Jump to content

Harry Potter: Βιβλία

billyavl
 Κοινοποίηση

Ποιο/α βιβλίο/α Harry Potter σας άρεσαν περισσότερο;  

157 members have voted

1. 1. Ποιο/α βιβλίο/α Harry Potter σας άρεσαν περισσότερο;

• Ο ΧΠ και η φιλοσοφική λίθος
    • Ο ΧΠ και η κάμαρα με τα μυστικά
    • Ο ΧΠ και ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν
    • Ο ΧΠ και το Κύπελλο της φωτιάς
    • Ο ΧΠ και το Τάγμα του Φοίνικα
    • Ο ΧΠ και ο ημίαιμος πρίγκιπας
    • Ο ΧΠ και οι κλήροι του θανάτου
    • Διάβασα κάποιο και δε μου άρεσε καθόλου
    • Δεν έχω διαβάσει κανένα και ούτε πρόκειται
    • Δεν έχω διαβάσει κανένα αλλά θα ήθελα να διαβάσω κάποιο

Recommended Posts

λες να καταφέρω να το διαβάσω στα αγγλικά; Έχω πάρει το michigan και το london lower το τελευταίο μάλιστα με έπαινο(αν δε το παινέψεις) και προχωρώ για proficiency.

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

• Απαντήσεις 743
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άνετα ρε συ! Απλά θα σου πάρει λίγη ώρα εξοικιωθείς με τους όρους,Horcurxes κι έτσι, αλλά μην ανησυχείς.Εγώ ας πούμε μέχρι το 5 τα είχα διαβάσει στα ελληνικά και το 6 in english και όλα οκ!
no sig...

Χαιρετώ το φόρουμ!!!Και εγώ 16 χρονών,μανιακή αναγνωστης Χαρυ-Πόττερ!!!Ελληνική σελίδα δεν υπαρχει για να παρεαγγείλω το καινούργιο βιβλιο,ε?Στα ελληνικά ξερετε ποτε θα κυκλοφορησει;;;;;;

λες να καταφέρω να το διαβάσω στα αγγλικά; Έχω πάρει το michigan και το london lower το τελευταίο μάλιστα με έπαινο(αν δε το παινέψεις) και προχωρώ για proficiency.

Νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα, αν και θα διαβάζεις σίγουρα με πιο αργό ρυθμό απ' ότι αν ήταν στα ελληνικά.

Veco, κ γω την deluxe edition παρήγγειλα :p Γύρω στο 30 δολλάρια νομίζω.

Δέχονται προπαραγγελίες για την deluxe; Πάω να κοιτάξω. :)

Χαιρετώ το φόρουμ!!!Και εγώ 16 χρονών,μανιακή αναγνωστης Χαρυ-Πόττερ!!!Ελληνική σελίδα δεν υπαρχει για να παρεαγγείλω το καινούργιο βιβλιο,ε?Στα ελληνικά ξερετε ποτε θα κυκλοφορησει;;;;;;

Καλωσόρισες! :)

Λοιπόν, το ελληνικό βιβλίο θα κυκλοφορήσει όπως πάντα το Νοέμβριο, είτε το πρώτο, είτε το δεύτερο Σάββατο, δηλαδή είτε στις 3 Νοεμβρίου, είτε στις 10 Νοεμβρίου.

Απ' όσο ξέρω, ο Ψυχογιός δεν δέχεται προπαραγγελίες του νέου βιβλίου...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

1.Ο Χαρι λεω και εγω θα πεθανει!!

Ο Νεβιλ ομως θα ζησει γιατι καποιος πρεπει να σκοτωσει και τον Βολντεμορτ!!!;)

Μετα βαζω ή Ρον ή Χαγκριντ!!!

1. Έχουμε το ίδιο σκεπτικό. Προσωπικά θέλω να ζήσει ο Χάρυ και να πεθάνει ο Νέβιλ, δηλαδή να έχει κάνει λάθος ο Ντάμπλντορ που είπε ότι ο Βόλντεμορτ επέλεξε αυτόν (τον Χάρυ), για αντίπαλο του.

Παιδιά...με κάποιο τρόπο ο Χάρη θα ζήσει.Ο νέβιλ θα σωθεί από την Ερμιόνη η οποία θα πεθάνει κιόλας....Να με θυμηθήτε!

Νομιζω οσον αφορα το Χαρυ & το Νεβιλ, ολοι αυτα τα δυο σεναρια σκεφτονται. Το θεμα ειναι τι προτιμαει ο καθενας/ θεωρει πιο πιθανο. Εγω, απλα θεωρω οτι αν πεθανει ο Νεβιλ δεν θα ειναι και τοσο "σημαντικο" στις καρδιες των αναγνωστων, οποτε το βλεπω & πιο απιθανο να πεθανει αυτος. +οτι εγω προτιμαω να πεθανει ο Χαρυ! :ninja: :O

Για την Ερμιονη παλι, εγω νομιζω οτι ειναι χαρακτηρας με πιο πολυ βαθος απο οτι ο Ρον, οποτε ειναι πιο πιθανο να πεθανεις αυτος, παρα αυτη. & οι δυο εχουν πιθανοτητες λογω του ειδυλλιου τους, & γιατι ειναι σημαντικοι χαρακτηρες στο βιβλιο, αλλα η Ερμιονη πχ: μπορει να δωσει τη λυση σε καποιο προβλημα κανοντας καποιο μαγικο που δεν μπορουν ιο αλλοι, ή σκεπτομενη κατι που αλλοι δεν μπορουν, ή πχ στο τελος μπορει να γινει καθηγητρια στο Χογκγουαρτς. Ο Ρον παλι...μπορει απλα να ειναι ο κλασικος φιλος του Χαρι ;)

+We love Hermione, so...:p :lol:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Ergo, ciao Harry, ciao Ron... :p

Ergo, ciao Harry, ciao Ron... :p

Quod Erat Demonstrandum...:cool:

Veco, κ γω την deluxe edition παρήγγειλα :p Γύρω στο 30 δολλάρια νομίζω.

Δέχονται προπαραγγελίες για την deluxe; Πάω να κοιτάξω. :)

Κατι αλλο παράγγειλες Just Me, τσεκαρέ το. :shifty:

Δεν εχουν αρχισει προπαραγγελιες για τη deluxe (δες και το λινκ στην προηγουμενη σελιδα) και επιπλεον βγαινει γυρω στα 36 δολάρια. ;)

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Δεν εχουν αρχισει προπαραγγελιες για τη deluxe (δες και το λινκ στην προηγουμενη σελιδα) και επιπλεον βγαινει γυρω στα 36 δολάρια. ;)

Αφού το λέει εξ άλλου: "Availability: We will e-mail you when this title becomes available."

Εγω παντως μαλλον θα προτιμησω την απλη (ουτε καν adult) εκδοχη του βιβλιου, για να μη χαλασω τη χρωματικη συνοχη με τα υπολοιπα 6! Ασε που ειναι σχεδον τριπλη τιμη σε σχεση με το κανονικο (αν βαλεις και τα μετοφορικα) στο play.com (ο γυφτος! :p )

Υ.Γ: Ξερει μηπως κανεις αν εχει διαφορα αυτο με το gift edition στο play.com, και αν ναι, τι περιεχει εκεινο (στο site δεν καταλαβα τι παραπανω προσφερει)

Εγω παντως μαλλον θα προτιμησω την απλη (ουτε καν adult) εκδοχη του βιβλιου, για να μη χαλασω τη χρωματικη συνοχη με τα υπολοιπα 6! Ασε που ειναι σχεδον τριπλη τιμη σε σχεση με το κανονικο (αν βαλεις και τα μετοφορικα) στο play.com (ο γυφτος! :p )

Υ.Γ: Ξερει μηπως κανεις αν εχει διαφορα αυτο με το gift edition στο play.com, και αν ναι, τι περιεχει εκεινο (στο site δεν καταλαβα τι παραπανω προσφερει)

Εννοειται οτι θα παρω και την απλη. Πρωτον δεν υπαρχει περιπτωση να περιμενω ενα μηνα μεχρι να'ρθει η deluxe απ'το amazon για να διαβασω το βιβλιο και δευτερον εχει αλλη χαρη να ξυπνας το πρωι της 20ης Ιουλιου και να τρεξεις στον Ελευθερουδακη να το παρεις στα χερια σου και φυσικα να το διαβασεις αυθημερον.

Η deluxe ομως ειναι αλλο πραγμα κι ειναι περισσοτερο για συλλεκτικους λογους. Ουτε εγω το πιστευα μεχρι που την ειδα live οταν την πηρε μια φιλη μου. Eιναι μεγαλο σχετικα βιβλιο (γυρω στα 25 εκατοστα σε υψος) και υφασματοδετο. Ερχεται μεσα σε θηκη απο χοντρο χαρτονι (πως ειναι τα extended dvds του Αρχοντα) και το κυριοτερο ειναι τιγκα στα illustrations (κατι που οι κανονικες εκδοσεις δεν εχουν καθολου). Ειναι πραγματικα πανεμορφο και δεν εχει και την τρελλη τιμη. Το HBP deluxe μου βγηκε 35 ευρω μαζι με τα μεταφορικα και αν υποθεσουμε οτι η κανονικη εκδοση θα κοστιζει 25 ευρω (τουλαχιστον) η διαφορα ειναι μικρη. ;)

Τωρα για την gift edition που λες την αγγλικη δεν ειχε πουθενα περιγραφη ουτε στο amazon.co.uk ουτε στο play. :( Τα 46 ευρω που κοστιζει παντως μου φαινονται πολλα.

...αλλη χαρη να ξυπνας το πρωι της 20ης Ιουλιου και να τρεξεις στον Ελευθερουδακη να το παρεις στα χερια σου και φυσικα να το διαβασεις αυθημερον.

Ευελπιστω οχι ολοκληρο!! :X

Η deluxe ομως ειναι αλλο πραγμα κι ειναι περισσοτερο για συλλεκτικους λογους. Ουτε εγω το πιστευα μεχρι που την ειδα live οταν την πηρε μια φιλη μου. Eιναι μεγαλο σχετικα βιβλιο (γυρω στα 25 εκατοστα σε υψος) και υφασματοδετο. Ερχεται μεσα σε θηκη απο χοντρο χαρτονι (πως ειναι τα extended dvds του Αρχοντα) και το κυριοτερο ειναι τιγκα στα illustrations (κατι που οι κανονικες εκδοσεις δεν εχουν καθολου). Ειναι πραγματικα πανεμορφο και δεν εχει και την τρελλη τιμη. Το HBP deluxe μου βγηκε 35 ευρω μαζι με τα μεταφορικα και αν υποθεσουμε οτι η κανονικη εκδοση θα κοστιζει 25 ευρω (τουλαχιστον) η διαφορα ειναι μικρη. ;)

Λες ε; Χμ, you 've got me thinking! :)

Τωρα για την gift edition που λες την αγγλικη δεν ειχε πουθενα περιγραφη ουτε στο amazon.co.uk ουτε στο play. :( Τα 46 ευρω που κοστιζει παντως μου φαινονται πολλα.

Το ξερω, και γω οσο κι αν το ψαξα, μια απλη αναφορα σε αυτο βρηκα, οχι τι ειναι. :( Παντως αν δεν ξερουμε τι περιεχει δεν μπορουμε να πουμε αν ειναι ακριβο ή οχι ;)

Ευελπιστω οχι ολοκληρο!! :X

Με την καμια. Αν και μεχρι τη μεση μπορει να το φτασω. Μεχρι τον Azcaban παντως τα κανονιζα ολοκληρα αυθημερον. :O Μετα αρχισαν να παχαινουν επικινδυνα. :lol:

Το ξερω, και γω οσο κι αν το ψαξα, μια απλη αναφορα σε αυτο βρηκα, οχι τι ειναι. :( Παντως αν δεν ξερουμε τι περιεχει δεν μπορουμε να πουμε αν ειναι ακριβο ή οχι ;)

Ως εχει μεχρι στιγμης η φωτογραφια μου φαινεται οτι θα ειναι μονο hardcover εκδοση με illustrations. Το πολυ πολυ να εχει και κανενα σελιδοδεικτη ή μαγνητακια ή αφισσα κρινοντας απο παρομοια gift sets αλλων βιβλιων που εχω δει.

Εχεις δικιο ομως, θα κρατησω μια πισινη μεχρι να μαθουμε τι οντως περιεχει. ;)

paidia ta megala bibliopwleia opws eleu8eroudakis 8a to feroun apo tin prwti mera?

Yeap. Ο Ελευθερουδάκης του κέντρου πάντως, σίγουρα.

paidia ta megala bibliopwleia opws eleu8eroudakis 8a to feroun apo tin prwti mera?

Ξέρω πάντως και επαρχιακά βιβλιοπωλεία που το φέρνουν από την πρώτη μέρα ;)

Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

Ξέρω πάντως και επαρχιακά βιβλιοπωλεία που το φέρνουν από την πρώτη μέρα ;)

Είπα να γράψω τα κεντρικά βιβλιοπωλεία, καθώς μόνο για αυτά ήμουν σίγουρος... Καλό πάντως το ότι το φέρνουν όλα σχεδόν...

Σιγά μωρέ! Το 6ο σε μια μέρα το διάβασα:)

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

Σε ρώτησε κανείς ή φάνηκε να νοιαζόμαστε? :p

Sorry, αλλά μου κάνει λίγο σαν "κοίτα, μπορώ και πετάω ψηλάααααα " :p

Εδώ μιλάμε για το βιβλίο, όχι για τα επιτεύγματά μας.

Είπα να γράψω τα κεντρικά βιβλιοπωλεία, καθώς μόνο για αυτά ήμουν σίγουρος... Καλό πάντως το ότι το φέρνουν όλα σχεδόν...

Και εγώ την ελληνική έκδοση του 5ου βιβλίου την είχα στα χέρια μου από Τετάρτη κι ας κυκλοφορούσε κανονικά Σάββατο. Μόνο που ήταν για τη βιτρίνα και μερικά είχαν την περιβόητη υπογραφή της Ρόουλινγκ και μερικά όχι.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Και εγώ την ελληνική έκδοση του 5ου βιβλίου την είχα στα χέρια μου από Τετάρτη κι ας κυκλοφορούσε κανονικά Σάββατο. Μόνο που ήταν για τη βιτρίνα και μερικά είχαν την περιβόητη υπογραφή της Ρόουλινγκ και μερικά όχι.

Σοβαρά; Το 5ο (ομοίως και το 6ο), τα πήρα το Σαββάτο της «επίσημης πρώτης μέρας κυκλοφορίας», αμφότερα με σφραγίδα «Πρώτη Μέρα Κυκλοφορίας» και υπογραφή της Rowling...

Ανακοινωθηκε επισημα οτι η ελληνικη μεταφραση θα κυκλοφορησει στις 3 Νοεμβριου! Το ανακοινωσε και το mugglenet εδω!

Διαβαστε τα σχολια απο κατω... Ολοι μας λυπουνται.....:X (:p )

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Σε ρώτησε κανείς ή φάνηκε να νοιαζόμαστε? :p

Sorry, αλλά μου κάνει λίγο σαν "κοίτα, μπορώ και πετάω ψηλάααααα " :p

Εδώ μιλάμε για το βιβλίο, όχι για τα επιτεύγματά μας.

Να, είπε ένας τύπος παραπάνω "Ευελπιστώ όχι ολόκληρο" και είπα ότι δεν είναι δύσκολο να το διαβάσει κανείς σε μια μέρα;)