billakosss Δημοσιεύτηκε November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 24, 2005 κλεβοντας την ιδεα απο αναλογο θεμα...ειπα κι εγω να ανοιξω ενα θεμα για τα καταστηματα ΤΙΜ εδω μπορουμε να πουμε ολα τα παραξενα που μας εχουν συμβει αλλα και το ποσο καλη εξυπηρετηση μας παρεχουν τα καταστηματα ΤΙΜ. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Η εμπειρία μου είναι από τα TIM stores της Ν.Σμύρνης (μια φορά) και της Ν.Ερυθραίας (πολλές φορές). Πολύ καλή εξυπηρέτηση και στα δύο. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Μπορώ να μιλήσω για δύο στη Θεσσαλονίκη, της Τούμπας και στο εμπορικό κέντρο "Mακεδονία", η εξυπηρέτηση πολύ καλή, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Σε άλλο δεν έχω πάει. [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Καλημέρα Λοιπόν χωρίς πολλά λόγια 1. Κατάστημα ΤΙΜ Ίλιον: Επιεικώς απαράδεκτοι από γνώσεις 0, από εξυπηρέτηση 0, από ευγένεια 0 και όσο για χρόνο αναμονής μέχρι να σε σου δώσουν σημασία 0. Με απλά μαθηματικά 0+0+0+0=0 2. Κατάστημα ΤΙΜ Αγ. Αναργύρων: Μια από τα ίδια με μια μικρή διαφορά στις γνώσεις 3. Κατάστημα ΤΙΜ Σταδίου (Κέντρο) Εδώ υπάρχει το εξής φαινόμενο Το κατάστημα λειτουργεί με βάρδιες προσωπικού Η μια βάρδια αρκετά καλή σε ταχύτητα εξυπηρέτησης καλές (όχι τέλειες) γνώσεις, αλλά το μεγάλο πλεονέκτημα της βάρδιας είναι ότι έχουν την προθυμία να σε βοηθήσουν. Για την άλλη βάρδια ισχύει ότι διαβάσατε στα 1. και 2. Με βάση λοιπόν αυτά που έχω βιώσει τουλάχιστον εγώ μπορώ να πω ότι δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ και αν μιλήσουμε γενικά για την ΤΙΜ μπορώ να πω ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 εμενα μου συνεβει το εξης: επειδη πολλες φορες τυχαινει να ειμαι εκτος θεσσαλονικης..ειχα παει λοιπον τον προηγουμενο μηνα στο καταστημα ΤΙΜ Σερρων,παρολο που ειχε αρκετο κοσμο..τα κοριτσια ηταν πολυ εξυπηρετικα! και μου εκανε εντυπωση!απο γνωσεις μπορω να πω οτι ηταν αψογη σε αυτα που ρωτησα! και απο ευγενεια! και μου φανηκε παραξενο ενω ειχε πελατη η κοπελα με το που μπηκα με καλημερισε! πολυ ευγενικο εκ μερους της! ενα αλλο καταστημα που πηγα ηταν αυτο στην βενιζελου στο κεντρο! πολυ ωραιος χωρος μπορω να πω..και πολυ καλη εξυπηρετηση και εκει!! μετα ειχα παει Αλεξανδρεια ημαθιας εντελως τυχαια και εκει με εξυπηρετησαν πολυ καλα! γενικα δεν ειχα προβλημα σε καποιο καταστημα..γι'αυτο παω και σε καταστηματα ΤΙΜ..γιατι αμα παω στον γερμανο.. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Την αποψη μου την εχω αναφερει ηδη και σε αναλογο θεμα στη Vodafone. Δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτοι στην αποψη μας διοτι καθε καταστημα λειτουργει διαφορετικα οποτε σε καποιο υπαρχουν ενημερωμενοι και προθυμοι πωλητες ενω σε αλλα υπαρχουν στοκοι που δεν ξερουν τιποτα και βαριουνται να σε εξυπηρετησουν!Αρα με την επισκεψη μας σε ενα καταστημα δεν μπορουμε να εχουμε γενικη αποψη των καταστηματων κι ας ανηκουν στην ιδια αλυσιδα! Απο τη προσωπικη μου εμπειρια που επισκεπτομαι το καταστημα της περιοχης μου η εξυπηρετηση τους ειναι αψογη βεβαια πηγαινω καθε μηνα και εχω γνωρισει τους υπαλληλους και ισως γι'αυτο να μου φαιρονται τοσο καλα δεν ξερω αν και οι υπολοιποι πελατες τους εχουν την ιδια αντιμετωπιση! http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου andelina Όπως είδες μιλάω μόνο για 3 καταστήματα και για αυτα τα 3 εκφράζω την αποψή μου Η γνώμη μου σχετικά με την ΤΙΜ είναι άλλο που και σε αυτό φυσικά κάποιοι που δεν έχουν/ειχαν κανένα παράπονο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 ενα αλλο καταστημα που πηγα ηταν αυτο στην βενιζελου στο κεντρο! πολυ ωραιος χωρος μπορω να πω..και πολυ καλη εξυπηρετηση και εκει!! Ναι ναι, κι εγώ πήγα από κεί... Πολύ εξυπηρετικοί :D Το καλύτερο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης... :rolleyes: http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Το μονο κακο ειναι οτι σε πολλα οπως στην Ν.σμυρνης συνηθως εχει 1 ατομο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Προσωπικά εγώ πηγαίνω εδώ και 3 χρόνια στο υποκατάστημα της Γλυφάδας και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος. Το μόνο που θα ήθελα είναι να ανοίξει κάποιο καινούργιο κατάστημα στην Βούλα ή Βουλιαγμένη για να εξυπηρετούνται και αυτές οι περιοχές οι οποίες καλυπτονται κυρίως απο το κατάστημα της Γλυφάδας.... Απ οσο ξέρω μόνο η Vodafone εχει ενα κατάστημα στη Βούλα Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 ΠΑΡΑ πολύ καλό είναι και το ΤΙΜ Καρδίτσας λόγω του μεγάλου όγκου των συνδρομητών που εξυπηρετεί! Αλλά γενικά και στο Βόλο που βρίσκομαι τώρα είναι πάρα πολύ καλά τα πράγματα :cool: Μπράβο... Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Γενικότερα πάντως η ΤΙΜ σαν παρουσία στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ καλή συγκριτικά με επαρχία. Για παράδειγμα στη Χαλκίδα που βρίσκομαι συχνά, οι υπάλληλοί της είναι μεν ευγενέστατοι αλλά είναι ελαφρώς άσχετοι σε θέματα όχι τόσο προγραμμάτων της ΤΙΜ, όσο από θέματα συσκευών και αξεσουάρ. Οι κοπελίτσες που δουλεύουν στο κατάστημα στην οδό Χαϊνά, είναι μέν κουκλάρες, αλλά από γνώσεις είναι αντίο ζωή. Γενικά, καταστήματα που έχουν άντρες για προσωπικό, για κάποιον που θα πάει και θα ρωτήσει 5 πράγματα παραπάνω, είναι πιο εξυπηρετικά. Και μάλιστα όσο νεότερο είναι το προσωπικό τόσο το καλύτερο, γιατί οι πιτσιρικάδες είναι σαΐνια σ'αυτά. Και μιά και είπα πιτσιρικάδες, πολύ εξυπηρετικά καταστήματα ΤΙΜ με καλό προσωπικό, είναι και τα καταστήματα στο Carrefour στο City Gate, και Ηλιούπολης που έχω πάει. Δεν έχω μείνει ευχαριστημένος από το κατάστημα ΤΙΜ στην Τσιμισκή απέναντι από το Prince Oliver. Είχε απ'έξω επιγραφή για επίδειξη βιντεοκλήσης όταν πρωτολανσαρίστηκε το 3G και ενώ πήγα, και δεν είχε συσκευές για επίδειξη αλλά είχαν τέλεια άγνοια για συσκευές(τότε κυκλοφορούσαν τα U15 της Siemens και A835 της Motorola) http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 το καταστημα που εμεινα δυσαρεστημενος ηταν στην Αγ.Δημητριου που πηγα ενα πρωι..και ξενερωσα..με κοιτουσε καπως λοξα..ενταξει βρε! εναν λογαριασμο ειπα να πληρωσω!και ουτε καλημερα ουτε τιποτα. επισεις να πω στο καταστημα της μητροπολεως στο κεντρο..οταν ειχα πρωτοπαει ειχα μεινει απολυτα ευχαριστημενος! δηλαδη εκανα στον υπαλληλο καποιες ερωτησεις..και καναμε μια πολυ ωραια κουβεντα!ηθελα να παρω και το 6230 και με εβαλε σε λιστα αναμονης τοτε!ασχετα που το πηρα απο αλλο καταστημα αλλα μου τηλεφωνησε ο υπαλληλος και μου ειπε οτι μπορω να το παρω..σημασια εχει οτι δεν με ξεχασε! αυτο μετραει σε ενα ενα καταστημα και στην εξυπηρετηση φυσικα..να μη δειχνεις αδιαφορια! πραγμα που εγω την μισω οταν την εισπραττω. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Κατάστημα Κοζάνης: Μία δεσποινίς κι ένας νεαρός κύριος, αμφότεροι πολύ εξυπηρετικοί. Είχα πάει να αγοράσω πρόσοψη για το Siemens CX65 και ενώ δεν την είχε προσπάθησε να τη βρει σε όλους τους εμπόρους που συνεργάζεται για να μου τη φέρει (τα υπόλοιπα καταστήματα αναλόγων υπηρεσιών ούτε καν προσπάθησαν...). Τελικά όχι μόνο τη βρήκε, αλλά την έφερε όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Σα να μην έφτανε αυτό, λίγες μέρες μετά ξαναπαρήγγειλα μία ίδια, ήρθε ακόμη πιο γρήγορα και είχα και έκπτωση! Τέλος, στο άκουσμα της υπηρεσίας F2G Non Stop προμηθεύτηκα δύο πακέτα από το κατάστημα και φρόντισαν να με αφήσουν να επιλέξω από καμιά δεκαριά πακέτα με εύκολα νούμερα (πολλοί κρατάνε τους "κλειδαράδικους" αριθμούς για δικά τους άτομα και σου βγάζουν 3-4 πακέτα να επιλέξεις). Με μια λέξη: ΑΨΟΓΟΙ! :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Τι να την κανεις την εξυπηρετηση εαν η εταιρια κανει τα τρελα της,μας προεκυψε δευτερη βονταφον,εγω αυτο νομιζω και ας μου την πουν ορισμενοι,συσκευες αποκλειστικα της ΤΙΜ,ακριβη οσο και η βονταφον,επιδοτησεις για κλαματα,ενταξει παρ'ολα αυτα εμεινε η ευγενια των υπαλληλων της,δεν της εμεινε και τιποτα αλλο :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Τι να την κανεις την εξυπηρετηση εαν η εταιρια κανει τα τρελα της,μας προεκυψε δευτερη βονταφον,εγω αυτο νομιζω και ας μου την πουν ορισμενοι,συσκευες αποκλειστικα της ΤΙΜ,ακριβη οσο και η βονταφον,επιδοτησεις για κλαματα,ενταξει παρ'ολα αυτα εμεινε η ευγενια των υπαλληλων της,δεν της εμεινε και τιποτα αλλο :X οχι και ακριβες οι συσκευες της ΤΙΜ?? τουλαχιστον δεν ειναι κλειδωμενες! κατα την γνωμη μου στο θεμα συσκευων η τιμ ειναι πολυ ενταξει. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Οι συσκευές είναι μεν αποκλειστικές αλλά δεν έχουν το απαράδεκτο κόκκινο μενού και τα κλειδώματα της βόντα. Για τις επιδοτήσεις της δεν ξέρω, κάποτε ήταν οι καλύτερες. Γενικά πάντως στα καταστήματά της είναι ευγενικοί και ίσως και κάπως καλύτεροι σε επίπεδο από τα βόιδοσοπς... Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζονται βελτιώσεις !!! "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Ήμουν στην θεσ/νικη και πήγα σε ένα κατάστημα ΤΙΜ,συγκεκριμένα στης Ηλιούπολης και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη από την όλη εξυπηρέτηση. Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΜ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ.ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΛΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΝΟΟΥΣΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΑΨΟΓΟΙ ΜΕ...15 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Ήμουν στην θεσ/νικη και πήγα σε ένα κατάστημα ΤΙΜ,συγκεκριμένα στης Ηλιούπολης και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη από την όλη εξυπηρέτηση. Ω ρε χαρες που θα κανουν μερικοι εδω μεσα :lol: :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Ω ρε χαρες που θα κανουν μερικοι εδω μεσα :lol: :X Για ποιον χτυπαει η καμπανα????????? :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Τι να την κανεις την εξυπηρετηση εαν η εταιρια κανει τα τρελα της,μας προεκυψε δευτερη βονταφον,εγω αυτο νομιζω και ας μου την πουν ορισμενοι,συσκευες αποκλειστικα της ΤΙΜ,ακριβη οσο και η βονταφον,επιδοτησεις για κλαματα,ενταξει παρ'ολα αυτα εμεινε η ευγενια των υπαλληλων της,δεν της εμεινε και τιποτα αλλο :X αν έχει πρόβλημα με vodafone ή με cosmote πήγαινε να στο λύσουν...άσε μας βρε Sector να έχουμε καταστήματα που μας σέβονται! Οι συσκευές της ΤΙΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ πειραγμένες(ακόμα και στα symbian δε βάζουν ΤΙΜ imagine) και μπαίνουν μόνο ρυθμίσεις MMS και wap...Της vodafone είναι ΠΟΛΥ αλλαγμένο το μενού. Για τις επιδοτήσεις ΔΕ το σχολιάζω! Για πες μας,έχεις ασχοληθεί με συμβόλαια;έχεις υπόψιν το avantage; έχεις υπόψιν τις επιδοτήσεις; Για ποιον χτυπαει η καμπανα????????? :lol: :lol: :lol: :lol: σίγουρα για ένα κατάστημα ΤΙΜ κάπου στη Δυτική Θεσσαλονίκη :D Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Στο κατάστημα της TIM στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης οι υπάλληλοι είναι πολύ εξυπηρετικοί και ενημερωμένοι πάνω σε όλα τα θέματα που με ενδιαφέρουν :) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Για ποιον χτυπαει η καμπανα????????? :lol: :lol: :lol: :lol: Τελικά για ποιον χτυπάει η καμπάνα? Ποιος χάρηκε? :) Για να χαρώ και εγώ :p Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Καλημέρα. Λοιπόν Τιμ Καλλιθέας και στα δύο πολύ εξυπηρετικοί, αλλά με ελάχιστες ώς και καθόλου γνώσεις για κινητά τηλέφωνα. Τιμ Ν.Σμύρνης, πολύ καλό αλλά πάντα είναι γεμάτο ή οι υπάλληλοι είναι λίγοι. Οσο για τις επιδοτήσεις που είπε κάποιος παραπάνω, ε δεν κάνει και καμία σοβαρή η ΤΙΜ.... Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts