι Πότερ είναι φοβερά!!!", λέει ο Bradley Winters. "Όταν μεγαλώσω, θα μάθω Νεκρομαντεία και θα επικαλούμαι μεγάλους δαίμονες στη γη."

Ένα κορίτσι 12 ετών γράφει: "Τώρα τα έχω διαβάσει όλα τα βιβλία πάνω από τρεις φορές. Κάθε φορά που γίνεται αυτό ταξιδεύω σε ένα κόσμο μαγικό και μιμούμαι τους τρεις φίλους. Θα ήθελα και εγώ να γίνω μάγος."

Αγόρι 10 ετών. "Μάλλον υπάρχει μια πόλη μάγων κοντά στο σπίτι μου… Κι αυτή η κυρία που μένει απέναντι είναι κάπως παράξενη. Μπορεί να είναι Μάγισσα."

Κορίτσι 9 ετών. "Είμαι φανατική αναγνώστρια του Χάρι Πότερ και θα ήθελα πολύ να υπήρχε μαγεία στ αλήθεια, όπως και πολλοί άλλοι."

Πολλοί ευαισθητοποιημένοι γονείς, δάσκαλοι, οργανώσεις και πνευματικά Ιδρύματα αντιτίθενται έντονα στην πολύ επικίνδυνη αυτή κατάσταση.

1. Η Ένωση Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Καθηγητών στην Αγγλία, προειδοποιεί και καλεί τους γονείς και δασκάλους να προσέξουν. "Τα παιδιά πρέπει να προστατευτούν από τις πιο ακραίες επιδράσεις του αποκρυφισμού και να διδαχθούν με τρόπο υπεύθυνο για τους κινδύνους των ταξιδιών στο άγνωστο."

2. Μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων παιχνιδιών, στην Αγγλία, τα "Entertainer", απαγόρευσαν εμπορεύματα Χάρι Πότερ στα ράφια τους, με πιθανότητα απώλειας κερδών έως και 500.000 λίρες, επειδή ανησυχούσαν για την ανεξέλεγκτη κατάσταση στην οποία θα οδηγούνταν τα παιδιά.

3. Το "Γραφείο για την ελευθερία της σκέψης" της Ένωσης Αμερικανικών Βιβλιοθηκών δέχθηκε για τα έτη 1999 και 2000, 1118 γραπτές διαμαρτυρίες, που ζητούν την απόσυρση των βιβλίων του Χάρι Πότερ, με την αιτιολογία του αποκρυφισμού-σατανισμού.

1."Τα βιβλία του Χάρι Πότερ είναι φοβερά!!!", λέει ο Bradley Winters. "Όταν μεγαλώσω, θα μάθω Νεκρομαντεία και θα επικαλούμαι μεγάλους δαίμονες στη γη."

Ένα κορίτσι 12 ετών γράφει: 2."Τώρα τα έχω διαβάσει όλα τα βιβλία πάνω από τρεις φορές. Κάθε φορά που γίνεται αυτό ταξιδεύω σε ένα κόσμο μαγικό και μιμούμαι τους τρεις φίλους. Θα ήθελα και εγώ να γίνω μάγος."

Αγόρι 10 ετών. 3."Μάλλον υπάρχει μια πόλη μάγων κοντά στο σπίτι μου… Κι αυτή η κυρία που μένει απέναντι είναι κάπως παράξενη. Μπορεί να είναι Μάγισσα."

Κορίτσι 9 ετών. 4."Είμαι φανατική αναγνώστρια του Χάρι Πότερ και θα ήθελα πολύ να υπήρχε μαγεία στ αλήθεια, όπως και πολλοί άλλοι."

1.Αυτό είναι όντως άσχημο,αλλά πιστεύω τα παιδιά που τα πιστεύουν αυτά,έχουν σοβαρόοοο πρόβλημα.

2.Αυτό το βρίσκω απολύτος λογικό!!Οκ,και μένα θα μου άρεσε να μαι μάγος. ;) Άλλωστε η μαγεία (καλή πάντα, κ ίσως η μάχη για την υπερνίκηση του κακού),όλους μας εξιτάρει λίγο πολύ!

3.Αυτό μου φαίνεται λίγο υπερβολικό για 10χρονο αγόρι. Δεν ξέρω πως.

4.Αυτό το βρίσκω πολύ λογικό και σε μένα θα άρεσε η μαγεία!!

Δεν βρίσκω κάτι το κακό,άλλοι το βλέπουν πολύ άσχημα.

Σήμερα, ανήκουν στην εκκλησία του σατανά περισσότερα από 14.000.000 παιδιά, κυρίως χάρη στην προπαγάνδα του Χάρι Πότερ.
Μπορώ να έχω το δημοσίευμα απο το περιοδικό παρακαλώ ? Στο ζητάω γιατί δε μου αρέσουν οι αερολογίες...

"Τα βιβλία του Χάρι Πότερ είναι φοβερά!!!", λέει ο Bradley Winters. "Όταν μεγαλώσω, θα μάθω Νεκρομαντεία και θα επικαλούμαι μεγάλους δαίμονες στη γη."

Ένα κορίτσι 12 ετών γράφει: "Τώρα τα έχω διαβάσει όλα τα βιβλία πάνω από τρεις φορές. Κάθε φορά που γίνεται αυτό ταξιδεύω σε ένα κόσμο μαγικό και μιμούμαι τους τρεις φίλους. Θα ήθελα και εγώ να γίνω μάγος."

Αγόρι 10 ετών. "Μάλλον υπάρχει μια πόλη μάγων κοντά στο σπίτι μου… Κι αυτή η κυρία που μένει απέναντι είναι κάπως παράξενη. Μπορεί να είναι Μάγισσα."

Κορίτσι 9 ετών. "Είμαι φανατική αναγνώστρια του Χάρι Πότερ και θα ήθελα πολύ να υπήρχε μαγεία στ αλήθεια, όπως και πολλοί άλλοι."

Λοιπόν, είναι λόγια που είπαν παιδάκια 9-12 ετών ! Τι κριτική σκέψη μπορεί να αναπτύξει ένα παιδί τέτοιας ηλικίας ?

Επίσης να πείς στον Bradley Winters πως δεν υπάρχει νεκρομαντεία μέσα στα βιβλία και κανείς δεν έχει επικαλεστεί καποιο δαίμονα (δεν υπάρχουν δαίμονες στα βιβλία... στο thread του charmed θα βρεις αρκετούς). Προφανώς ο Bradley Winters είναι κάποιο αμερικανάκι με internet που έχει ψάξει λίγο παραπάνω το θέμα (αναφέρομαι στις νεκρομαντείες που δεν υπάρχουν καν σαν όρος μέσα στα βιβλία)

Στο δεύτερο κοριτσάκι θα πω μόνο ένα πράμα : Να πάψει να μιμείται χαρακτήρες απο βιβλία, δε θα της βγει σε καλο. Επίσης όταν διαβάζω αυτά τα βιβλία (και πολλά άλλα επίσης) ξεχνάω τα προβλήματα μου και χαλαρώνω και πες ότι έστω "μεταφέρομαι" σε αυτόν τον άλλο μαγικό κόσμο.

Οσο για το 3ο κοριτσάκι, όλοι όταν ήμασταν 9 χρονών θέλαμε να υπήρχε μαγεία (με τη μορφή που περιγράφεται στα βιβλία τουλάχιστον) και μη μου πεις ότι ποτε δε μιμήθηκες κάποιο χαρακτήρα(είτε αυτός είναι βιβλίου είτε ταινίας) που λάτρεψες όταν ήσουν μικρός και δε θα ήθελες να υπάρχεις στο κόσμο του... αλλιως θα είναι ψέμα. Εξάλλου το κοριτσάκι ήταν 9.

Και για το 10χρονο αγοράκι.... no comments. 10 χρονών είναι !

Επίσης να σου πω και το εξής. Όταν βγήκε ο Μαγος του Οζ οι εφημερίδες εκείνης της εποχής αντέδρασαν. Το ίδιο έχει γίνει και με πολλά best sellers τα οποία βασίζονται σε πλήρως φανταστικούς κόσμους.

Επίσης, ο Αρχοντας των δαχτυλιδιών έχει πάρα πολλά στοιχεία μαγείας, έχει ξωτικά, νάνους και αιμοβόρα πλάσματα, απευθύνεται σε μεγαλύτερο κοινό αλλα δε παύει να βασίζεται σε ένα πλήρως φανταστικό κόσμο. Και όμως κανείς δεν αντέδρασε. Γιατί ; Γιατί πλέον ο Τόλκιν είναι ορόσημο στη παγκόσμια λογοτεχνία και όποιος προσπαθήσει να αντιδράσει για το περιεχόμενο των βιβλίων του το λιγότερο που θα φάει θα είναι το κράξιμο. Γιατί αντιδράνε κάποιοι στο Harry Potter ? Γιατί ειναι καινούργιο και εμπορικό...

Επίσης σου προτείνω να πάψεις να διαβάζεις εντυπα φυλλάδια και web Sites που έχουν φτιάξει τύποι σαν τη Λουκά γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν προπαγάνδα... και η προπαγάνδα δεν αρέσει. Το λέω αυτό γιατί αυτές οι αναφορές είναι απο έντυπα που μοιράζουν τέτοιοι τύποι.

Α και κάτι άλλο. Όταν πήγα να αγοράσω το 5ο βιβλίο απο το Παπασωτηρίου απέξω περίμενε μια θεούσα και μόλις είδε ότι κρατουσα τη τσάντα με το λογότυπο του βιβλίου (που πάει να πει ότι αγόρασα και το βιβλίο) μου έδωσε ένα φυλλάδιο που έλεγε άλλα τέτοια παρόμοια όπως αυτά που ανέφερες παραπάνω. Και στο τέλος μου είπε "Επέστρεψε στο δρόμο του Θεού !" Ακραίο αλλα αληθινό...

Πολλοί ευαισθητοποιημένοι γονείς, δάσκαλοι, οργανώσεις και πνευματικά Ιδρύματα αντιτίθενται έντονα στην πολύ επικίνδυνη αυτή κατάσταση.

1. Η Ένωση Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Καθηγητών στην Αγγλία, προειδοποιεί και καλεί τους γονείς και δασκάλους να προσέξουν. "Τα παιδιά πρέπει να προστατευτούν από τις πιο ακραίες επιδράσεις του αποκρυφισμού και να διδαχθούν με τρόπο υπεύθυνο για τους κινδύνους των ταξιδιών στο άγνωστο."

2. Μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων παιχνιδιών, στην Αγγλία, τα "Entertainer", απαγόρευσαν εμπορεύματα Χάρι Πότερ στα ράφια τους, με πιθανότητα απώλειας κερδών έως και 500.000 λίρες, επειδή ανησυχούσαν για την ανεξέλεγκτη κατάσταση στην οποία θα οδηγούνταν τα παιδιά.

3. Το "Γραφείο για την ελευθερία της σκέψης" της Ένωσης Αμερικανικών Βιβλιοθηκών δέχθηκε για τα έτη 1999 και 2000, 1118 γραπτές διαμαρτυρίες, που ζητούν την απόσυρση των βιβλίων του Χάρι Πότερ, με την αιτιολογία του αποκρυφισμού-σατανισμού.

1. Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Πρώτα το παιδί πρέπει να κατανοήσει κάποια πράγματα προτού διαβάσει τα βιβλία, και όχι μόνο αυτά αλλα οποιοδήποτε βιβλίο. Πχ Δεν υπάρχουν μάγοι (Αυτό πήγαινε στα 3 παιδάκια που ανέφερες πιο πάνω.)

2. Πίστεψε με, μια αλυσίδα τόσο μεγάλη όσο τα Entertainer ζει απο το Harry Potter, αν σταματούσε τη πώληση προϊόντων θα έπεφτε σχεδόν έξω. Πάω στοιχημα ότι η πληροφορίες σου είναι λίγο λάθος.

3. Όλα αυτα τα γράμματα είναι σιγουρα ομαδικά σταλμένα απο οργανισμούς φτιαγμένους απο κλειστόμυαλους τύπους σαν τη Λουκά (για εκατοστή φορά χρησιμοποιπώ το όνομά της αλλα όταν την αναφέρουμε το παράδειγμα γίνεται ποιο κατανοητό) και το κάνουν αυτό μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσουν (γενικά οι αριθμοί έχουν τη τάση να εντυπωσιάζουν) αλλα δε νομίζω να καταφεραν και τίποτα.

Τέλος, θέλω το θέμα να τελειώσει εδώ. Το thread δε το άνοιξα με σκοπό να λύσουμε αν τα βιβλία είναι σατανικά ή όχι αλλα για να συζητήσουμε εμείς που έχουμε διαβάσει τα βιβλία σχετικά με όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί εως τώρα στα βιβλία και αυτά που πιστεύουμε ότι θα γίνουν στο 7ο και τελευταίο βιβλίο της σειράς.

Επίσης προς ενημέρωση σου. Η Rowling έχει βγάλει αλλα δύο βιβλία σχετικά με τη σειρά (κάτι σαν βοηθητικά) και όλα τα έσοδα τους πάνε σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όχι σε οργανώσεις σατανιστών

Αν έχεις απορίες η διαφωνείς κάπου μαζί μου PM please γιατί το thread το έχουμε ξεκάνει, αν και δε νομίζω ότι είμαστε off topic.

Φιλικά

Βασίλης :)

EDIT

http://www.truthorfiction.com/rumors/h/harrypotter.htm

Ο καθενας ειπε την αποψη του. Αυτος που θα διαβαζει ολες τις αποψεις μπορει να βγαλει ενα συμπερασμα

Παντα φιλικα

Ο καθενας ειπε την αποψη του. Αυτος που θα διαβαζει ολες τις αποψεις μπορει να βγαλει ενα συμπερασμα

Παντα φιλικα

Αγαπητέ phadomas, ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι πως είσαι τρία χρόνια μεγαλύτερος από τα αγοράκια και κοριτσάκια που διαβάζουν τα βιβλία.

Για αυτά που έγραψες δεν πρόκειται να ασχοληθώ, γιατί πολύ απλά είναι off topic. Εδώ συζητάμε για τα βιβλία και την υπόθεση τους, όπως συζητάμε για κάθε βιβλίο του οποίου ο συγγραφέας μπορεί να μην είναι της αρεσκείας μας, είτε στον δημόσιο είτε στον ιδιωτικό του βίο. Αυτό είναι δικαίωμα του όπως είναι δικαιώμα σου κι εσένα να λες αυτά που λες, αλλά και των υπολοίπων να σου απαντάνε. Θέλω να πιστεύω πως το επόμενο ποστ στο θέμα θα είναι σχετικό με την υπόθεση των βιβλίων.

Πάντα φιλικά,

VeCo

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind